moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Ρε τι μας λεει ο ψυχοπαθης?(video)

Ρε τι μας λεει ο ψυχοπαθης?(video)

Aυτα ειναι αφου δεν τον ξεφτυλισες μεσα στο Καραισκακη και μεσα στην Λεωφορο  και να τον κανεις να κρυφτει απο τα λαικα δικαστηρια των βαζελων μετα βγαζει και γλωσσα,και τι γλωσσα που σταζει φαρμακι  και κανεις δεν του απανταει γιατι εχει την ανοχη της εκαστοτε Κυβερνησης και του νεου Υπουργου Αθλητισμου φιλικα προσκειμενου στον Παναθηναικο.
Εσταξε δηλητηριο ο Αλαφουζος και για τον Μαρινακη και για την....διαιτησια ελεος!
Τι? σας φανηκε παραξενο? η δεν τον εχετε μαθει πια ?
Δεν επρεπε λεει να κατσει στον παγκο ο Μαρινακης και ηρθε να προκαλεσει και διαφορες τετοιες παπαριες που λεει καθε φορα .
Την φιλοξενια που σου παρεχουμε εμεις καθε φορα που ερχεσαι και συ και η ομαδα σου στο Καραισκακη γιατι δεν την εχουμε και μεις στην Λεωφορο?
Ο δικος μας Προεδρος δηλαδη δεν εχει το δικαιωμα να ερθει σε οποιοδηποτε γηπεδο της Ελλαδος?
Ρε δεν παμε καλα..

Μαρινάκης: «Ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο» (video)

Μαρινάκης: «Ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο» (video)

Δριμύ κατηγορώ του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη για τα επεισόδια που επισκίασαν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2-0) στη Λεωφόρο.

Μαρινάκης: «Ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο»
Έκπληκτος με την έκταση των επεισοδίων που έλαβαν χώρα πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Ήταν μια ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ήμουν ο πρώτος που θα έδινα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, αλλά σήμερα αξίζουν μόνο συλλυπητήρια», τόνισε ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ.

Εμας αλλα μας νοιαζουν τωρα αλλα...

Εμας αλλα μας νοιαζουν τωρα αλλα...

 Τι σήμαινε το γκολ του Ολυμπιακού
Εμας τωρα μας νοιαζει οι συνεχομενες  ασχημες εμφανισεις της  ομαδας ,ο λαθος προγραμματισμος που εγινε με λαθος τροπο η προσπαθεια της ανακαμψης και γενιακ οι λαθος επιλογες και να μπουμε σε λεπτομερειες τωρα ειναι πανω απολα λαθος για την συνεχεια.
Ας μην μπουμε και εμεις στο τρυπακι των συνεχομενων λαθων.
Υπαρχουν ομως και καποιες λεπτομερειες παου παρολο που δεν ειναι της παρουσης πρεπει να σφιξω τα δοντια και να τα γραψω.

Τι εγραψαν τα ξένα ΜΜΕ για τα επεισόδια

Τι εγραψαν τα ξένα ΜΜΕ για τα επεισόδια


Δείτε πως μεταφέρουν τα ξένα ΜΜΕ τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λεωφόρο, πριν την έναρξη του ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού.
Εκει βλεπετε δεν εχουν δολο οι δημοσιογραφοι και γενικοτερα δεν διοικουν τα λαμογια και τα τσιρακια,τουλαχιστον οχι οπως εδω στην ψωροκωσταινα...
Ξεφτυλα του κερατα θα το ελεγα εγω ,απο την μια να φιαχνει ο Ολυμπιακος το ονομα του Ελληνικου αθλητισμου ανα την Υφηλιο,οταν ειναι στα καλα του και απο την αλλη οι πουθεναδες,οι λαθρεμπορες,και οι δεν πληρωνω και οι παιζω στοιχημ για να βγαλω τα εξοδα μας κανουν ξεφτυλα παντου. 
Και οι Υπουργαρες και οι αρμοδιοι μαζευουν ψηφαλακια και δεν νοιαζονται ουτε για οτι συμβαινει ουτε για την ξεφτυλα της χωρας διεθνως
Απλα ειμαι τοσο αηδιασμενος εδω και δεκαετιες και δεν μπορω να πω τιποτε πια και ποιος θα με ακουσει δηλαδη?
«Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα δεν θ’ άρχιζε παιχνίδι μετά τα όσα έγιναν».
Εκτεταμένες αναφορές γίνονται στα ευρωπαϊκά και διεθνή ΜΜΕ για τα επεισόδια που συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο του "Απόστολος Νικολαΐδης" πριν το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Για να σε δω τωρα κυριε Υπουργε...θα καλεσεις εισαγγελεα?

Για να σε δω τωρα κυριε Υπουργε...θα καλεσεις εισαγγελεα? 



Για να σε δω τωρα κυριε Κοντονη....Υπουργαρα μου , που απο τοτε που ανελαβες οτι και αν γινεται μου απολαμβανεις τον υπνο του Δικαιου,ουτε την επιβολη των υπαρχοντων νομων βλεπουμε αλλα ουτε και τιποτε νεους νομους .
Τα αρμοδια οργανα αποφασιζουν οτι θελουν και οτι τους παραγγειλουν ,οι Εισαγγελεις και οι Δικαστες αναιρουν τις ιδιες τους τις αποφασεις και καθαριζουν αυτους που συνεχιζουν να παρανομουν γραφοντας τους παντες εκει που δεν πιανει μελανι....
Σε επιασε λιγο εκει στην Κρητη με τα επεισοδια που κακως συνεβησαν και ξεστομισες την μεγαλη κουβεντα...Θα ζητησω Εισαγγελεις για οτι συνεβη στην Κρητη....ε,ειπαμε κι εμεις μπας και,αλλα δεεεε...δυστυχως.
Απλα θιχτηκες που δειρανε την αγαπημενη σου ομαδα και τιποτε αλλο.

Εισβολή και επεισόδια στη Λεωφόρο (video)

Εισβολή και επεισόδια στη Λεωφόρο (video)

Απίστευτο σκηνικό στη Λεωφόρο! Δεκάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν εναντίον των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Έπαιξαν ξύλο με τους ανθρώπους της Αστυνομίας. Πάρα πολλές φωτοβολίδες και ρίψη αντικειμένων προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη. "Ζούγκλα" η Λεωφόρος.
 Μετά από αντεγκλήσεις του Περέιρα με οπαδούς στη θύρα 13, ακολούθησε «ντου» και κυνήγι στους παίκτες που έφυγαν στ’ αποδυτήρια.
  Με το που αντίκρισαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μπαίνει στο γήπεδο, καθώς και τους ερυθρόλευκους που απαρτίζουν την αποστολή, ξεκίνησαν μία άνευ προηγουμένου ρίψη φωτοβολίδων και αντικειμένων, με αποτέλεσμα να φύγουν άπαντες τρέχοντας προς τα αποδυτήρια.
Λεγεται και γραφεται οτι προκαλεσε ο Περειρα αλλα μονο αυτπο δεν συνεβη  πηγε να προτρεινει να σταματησουν και να δωσει θαρρος στους παικτες αλλα εγινε η εισβολη
Το βιντεο ομως ειναι αδιαψυστος μαρτυρας

Παγκόσμιος Ολυμπιακός

Παγκόσμιος Ολυμπιακός


Η καρδιά του Ολυμπιακού "χτυπάει" και στο μακρινό Σικάγο των ΗΠΑ αφού ο σύλλογος του Πειραιά διατηρεί τα τελευταία τρία χρόνια Σχολή Ποδοσφαίρου στην πόλη του Ιλινόις.
Οι Ολυμπιακοί του Σικάγο είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και το έδειξαν γι' άλλη μια φορά.
Στον λογαριασμό της Σχολής στο Facebook "ανέβηκε" ανάρτηση με ευχές για νίκες από όλες τις ομάδες της στον αιώνιο Πρωταθλητή Ολυμπιακό για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στην ομάδα Νέων στο ματς της Καθαράς Δευτέρας με τη Σαχτάρ για το Youth League.

Oταν ειναι με την πλατη στον τοιχο αντιδρα...

 Oταν ειναι με την πλατη στον τοιχο αντιδρα...

Πίστη και πείσμα στον Πειραιά για το διπλό

Οπως ήρθαν τα πράγματα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα μέσα στην Λεωφόρο. Οχι μόνο για να διατηρήσει ή και να αυξήσει την βαθμολογική του διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους.

 Η ισοπαλία με την ΑΕΚ για το κύπελλο και η ήττα από τη Ντνίπρο στην Ουκρανία, με τον τρόπο που ήρθε, έχει φέρει και πάλι τον προβληματισμό και την μουρμούρα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Οταν ο Ολυμπιακος ειναι ας  πουμε...με την πλατη στον τοιχο...μετα απο ασχημες εμφανισεις και σκορ αντιδρα και αντιδρα σκληρα για καθε αντιπαλο ανεξαρτητου δυναμικοτητας,αγιατι πλεον λειτουργει το...ποδοσφαιρικο φιλοτιμο που λενε και οχι τα ακριβα κασε και τα ονοματα.
Ο καθε Ελληνας (ιδιαιτερα) ποδοσφαιριστης αλλα και ξενος που ερχεται στον Θρυλο αργα η γρηγορα αντιλαμβανεται οτι εδω δεν ειναι Ευρωπη που ετσι και φερεις ασχημο αποτελεσμα η εμφανιση δεν τρεχει και τιποτε...

Οργή Μουρίνιο κατά διαιτησίας (videos)

Οργή Μουρίνιο κατά διαιτησίας (videos)

Άστραψε και βρόντηξε ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά την ισοπαλία με τη Μπέρνλι κάνοντας με ξεχωριστό τρόπο αναφορά σε 4 διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος της Τσέλσι. "Εκπλήσσομαι που δεν χάσαμε", κατέληξε!
Η Τσέλσι αδικήθηκε από τα σφυρίγματα του Μάρτιν Άτκινσον το απόγευμα του Σαββάτου στο "Stamford Bridge" και μετά το 1-1 με τη Μπέρνλι που μείωσε στους πέντε πόντους τη διαφορά της από τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έκρυψε τον θυμό του για τις αποφάσεις εις βάρος των "μπλε".
"Η κόκκινη του Μάτιτς δεν άλλαξε τα πράγματα. Υπάρχουν όμως τέσσερις στιγμές στον αγώνα όπου μπορείτε να στηριχτείτε για να γράψετε την ιστορία του. Το 30ο λεπτό, το 33ο λεπτό, το 43ο λεπτό και το 69ο λεπτό. Λεπτό 30', 33', 43', 69'.

"Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί τιμωρούμαι όταν το κάνω και δεν θέλω να τιμωρηθώ. Εσείς οι δημοσιογράφοι είστε ειλικρινείς άνθρωποι και επαγγελματίες.

Θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω λέξεις που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω, για αυτό το τελειώνουμε εδώ. Δεν θέλω να φαίνομαι γελοίος στα αυτιά σας.