moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τετάρτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τετάρτης


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά.

18:30 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠ. ΣΜΥΡΝΗΣ
19:00 EUROSPORT 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROCUP, ΧΙΜΚΙ-ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
19:00 NOVASPORTS 3, ΒΟΛΕΪ, VOLLEY LEAGUE, ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Euroleague κοντά στους σεισμόπληκτους του Νεπάλ

Η Euroleague κοντά στους σεισμόπληκτους του Νεπάλ

 
Ο καταστροφικός σεισμός στο Νεπάλ, άφησε πίσω του συντρίμμια, με τη Euroleague να τείνει χείρα βοηθείας και να προσφέρει 70.000 ευρώ, στον οργανισμό OXFAM Intermon. Διαβάστε πώς μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς.
Η Euroleague Basketball και οι οργανισμοί της, αποφάσισαν να προσφέρουν στην OXFAM Intermon, οργάνωση που βοηθά 270 πληγείσες οικογένειες του Νεπάλ, προσφέροντας προσωρινή κατοικία και είδη προσωπικής υγιεινής, το ποσό των 70.000 ευρώ.
Πριν τον δεύτερο τελικό του Eurocup (Τετάρτη 29/4) θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, ενώ όσοι θέλετε να σταθείτε κοντά στα θύματα του σεισμού που έπληξε την περιοχή, το περασμένο Σάββατο (25/4), δεν έχετε παρά να καταθέσετε χρήματα, με τους ακόλουθους τρόπους. 
IBAN: ES50
OXFAM Intermón account: 00817011100002179221
SWIFT: BSABESBBXXX
Μπορείτε επίσης, να επισκεφτείτε το site της OXFAM Intermon

Επιμέλεια:
Euroleague Greece

Η νύχτα των ρεκόρ με τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ

Η νύχτα των ρεκόρ με τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός "σκόρπισε" τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ, συνδυάζοντας το 108-65 επί των "κυανέρυθρων" με μια σειρά από εντυπωσιακά ρεκόρ. 
Δείτε όσα πέτυχαν οι Πειραιώτες.
Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ ήταν το πρώτο για τον Ολυμπιακό μετά το θρίαμβο στη σειρά με την Μπαρτσελόνα και την πρόκριση στο Final Four της Euroleague.
Αναλυτικά

Μονο νικη θελει ο Ολυμπιακός


Μονο νικη θελει ο Ολυμπιακός

Σε… μονόδρομο ο Ολυμπιακός
Νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να κάνει το μπρέικ στην Πυλαία και να επαναφέρει τους τελικούς με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη.

Σφαιρόπουλος: «Άλλο Παναθηναϊκός, άλλο Final 4»

Σφαιρόπουλος: «Άλλο Παναθηναϊκός, άλλο Final 4»

 Σφαιρόπουλος: «Άλλο Παναθηναϊκός, άλλο Final 4»
Το Final 4 της Μαδρίτης προς το παρόναπουσιάζει από το μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού, καθώς προέχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με τη νίκη επί του Πανιωνίου.
Είναι νωρίς ακόμα για να σκεφτεί ο Ολυμπιακός το Final 4 της Μαδρίτης, σύμφωνα όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου.
Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως πλέον το μυαλό όλων είναι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ όσον αφορά την αναμέτρηση κράτησε τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

Basket League:Τα αποτελεσματα της 23ης αγωνιστικής

Basket League:Τα αποτελεσματα της 23ης αγωνιστικής

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πανηγύρισαν τα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Πανιώνιο και Αρη αντίστοιχα, στα ματς με τα οποία ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική της Α1 και τώρα έχουν μπροστά τους το μεταξύ τους ντέρμπι. 

 Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής:

Στην τελική ευθεία για λύση που θα αποτρέψει το Grexit

Στην τελική ευθεία για λύση που θα αποτρέψει το Grexit

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα
Στην κορύφωσή της φτάνει η επιχείρηση αποφυγής του ποδοσφαιρικού Grexit. 
Η κρίσιμη συνάντηση Κοντονή-Ινφαντίνο θα δείξει κατά πόσο είναι εφικτή μια συμβιβαστική λύση που θ’ αποτρέψει τις κυρώσεις.
Στην τελική ευθεία -που ελπίζεται να μην καταλήξει στον ύφαλο του αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη- μπαίνουν οι επαφές της Πολιτείας με τις διεθνείς ομοσπονδίες ποδοσφαίρου.

Αγγελόπουλος: «Χίλιοι Ολυμπιακοί στη Μαδρίτη»

Αγγελόπουλος: «Χίλιοι Ολυμπιακοί στη Μαδρίτη»

Αγγελόπουλος: «Μάξιμουμ χίλιοι Ολυμπιακοί στη Μαδρίτη»
Πρακτικά αδύνατο είναι να ικανοποιηθεί η τεράστια ζήτηση εισιτηρίων για το Final Four, όπως δήλωσε στον OTE TV ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Ολυμπιακός στάθηκε στο χαρακτήρα και τη χημεία της ομάδας του, ενώ τόνισε πως γίνονται προσπάθειες να αυξηθεί όσο το δυνατό ο αριθμός εισιτηρίων για τη Μαδρίτη.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ:

Ιδού η Premier Basketball League

Ιδού η Premier Basketball League

Η Premier Basketball League είναι η νέα λίγκα της FIBA, που θα αφορά τις ομάδες από χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. 
Πώς θα είναι;
Η Novosti.rs αποκάλυψε πώς θα είναι η νέα λίγκα (βάσει των προτάσεων που έχουν κατατεθεί) που θα έχουμε από τη νέα αγωνιστική περίοδο, στο καλεντάρι.
Η νέα Αδριατική λίγκα, αν προτιμάτε.
Για την ακρίβεια, αυτή που αποφάσισε να δημιουργήσει η FIBA.

Στις 21:00 ο τελικός

Στις 21:00 ο τελικός


Η Euroleague Basketball ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα του τριημέρου 15-17 Μαΐου στη Μαδρίτη.
 Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στο Barclaycard Center το βράδυ της Κυριακής 17/05, στις 21.00μμ
Η διοργανώτρια αρχή της Euroleague έδωσε στη δημοσιότητα το πλήρες πρόγραμμα του Final Four που θα διεξαχθεί το τριήμερο 15-17 Μαϊου, στο Barclaycard Center της Μαδρίτης.
Αναλυτικά
Παρασκευή, 15 Μαΐου
Ημιτελικοί

19:00
: (1) ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός
22:00: (2) Ρεάλ Μαδρίτης - Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ
Κυριακή, 17 Μαΐου
Μικρός τελικός

18:00
: Ηττημένος 1 - Ηττημένος 2
Τελικός
21:00
:
Νικητής 1 - Νικητής 2

Βραβεύεται ο πρόεδρος

Βραβεύεται ο πρόεδρος


Από την ημέρα, όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι «ερυθρόλευκοι» ξέχωρα από το γεογνός ότι μεγαλουργούν σε αγωνιστικό επίπεδο με πέντε συνεχόμενες κατακτήσεις πρωταθλημάτων, έχουν δώσει πολύ μεγάλη βαρύτητα στην διεύρυνση του κοινωνικού τους έργου.
Αυτό αποδεικνύουν περίτρανα οι έντονες δραστηριότητες που άπτονται στην συνεισφορά στον συνάνθρωπο σε δύσκολες εποχές για όλους μας.
Πιο τρανή απόδειξη από τη συνεργασία της πειραϊκής ΠΑΕ με τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό, την UNICEF δεν υπάρχει.
Μάλιστα, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της φιέστας για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος θα βραβευτεί από τον Deputy Director του Διεθνούς Οργανισμού  UNICEF, Lawrence Picard, για την προσφορά του στον αγώνα της UNICEF, για να γίνει καλύτερη η ζωή χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη.

Νέα επίθεση δέχθηκε το πούλμαν της Φενέρ

Νέα επίθεση δέχθηκε το πούλμαν της Φενέρ


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν εσχάτως στην Τουρκία με το πούλμαν της Φενέρ να δέχεται νέα επίθεση.
Οπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, το πούλμαν των «καναρινιών» δέχθηκε επίθεση από περίπου 150-200 οπαδούς και όλα αυτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Μπούρσασπορ (28/4, 20:30) για το Κύπελλο. Οι άγνωστοι έριξαν πέτρες, καθώς το περικύκλωσαν κι από τις δύο μεριές, πριν παρέμβει η αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Να θυμίσουμε πως πριν από 24 μέρες είχαν υπάρξει πυροβολισμοί, πάλι στο πούλμαν της Φενέρμπαχτσε, στους οποίους χτύπησε ο οδηγός του λεωφορείου ενώ το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο αναβλήθηκαν για μία εβδομάδα.

Εξαιρετικά τα «ερυθρόλευκα» «δελφίνια»στο «14ο Κύπελλο Χαϊδαρίου»

Εξαιρετικά τα «ερυθρόλευκα» «δελφίνια»στο «14ο Κύπελλο Χαϊδαρίου»

Εξαιρετικά τα «ερυθρόλευκα» «δελφίνια»!
Εξαιρετική ήταν η παρουσία του προαγωνιστικού τμήματος Κολύμβησης στο «14ο Κύπελλο Χαϊδαρίου». Τα «ερυθρόλευκα» «δελφίνια» κατέκτησαν συνολικά 17 μετάλλια εκ των οποίων 6 χρυσά, 4 αργυρά και 7 χάλκινα.
 Αναλυτικά ο απολογισμός του προαγωνιστικού τμήματος Κολύμβησης:

«Έλαμψαν» στο αναπτυξιακό Τουρνουά

«Έλαμψαν» στο αναπτυξιακό Τουρνουά

«Έλαμψαν» στο αναπτυξιακό Τουρνουά

Πανηγυρικά έκλεισαν τις υποχρεώσεις τους στα αναπτυξιακά τουρνουά της περιφέρειας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού. 
Το 14ο και προτελευταίο όπεν μικρών ηλικιών διοργανώθηκε στο Μέτσοβο, συγκέντρωσε 166 αγόρια και κορίτσια (από τα 168, που είχαν δηλώσει συμμετοχή) και ήταν το 3ο τέτοιου χαρακτήρα, που φιλοξένησε η κωμόπολη της Ηπείρου. 
Διοργανώτρια ήταν η Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο Μετσόβου, ενώ πολύτιμη βοήθεια πρόσφερε ο Αθλητικός Σύλλογος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων. 
Από πλευράς Ολυμπιακού στην κορυφή του πόντιουμ ανέβηκαν ο Ανδρέας Τσόπελας στους νέους και  η Γεωργία Χατζάκη στις κορασίδες.
Στον τελικό των νέων ο Ανδρέας Τσόπελας κατέβαλλε τον...συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό Ξάνθο Παναγόπουλο με 3-1 σετ και πήρε τον πρώτο του τίτλο στα φετινά τουρνουά (11-7, 11-7, 5-11, 11-9).
Στις κορασίδες η Γεωργία Χατζάκη κατέκτησε το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στον θεσμό, ενώ και η Κωνσταντίνα Παντερή κατάφερε πρώτη φορά να φτάσει έως τον τελικό. Εκεί η Χατζάκη επικράτησε με 3-0 σετ (11-4, 11-6, 11-8).
Η Μαρία Οικονόμου έφτασε μέχρι τον τελικό στις νεάνιδες όπου ηττήθηκε από την Αλεξάνδρα Τουντακώβα με 3-0 σετ (11-7, 14-12, 11-3)
Στις Παγκορασίδες η Μαίρη Κουκουτού έφτασε στον τελικό και κατέλαβε την δεύτερη θέση.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών του Ολυμπιακού σε κάθε κατηγορία:

Συγχαρητήρια της FIFA στον Θρύλο

Συγχαρητήρια της FIFA στον Θρύλο

Συγχαρητήρια της FIFA στον Θρύλο!
Το μεγαλείο του Ολυμπιακού μας περνάει τα σύνορα, για ακόμη μία φορά!
Η κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος από την ομάδα μας, ειδικότερα τη χρονιά κατά την οποία ο Θρύλος συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Γιόζεπ Μπλάτερ, να αποστέλλει συγχαρητήρια επιστολή, μέσω της ΕΠΟ, και να στέκεται στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός μας κατακτά το 5ο σερί πρωτάθλημα και συνολικά 42, πετυχαίνοντας ένα μεγάλο ρεκόρ.
Αναλυτικά η επιστολή του προέδρου της FIFA:

Με τη Γλυφάδα πριν τη Μπρέσια ο Ολυμπιακός

Με τη Γλυφάδα πριν τη Μπρέσια ο Ολυμπιακός

Με τη Γλυφάδα πριν τη Μπρέσια!
Λίγες ημέρες πριν τη κρίσιμη «μονομαχία» με τη Μπρέσια για την τελευταία αγωνιστική του Len Champions League στο Παπαστράτειο,  η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα.
 Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Τετάρτη στις 19:00 στο «Π. Καπαγέρωφ» τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.
 Η αναμέτρηση αυτή αποτελεί το τελευταίο τεστ πριν το παιχνίδι με την Μπρέσια το ερχόμενο Σάββατο στο Παπαστράτειο (18:00), στο οποίο ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση στο Final Six.

Πήρε 100 εισιτήρια η ομάδα του Απόλλωνα

Πήρε 100 εισιτήρια η ομάδα του Απόλλωνα

Ο Απόλλων Σμύρνης ζήτησε και πήρε 100 εισιτήρια από τον Ολυμπιακό για το μεταξύ τους παιχνίδι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

Σε τουρνουά στη Γερμανία η Κ-13

Σε τουρνουά στη Γερμανία η Κ-13

Η ομάδα Κ-13 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού θα συμμετάσχει στο τουρνουά "Internationaler MSH sports Cup" μαζί με τη Στουτγάρδη, την Ντούισμπουργκ, την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης και τη Σεντ Πάουλι.

Προπόνηση, σκορ και θέαμα στο ΣΕΦ εν οψει ντερμπυ(video)

Προπόνηση, σκορ και θέαμα στο ΣΕΦ εν οψει ντερμπυ(video)
Προπόνηση και… θέαμα στο ΣΕΦ
Ένας ορεξάτος και σοβαρός Ολυμπιακός προσέφερε σκορ και θέαμα στο ΣΕΦ, συντρίβοντας (108-65) τον Πανιώνιο, για την 23η αγωνιστική της Α1, ενόψει του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.
Παρά τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε με σοβαρότητα τον –ήδη καταδικασμένο- Πανιώνιο, τον οποίο και συνέτριψε 108-65 στο ΣΕΦ, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.
Σκόραραν και οι 12 «ερυθρόλευκοι» που χρησιμοποιήθηκαν, με τους έξι να πετυχαίνουν διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτος ήταν ο Ματ Λοτζέσκι με 18 με τον Μπράιαντ Ντάνστον να είχε 15. Από την ομάδα της Νέας Σμύρνης κορυφαίος ήταν ο Κόλεμαν με 22 πόντους.

Αγγελόπουλος: «Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα»

Αγγελόπουλος: «Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα»

Αγγελόπουλος: «Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα»
Ο Ολυμπιακός θα κάνει προσπάθειες ώστε να πάρει περισσότερα εισιτήρια για το Final 4 της Μαδρίτης, όπως δήλωσε ο εκ των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.
Όπως είναι φυσικό, τα μόλις 750 εισιτήρια που παρέλαβε ο Ολυμπιακός για το Final 4 της Μαδρίτης δεν φτάνουν για να καλύψουν τη μεγάλη ζήτηση των φίλων του, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να δηλώνει πως η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ θα κάνει προσπάθειες ώστε να εξασφαλίσει κάποια παραπάνω «μαγικά χαρτάκια».
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στον OTE TV:

Με το μυαλό στα πλέι οφ ο Απόλλωνας

Με το μυαλό στα πλέι οφ ο Απόλλωνας

Με το μυαλό στα πλέι οφ...
Με την πρόκριση να έχει χαθεί μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, ο Απόλλωνας θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να αφήνει τέσσερις βασικούς εκτός αποστολής.

Τα είπε με Ίντερ ο Ολυμπιακός

Τα είπε με Ίντερ ο Ολυμπιακός

 Τα είπε με… Ίντερ ο Ολυμπιακός
Συνάντηση με ανθρώπους της Ίντερ είχε στο Μιλάνο ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πιερ Ισά, με τα ονόματα των Μασουακού και Ρομπέρτο να ήταν μεταξύ άλλων στην… κουβέντα.
Στο Μιλάνο ήταν την περασμένη εβδομάδα ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πιερ Ισά, ο οποίος συναντήθηκε με ανθρώπους της Ίντερ, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζανλούκα Ντι Μάρτσιο.

Αυτά αλλάζει ο Κοντονής

Αυτά αλλάζει ο Κοντονής

Αυτά αλλάζει ο Κοντονής
Την ψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου επί της αρχής αποφάσισε η επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής. Δείτε τις νέες προσθήκες του Σταύρου Κοντονή, που δεν αλλάζουν ωστόσο το πνεύμα του νόμου.
Στην ψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου επί της αρχής προχώρησε κατά πλειοψηφία η επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής.
Πριν απ' αυτό, ο Σταύρος Κοντονής είχε ανακοινώσει τις αλλαγές που υπήρξαν σ' αυτό, προκειμένου να βρεθεί βάση συμφωνίας με τις διεθνείς ομοσπονδίες και ν’ αποφευχθεί το ενδεχόμενο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη.
Οι συγκεκριμένες μετατροπές πάντως δεν αλλάζουν την αλλάζουν την ουσία και το πνεύμα του νόμου, ενώ δεν υπάρχει υποχώρηση από πλευράς Πολιτείας στο θέμα των πειθαρχικών οργάνων του ποδοσφαίρου.
Καταρχάς, για τη ζωτικότερης σημασίας διάταξη, αυτή το αυτοδιοίκητου, ο υφυπουργός ανέφερε:

Οι θέσεις της ΕΠΟ για το αυτοδιοίκητο

Οι θέσεις της ΕΠΟ για το αυτοδιοίκητο

 Οι θέσεις της ΕΠΟ για το αυτοδιοίκητο
Τις θέσεις της σχετικά με το αυτοδιοίκητο αλλά και τις υπόλοιπες διατάξεις του νέου αθλητικού νομοσχεδίου δίνει στη δημοσιότητα η ΕΠΟ. Στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας στη συζήτηση των διατάξεων του σχεδίου νόμου «Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις».

Λόγω του περιορισμένου χρόνου και εξ αιτίας της πολυπλοκότητας του θέματος, οι εκπρόσωποι της ΕΠΟ δεν μπόρεσαν να απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους Έλληνες βουλευτές και γι’ αυτό δίνεται στη δημοσιότητα αναλυτικά η θέση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πάνω σε όλα τα ζητήματα.

Συγκεκριμένα:

«Χωρίς τον Ολυμπιακό δεν θα υπήρχε ερασιτεχνικός αθλητισμός στην Ελλάδα»


«Χωρίς τον Ολυμπιακό δεν θα υπήρχε ερασιτεχνικός αθλητισμός στην Ελλάδα»

 «Χωρίς τον Ολυμπιακό δεν θα υπήρχε ερασιτεχνικός αθλητισμός στην Ελλάδα»

Τον τρόπο που ο Ερ. Ολυμπιακός καταφέρνει να πρωταγωνιστεί εξήγησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι για περισσότερες επιτυχίες μετά την Ευρωλίγκα
Στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 βρέθηκε για πάνω από μια ώρα η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία μίλησε για τα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό.
Η Γενική διευθύντρια των «ερυθρόλευκων» σχολίασε τη μεγάλη -αγωνιστική, αλλά και οργανωτική- επιτυχία στην Ευρωλίγκα πόλο γυναικών, αλλά και τους στόχους της διοίκησης για την ανάληψη περισσότερων διοργανώσεων, ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που προέκυψαν, λόγω των εγκαταστάσεων, που δημιούργησαν δυσπιστία στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία και στον τρόπο που ξεπεράστηκαν.

Παράλληλα, μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία, τον τρόπο που η τωρινή διοίκηση του Ερασιτέχνη κατάφερε να τα ξεπεράσει, αλλά και τη βοήθεια που προσφέρει η ΠΑΕ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αναλυτικά όσα είπε η Χριστίνα Τσιλιγκίρη στην εκπομπή «Playball» με τους Μάνο Ζερβάκη, Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και Αλεξάνδρα Αξενίδου:

Αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη το 42ο

Αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη το 42ο

Αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη το 42ο!
Στον Μίκη Θεοδωράκη αφιερώνει την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος Ελλάδας ο Ολυμπιακός, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του.

«Από τον ένα θρύλο στον άλλον»!

Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η κίνηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να αφιερώσει στο «μεγαλύτερο Έλληνα των ημερών μας και έναν μεγάλο Ολυμπιακό», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, τον Μίκη Θεοδωράκη το φετινό τίτλο.

Ο σπουδαίος Έλληνας μουσικός κλείνει άλλωστε φέτος 90 χρόνια ζωής όπως και οι «ερυθρόλευκοι».

Η ανακοίνωση:

Τους τα εχωσε οπως επρεπε η Σταυρουλα Αντωνακου στην Επιτροπη Μορφωτικων Υποθεσεων (video)

Τους τα εχωσε οπως επρεπε η Σταυρουλα Αντωνακου στην Επιτροπη Μορφωτικων  Υποθεσεων (video)

Επιτελους και μια εκπροσωπος  του Ελληνικου λαου στην Βουλη των Ελληνων που λεει τα πραγματα με το ονομα τους.
Εγω βεβαια δεν πεφτω απο τα συνεφα γιατι την γνωριζω προσωπικα και ξερω πολυ πριν γινει Δημοτικος Συμβουλος στον Δημο Πειραια η Βουλευτης Πειραια  αν θελετε ποια ειναι και τι εχει σκοπο να κανει,τουλαχιστον στα θεματα που γνωριζει παρα πολυ καλυτερα απο τον καθε Ανδριανο που τον εκανε ρεζιλι ,αλλα και τον νυν Υπουργο αθλητισμου που τον εκανε πυραυλο με τα οσα του ειπε για το επιμαχο νομοσχεδιο που εφερε τις απειλες της FIFA-UEFA και τον εκανε επισης ρεζιλι για τα ψεματα του που ελεγε στην συνεντευξη που εδωσε σε μεγαλο αθητικο ιστολογιο.
ΡΕγω δεν θα σας πωα αλλα,θα σας αφησω να απολαυσετε την Σταυρουλα Αντωνακου να κανει ξεφτυλα ολους αυτους που εδω και χρονια ειναι απλα καρεκλοκενταυροι  η δεν ξερουν αν η μπαλλα ειναι στρογγυλη.



Η αποστολη του Ολυμπιακου για την αναμετρηση με τον Απολλωνα Σμυρνης

Η αποστολη του Ολυμπιακου για την αναμετρηση με τον Απολλωνα Σμυρνης

 Οι ευκαιρίες του Περέιρα
Εκτεταμένο rotation θα κάνει ο Βίτορ Περέιρα στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη (18:30). 
Ποιους άφησε εκτός και σε ποιους δίνει ευκαιρίες ο Πορτογάλος προπονητής. 
Το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης…

Πιθανη εσκεμμένη αλλοιωση πρακτικων?Μαλλον απιθανη αποφαση Πρωτοδικειου ειναι...

Πιθανη εσκεμμένη αλλοιωση πρακτικων?Μαλλον απιθανη αποφαση Πρωτοδικειου ειναι...


Οταν λεμε οτι η Ελληνικη Δικαιοσυνη βλεπει καλα οταν θελει και κανει τα στραβα ματια επισης οταν θελει με αυτην την παιδαριωδη αποφαση του...πιθανου σεναριου ειναι για γελια και για κλαματα.
Δηλαδη...

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο Νεπάλ

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο Νεπάλ

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο Νεπάλ
Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να κρατηθεί στα αποψινά εξ αναβολής ματς Ολυμπιακός-Πανιώνιος και Άρης-Παναθηναϊκός ενός λεπτού σιγή για τα χιλιάδες θύματα του σεισμού στο Νεπάλ
Τη μνήμη των χιλιάδων θυμάτων του φονικού σεισμού στο Νεπάλ θα τιμήσει το ελληνικό μπάσκετ.
Όπως αποφάσισε ο ΕΣΑΚΕ, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη των αποψινών εξ αναβολής αγώνων της 23ης αγωνιστικής, Ολυμπιακός Πανιώνιος (19:00) και Άρης-Παναθηναϊκός (20:45).

Γκιρτζίκης «Σε ποια αρθρα καταστρατηγείται το αυτοδιοίκητο»

Γκιρτζίκης «Σε ποια αρθρα καταστρατηγείται το αυτοδιοίκητο»

Γκιρτζίκης «Γι’ αυτό καταργείται το αυτοδιοίκητο»
 
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ανέλυσε ενώπιον της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής γιατί θεωρεί πως το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση καταστρατηγεί το αυτοδιοίκητο.
 Στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Γιώργος Γκιρτζίκης. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέλυσε γιατί θεωρεί πως το νομοσχέδιο που έχει τεθεί υπό διαβούλευση παραβιάζει το αυτοδιοίκητο.

Tσαμπα μαγκας εισαι Μπεο (video)

 Tσαμπα μαγκας εισαι Μπεο (video)



Tσαμπα μαγκας εισαι Μπεο ...μιλανε ολοι μιλαει και το αρχιλαμογιο ο Μπεος
Απο εκει που το επαιζες μαγκα και ωραιος αποδειχτηκε μεγαλος δαγκας Μπεο.
Απο εκει που το επαιζες δικαιος και συνεπης με αυτους που δεν σε καηγορησαν ποτε αλλα σου ξηγηθηκαν και ομορφα σαν παραγοντα του Ολυμπιακου Βολου γυρισες να δαγκωσεις το χερι που σου ξηγηθηκε καλα.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τρίτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τρίτης



Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά.

19:00 OTE SPORT 4, ΜΠΑΣΚΕΤ, BASKET LEAGUE, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
20:45 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, BASKET LEAGUE, ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

«Σάρωσε» το τμήμα Πυγμαχίας

«Σάρωσε» το τμήμα Πυγμαχίας

Main (1)
Τρία μετάλλια, ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο κατέκτησαν οι αθλητές του Θρύλου στο Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας
Εξαιρετικός ήταν ο απολογισμός του τμήματος Πυγμαχίας στο Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας που διεξήχθη στο Χιλιομόδι Κορίνθου.
 Ο απολογισμός των τριών μεταλλίων (1 χρυσό, 1 ασημένιο, 1 χάλκινο) επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την σωστή κατεύθυνση στην οποία κινείται το τμήμα του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα πρώτος στην κατηγορία +91kg αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Ρούσης, δεύτερος στην κατηγορία 81kg ο Νίκος Φιλιππάκος και τρίτος στην κατηγορία 91kg ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος.
 Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε 2ος  σαν σύλλογος και ο  προπονητής του τμήματος Πυγμαχίας του Θρύλου, Βαγγέλης Παπουτσάκης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των αθλητών του.

Ξεκουραζει τον Πριντεζη με Πανιωνιο

Ξεκουραζει τον Πριντεζη με Πανιωνιο

Η ξεκούραση του «Πρι»
Χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη για προληπτικούς λόγους και για ξεκούραση θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο στο αυριανό παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Basket League στο ΣΕΦ.
Τις υπηρεσίες του πολυτιμότερου παίκτη της Ευρωλίγκας τον μήνα Απρίλιο, Γιώργου Πρίντεζη θα στερηθεί ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στον αποψινο αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ για την 24η αγωνιστική της Basket League. 

Μεταγραφικα σεναρια, Grexit και εκκρεμότητες στον Ολυμπιακο

Μεταγραφικα σεναρια, Grexit και εκκρεμότητες στον Ολυμπιακο

 
Τα σενάρια εχουν παρει φωτια εδω και καρο και δίνουν και παίρνουν, με ονόματα σαν αυτό του Ποντόλσκι να έρχονται στο προσκήνιο, επισης στον Ολυμπιακό υπάρχουν εκκρεμότητες για το μέλλον ορισμένων ποδοσφαιριστών.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού είναι ηδη πολύ προχωρημένος σε επίπεδο ελληνικής αγοράς, ενώ για τις 3-4 μεγάλες μεταγραφές που θα γίνουν όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα υπάρξει τελικά ή όχι αποκλεισμός της Ελλάδας από UEFA και FIFA, και για αυτο και η αναμονη .

Tην Τετάρτη στην Αθήνα ο Ινφαντίνο για συναντηση με τον Κοντονή

Tην Τετάρτη στην Αθήνα ο Ινφαντίνο για συναντηση με τον Κοντονή

 
H Tεταρτη ειναι η κρίσιμη μέρα για να αποφευχθεί ο διεθνής αποκλεισμός της Ελλάδας. 
Ο διαλλακτικός πλεον Κοντονής, η εντολή που ηρθε από το Μαξίμου και οι αναγκαστικες πλεον  «ζυμώσεις» με Γκιρτζίκη.Και ολα αυτα γιατι?
Γιατι την Τεταρτη ερχεται στην Αθήνα ο Ινφαντίνο.