moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Πολύτιμες εμπειρίες στη Σόφια!

Πολύτιμες εμπειρίες στη Σόφια!

Πολύτιμες εμπειρίες στη Σόφια!

Αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες από τη συμμετοχή σε διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, ολοκληρώθηκε η παρουσία του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού στο Διεθνές Ανοιχτό Πρωτάθλημα ''Sofia Open'' που διεξήχθη στη Βουλγαρία.
Οι ερυθρόλευκοι αθλητές, Γιάννης Κατσίμπρας (κατηγορία Ανδρών -80kg), Κυριάκος Πολυδούλης  (κατηγορία Εφήβων -51kg) και Μαριέττα Γαλανομάτη (κατηγορία Νεανίδων -55kg) ταξίδεψαν με στόχο την αποκόμιση εμπειριών που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον και η παρουσία τους μαζί με τα συμπεράσματα που έβγαλε το τεχνικό επιτελείο είναι τα κέρδη τα οποία αποκομίζει το τμήμα Ταε Κβο Ντο. Αξιόμαχος στο ντεμπούτο του ήταν ο πιτσιρικάς του Ολυμπιακού Κυριάκος Πολυδούλη ενώ η Μαριέττα Γαλανομάτη έδειξε πως το μέλλον της ανήκει στους δυο αγώνες που έδωσαν οι αθλητές του συλλόγου μας το Σάββατο.


Την Κυριακή αγωνίστηκε ο Γιάννης Κατσίμπρας που εγκατέλειψε τον αγώνα εξαιτίας δυο αντικανονικών χτυπημάτων κάτω από τον προστατευτικό θώρακα στην βουβωνική χώρα. Μέχρι εκείνη την στιγμή ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και αν και προηγούνταν ο Βούλγαρος αθλητής, κανένας δεν μπορούσε να προδικάσει το αποτέλεσμα μιας και με δυο χτυπήματα στο κεφάλι, που ισοδυναμούν με 6 βαθμούς, ο αθλητής του Ολυμπιακού είχε τη δυνατότητα να περάσει μπροστά στο σκορ.
Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η ερυθρόλευκη παρουσία στη Σόφια αλλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα αφού ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στη Χαλκίδα στις 27-28-29 / 3 / 2015 με εννέα αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: