moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου 


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

14:00 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA 2, ΜΟΝΑΧΟ 1860-ΜΠΟΧΟΥΜ
15:00 NOVASPORTS 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ
16:30 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA, ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Super League preview 31η αγωνιστικη (video)

Η 31η αγωνιστική της Super League θα διεξαχθεί το Σάββατο 18, την Κυριακή 19 και τη Δευτέρα 20 Απριλίου.
Το αξιοσημείωτο της ημέρας είναι ότι ο Ολυμπιακός αναμένεται να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς χρειάζεται έναν βαθμό απέναντι στον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να υπερασπίσει τον τίτλο που κατέχει τα τελευταία χρόνια.

H Basket League επιστρέφει

H Basket League επιστρέφει

Μετά από τρεις εβδομάδες, η Basket League επιστρέφει, χωρίς «αιώνιους» μεν, αλλά με μεγάλο ενδιαφέρον. 
Τιμά τον Αμερικάνο η ΑΕΚ.

Τη θέση της από τον υφυπουργού Αθλητισμού διαχωρίζει η ΕΠΟ

Τη θέση της από τον υφυπουργού Αθλητισμού διαχωρίζει η ΕΠΟ

Οταν ταλεγα εγω....
Τη θέση της από τον υφυπουργού Αθλητισμού διαχωρίζει η ΕΠΟ σχετικά με το θέμα του νέου αθλητικού νομοσχεδίου.
Στελέχη της ομοσπονδίας δηλώνουν ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την πολιτεία για το αθλητικό νομοσχέδιο.

ΚΕΔ:Οι σφυριχτρες της 31ης αγωνιστικης της Super League

ΚΕΔ:Οι σφυριχτρες της 31ης αγωνιστικης της Super League

 
Ο Γιώργος Κύζας θα διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, ο Μάριος Λαμπρόπουλος θα σφυρίξει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη.

Κύζας στην Κομοτηνή, Λαμπρόπουλος στο Φάληρο
Ο Γιώργος Κύζας θα διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, ο Μάριος Λαμπρόπουλος θα σφυρίξει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη.

Οι διαιτητές της 31ης αγωνιστικής

Και τωρα σκέφτεται την Κυριακή

Και τωρα  σκέφτεται την Κυριακή

Ανατροπή και σκέφτεται την Κυριακή!

Σε «ερυθρόλευκα» χέρια πέρασε ξανά το πλεονέκτημα στη σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ αφού ο Θρύλος επικράτησε με 3-1 σετ (26-28, 18-25, 25-23, 8-25) στο «Δ. Βίκελας» του Φοίνικα Σύρου.
Οι «ερυθρόλευκοι» ανέτρεψαν τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη, έκαναν το 2-1 στις νίκες και χρειάζονται μια ακόμα για να σφραγίσουν το εισιτήριο για τους τελικούς. 

Μανόλο Σαλβαδόρ για τεχνικός διευθυντής

Μανόλο Σαλβαδόρ για τεχνικός διευθυντής

 

Σύμφωνα με τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Βαλένθια, "ES Radio", οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σκέφτονται τον Μανόλο Σαλβαδόρ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.
Ο νυν τεχνικός διευθυντής της Λεβάντε είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το σύλλογο της Βαλένθια στο τέλος της φετινής σεζόν, παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016 και οι ερυθρόλευκοι τον έχουν προσεγγίσει, σύμφωνα με τους Ισπανούς.
Ο Σαλβαδόρ έχει στα χέρια του τις τύχες των "Γρανότας" από το Ιούλιο του 1998.
Η φετινή χρονιά της Λεβάντε δεν είναι η καλύτερη δυνατή, με την ομάδα να παλεύει για την παραμονή της και τον 51άχρονο (27/11/1963) Σαλβαδόρ να έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει πριν λήξει το συμβόλαιό του.
Κάτι τέτοιο θεωρείται σίγουρο πως θα γίνει σίγουρα αν η Λεβάντε δεν καταφέρει να μείνει στην Primera Division, αν και ο πρόεδρος της ομάδας έχει δηλώσει πως δεν θα τον αφήσει να φύγει.

Οι ερυθρόλευκοι γινονται...κουκλάκια (video)

Οι ερυθρόλευκοι γινονται...κουκλάκια (video)

Δείτε το backstage από τη φωτογράφιση των παικτών του Ολυμπιακού προκειμένου να δημιουργηθούν τα κουκλάκια με το πρόσωπό τους για το Official Olympiacos BC Store.

Μπραβο στον ερυθρολευκο κοσμο που ηταν στην Βαρκελωνη

Μπραβο στον ερυθρολευκο κοσμο που ηταν στην Βαρκελωνη

Μπραβο ρε μαγκες...τετοιους Ολυμπιακους χαιρομαι να βλεπω...που δεν εχουν καμμια σχεση με τους μοδατους που εχουμε συνηθισει...
Δεν ηταν μόνη της στο "Παλαού Μπλαουκράνα" η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.
Περίπου 80 Έλληνες φίλαθλοι των ερυθρολεύκων ταξίδεψαν τόσο από την Ελλάδα, όσο και από γύρω χώρες της Ευρώπης, με προορισμό την Βαρκελώνη, ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια των Πειραιωτών στη δεύτερη αναμέτρησης τους κόντρα στη Μπαρτσελόνα, έχοντας ως στόχο το πολυπόθητο break.
Προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους και έκλεισαν θέση στις εξέδρες του "Παλαού Μπλαουγκράνα".
Το γήπεδο μπορεί να μην γέμισε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο ματς της σειράς οι κερκίδες ηταν κατάμεστες και η ατμόσφαιρα πιο "ζεστή", σε σύγκριση με τον αγώνα της Τετάρτης (14/4).
Στο ΣΕΦ να δειτε τι θα γινει ...

Νίκησε και τον Απόλλωνα η Κ-13

Νίκησε και τον Απόλλωνα η Κ-13


Με το... ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του τουρνουά "Rodos Kinghts Cup" η Κ-13 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, κερδίζοντας με 4-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στον 2ο αγώνα της στη διοργάνωση.
Η ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή διπλασίασε τις νίκες της και θέλει να πετύχει το Σάββατο (18/4, 11:30) και την τρίτη της νίκη απέναντι στον Αστέρα Παστίδας. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν το απόγευμα του Σαββάτου (18/4) και τα ζευγάρια θα προκύψουν μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.
Τα γκολ για την ομάδα του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Παπαδόπουλος, Μούκα, Ιακωβίδης, Σφύρλας.

Η αρχική σύνθεση: Παχατούρας, Καψιώτης, Λαζαρίδης, Γούλας, Τιμολέων, Βουγιουκλάκης, Σουρλής. Τζανετής, Μούκα, Ιακωβίδης, Παπαδόπουλος.

Εν συνεχεία αγωνίστηκαν και οι: Παλαιολόγος, Θεοδωρόπουλος, Κεραμίδας, Τζόρβας, Ηλιάδης, Πολύδωρος.

Συνεχίζεται στο Ρέντη η δουλειά για το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό

Συνεχίζεται στο Ρέντη η δουλειά για το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό

Το πρωί της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Το βάρος έπεσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική.
Στη συνέχεια έγιναν και διτέρματα, σε μικρό χώρο, με ολιγομελείς ομάδες.
Στα ιατρικά ο Μανιάτης συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Στρέζος έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.
 Η προπόνηση του Σάββατου είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Ποια Μπαρτσα ρε? ΘΡΥΛΟΣ !

Ποια Μπαρτσα ρε? ΘΡΥΛΟΣ !

Αυτος ειναι ο Ολυμπιακος,ο Θρυλος των γηπεδων...

Αυτος που οταν ειναι ηδη με την πλατη στον τοιχο τον βλεπεις ξαφνικα να θεριευει και να ξεσκιζει σαρκες..να καταστρεφει οποιαδηποτε ομαδα και οποιοδηποτε αμυντικο η επιθετικο συστημα οποιουδηποτε μεγαλου προπονητη,και να κανει πεικτες Παγκοσμιου βεληνεκους εκατομμυριων ευρω να μοιαζουν...γατακια!

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 63-76 (pics&video)

Oταν υποτιμάει κανείς τον Ολυμπιακό, αυτό παθαίνει.Ο Ολυμπιακός έδειξε για πολλοστή φορά το αμέτρητο βάρος που ζυγίζουν τα καρύδια του! Ταπείνωσε την Μπαρτσελόνα με 76-63 μέσα στη Βαρκελώνη, ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1, και η πρόκριση στο Final-Four της Μαδρίτης περνάει από το ΣΕΦ.

Πρόστιμο 160 εκατομμυρίων δολαρίων στον Αλαφούζο για οικολογική καταστροφή

Πρόστιμο 160 εκατομμυρίων δολαρίων στον Αλαφούζο για οικολογική καταστροφή


Με ένα τεράστιο πρόστιμο 160 εκατ. δολαρίων, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία των θαλάσσιων ασφαλίσεων, έκλεισε η γνωστή υπόθεση της ανυπολόγιστης οικολογικής καταστροφής που προκάλεσε πριν από 18 χρόνια το δεξαμενόπλοιο «Νήσος Αμοργός» του Γιάννη Αλαφούζου στη λίμνη Μαρακαΐμπο της Βενεζουέλας.
Σύμφωνα με την έγκυρη ναυτιλιακή έκδοση TradeWinds, η αποζημίωση των 160 εκατ. δολαρίων την οποία επέβαλαν τα δικαστήρια της Βενεζουέλας είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που αναμενόταν.

Πανέτοιμος ο Ολυμπιακος για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Ραντνίτσκι

Πανέτοιμος ο Ολυμπιακος για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Ραντνίτσκι


Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμη για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Ραντνίτσκι το Σάββατο (18/4) στο Κραγκούγεβατς (19:00, Novasports4) για την 9η αγωνιστική του Champions League.

Στο Final-4 με "πεντάρα" οι Έφηβοι

Στο Final-4 με "πεντάρα" οι Έφηβοι


Σε αγώνα της 26ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/4) στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 5-0 τον Λεβαδειακό και εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδό του στην τελική φάση (Final-4).
Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη δημιούργησε πολλές φάσεις και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο έφτασε στο στόχο της.
Στο 23' ο Κουγιός μετά από πάσα του Κηπουρού άνοιξε με σουτ το σκορ (1-0), ενώ στο 25' ο Τσιλίκης με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Ο Γιγαντας Ολυμπιακός μια νίκη μακριά απ’ την πρόκριση στον τελικό της Volleyleague

Ο Γιγαντας Ολυμπιακός μια νίκη μακριά απ’ την πρόκριση στον τελικό της Volleyleague

Μη θυμώνετε τον Ολυμπιακό…
 
 «Ξέσπασε» ο Ολυμπιακός στη Σύρο!
Αποφασισμένοι για την πρόκριση, οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν 3-1 σετ του Φοίνικα, ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας και βρίσκονται μια νίκη μακριά απ’ την πρόκριση στον τελικό της Volleyleague.

Τωρα που παραιτηθηκαν τα...λαμογια που ελεγες κυριε Αλαφουζε ...

 Τωρα που παραιτηθηκαν τα...λαμογια που ελεγες κυριε Αλαφουζε...
 Τωρα που παραιτηθηκαν τα...λαμογια που ελεγες κυριε Αλαφουζε ...και εγινε τιμιο και παλι το Ελκληνικο ποδοσφαιρο και αυτοι που εκραζες αδειοδοτησαν την ομαδα σου που χρωσταει και στους φουρνους
Mηπως τωρα που παραιτειται ο...Μποροβηλος πρεπει να επανεξεταστουν οι αδειοδοτησεις των ομαδων?
Μπουρου-μπουρου ανακοινωση εβγαλε ο βαζελας κανοντας επιθεση στον Μποροβηλο που παραιτηθηκε οπως ειχε ζητησει και ο Αλαφουζος δηλαδη λογω της εμπλοκης του στα στημενα του κοριοπολις.

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...


Η Τσέλσι υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο και με νίκη αγκαλιάζει τον τίτλο στην Premier League, ενώ το Σάββατο η Άρσεναλ και την Κυριακή η Λίβερπουλ παίζουν στο "Γουέμπλεϊ" ημιτελικό FA Cup.

 

Μεγάλα ματς στην Ιταλία, ντέρμπι του Μιλάνο με την Ίντερ τυπικά να φιλοξενεί τη Μίλαν και ντέρμπι κορυφής, Γιουβέντους - Λάτσιο.
Με την διαφορά πλέον στους δύο βαθμούς, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ έχουν δύσκολα εντός έδρας ματς με Βαλένθια και Μάλαγα, αντίστοιχα, ενώ στην Ολλανδία η Αϊντχόφεν πιθανότατα θα στεφτεί πρωταθλήτρια.
Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Εννέα ΠΑΕ δεν παίρνουν άδεια

Εννέα ΠΑΕ δεν παίρνουν άδεια

Superleague σήμα
 
Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, κατά την διήμερη συνεδρίασή του, εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α' Εθνικής Κατηγορίας και χορήγησε άδεια στις μισές ομάδες της Super League. 
Διαβάστε αναλυτικά.

Στοχος ειναι να πληγει ο Ολυμπιακος που πρωτοστατει σε Ελλαδα και Ερωπη

Στοχος ειναι να πληγει ο Ολυμπιακος που πρωτοστατει σε Ελλαδα και Ερωπη


Τι θα συμβει στον Ολυμπιακο σε πιθανο «Grexit» ?
Δυστυχως ετσι ακριβως ειναι...
Ο μοναδικος που θα πληγει ανεπανορθωτα και πολυ περισσοτερο απο ολους τους αλλους ειναι ο Ολυμπιακος χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα κανει κακο και στις υπολοιπες ομαδες της Super League.

Αρχίζει η «αιώνια» μάχη για το πρωτάθλημα

Αρχίζει η «αιώνια» μάχη για το πρωτάθλημα

Αρχίζει η «αιώνια» μάχη για το πρωτάθλημα
Την ερχόμενη Τρίτη (21/4) στο κλειστό του Ρέντη θα γίνει το πρώτο σερβίς στις μεγάλες μάχες του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τη σειρά των τελικών της Α1 βόλεϊ γυναικών.
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, μετά τις άνετες προκρίσεις κόντρα σε ΑΕΚ και Πανναξιακό αντίστοιχα θα διαξιφιστούν για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.
Το πρώτο σερβίς θα γίνει στην έδρα του πρώτου της κανονικής διάρκειας Ολυμπιακού, την ερχόμενη Τρίτη (21/4) στις 17:00, ενώ το επόμενο θα διεξαχθεί στο κλειστό της Κυψέλης την Παρασκευή (24/4) στις 18:00.
Το πρόγραμμα των υπολοίπων αγώνων θα ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Πρώτοι και αήττητοι οι Νέοι του Ολυμπιακού

Πρώτοι και αήττητοι οι Νέοι του Ολυμπιακού

Πρώτοι και αήττητοι οι Νέοι του Ολυμπιακού!
Χωρίς ήττα συνεχίζει η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα Super League Κ-20!
Από τους 25 αγώνες που έχει παίξει το συγκρότημα του Βασίλη Βούζα έχει κερδίσει τους 23 ενώ έχει και 2 ισοπαλίες, εκτός έδρας με τον Πανθρακικό και την Καλλονή.
Η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη είναι το 9-0 επί της Κέρκυρας στο Ρέντη.
Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Νίκος Βέργος με 19 γκολ ενώ έχουν βρει δίχτυα άλλοι 12.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν άλλους 9 αγώνες στη διοργάνωση απέναντι στις παρακάτω ομάδες: Πανιώνιος (2 ματς), ΠΑΟΚ (εντός), Παναθηναϊκός (εκτός), Καλλονή (εντός), Ατρόμητος (εντός), Πλατανιάς (εκτός), Βέροια (εκτός), Λεβαδειακός (εντός).

Οι 25 αγώνες της Κ-20 στο Πρωτάθλημα:

Ο Κοντονης οι εμονες του και τα ψεματα του

Ο Κοντονης οι εμονες του και τα ψεματα του

Επωνυμα,Μαγκικα ,Πειραιωτικα και Ολυμπιακα κυριε Κοντονη...σε τα μας?
Ποιους νομιζεις οτι δουλευεις κυριε Υπουργε?
Βγαινεις και μας λες ψεματα σε συνεντευξη σου σε αθλητικο καναλι οτι δεν εχεις δεχθει απο την UEFA-FIFA απειλη-προειδοποιηση αποβολης των Ελληνικων ομαδων απο ολες τις διοργανωσεις και οτι δεν παρεβαινεις στο αυτοδιοικητο της UEFA?
Η επιστολη των Ζερόμ Βάλκε γγ FIFA και Τζιάνι Ιφαντίνο γγ UEFA σας διαψευδει κατηγορηματικα.
Αναφερουν αναλυτικα και σε ποια σημεια του νομου σου παρεβαινεις στο αυτοδιοικητο και δεν συμφωνουν και εσυ μας λες ευθαρρσως σε συνεντευξη οτι δεν τρεχει τιποτε.
Ιδου...

Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλος ο Στ. Κοντονής.

Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλος ο Στ. Κοντονής.

«Δεν έχω γίνει δέκτης απειλών…»
 Στ. Κοντονής «Δεν καταλύουμε το αυτοδιοίκητο, αλλά...»-«Δεν τίθεται θέμα αποκλεισμού της Ελλάδας, ούτε έχω δεχτεί απειλές»
Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλος ο Στ. Κοντονής. «Δεν καταλύουμε το αυτοδιοίκητο, αλλά...», δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν τίθεται θέμα αποκλεισμού της Ελλάδας, ούτε έχω δεχτεί απειλές», πρόσθεσε.

Ανακοινωση Θυρας 7 Misfits

Ανακοινωση  Θυρας 7 Misfits

Ανακοινωσε διαμαρτυριας  εξεδωσε η Θυρα 7 Misfits για το παραλογο σχεδιο-τρομονομου του Υφ. αθλητισμου Στ. Κοντονη οπου με τις εμονες του στις διαταξεις της UEFA απλα θα καταστρεψει το Ελληνικο ποδοσφαιρο και καταστρεφοντας τον υγιη οπαδισμο κλεινοντας και οχι νομιμοποιωντας θεσμικα τους οπαδικους συνδεσμους σε γενικα πλαισια.
Κλεινοντας τους συνδεσμους και μονο δεν λυνεται το προβλημα της βιας αλλα χρειαζεται μια σειρα απο μετρα για την ασφαλη λειτουργια τους.

 Αναλυτικα η ανακοινωση