moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Οι δηλωσεις των παικτων μας (videos)

Οι δηλωσεις των παικτων μας (videos)

 

«Ούτε το πρώτο αλλά ούτε και το τελευταίο κατόρθωμα της ομάδας»

Στην πίστη του ίδιου αλλά και των συμπαικτών του στην πρόκριση στο «Final 4» αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. «Πάμε για το καλύτερο», το μήνυμά του ενόψει Μαδρίτης.

«Ούτε το πρώτο αλλά ούτε και το τελευταίο κατόρθωμα της ομάδας»
Στην καρδιά και το μέταλλο που «έβγαλε» ο Ολυμπιακός στο παρκέ απέδωσε την πρόκριση στο «Final 4» της Μαδρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στις σημαντικές βοήθειες που πήρε η ομάδα απ’ όλους τους παίκτες, τονίζοντας πως η πρόκριση δίνει απαντήσει για την αξία των παικτών και του προπονητή.

Τέλος, για το «Final 4» σχολίασε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για μια ακόμη διάκριση.

Αναλυτικά:


Πανό κατά Κοντονή

Πανό κατά Κοντονή

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έδειξαν την οργή τους για τη στάση Κοντονή, που προκαλεί την έξοδο όλων των ομάδων μας από το παγκόσμιο γίγνεσθαι
Μηνύματα κατά του Σταύρου Κοντονή πέρασαν στο ΣΕΦ οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού. Διαβάστε τα πανό που ανήρτησαν.

 
Πανό κατά του Σταύρου Κοντονή, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα, αναρτήθηκαν στο ΣΕΦ από τους οργανωμένους φίλους του Ολυμπιακού, που προφανώς διαφωνούν με τις ενέργειες του Υφυπουργού Αθλητισμού σχετικά με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.
Τα πανό που εμφανίστηκαν στο ΣΕΦ είχαν τα εξής μηνύματα:
"Πόσα έχεις πάρει Κοντονή;"
"Τσίπρα διώξε τον Καραγκιόζη"
"Φασίστα Κοντονή στα γήπεδα υπάρχουνε και αριστεροί"

H συνεντευξη Τυπου (video)

 H συνεντευξη Τυπου (video)

Σφαιρόπουλος: «Μεγάλη και δίκαια πρόκριση»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποθέωσε τους παίκτες του, εδικά τον Σπανούλη, χαρακτήρισε δίκαια την πρόκριση και την αφιέρωσε σε διοίκηση και κόσμο την επιτυχία.

Σφαιρόπουλος: «Μεγάλη και δίκαια πρόκριση»
Δίκαια χαρακτήρισε την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Οι δηλωσεις των..εκστασιασμενων Προεδρων του Ολυμπιακου μας. (video)

Οι δηλωσεις των..εκστασιασμενων Προεδρων του Ολυμπιακου μας.

 

Γ. Αγγελόπουλος: «Απίστευτη επιτυχία το Final 4»

Διαβάστε τι δήλωσε ο εκστασιασμένος πρόεδρος του Ολυμπιακού: «Είναι μία απίστευτη επιτυχία το Final 4 και δύσκολα το κάνει ομάδα αυτό. Το καλάθι του Γιώργου (σ.σ. Πρίντεζης) ισοδυναμεί και...
aggelopoulos osfp barca 2

Διαβάστε τι δήλωσε ο εκστασιασμένος πρόεδρος του Ολυμπιακού:
«Είναι μία απίστευτη επιτυχία το Final 4 και δύσκολα το κάνει ομάδα αυτό.
Το καλάθι του Γιώργου (σ.σ. Πρίντεζης) ισοδυναμεί και σφραγίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Το έχουμε καταφέρει με απίστευτη προσπάθεια και αγώνα.

Συγχαρητήρια και από τον Μώραλη

Συγχαρητήρια και από τον Μώραλη

Συγχαρητήρια και από τον Μώραλη
Τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έστειλε και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για τη μεγαλειώδη πρόκριση στο final four της Μαδρίτης. Ο Ολυμπιακός αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της Ελλαδας και του Πειραια στην Ευρώπη.
 Πάμε δυνατά για να γράψουμε ιστορια», ανέφερε.

Oλυμπιακός - Μπαρτσελόνα 71-68 (pics&videos)

Oλυμπιακός - Μπαρτσελόνα 71-68 (pics&videos)

Με το μεγάλο τρίποντο του Πρίντεζη στην εκπνοή του αγώνα, οι Πειραιώτες κέρδισαν με 71-68 την Μπαρτσελόνα, έκαναν το 3-1 στη σειρά και πήραν πανάξια την πρόκριση στο Final-Four της Μαδρίτης.
Είναι γεγονός! Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο 9ο Final-Four της ιστορίας του και στο 5ο συνεχόμενο τα τελευταία 7 χρόνια. Και όλα αυτά χάρη στο buzzer-beater τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, σε νεκρό χρόνο, ύστερα από έξυπνη ασίστ του Σλούκα, με ένα τεράστιο τρίποντο, έδωσε τη νίκη, αλλά και το εισιτήριο για την Μαδρίτη στους Πειραιώτες, κερδίζοντας την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ με σκορ 71-68. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στη θέση τους, στην ελίτ της Ευρώπης και πάλι, όντας έτοιμοι να διεκδικήσουν το τέταρτο Πρωτάθλημα Ευρώπης της ιστορίας τους.
Ο Ολυμπιακός δεν τα πήγε καλά στο πρώτο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα πάταγε καλύτερα στο παρκέ, παίζοντας εξαιρετική άμυνα, καταφέρνοντας να προηγηθεί ακόμη και με +10 (29-39) στο 22', αλλά στο τέλος της τρίτης περιόδου οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα, σε μία αναμέτρηση που είχε εξέλιξη... θρίλερ στα τελευταία δύο λεπτά. Στο 1'14'' πριν το τέλος οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 61-65, αλλά στη συνέχεια οι Πειραιώτες έβγαλαν άμυνες, έβαλαν μεγάλα σουτ με τους Μάντζαρη, Σπανούλη, Πρίντεζη και πήραν τη νίκη, μετρώντας επί μέρους σκορ 10-3. Πρώτος σκόρερ και πασέρ ο αρχηγός με 17 πόντους (3/4δ, 3/7τρ) και 5 ασίστ, βοήθησε ο Πρίντεζης (14π, 4/8δ, 1/6τρ), "μπόμπερ" από την περιφέρεια ο Μάντζαρης (11π, 3/4τρ), πολύτιμη η παρουσία του Χάντερ (8π, 8ρ).

Ετσι γλενταει ο Ολυμπιακος (pics)

Ετσι γλενταει ο Ολυμπιακος (pics)

Ο Ολυμπιακός… τα σπάει (pics)
Αφού έσπασε το πλεονέκτημα έδρας της Μπαρτσελόνα και πήγε στο Final Four, ο Ολυμπιακός τα… έσπασε στα μπουζούκια. Σχεδόν σύσσωμη η ομάδα σε κέντρο της παραλιακής. Τραγούδησε και ο Πέτγουεϊ.

Θρίαμβος σε όλες τις γλώσσες (video)

Θρίαμβος σε όλες τις γλώσσες (video)

Θρίαμβος… σε όλες τις γλώσσες (video)
Όπως και να το ακούσει κανείς, είναι απολαυστικό…
Δείτε, λοιπόν, πώς περιέγραψαν στα τουρκικά, σερβικά, αγγλικά και φυσικά… ισπανικά το μεγάλο τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη.
Οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν χορταίνουν να το βλέπουν…
Το τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη έστειλε την ομάδα του στο Final Four κι έγραψε ιστορία.
Κι ανάγκασε όχι μόνο τους Έλληνες, αλλά και τους ξένους σπίκερ να φωνάξουν.
Όχι όλους, αφού οι Ισπανοί το υποδέχτηκαν με ένα «madre mia» (κάτι σαν «ωχ, μάνου μου», σε ελεύθερη μετάφραση).

Superleague:Κανoνικα η 32η αγωνιστική ,δεν απέχουν οι διαιτητές

Superleague:Κανoνικα η 32η αγωνιστική ,δεν απέχουν οι διαιτητές

Σούπερ Λίγκα

Κανένα πρόβλημα με την 32η αγωνιστική της Superleague. Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ οι ορισμοί των διαιτητών θα γίνουν γνωστοί την Παρασκευή (23/4).
Οι σκέψεις των διαιτητών για αποχή από τα παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής δεν θα εφαρμοστεί, τουλάχιστον όχι για αυτό το Σαββατοκύριακο (25-26/4). 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Superleague θα συνεχιστεί δίχως να προκύψει νέα αναβολή.
Οι διαιτητές όντως ψήφισαν για να αποφασίσουν εάν θα απέχουν από τις αναμετρήσεις της 32ης ''στροφής'' του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας, μετά τις διώξεις ορισμένων εκ των συναδέλφων τους, αλλά αποδεικνύεται ότι κάποιοι ήταν αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οπότε το Σαββατοκύριακο θα γίνουν οι αγώνες.
Οι ορισμοί θα γίνουν γνωστοί την Παρασκευή (24/4). Από εδώ και στο εξής, μια και το πρωτάθλημα έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία, οι διαιτητές που θα ''σφυρίζουν'' τα παιχνίδια θα ανακοινώνονται κάθε Παρασκευή.

Πέντε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο Euro U-17

Πέντε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο Euro U-17


Πέντε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα συμμετάσχουν με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-17 που θα φιλοξενηθεί από τις 6 έως τις 22/5 στη Βουλγαρία.
Πέντε ποδοσφαιριστές του Θρύλου θα συμμετάσχουν με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-17 που θα φιλοξενηθεί από τις 6 έως τις 22/5 στη Βουλγαρία.
Οι Νικολάου Δημήτρης, Ρέτσος Παναγιώτης, Λάμπρου Ευστάθιος, Κυρτζιαλίδης Κωνσταντίνος, Φουάσης Αντώνιος, θα ενσωματωθούν από την Τρίτη (28/4) στις προπονήσεις της Εθνικής Παίδων (περιλαμβάνουν και φιλικό στο Βέλγιο) και εν συνεχεία θα δώσουν το "παρών" στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η KAE Ολυμπιακος ανακοινωνει....

Η KAE Ολυμπιακος ανακοινωνει....

Θερμή παράκληση στους φίλους του Ολυμπιακού που έχουν προμηθευθεί εισιτήριο για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, να βρίσκονται από νωρίς στο ΣΕΦ, κάνει η πειραϊκή ΚΑΕ καθώς θα υπάρχει προέλεγχος.

Από νωρίς στην μάχη με την «Μπάρτσα»
Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες από το 2-1 της σειράς και τη νίκη επί του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα για να εξαντληθούν τα εισιτήρια και του τέταρτου αγώνα με τους Καταλανούς.

Το ΣΕΦ θα είναι και απόψε ασφυκτικά γεμάτο και για τον λόγο αυτό η πειραϊκή ΚΑΕ κάνει έκκληση στους φίλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για την μάχη, που θα κρίνει την πρόκριση στο Final-4 της Μαδρίτης, να βρίσκονται από νωρίς στο γήπεδο, καθώς πριν την είσοδό τους θα υπάρχει προέλεγχος.

Μώραλης: «Νέο κολυμβητήριο στον Πειραιά»

Μώραλης: «Νέο κολυμβητήριο στον Πειραιά»

Τα πλάνα του Δήμου Πειραιά, να χτίσει νέο κολυμβητήριο που θα στεγάσει τις ομάδες αποκάλυψε ο Γιάννης Μώραλης στη συνέντευξη Τύπου για το Final-4 της Ευρωλίγκας που διοργανώνει ο Ολυμπιακός και η ΚΟΕ.

Μώραλης: «Νέο κολυμβητήριο στον Πειραιά»
Νέο κολυμβητήριο σκοπεύει να χτίσει ο Δήμος Πειραιά, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Μώραλης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final-4 της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών που διοργανώνει ο Ολυμπιακός και η ΚΟΕ.
Ο δήμαρχος Πειραιά έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε για την ικανοποίηση να υποδεχτεί η πόλη τη διοργάνωση, αλλά και την παρουσία των «ερυθρόλευκων».

Preview: Europa League

Preview: Europa League


Το βράδυ της Πέμπτης σε Νάπολι, Φλωρεντία, Κίεβο και Αγία Πετρούπολη θα δοθούν τα 4 εισιτήρια για τα ημιτελικά του Europa League. Σίγουροι οι "παρτενοπέι", δείτε απουσίες και πιθανές 11άδες για τις ρεβάνς των προημιτελικών...
Μετά τον θρίαμβο στο Βόλφσμπουργκ με 4-1 η Νάπολι αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης στο "Σαν Πάολο" να προκριθεί στα ημιτελικά του Europa League, με τις άλλες τρεις ρεβάνς να είναι αμφίρροπες.

Oι αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης

Oι αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

20:00 NOVASPORTS 3, ΒΟΛΕΪ, ΤΕΛΙΚΟΣ VOLLEY LEAGUE, ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
22:00 ΝΕΡΙΤ, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

22:05 ΑΝΤ1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, EUROPA LEAGUE, ΖΕΝΙΤ-ΣΕΒΙΛΛΗ
22:05 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, EUROPA LEAGUE, ΝΑΠΟΛΙ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

22:05 NOVASPORTS 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, EUROPA LEAGUE, ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΔΥΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ
22:05 NOVASPORTS 6, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, EUROPA LEAGUE, ΝΤΝΙΠΡΟ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ
 Και μην ξεχνατε...
Μπορειτε να παρακολουθησετε ολους τους διαθεσιμους αγωνες μεσα απο την εφαρμογη που ειναι εγκατεστημενη στην σελιδα του PIRAEUS PLANET


Champions League:Τα αποτελεσματα της Τεταρτης (videos)

Champions League:Τα αποτελεσματα της Τεταρτης  (videos)

Τα προημιτελικά του Champions League ολοκληρώθηκαν και στους "4" της Ευρώπης βρίσκονται οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους.

Η 4άδα του Champions League

Η 4άδα του Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους είναι η 4άδα του Champions League και η κλήρωση των ημιτελικών διεξάγεται την Παρασκευή
Τα προημιτελικά του Champions League ολοκληρώθηκαν και στους "4" της Ευρώπης βρίσκονται οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι είχαν κάνει προεγγραφή για την αγορά εισιτηρίου, για το «Final 4 Euro League 2015 Women Waterpolo»,  ότι αύριο Πέμπτη 23/4/15, 10:00-20:00, θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα εισιτήρια τους από το Στάδιο Καραϊσκάκη (Τμήμα Μελών - Φιλάθλων Ο.Σ.Φ.Π., στην εμπορική Στοά κάτω από την Θύρα 19 και απέναντι από το μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7). Επίσης αύριο στον ίδιο χώρο θα γίνεται και η διάθεση των εισιτηρίων που έχουν απομείνει. Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ και ισχύει και για τα 4 παιχνίδια. 

Προχτες δεν τον ειχες στο ΣΚΑΙ καλεσμενο,γιατι δεν του τα ειπες?

Προχτες δεν τον ειχες στο ΣΚΑΙ καλεσμενο,γιατι δεν του τα ειπες?


 Moλις ζητησουν να τον δουν Αλαφουζος και Ασλανιδης  ...τσουπ την αλλη μερα κλεινει το ραντεβου...
Με τον Βαγγελη Μαρινακη τι γινεται? ουτε καν εχεις μιλησει μαζι του ετσι?
Αυτες οι συναντησεις και οι συζητησεις κυριε Κοντονη επρεπε να ειχαν γινει πριν το τελεσιγραφο της FIFA-UEFA  και οχι τωρα που κρεμεται η Δαμοκλειος Σπαθη πανω απο το κεφαλι του Ελληνικου ποδοσφαιρου.
Αλλα ειπαμε...οσο ξερεις εσυ απο ποδοσφαιρο αλλο τοσο ξερω κι εγω απο...Υπουργιλικια.
Τα εκανες μπουρδελο ολα και τωρα η κατασταση εφτασε στο χειλος του γκρεμου.
Οσο γγια σενα ρε Αλαφουζε...τι τρεχεις να πας να τον δεις? προχτες δεν τον ειχες καλεσμενο στο ΣΚΑΙ στην Δικη του ΣΚΑΙ? γιατι δεν εβγαινες εκει φορα παρτιδα να του θεσεις τις αποψεις σου?
Αλλα ειπαμε η επισκεψη σου αυτη ειναι εθημοτυπικη...δεν σε νοιαζει αν θα βγουν εξω απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις οι Ελληνικες ομαδες...ο Ολυμπιακος να παθει ζημια και μονο,αυτο ειναι το ζητουμενο.
Ιδου και η ειδηση της συναντησης

Ε,δεν ειναι καθε μερα του Αι Γιαννιου..

Ε,δεν ειναι καθε μερα του Αι Γιαννιου..

Ως εδώ ήταν...
Τι γραφουν ρε παιδι μου οταν δεν συνεχιζει η βαζελα στην Euroleague για να μην φανει οτι ειναι κλισμα με τζατζικι ,η σκισιμο η ...βιασμος του Πρεσβη και ολα τα υπολοιπα..
Διαβαστε λιγα απο αυτα..
Το ευρωπαϊκό ταξίδι ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό. (ΟΕ,ΟΕ,ΟΕΕΕ)
Οι πράσινοι το πάλεψαν για 27' κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, αλλά αυτή τη φορά βγήκε η ποιότητά της και με 74-55 πέρασε στο Final-4.(ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΑΛΕΨΑΝ ΡΕΕΕ...)
Πόσα «θαύματα» να κάνει απέναντι σ' αυτήν την υπερπλήρη ΤΣΣΚΑ; (ΟΥΤΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ...)

Προδομένος απ' την αστοχία του (4/21 τρίποντα) και αντέχοντας μόνο 27' κόντρα στην πανίσχυρη ομάδα του Ιτούδη, ο Παναθηναϊκός έχασε 74-55 και μοιραία έμεινε εκτός Final-4, με τους Ρώσους να παίρνουν το εισιτήριο με 3-1 στη σειρά. (ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ ΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ...ΑΛΛΙΩΣΣΣΣΣ...)
ΣΚΙΣΙΜΟ ΜΕ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΑ ΒΑΖΕΛΟΚΑΛΑΜΑΡΑ...
ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΣΚΙΣΙΜΟ...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΕΣΒΗ...

Θρύλε μου,Βασιλια της Ευρωπης...μονο εσυ

Θρύλε μου,Βασιλια της Ευρωπης...μονο εσυ

 Θρύλε, «τελείωσέ» την…
 Η πιο μεγάλη ώρα, είναι τώρα!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κατάμεστο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα στον 4ο μεταξύ τους προημιτελικό της Ευρωλίγκας, με νίκη κάνει το 3-1 και «σφραγίζει» την πρόκριση στο Final Four της Μαδρίτης.
Ο Ολυμπιακός απέχει σαράντα αγωνιστικά λεπτά από την ολοκλήρωση μίας ακόμα υπέρβασης στην σύγχρονη ευρωπαϊκή του ιστορία, που δεν είναι άλλη από την πρόκριση στο Final Four της Μαδρίτης.