moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Στην καλύτερη 10άδα η Βουγιούκα

Στην καλύτερη 10άδα η Βουγιούκα

Θετική η παρουσία της αθλήτριας Ξιφασκίας του Ολυμπιακού, Bάσως Βουγιούκα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης Γυναικών που διεξήχθη στο Βέλγιο.
Πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις και με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα στις λεπτομέρειες, η Βάσω Βουγιούκα τερμάτισε στην καλύτερη 10άδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου σπάθης Γυναικών που διεξήχθη στο Βέλγιο.
Η αθλήτρια Ξιφασκίας του Ολυμπιακού έφτασε μία ανάσα από την προημιτελική φάση και δεν εξασφάλισε το εισιτήριο για τους "8", αφού ηττήθηκε με 15-14 από τη Νινίκαν (Αζερμπαϊτζάν).

Σε Αγρίνιο και Σύρο τα Final-4

Σε Αγρίνιο και Σύρο τα Final-4

Στην περιφέρεια θα διεξαχθούν τα Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ ανδρών και γυναικών, σε Σύρο και Αγρίνιο αντίστοιχα, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (21/2), μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ.
Τα ματς έχουν κριθεί "ειδικής διαχείρισης" και αναμένεται να παρθούν αυστηρά μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, για κάθε Final-4 ξεχωριστά, μετά από συνεννόηση με το Υφυπουργείο Αθλητισμού, τους συνδιοργανωτές, τις αστυνομικές αρχές και τις ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

Με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε τη Χίο με 17-2

Ολυμπιακός - Χίος 17-2

Με εξαιρετική εμφάνιση ο Ολυμπιακός νίκησε τη Χίο με 17-2 και σημείωσε την 14η σερί νίκη του στην Α1 Πόλο ανδρών.
Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Ν.Ο. Χίου για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 Πόλο ανδρών με στόχο τη 14η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.
Ένα ακόμα κίνητρο για τους παίκτες του Ολυμπιακού ήταν να "βγάλουν" στον αγώνα όλα όσα κάνουν τις τελευταίες δυο ημέρες στις δυνατές προπονήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα στο Παπαστράτειο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία κοινή προπόνηση των δυο ομάδων τελείωσε λίγο πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα.

Επιστροφη στις νικες

ΜΕΝΤ - Ολυμπιακός 1-3

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στη Volley League, μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ, επικρατώντας εκτός έδρας της Μεντ με 3-1 σετ για τη 17η αγωνιστική. Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 σετ, αλλά στη συνέχεια κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 3-1 σετ της ΜΕΝΤ για τη 17η αγωνιστική της Volley League ΟΠΑΠ.
Μετά την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου ύστερα από την εκτός έδρας επικράτηση σε βάρος της Ορεστιάδας, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες και όσον αφορά τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος. 
Ο Θρύλος πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα επικρατώντας της ΜΕΝΤ με 3-1 σετ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Volley League ΟΠΑΠ.

Νίκη για την Κ-17 επί του Ατρόμητου

Νίκη για την Κ-17 επί του Ατρόμητου

Με νίκη ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στον 3ο γύρο του Πρωταθλήματος Super League K-17.
Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-1 του Ατρόμητου Αθηνών σε αγώνα της 19ης ημέρας που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο Μοσχάτο και παρέμειναν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα.
Η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 9' από γκολ του Σιάνου, αλλά με υπομονή και μυαλό γύρισε το παιχνίδι.

Θύρα 7 :«Ματώστε τη φανέλα»

Θύρα 7 :«Ματώστε τη φανέλα»

Στο Ρέντη βρέθηκε «Θύρα 7», μίλησε με παίκτες/προπονητή
kosmos-gate7-karaiskaki-coreo

Στο Ρέντη βρέθηκαν σήμερα εκπρόσωποι των οργανωμένων της Θύρας 7 που μίλησαν με τους παίκτες και τον προπονητή και τους ζήτησαν να… ματώσουν τη φανέλα.
«Ξεχάστε την Ντνίπρο. Ξεχάστε τα όλα και… ματώστε αύριο για τον σύλλογο. Ματώστε για την ιερή φανέλα του Ολυμπιακού. Εμείς, παρότι είμαστε στο κομμάτι της κοινωνίας που δοκιμάζεται περισσότερο, είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για τον Ολυμπιακό. Για 90 λεπτά την εβδομάδα θα είστε σαν εμάς. Έχετε έναν πρόεδρο και μια ομάδα που σας τα δίνει όλα και θα τα δώσετε κι εσείς», είπαν χαρακτηριστικά και συμπλήρωσαν: «Σε κάθε αγώνα θα είστε οπαδοί σαν εμάς. 
Θα είστε Θύρα 7. Αύριο κάνουμε νέα αρχή και μετά θα δούμε την Ντνίπρο. Δεν είναι το θέμα μας να νικήσετε, το θέμα μας είναι να ματώνετε τη φανέλα».
Το λόγο πήρε και ο προπονητής, Βίτορ Περέιρα, που ανέφερε: «Εμείς κι εσείς είμαστε ένα. Μια οικογένεια. Αύριο θα παλέψουμε για την οικογένειά μας. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Μόνο τον Θεό. Εμείς για μας κι εμείς για σας».

Oι αποστολες των δυο ομαδων

Oι αποστολες των δυο ομαδων

Η αποστολή για Λεωφόρο

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (22/2, 19:30), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Η προπόνηση του Σαββάτου (21/2, 11:00) ήταν η τελευταία πριν από το ματς με τους πράσινους, ενώ σε αυτή δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στην τακτική. Το "χτίσιμο" του παιχνιδιού από την άμυνα μέχρι την επίθεση, σε συνδυασμό με την σωστή τελική πάσα και το καλό τελείωμα της φάσης, ήταν τα στοιχεία επάνω στα οποία δούλεψε με τους παίκτες του ο Βίτορ Περέιρα.
Στα ιατρικά δεν υπάρχουν προβλήματα, με τον Φουστέρ να κάνει θεραπεία και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά.

Super League 25η αγωνιστική: Τα αποτελεσματα από τα παιχνίδια του Σαββάτου και το προγραμμα της Κυριακης

Τα αποτελεσματα από τα παιχνίδια του Σαββάτου και το προγραμμα της Κυριακης


Τα αποτελεσματα  από τα παιχνίδια του Σαββάτου στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Superleague.

Τρία παιχνίδια είχε το Σάββατο για την 25η αγωνιστική. Ο Πανθρακικός έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό και μάλιστα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη όμως χάθηκε πέναλτι. Η Καλλονή επέστρεψε στις νίκες, αφού κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΣ.

Οι σφυριχτρες της 25ης αγωνιστικής-Ο Σιδηρόπουλος στη Λεωφόρο


Οι σφυριχτρες της 25ης αγωνιστικής



Το μεσημέρι της Πέμπτης (19/2) ορίστηκαν οι διαιτητές της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.
Ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Για δεύτερο σερί εντός έδρας ματς των πράσινων ορίζεται ο διαιτητής από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου.
Ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου) ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, το οποίο θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (22/2, 19:30).
Βοηθοί του είναι ο Αλέξανδρος Γρεβένης (ΕΠΣ Χαλκιδικής) και ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), ενώ τέταρτος διαιτητής είναι ο Μιχαήλ Βοσκάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου).
Να σημειωθεί πως ο Σιδηρόπουλος ορίζεται για δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού, καθώς είχε "σφυρίξει" τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (8/2, 1-0), όπου είχε αφήσει τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρουσκουγιέδα στο 60', με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Οι σφυριχτρες της 25ης αγωνιστικής

Η επιβλητική εμφάνιση του Ολυμπιακου και η επιστροφή Κωνσταντίνου

Η επιβλητική εμφάνιση του Ολυμπιακου και η επιστροφή Κωνσταντίνου

Με επιβλητική εμφάνιση, παρά το αμφίρροπο ξεκίνημα, αλλά και τα ευχάριστα νέα της επιστροφής της Μανωλίνας Κωνσταντίνου στην αγωνιστική δράση, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε με 3-0 στο Ρέθυμνο επί του ΟΠΕΡ.

Άνετος Ολυμπιακός με επιστροφή Κωνσταντίνου!
Άνετη νίκη και… ευχάριστα είχε το ταξίδι στο Ρέθυμνο στην 18η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών για τον Ολυμπιακό.

Οι ανεγκέφαλοι μπαοκτζηδες έδρασαν και στη Βέροια.

Επιτέθηκαν σε περιπτερά στη Βέροια

Ένα τραγικό περιστατικό προηγήθηκε του αγώνα του ΠΑΟΚ στη Βέροια. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, οπαδοί του «δικεφάλου» έκαναν επιδρομή σε περίπτερο κι έστειλαν στο νοσοκομείο τον ιδιοκτήτη του.
 

Όπως αναφέρει το «inveria.gr», οι δράστες επιχείρησαν πλιάτσικο και όταν ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου προσπάθησε να τους σταματήσει, του επιτέθηκαν χτυπώντας τον και με ένα γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι.

 Επιτέθηκαν σε περιπτερά στη Βέροια

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο άτυχος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ευτυχώς ότι δε συντρέχει σοβαρός λόγος ανησυχίας για την υγεία του.
Όσο για τις Αρχές, έκαναν επτά προσαγωγές για το περιστατικό, με κάποιους εκ των συλληφθέντων ν’ αναγνωρίζονται από το θύμα και αυτόπτες μάρτυρες και να τίθενται αντιμέτωποι με κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και ληστεία.
Συγχαρητηρια ρε μπουγατσομαγκες για ακομη μια φορα...

«Ντόπες» από τον κόσμο του Ολυμπιακού

«Ντόπες» από τον κόσμο του Ολυμπιακού

Μήνυμα στήριξης και… αφύπνισης στην ομάδα του Ολυμπιακού έστειλε εν όψει ντέρμπι αντιπροσωπεία των οργανωμένων που έδωσε το «παρών» στην προπόνηση. Τι τους απάντησε ο Περέιρα.

«Ντόπες» από τον κόσμο του Ολυμπιακού

Να εκφράσουν τη στήριξή τους στην ομάδα, αλλά ταυτόχρονα να την καλέσουν να αφυπνιστεί θέλησαν εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού που έδωσαν το «παρών» στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

«Ξεχάστε τη Ντνίπρο. Ματώστε για το σύλλογο, για την ιερή φανέλα του Ολυμπιακού. Εμείς παρότι είμαστε στο κομμάτι της κοινωνίας που δοκιμάζεται περισσότερο, είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για τον Ολυμπιακό. Σε κάθε αγώνα θέλουμε να είστε οπαδοί, Θύρα 7, σαν κι εμάς. Δεν είναι το θέμα μας να νικήσετε, αλλά να ματώσετε τη φανέλα. Ξεκινήστε από αύριο και μετά βλέπουμε και τον αγώνα με τη Ντνίπρο», ήταν το μήνυμα που πέρασαν.

Ο Βίτορ Περέιρα εκπροσωπώντας όλη την ομάδα ανέλαβε να απαντήσει. «Εμείς κι εσείς είμαστε ένα, μια οικογένεια, κι αύριο αυτό που θα κάνουμε είναι να παλέψουμε για τον Ολυμπιακό. Δεν φοβόμαστε κανέναν, μόνο το Θεό», είπε ο Πορτογάλος προπονητής.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...


"Μάχη" κορυφής στην Κύπρο την προτελευταία αγωνιστική, δύο ντέρμπι στην Ιταλία, το γενοβέζικο και το ελληνικό! Αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων...
Δύο ντέρμπι διεξάγονται στην Ιταλία αυτό το Σαββατόκύριακο, αυτό της Γένοβα όπου η Σαμπντόρια υποδέχεται την Τζένοα και το... ελληνικό, με την Ελλάς να φιλοξενεί στην Βερόνα την Ρόμα.
"Ελληνικό" φυσικά διότι παίζουν από τρεις Έλληνες σε κάθε ομάδα, οι Μόρας, Ταχτσίδης και Χριστοδουλόπουλος στην Βερόνα, οι Μανωλάς, Τοοσίδης και Χολέμπας στην Ρόμα.
Ντέρμπι κορυφής διεξάγεται στην Κύπρο, όπου ο πρωτοπόρος, Απόλλων, παίζει στην έδρα του ΑΠΟΕΛ που έχει 3 βαθμούς λιγότερους. Αυτή είναι η προτελευταία αγωνιστική στο νησί για την κανονική περίοδο (ακολουθούν play-offs).
Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων: