moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Παρασκευής

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Παρασκευής


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

14:00 EUROSPORT, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, YOUTH CHAMPIONS LEAGUE, ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΣΑΧΤΑΡ
18:00 ΝΕΡΙΤ, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΙΖΝΙ

18:15 EUROSPORT, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, YOUTH CHAMPIONS LEAGUE, ΡΟΜΑ-ΤΣΕΛΣΙ
19:30 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA 2, ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ-ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ

20:00 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
21:30 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, LIGUE 1, ΚΑΕΝ-ΜΟΝΑΚΟ

21:30 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA, ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΧΕΡΤΑ
22:00 NOVASPORTS 3, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
Και μην ξεχνατε...
Μπορειτε να παρακολουθησετε ολους τους διαθεσιμους αγωνες μεσα απο την εφαρμογη που ειναι εγκατεστημενη στην σελιδα του PIRAEUS PLANET



"Βαζέλες λαγοί, εμείς ήρθαμε, εσείς πού είστε;"(pics&video)

"Βαζέλες λαγοί, εμείς ήρθαμε, εσείς πού είστε;"(pics&video)


"Σπέσιαλ" υποδοχή στον Παναθηναϊκό από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα. "Eρυθρόλευκα" συνθήματα στα ελληνικά και πανό.
Δείτε βίντεο, φωτογραφίες


Δουλεύει ενόψει Μαδρίτης ο Τσουρούτας

Δουλεύει ενόψει Μαδρίτης ο Τσουρούτας

Δουλεύει ενόψει Μαδρίτης ο Τσουρούτας
 
Με καθημερινές προπονήσεις στο ΟΑΚΑ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της συμμετοχής του στο Grand Prix της Μαδρίτης, ο Γιώργος Τσουρούτας.  
Ο αθλητής Ξιφασκίας του Ολυμπιακού προπονείται ενταντικά με σκοπό να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στις αρχές Μαΐου (1-2/5). 
Το βάρος των προπονήσεων του ρίχνεται αυτή την περίοδο στη φυσική κατάσταση και ο Γιώργος Τσουρούτας ακολουθεί σκληρό πρόγραμμα με βάρη.
 Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή και στη συνέχεια θα υπάρξει τριήμερο ρεπό για το Πάσχα.  
Από την Τρίτη και μετά θα επανέλθει σε φουλ ρυθμούς ο Τσουρούτας ο οποίος μόλις μόλις επιστρέψει από τη Μαδρίτη, δεν θα έχει περιθώριο ξεκούρασης αφού στις 9 Μαΐου θα λάβει μέρος και στο πρωτάθλημα. 
Στις δυο διοργανώσεις αυτές ο Τσουρούτας θέλει να συγκεντρώσει καλή βαθμολογία ενόψει και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Μπακού στις 21-27 Ιουνίου αλλά και του Παγκόσμιου πρωταθλήματος στη Μόσχα στις 13-19 Ιουλίου.

Αμα εχεις...τυχη διαβαινε (video)

Αμα εχεις...τυχη διαβαινε!


Αμα εχεις τυχη διαβαινε...
Γλυτωσε την εξοδο απο την διοργανωση λογω...τυχης!
Σε ακόμα ένα εκτός έδρας ματς- μέτριος Παναθηναϊκός ηττήθηκε απ’ τον Ερυθρό Αστέρα με 69-68 στις καθυστερησεις, ωστόσο πέρασε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας χάρη στο διπλο της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί της Άλμπα

Παναθηναϊκός με ΤΣΣΚΑ. Ολυμπιακός με Μπαρτσελόνα;

Την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας συναντά στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με Μπάρτσα ο Ολυμπιακός. Αμφότεροι με μειονέκτημα έδρας και αιώνιος ημιτελικός στο Final-4 AN περάσουν.

Παναθηναϊκός με ΤΣΣΚΑ. Ολυμπιακός με Μπαρτσελόνα;

 Deja vu για τον Παναθηναϊκό. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος το τριφύλλι θα βρει στο δρόμο του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη.

Έκαναν καλοκαιρινό το πούλμαν της Μπεσίκτας

Έκαναν καλοκαιρινό το πούλμαν της Μπεσίκτας 

Λίγες ημέρες μετά τη δολοφονική επίθεση στο πούλμαν της Φενέρμπαχτσε, ακόμη ένα πούλμαν ομάδας στην Τουρκία βρέθηκε στο στόχαστρο των χούλιγκαν! Αυτή την φορά το μάρμαρο πλήρωσε η Μπεσίκτας, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας

 

Η ομάδα χάντμπολ της Μπεσίκτας ταξίδεψε στην πόλη Μερσίν και όταν πια ολοκληρώθηκε ο αγώνας και οι παίκτες της βγήκαν από το γήπεδο για να επιβιβαστούν στο πούλμαν είδαν τις εικόνες της καταστροφής.
Άγνωστοι είχαν επιτεθεί στο πούλμαν της Μπεσίκτας με πέτρες και το έκαναν... καλοκαιρινό προκαλώντας πολλές υλικές ζημιές! Αν μη τι άλλο η κατάσταση στη γειτονική χώρα έχει αρχίσει και ξεφεύγει από κάθε έλεγχο...

Γιορτή ποδοσφαίρου στον Ασπρόπυργο και στο Ρέθυμνο

Γιορτή ποδοσφαίρου στον Ασπρόπυργο και στο Ρέθυμνο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πασχαλινό τουρνουά που διοργάνωσε η Σχολή του Ολυμπιακού στον Ασπρόπυργο.
Μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή στήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις εγκαταστάσεις της Σχολής του Ολυμπιακού στον Ασπρόπυργο.

Η Διεύθυνση της Σχολής διοργάνωσε με επιτυχία το 1ο Πασχαλινό τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 190 παιδιά από αρκετές ομάδες της Αττικής.

O Καλογερόπουλος στην Κομοτηνή

O Καλογερόπουλος στην Κομοτηνή


Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του Συνδέσμου Αθηνών θα διευθύνει το ματς του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 27η αγωνιστική της Super League, που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (15/4, 19:00).

Έτοιμος ο Πέτγουεϊ, δεν προπονήθηκε με την ομάδα ο Σπανούλης

Έτοιμος ο Πέτγουεϊ, δεν προπονήθηκε με την ομάδα ο Σπανούλης

Ο Πέτγουεϊ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας και θα παίξει κόντρα στη Νίζνι. Δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα ο Σπανούλης που θα το παλέψει για τα playoffs. Αποθεραπεία ο Χάντερ.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του TOP-16 κόντρα στη Νίζνι Νόβγκοροντ στο ΣΕΦ, το οποίο θα διεξαχθεί την Μεγάλη Παρασκευή (10/4) το απόγευμα (18:00, NEΡΙΤ).

K-20: Στις 16/4 ο αγώνας με τον Ατρόμητο

K-20: Στις 16/4 ο αγώνας με τον Ατρόμητο 
 


Την Πέμπτη 16 Απριλίου (14:00) στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι θα διεξαχθεί ο εξ' αναβολής αγώνας της 5ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-20 ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και στον δεύτερο της βαθμολογίας Ατρόμητο Αθηνών.

Η Σχολή Ρέντη στην Παιδόπολη Αλίμου (video)

Η Σχολή Ρέντη στην Παιδόπολη Αλίμου (video)



Τα παιδιά που "φιλοξενούνται" στην Παιδόπολη Αλίμου έπαιξαν ποδόσφαιρο με τους αθλητές της Σχολής Ρέντη και μοιράστηκαν δώρα Unicef και αφίσες με την αγαπημένη τους ομάδα.
Την επίσκεψη της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη δέχτηκαν με μεγάλη χαρά τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Παιδόπολη "Άγιος Ανδρέας" στον Άλιμο!

Η Σχολή Βούλας μοίρασε δώρα στα παιδιά του ΠΙΚΠΑ

Η Σχολή Βούλας μοίρασε δώρα στα παιδιά του ΠΙΚΠΑ

 

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Σχολής Βούλας μαζί με τους προπονητές και τους γονείς τους επισκέφτηκαν το ΠΙΚΠΑ και πρόσφεραν χαρά και ρούχα στα παιδιά του ιδρύματος.
Χαρά και πολλά δώρα έδωσαν στα παιδιά που "φιλοξενούνται" στο ΠΙΚΠΑ Βούλας  οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Σχολής του Ολυμπιακού στην Βούλα κατά την επίσκεψη τους στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

ΠΑΕ Ολυμπιακος:Ενισχυση των συσσιτιων της Μητρόπολης Πειραιώς (video)


ΠΑΕ Ολυμπιακος:Ενισχυση των συσσιτιων της Μητρόπολης Πειραιώς (video)

Ο κ. Μαρινάκης είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πειραιά και προσέφερε 10.000€, καθώς και φαγητό, για τους απόρους που φροντίζει η Ιερά Μητρόπολη.


Ο Ολυμπιακός μας συνεχίζει αδιάκοπα το κοινωνικό του έργο. Όλο τον χρόνο, αλλά και αυτές τις Άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.
Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκης, επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πειραιά, όπου και είχε εγκάρδια συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιά, κ.κ. Σεραφείμ.

ΚΑΕ Ολυμπιακος:Η συνεντευξη Τυπου πριν την αναμετρηση (video)

ΚΑΕ Ολυμπιακος:Η συνεντευξη Τυπου πριν την αναμετρηση(video)

Σφαιρόπουλος: «Σαν πλέι οφ»

Αδιάφορο βαθμολογικά το ματς με την Νίζνι, αλλά μόνο ως τέτοιο δεν το αντιμετωπίζει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας κόουτς μίλησε για το... πιθανό 10-4 του Ολυμπιακού και τους Σπανούλη-Πέτγουεϊ.

Σφαιρόπουλος: «Σαν... πλέι οφ»
Μπορεί να μην υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο για τον Ολυμπιακό αύριο απέναντι στην Νίζνι, ωστόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αντιμετωπίζει την εν λόγω αναμέτρηση με την πρέπουσα σοβαρότητα και περιμένει απ' τους παίκτες του να παίξουν σα να βρίσκονταν ήδη στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών επιβεβαίωσε πως ο Μπρεντ Πέτγουεϊ θα επανέλθει στη δράση, εξέφρασε την ελπίδα του ο Βασίλης Σπανούλης να είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών και έδειξε πως οι προσδοκίες και οι φιλοδοξίες του είναι για... πιο ψηλά σε σχέση με το πιθανό 10-4 που θα ολοκληρώσει το Top-16 η ερυθρόλευκη ομάδα, εφόσον επικρατήσει των Ρώσων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου:

Ολυμπιακός-Φοίνικας Σύρου 2-3

Ολυμπιακός-Φοίνικας Σύρου 2-3


O Φοίνικας Σύρου πήρε το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού στους ημιτελικούς των πλέι οφ της Volleyleague, επικρατώντας στο κλειστό του Ρέντη. 
Την Τρίτη του Πάσχα (14/4) ο δεύτερος αγώνας.