moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Παρασκευής

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Παρασκευής


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις από το Piraeus Planet για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

19:00 ΝΕΡΙΤ, ΜΠΑΣΚΕΤ, FINAL 4 EUROLEAGUE, ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
21:15 OTE SPORT 4, ΧΑΝΤΜΠΟΛ, BUNDESLIGA, ΓΚΟΥΜΕΡΣΜΠΑΧ-ΚΙΕΛΟ
(22:00) ΝΕΡΙΤ, ΜΠΑΣΚΕΤ, FINAL 4 EUROLEAGUE, ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Το τσιρκο και ο...Τιγρης του

Το τσιρκο και ο...Τιγρης του
Oπως καθε καλο τσιρκο πρεπει να εχει απολα...μαιμουδες,ελαφαντες ,λιονταρια αλλα και...Τιγρεις.
Ετσι και το αεκακι λοιπον σαν γνησιο τσιρκο οπως το αποκαλεσε ο ιδιος ο...προεδρος να τον πω,μετοχος να τον πω,ο δεν εχω καμμια δουλεια με την αεκ να τον πως...τελος παντων θα τον πω εφευρετη του...σβηστε τα φωτα και..πεστε κατω για να καταλαβουν ολοι για ποιον εννουμε.
Ετσι λοιπον σαν...original Τιγρης πηγε και...βρυχηθηκε στους παικτες της ομαδας του και τους αποκαλεσε...τσιρκο.

Πρεμιερα Final 4:Ολυμπιακος-ΤΣΣΚΑ στις 19:00

Πρεμιερα Final 4:Ολυμπιακος-ΤΣΣΚΑ στις 19:00

Η μεγαλη μερα εφτασε.
Ο Ολυμπιακος καλειται να αποδειξει ακομη μια φορα το μεγαλειο του απεναντι σε εναν ισχυρο αντιπαλο οπως η ΤΣΣΚΑ.
Αν και της εχει παρει τον ..αερα ολοι γνωριζουμε πως καθε αναμετρηση ειναι διαφορετικη και εχει τον δικο της χαρακτηρα,και ειδικα οι αναμετρησεις του Final 4.
Τετοιου ειδους αναμετρησεις που αποβλεπουν στην προκριση στον μεγαλο τελικο και την κατακτηση του τιτλου,δεν βασιζονται μονο στην ποιοτητα των παικτων μεμονωμενα,η στις τεχνικες των προπονητων,κυριως κρινονται στο ποσο πολυ θελει η καθε ομαδα να προκριθει και να περασει στην τελικη φαση του τελικου και την κατακτηση του τιτλου.
Ο Ολυμπιακος εχει αποδειξει πως ειναι φιαγμενος για τετοιες αναμετρησεις και ειναιαποφασισμενος  και συνειδητοποιημενος για τον λογο που βρισκεται εκει.
Θελει την προκριση καταρχης αλλα και την κουπα.
Εναν ακομη τιτλο που θα τον ανεβασει ακομη ψηλοτερα στην Ευρωπη και θα κανει υπερηφανους ολους τους Ολυμπιακους αλλα και την Ελλαδα.
Εμεις ευχομαστε απο καρδιας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον ΘΡΥΛΟ μας
Ας δουμε ομως πιο αναλυτικα αυτην την αναμετρηση

Ρεάλ Μαδρίτης vs Φενέρμπαχτσε στις 22:00

Ρεάλ Μαδρίτης vs Φενέρμπαχτσε στις 22:00

Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε κοντράρονται (22:00) στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Final Four, στην μονομαχία της «διψασμένης» «βασίλισσας» και της πρωτοεμφανιζόμενης τουρκικής ομάδας.

Η «βασίλισσα» και η… πρωτάρα
Ο αθλητισμός παίζει τα πιο περίεργα παιχνίδια και ένα από αυτά, θα εκτυλιχθούν στις 22:00 στο “Palacio de Deportes”.
Ο δεύτερος ημιτελικός του Final Four, ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Φενέρμπαχτσε (22:00 ΝΕΡΙΤ, Novasports2), εκτός από αγωνιστικές συγκινήσεις, κρύβει και μία ιστορία, που όμοιά της δύσκολα θα ξανασυναντήσουμε στο παρελθόν.

Τα αποτελεσματα του Europa League (videos)

Τα αποτελεσματα του Europa League (videos)

Η Ντνίπρο έκανε το θαύμα, καθώς νίκησε 1-0 τη Νάπολι και προκρίθηκε στον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αντίπαλος η έμπειρη Σεβίλλη στην Βαρσοβία, ξανά παράπονα οι Ιταλοί
Η Σεβίλλη νίκησε την Φιορεντίνα και στην Ιταλία, έτσι πήρε άνετη πρόκριση στο τελικό του Europa League για 2η σερί χρονιά και συνολικά 4η στην ιστορία της
 Ας δουμε αναλυτικα τι συνεβη και στις δυο αναμετρησεις.

«Le Buteur»:Σλιμανί για Ολυμπιακό (video)

«Le Buteur»:Σλιμανί για Ολυμπιακό (video)



Σεναριο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Ισλάμ Σλιμανί αποκαλύπτει στην ηλεκτρονική της διεύθυνση η κορυφαία αθλητική εφημερίδα της Αλγερίας, «Le Buteur»

Ολο και περισσοτερες οι αποκαλυψεις για τον ψευδομαρτυρα Γεωργεα

 Ολο και περισσοτερες οι αποκαλυψεις για τον ψευδομαρτυρα Γεωργεα



Οσο ξετυλιγεται το κουβαρι των αποκαλυψεων η δυσοσμια τηςμποχας γινεται και εντονοτερη.
Ενας Θεος πραγματικα ξερει τι θα αποκαλυφθει ακομη αν και πλεον ειναι πασιφανες οτι ξεκινησε απο τον λαθρεμπορα Μελισσανιδη βαζοντας τον τελειωμενο Γεωργεα να ψευδομαρτυρησει εναντιον των δυο κατηγορουμενων για να δημιουργηθει θεμα με τον Βαγγελη Μαρινακη και τον Ολυμπιακο αντιστοιχα,ενισχυοντας παντα την σιχαμερη τους τακτικη και προβαλοντας την μεσα απο τα εντεταλμενα Media και δημοσιοκαφρους τους.
Ιδου και οι καταθεσεις,σιγουρα θα βγαλετε τα συμπερασματα σας.

Oι δηλωσεις πριν την μεγαλη αναμετρηση

Oι δηλωσεις  πριν την μεγαλη αναμετρηση 

Οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Ιωάννης Παπαπέτρου,Όλιβερ Λαφαγιέτ και ο Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας στα ΜΜΕ μια μέρα πριν την έναρξη των αγώνων για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευρώπης προεβησαν σε δηλωσεις νικης και πανετοιμοι για την πρωτη μεγαλη μαχη με την ΤΣΣΚΑ και οτι τον αθλο τον εχει ηδη πετυχει ο Ολυμπιακος και απλα πρεπει να τον ολοκληρωσει.
Εμεις εδω στον Piraeus Planet  ευχομαστε...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ !!!

Αγγελόπουλος: «Μιλάμε για άθλο του Ολυμπιακού»

Την πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας εξαετίας στην Ευρώπη, ανεξάρτητα από τι τα γίνει στο final-4, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Αγγελόπουλος που έκανε λόγο για άθλο της ομάδας.

Αγγελόπουλος: «Μιλάμε για άθλο του Ολυμπιακού»
«Κανείς δεν έρχεται στο final-4 για τη συμμετοχή, πάμε να το πάρουμε»!
 Μιλώντας στα ΜΜΕ μια μέρα πριν την έναρξη των αγώνων για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευρώπης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε σύνθημα νίκης και κατάκτησης της Euroleague.

Ο Αγγελόπουλος βράβευσε τον Πρίντεζη

Ο Αγγελόπουλος βράβευσε τον Πρίντεζη

Ο Αγγελόπουλος βράβευσε τον ΠρίντεζηΑπό τον Γιώργο Αγγελόπουλο παρέλαβε ο Γιώργος Πρίντεζης στο βραβείο του MVP για τον μήνα Απρίλιο στην Ευρωλίγκα.
Με το buzzer beater τρίποντο στον τέταρτο προημιτελικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Γιώργος Πρίντεζης ολοκλήρωσε τον εξαιρετικό Απρίλιο που έκανε στην Ευρωλίγκα.

Τόμιτς: «Δεν μας κάνει αίσθηση του Λοτζέσκι»

Τόμιτς: «Δεν μας κάνει αίσθηση του Λοτζέσκι»

Τόμιτς: «Δεν μας κάνει αίσθηση του Λοτζέσκι»Συνηθισμένος στα… προβλήματα είναι ο Ολυμπιακός, όπως σχολίασε ο Μίλαν Τόμιτς σχετικά με την ασθένεια που παρουσίασε ο Ματ Λοτζέσκι μια μέρα πριν το ματς με την ΤΣΣΚΑ.

Σπανούλης: «Το βραβείο ανήκει σε όλο τον Ολυμπιακό» (video)

Σπανούλης: «Το βραβείο ανήκει σε όλο τον Ολυμπιακό» (video)



Ο Βασίλης Σπανούλης  βραβεύτηκε ως μέλος της καλύτερης πεντάδας της φετινής Ευρωλίγκα, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να τονίζει ότι το βραβείο του ανήκει σε όλους τους «ερυθρόλευκους».
Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκα για την βράβευσή του, τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ και το «κόκκινο» μυστικό της επιτυχίας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

Εκπαιδευτική επίσκεψη για τους Παίδες στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο (video)

Εκπαιδευτική επίσκεψη για τους Παίδες στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο (video)

Εκπαιδευτική επίσκεψη για τους Παίδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στα Σπάτα. Δείτε βίντεο.
Στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας, η ομάδα Παίδων (Κ-15) επισκέφτηκε το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα.

Οι δύο ύμνοι του Ολυμπιακού από το 1931 μέχρι σήμερα (video)

Οι δύο ύμνοι του Ολυμπιακού από το 1931 μέχρι σήμερα (video)

 

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβηκε ένα αφιέρωμα σχετικά με τους δύο ερυθρόλευκους ύμνους, που συντροφεύουν τους Πειραιώτες από το 1931 μέχρι και σήμερα. Διαβάστε την ιστορία τους
Ο πρώτος ύμνος που συνόδευε τους Πειραιώτες μέχρι και το 1980, γράφτηκε το μακρινό 1931. Τους στίχους έγραψε ο Μίμης Ξ. Βασιλειάδης και την μελοποίηση έκανε ο Γιάγκος Ε. Λαουτάρης. Ο δεύτερος ύμνος του Ολυμπιακού, αυτός που συντροφεύει σήμερα τους ερυθρόλευκους, γράφτηκε το 1980 από τους Σπύρο Βαλσαμάκη και Κωνσταντίνο Κιλιμάντζο και τον ερμήνευσε ο Χρήστος Βολιώτης.

Το αφιέρωμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της (Olympiacos.org):

Καραπαπάς: «Γελοίο υποκείμενο ο Αλαφούζος»

Καραπαπάς: «Γελοίο υποκείμενο ο Αλαφούζος»

Oπως ήταν αναμενόμενο, ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε περίπτωση να «αφήσει» αναπάντητο τον τελευταίο υπαινιγμό του προέδρου του Παναθηναϊκού, περί ενδεχόμενης δίωξης της ομάδας του Πειραιά.
Έτσι, το σχόλιο του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κου Κώστα Καραπαπά, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ήταν κάτι παραπάνω από αιχμηρό, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που ακολουθεί.
KAI ΠΑΛΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ...

“Θρυλικό πλήρωμα” (video)

“Θρυλικό πλήρωμα” (video)

Το πλήρωμα του αεροπλάνου που ταξίδεψε τους “ερυθρόλευκους” στη Μαδρίτη δεν έκρυψαν ούτε για μια στιγμή ότι είναι “άρρωστοι” Ολυμπιακοί. 

Η παρακάμερα της συνέντευξης Τύπου και της βράβευσης των κορυφαίων στο Final Four της Μαδρίτης (video)

Η παρακάμερα της συνέντευξης Τύπου και της βράβευσης των κορυφαίων στο Final Four της Μαδρίτης (video)


Το Olympiacos BC TV σας μεταφέρει μέσα από τη δική του κάμερα όλο το παρασκήνιο της βράβευσης των κορυφαίων της φετινής Ευρωλίγκας και της συνέντευξης Τύπου για το Φιναλ 4

Η συνέντευξη Τύπου του Final 4 (pics&video)

Η συνέντευξη Τύπου του Final 4 (pics&video)


 Eγινε και η καθιερωμενη  συνέντευξη Τύπου του Final 4προηγηθηκε η απονομή των βραβείων στα μέλη της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας  με τους προπονητές, τέσσερις παίκτες και τον Τζόρντι Μπερτομέου.
Οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Βασίλης Σπανούλης εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό στην επίσημη συνέντευξη Τύπου για το Final Four της Μαδρίτης.
 Ο προπονητής των Πειραιωτών στάθηκε στη μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά της η ομάδα, ενώ ο ερυθρόλευκος αρχηγός ξεκαθάρισε πως το παρελθόν δεν παίζει μπάσκετ, σχετικά με τις νίκες του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο, το 2012 και το 2013 

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων:

Οι «σφυριχτρες» στο Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ

Οι «σφυριχτρες» στο Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ

Αυτοί «σφυρίζουν» Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ
 Δείτε ποιοι διαιτητές θα διευθύνουν τον ημιτελικό του Final Four ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ. Ο Χριστοδούλου στον άλλο ημιτελικό.
Ο Σέρβος Ίλια Μπελόσεβιτς, ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ και ο Ισπανός Ντανιέλ Ιερεθουέλο θα είναι οι διαιτητές του πρώτου ημιτελικού του Final Four ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μιλιβόγεβιτς:«Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

Μιλιβόγεβιτς:«Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

Μιλιβόγεβιτς: «Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

Την πρόθεσή του να παραμείνει στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του, θέτοντας, όμως, ως προτεραιότητα την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αμφίβολος για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ είναι ο Ματ Λοτζέσκι.

Αμφίβολος για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ είναι ο Ματ Λοτζέσκι.

Πρόβλημα με Λοτζέσκι!

Η κατάρα των προβλημάτων δεν αφήνει τον Ολυμπιακό ήσυχο ούτε στο Final Four.  
Τα προβλήματα που ταλαιπώρησαν όλη τη σεζόν τον Ολυμπιακό, δεν τον αφήνουν σε ησυχία ούτε πριν τον πιο κρίσιμο αγώνα...
Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει γαστρεντερίτιδα, έμεινε στο ξενοδοχείο και εκτός προπόνησης την Πέμπτη, ενώ ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του θα φανεί αν είναι σε θέση να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στον μεγάλο αγώνα της Παρασκευής.
Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τότε το βάρος στη θέση «3» θα πέσει στους ώμους του Τρεμέλ Ντάρντεν και του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Πέμπτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Πέμπτης

Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις από το Piraeus Planet για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

Tα τσουτσεκια της δημοσιοκαφριλας συνεχιζουν την λασπολογια τους με την ανοχη της Πολιτειας παντα...

Tα τσουτσεκια της δημοσιοκαφριλας συνεχιζουν την λασπολογια τους με την ανοχη της Πολιτειας παντα...

Την γνωμη σας δεν λετε κι εσεις? Την γνωμη μου λεω  κι εγω...
Αποδυτηριακιας και Πρασινοφρουρος τα εντεταλμενα τσουτσεκια του Αλαφουζου συνεχιζουν ναμετανε ΄λασπη στον Ολυμπιακο και τον Βαγγελη Μαρινακη.
Με τις ευλογιες και την ανοχη του Κοντονη και της Πολιτειας παντα...
Αλλα να μην βγαζουμε και εξω την Ελληνικη Δικαιοσυνη,ακομα να φανει ενας εντιμος και ευθικτος Εισαγγελεας να τους μαζεψει