moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Το Ultras World για Ολυμπιακο:Ο πύρινος σου κοσμος που δεν λυγα ποτε (video)

Το Ultras World για Ολυμπιακο:Ο πύρινος σου κοσμος που δεν λυγα ποτε (video)

Ο πύρινος λαός της ομάδας του Ολυμπιακού στηρίζει οπουδήποτε και πάντα. Κόσμος και Ολυμπιακός είναι ένα και με το μοναδικό αφιέρωμα που έκανε το Ultras World, θα διαπιστώσετε γιατί αυτός ο σύλλογος είναι πρώτος.
 Ένας από τους λόγους είναι πως ο κόσμος είναι πάντα δίπλα.

Υπόκλιση Μουρίνιο στον Ολυμπιακό

Υπόκλιση Μουρίνιο στον Ολυμπιακό

Η ατάκα Μουρίνιο για Ολυμπιακό!Την ώρα λοιπόν που οι αλλόθρησκοι ρίχνουν... τόνους λάσπη στον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του, δίχως να αναγνωρίζουν τις δικές τους αδυναμίες, οι οποίες είναι πάμπολλες, έρχεται ένας από τους καλύτερους προπονητές στο εξωτερικό, ο Ζοσέ Μουρίνιο, να αναγνωρίσει την αξία και το μεγαλείο του Ολυμπιακού, όπως επίσης και άλλων ομάδων.

Mε τέτοιους φάρους, πας ολοταχώς για ναυάγιο

Mε τέτοιους φάρους, πας ολοταχώς για ναυάγιο

ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÓÔÇÍ ÏËÏÌÅËÅÉÁ ÔÇÓ ÂÏÕËÇÓ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÈËÇÔÉÊÏ ÍÏÌÏ
Επικίνδυνος, ύποπτος και εκτός τόπου και χρόνου ο Κοντονής με αυτά που είπε για την ΕΟΚ
Ήρθε λοιπόν ο κύριος Κοντονής να μας πει ότι  “ο τρόπος λειτουργίας της ΕΟΚ είναι φάρος”… Έπλεξε δηλαδή το εγκώμιο της Ομοσπονδίας μπάσκετ του Βασιλακόπουλου, της ΚΕΔ, των πληρωμένων προκρίσεων, των αμφιβόλων ασφαλίσεων των εθνικών ομάδων, των απλήρωτων διαιτητών, των ξεπεσμένων διοργανώσεων και της απόλυτης αδιαφάνειας.

Μπράβο νούμερο Κοντονή! 
Από κάτι τέτοια καταλαβαίνουμε ότι είσαι τουλάχιστον επικίνδυνος -αν όχι ύποπτος- και ότι δεν θα μακροημερεύσεις στον αθλητισμό.
Όταν εσύ ο εκπρόσωπος της πρώτης αριστερής κυβέρνησης επιβραβεύεις και γλείφεις την ομοσπονδία της μοναρχίας, του “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” και του ισόβιου δικτάτορα Βασιλακόπουλου τότε απλά είσαι για να παίρνεις δρόμο!
Τι θαύμασες ρε πανάσχετε Κοντονή από την ΕΟΚ;
Τον σωλήνα και την αυλή του που λυμαίνονται το μπάσκετ εδώ και δεκαετίες χωρίς να τους πειράζει και να τους ελέγχει κανείς;
Που λειτουργούν υπεράνω κυβερνήσεων και νόμων;
Που εξαγοράζουν με αμφιβόλου προελεύσεως χρήματα, τη συμμετοχή της εθνικής στο μουντομπάσκετ;
Που δίνουν μετάλλια σε έναν πολλάκις τιμωρημένο παράγοντα, ο οποίος διασύρει το ελληνικό μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη;
Έναν παράγοντα που δεν έχει δικαίωμα να ξαναμπεί σε γήπεδο βάσει δικαστικών αποφάσεων και δηλώνει ”απλός φίλαθλος” κοροϊδεύοντας με τον πιο ευτελή τρόπο πολιτεία και θεσμούς;
Που έχουν την ΚΕΔ για μαριονέτα με τους ίδιους αχυρανθρώπους παρά τα τεράστια και δικαιολογημένα παράπονα του δις πρωταθλητή Ευρώπη την τελευταία τριετία Ολυμπιακού;
Αυτή την ΕΟΚ θαυμάζεις του Βασιλακόπουλου και των υποτακτικών του θαυμάζεις ρε Κοντονή; Ωραίο αθλητισμό θα μας φτιάξεις με τέτοια πρότυπα…

Η προπόνηση της Παρασκευής

Η προπόνηση της Παρασκευής

Η προπόνηση την Παρασκευή
Το πρωί της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη την προετοιμασία τους για το ματς με την Καλλονή στο Καραϊσκάκη.
 Αγώνας τον οποίο θα ακολουθήσει η φιέστα για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος.
Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε δουλειά επάνω στα τελειώματα φάσεων και την ανάπτυξη του παιχνιδιού από τα πλάγια, ενώ ακολούθησε και δίτερμα σε μικρό χώρο.
Ατομικό έκανε ο Μποτία, θεραπεία έκανε ο Γιαννούλης, το πρόγραμμα αποκατάστασής του συνεχίζει ο Μανιάτης, ενώ ατομικό έκανε και ο Στρέζος.
Το Σάββατο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Αυλαία στα Χανιά

Αυλαία στα Χανιά

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού αγωνίζονται το Σάββατο (2/5, 12:00) στα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά.
Στα Χανιά και το γήπεδο των Περιβολίων, ολοκληρώνει το Σάββατο (2/5) την παρουσία του στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος Super League K-17 o Ολυμπιακός.
Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη αγωνίζεται στις 12:00 απέναντι στον Πλατανιά για την 27η ημέρα του Πρωταθλήματος και στόχος της είναι να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις της.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν προκριθεί ως πρώτοι στο Final-4, στο οποίο συμμετέχει ο ΠΑΟΚ, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Αστέρας Τρίπολης.

*Σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (30/4) στο Ρέντη, οι Παίδες του Ολυμπιακού κέρδισαν με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου. Τα δύο γκολ σημείωσε ο Σουρανής. Ο Τάσος Θέος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Λεπενιώτης: "780 με 790 εισιτήρια"

Λεπενιώτης: "780 με 790 εισιτήρια"

Ο διευθυντής Marketing της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, μίλησε για τον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων ενόψει του Final-4 στη Μαδρίτη.
Ο διευθυντής Marketing της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και μίλησε για τον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων για το Final-4 της Ευρωλίγκας στη Μαδρίτη.

Με την Καλλονή το Σάββατο οι Νέοι

Με την Καλλονή το Σάββατο οι Νέοι

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα φιλοξενεί το Σάββατο (2/5, 15:30) στο Ρέντη την Καλλονή.
Στο πλαίσιο της 33ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το Σάββατο (2/5, 15:30) την Καλλονή στο Ρέντη.
Η ομάδα του Βασίλη Βούζα, που είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από την λευκή ισοπαλία με τον Πανιώνιο, και να αυξήσει τη διαφορά από τον 2ο Ατρόμητο Αθηνών.
 Στον αγώνα του 1ου γύρου στην Μυτιλήνη δεν υπήρξε νικητής (1-1).

Τι λες ρε Μαραντονα?Σοβαρα?

Τι λες ρε Μαραντονα?Σοβαρα? (video)



Οταν η ομαδα σου τρωει τριαρες και τεσσαρες εκει δεν εχει φρρ και φρρρ?
Να ξερουμε ρε Μπερτο οτην αναμετρηση με την ομαδα σου να καταργησουμε τους κανονισμους ,να καταργησουμε τα οφσαιντ,τα πεναλτυ,και οτι αλλο δεν σε βολευει.
Κανονικα ο ποδοσφαιριστης θα επρεπε ηδη να ειχε καλεστει απο την ΕΠΟ  για να τιμωρηθει για αυτες του τις δηλωσεις.
Και επισης η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ θα επρεπε να τον ειχε καλεσει σε απολογια για να τον βαλει στην θεση του
Δηλαδη οι ποδοσφαιριστες του Ολυμπιακου οταν κανουν δηλωσεις λιγο πριν πανε στην Τουμπα και στην Λεωφορο περιμενοντας τα σιγουρα επεισοδια και σφυριγματα τι δηλωσεις θα επρεπε να κανουν ρε Μπερτο?
Αν θελετε να τηρειται ο Πειθαρχικος κανονισμος στην ΕΠΟ θα πρεπει να τηρειται για ΟΛΟΥΣ!!!
Iδου τι ειπε ο στομας του Μαραντονα...

Η υποδοχή στο Ρέντη για τις Νταμπλουχες (pics&video)

Η υποδοχή στο Ρέντη για τις Νταμπλουχες (pics&video)


Οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν την πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στο Ρέντη, το βράδυ της Πέμπτης (30/4)! Δείτε φωτογραφίες.
Λίγο μετά την κατάκτηση του τρίτου σερί Πρωταθλήματος και του τρίτου σερί νταμπλ, μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού γνώρισε θερμή υποδοχή στο Ρέντη από οπαδούς των Πειραιωτών.

Ομπράντοβιτς: «Ολυμπιακός ή ΤΣΣΚΑ; Μόνο… Ρεάλ»

Ομπράντοβιτς: «Ολυμπιακός ή ΤΣΣΚΑ; Μόνο… Ρεάλ»

 
Στο ερώτημα Ολυμπιακός ή ΤΣΣΚΑ για τον τελικό, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν… βιάζεται και ξεκαθαρίζει πως η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δεν κοιτάζει τόσο μπροστά.

Ομπράντοβιτς: «Ολυμπιακός ή ΤΣΣΚΑ; Μόνο… Ρεάλ»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει τεράστια εμπειρία για να γνωρίζει πως όποιος κοιτάζει το… μεθεπόμενο βήμα κινδυνεύει να παραπατήσει. Έτσι στο ερώτημα για το ποια ομάδα εκ των Ολυμπιακού και ΤΣΣΚΑ προτιμά για αντίπαλο σε πιθανό τελικό της Ευρωλίγκας για τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, η απάντησή του δεν ξένισε.

Ιταλικά σενάρια για Τορίνο και Μήτρογλου

Ιταλικά σενάρια για Τορίνο και Μήτρογλου

Ιταλικά σενάρια για Τορίνο και Μήτρογλου
Η Τορίνο φέρεται να ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Ιταλία. Για παρτενέρ του Κουαλιαρέλα προορίζεται ο διεθνής επιθετικός.
Μετά το δημοσίευμα που θέλει τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωση του Σαφίρ Ταϊντέρ της Ίντερ, μία νέα πληροφορία αφορά και πάλι τους Πειραιώτες.

«Βλέπει» Ταϊντέρ ο Ολυμπιακός (video)

«Βλέπει» Ταϊντέρ ο Ολυμπιακός (video)

«Βλέπει» Ταϊντέρ ο Ολυμπιακός

Σε πλήξη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα από την Ιταλία, ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Σαφίρ Ταϊντέρ. Όπως γράφει η ιστοσελίδα «Gazzetta.it», οι πρωταθλητές Ελλάδας μαζί με την Τορίνο παρακολουθούν τον Γάλλο χαφ της Ίντερ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Σασουόλο.

Η ερυθρολευκη ραδιοφωνικη εκπομπη ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ (audio)

Η ερυθρολευκη ραδιοφωνικη εκπομπη ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ (audio)


Σε μια ακομη εκπομπη των ερυθρολευκων οπαδων ολου του πλανητη εγινε πραγματικος χαμος.
Συντονισμενοι ακομα και απο τις Ηνωμενες Πολιτειες Αμερικης  ,τα αδελφια μας που αγωνιουν για τις εξελιξεις στην Ελλαδα και για ολα οσα συμβαινουν τελευταια ενημερωνονται απο το Piraeus Planet  και αυτο μας τιμα ιδιαιτερα.
Η εκπομπες ηχογραφουνται και δημοσιευονται στο youtube.