moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Super League:Τα αποτελεσματα της 34ης και τελευταιας αγωνιστικης (pics&videos)

Super League:Τα αποτελεσματα της 34ης και τελευταιας αγωνιστικης (pics&videos)

Aυλαια στο Πρωταθλημα της Super League  με την 34η αγωνιστικη ,να αποδεικνυεται ιδιαιτερα κρισιμη για το ποιοι θα μενουν και ποιοι θα φυγουν απο την πρωτη κατηγορια.
Ο τιτλος του Πρωταθλητη ειχε κριθει απο την 32η αγωνιστικη και μαθηματικα με τον Ολυμπιακο να κατακτα τον 42ο τιτλο στην ιστορια του.
 Ολες οι αναμετρησεις ξεκινησαν στις 19:00 μμ
Αναλυτικα

Η συνεντευξη Τυπου και οι δηλωσεις των πρωταγωνιστων (video)

Η συνεντευξη Τυπου και οι δηλωσεις των πρωταγωνιστων (video)

 

Οι δηλώσεις του κ. Περέιρα

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά Χανίων.

Προκρίθηκαν στην τελική φάση

Προκρίθηκαν στην τελική φάση

Προκρίθηκαν στην τελική φάση!
Πρώτες και...καλύτερες οι Κορασίδες του Θρύλου από τη 2η αγωνιστική εξασφάλισαν την 1η θέση στον όμιλο τους μετά τη νίκη με 8-4 κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας
Την πρόκριση στην τελική φάση του Πρωταθλήματος εξασφάλισαν οι Κορασίδες του Θρύλου που «ζευγάρωσαν» τις νίκες στην Α' φάση και μετά την επικράτηση με 13-2 κόντρα στον Τρίτωνα Αμαρουσίου νίκησαν και τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 8-4 για την 2η αγωνιστική στο Κολυμβητήριο της Πεντέλης.

Δυο νίκες και καλές εμφανίσεις

Δυο νίκες και καλές εμφανίσεις

Δυο νίκες και καλές εμφανίσεις!

Δυο νίκες και πέντε καλές εμφανίσεις συνολικά ήταν ο απολογισμός  του τμήματος  Kick Boxing του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 3η φάσης του «Joya Championship» το οποίο διεξήχθη στο νέο κλειστό Γυμναστήριο Μεταμόρφωσης. 
Τις «ερυθρόλευκες» νίκες σημείωσαν οι Χριστίνα Μπέτσου (κατηγορία 57kg) και Γιώργος Πόρτολας (κατηγορία 63kg) στο ντεμπούτο του στους αγώνες. 
Οι «ερυθρόλευκοι» νικητές κέρδισαν τους αντιπάλους τους αγωνιζόμενοι με μεγάλη μαχητικότητα και σε συνδυασμό με τις σωστές οδηγίες στη γωνία τους από τον προπονητή του τμήματος Ισίδωρο Μπινίκο. 
Οι υπόλοιποι τρεις αθλητές του Θρύλου που έλαβαν μέρος στους αγώνες Ραφαήλ Τζανέτης (κατηγορία 91kg), Γιώργος Παυλίδης (κατηγορία 64kg), Χασάν Μοχάμεντ (κατηγορία 69kg) πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και έχασαν στα σημεία.

Πέρασαν στο Final 4

Πέρασαν στο Final 4

Πέρασαν στο Final 4!
Την πρόκριση τους στο Final 4 της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, πανηγύρισαν οι Παγκορασίδες Α' του Θρύλου.
Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν εύκολα με 3-0 σετ την Άρτεμις Κορυδαλλού στο νοκ άουτ παιχνίδι που διεξήχθη στο Ρέντη και εξασφάλισαν το εισιτήριο για την τελική φάση.
Στο παιχνίδι με την Άρτεμις Κορυδαλλού, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με την ακόλουθη σύνθεση: Αδαμοπούλου Χριστίνα, Ζουμίδη Έρικα, Θεοδώρου  Σοφία, Καίσαρη Πολυξένη, Κουτρούλη Ξένια, Κοχιαδάκη Ανδρονίκη, Μπακιρτζόγλου Μαριλία, Τσαλικούση  Θεώνη, Φιρλίγκου  Παναγιώτα.

Επτά μετάλλια το τμήμα Στίβου

Επτά μετάλλια το τμήμα Στίβου

Επτά μετάλλια το τμήμα Στίβου!
Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε η παρουσία του τμήματος Στίβου του Ολυμπιακού στη Β' Φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Κοσμά. 
Ο σύλλογος μας κατέκτησε επτά μετάλλια στο σύνολο εκ των οποίων, 4 χρυσά, 3 αργυρά και 1 χάλκινο και κατέλαβε τη 2η θέση στη γενική κατάταξη.

«Σάρωσε» ξανά το τμήμα Κολύμβησης

«Σάρωσε» ξανά το τμήμα Κολύμβησης

«Σάρωσε» ξανά το τμήμα Κολύμβησης!

Εξαιρετικός ήταν για μια ακόμα φορά ο απολογισμός του αγωνιστικού τμήματος κολύμβησης που έλαβε μέρος στο «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ GRAND PRIX» που διεξήχθη στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο Αλίμου.   Ο σύλλογος μας κατέκτησε τις τρεις ημέρες των αγώνων 23 μετάλλια στο σύνολο εκ των οποίων  15 χρυσά, 2 ασημένια και 6 χάλκινα.
Αναλυτικά τα μετάλλια των κολυμβητών του Ολυμπιακού στους τελικούς ανά αγώνισμα:

«Ερυθρόλευκα» νταμπλ για Βουγιούκα και Τσουρούτα

«Ερυθρόλευκα» νταμπλ για Βουγιούκα και Τσουρούτα

«Ερυθρόλευκα» νταμπλ για Βουγιούκα και Τσουρούτα!
«Ερυθρόλευκο» βάφτηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξιφασκίας Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. 
Οι αθλητές Ξιφασκίας του Ολυμπιακού, Βάσω Βουγιούκα και Γιώργος Τσουρούτας κατέκτησαν το πρωτάθλημα δια... περιπάτου μετά από πολύ καλές εμφανίσεις και έκαναν το νταμπλ αφού νωρίτερα στη σεζόν είχαν κατακτήσει και το Κύπελλο.

Πλατανιας-Oλυμπιακος 1-1(pics&video)

 Πλατανιας-Oλυμπιακος 1-1(pics&video)



Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσε τον Πλατανιά στα Χανιά, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League.

Με μπλε εμφανίσεις

Με την σκούρα μπλε εμφάνισή του παρατάχθηκε ο  Ολυμπιακός στην εκτός έδρας  αναμέτρηση με τον Πλατανιά για την 34η αγωνιστική της Superleague.
Το γεγονός ότι η γηπεδούχος ομάδα των Χανίων είχε την ολοκόκκινη εμφάνιση ανάγκασε τους πρωταθλητές Ελλάδας να επιλέξουν την τρίτη επίσημη εμφάνισή τους.
Αξίζει να τονιστεί, ότι και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, που είχε δώσει ο Ολυμπιακός στο γήπεδο των Περιβολίων, είχε επιλέξει την σκούρα μπλε εμφάνιση.

Μάντζαρης,Παπαπέτρου και Χάντερ στην μπουτίκ την Δευτέρα

Μάντζαρης,Παπαπέτρου και Χάντερ στην μπουτίκ την Δευτέρα

Τρεις «ερυθρόλευκοι» στην μπουτίκ
Την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους ΓΑΥΡΟΥΣ τα νέα προϊόντα του Official Olympiacos BC Store θα έχουν οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Οθέλο Χάντερ σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η μπουτίκ την Δευτέρα. 
Όπως ανακοίνωσε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Αγκαλιά με το Πρωτάθλημα οι Νέοι

Αγκαλιά με το Πρωτάθλημα οι Νέοι



Αγκαλιά με το Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, αφού θέλει 2 βαθμούς στα επόμενα 4 παιχνίδια για να το κατακτήσει και μαθηματικά! 
Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν και στα Χανιά, επικρατώντας του Πλατανιά με σκορ 3-0.
Σε αγώνα της 34ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20  που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10/5) στα Χανιά, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά φτάνοντας πλέον μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου.
Η ομάδα του Πειραιά μετά από 30 αγώνες στη διοργάνωση είναι αήττητη στην 1η θέση με 84 βαθμούς (73 ο Ατρόμητος μετά από 30 αγώνες, ενώ εκκρεμεί και ο αγώνας Ολυμπιακός-Ατρόμητος) και θέλει 2 βαθμούς στα επόμενα 4 παιχνίδια για να πανηγυρίσει το 3ο της Πρωτάθλημα στα τελευταία 6 χρόνια. 
Ο Ολυμπιακός έχει στο πρόγραμμά του τέσσερα ακόμη παιχνίδια, εκ των οποίων τα τρία είναι εντός έδρας.
Συγκεκριμένα η ομάδα του Βασίλη Βούζα θα ταξιδέψει στη Βέροια για να αγωνιστεί με την τοπική ομάδα, ενώ θα υποδεχτεί στο Ρέντη, τον ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο.
Η ομάδα του Βασίλη Βούζα κυριάρχησε στον αγώνα και είχε ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα.
Το 1-0 σημείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μανώλης Σάλιακας στο 32', ενώ στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του!
Μετά από ωραία ενέργεια του Θανάση Ανδρούτσου η μπάλα έφτασε στον Ηλία Ιγνατίδη, ο οποίος με πλασέ "έγραψε" το 2-0. Το 3ο γκολ της ομάδας σημείωσε με πλασέ έπειτα από ασίστ του Ρεντζή ο πρώτος σκόρερ της, Νίκος Βέργος, στο 83'.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κασωτάκης, Βολονάκης, Μαραγκουδάκης, Ζίκο, Σέχου, Τσίτας, Νικηφόρος, Παπαδάκης, Κοκκινάκης, Παπανικολάου, Σκουλουδάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης (40' λ.τ. Κατσιμήτρος), Σάλιακας, Τσιμίκας, Τόλι, Βούρος, Καραχάλιος (61' Βέργος), Γαρεφαλάκης, Ανδρούτσος, Ιγνατίδης, Λάτσι, Μανθάτης (71' Ρεντζής).

Στον «Γαλανόλευκο Φάρο» ο Ολυμπιακός

Στον «Γαλανόλευκο Φάρο» ο Ολυμπιακός

Το μουσείο της Εθνικής Ελλάδας στα Χανιά, τον «Γαλανόλευκο Φάρο», επισκέφτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με τον Πλατανιά.
Πάντοτε πριν από έναν αγώνα η αδρεναλίνη των ποδοσφαιριστών ανεβαίνει.
Μερικές «ανάσες» από την καθημερινότητα των προπονήσεων, πριν από ένα παιχνίδι, είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητες.

Υβριστικά συνθήματα για Μαρινάκη στα Περιβόλια

Υβριστικά συνθήματα για Μαρινάκη στα Περιβόλια

Άγνωστοι έγραψαν υβριστικά συνθήματα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στους τοίχους του γηπέδου των Περιβολίων, λίγες ώρες πριν τον αγώνα του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό.
Με υβριστικά συνθήματα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη είχαν γεμίσει αρκετοί τοίχοι του γηπέδου των Περιβολίων, λίγες ώρες πριν τον αγώνα του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό.
Οι υπεύθυνοι του γηπέδου είδαν το πρωί όσα είχαν γραφτεί κι αμέσως έσβησαν τα συνθήματα βάφοντας από πάνω τους.

Η μηχανή του Θρύλου! (video)

Η μηχανή του Θρύλου! (video)


Απίστευτο video για τον Θρύλο μας
Αυτός ο Θρύλος είναι φτιαγμένος από σκληρό μέταλλο.
Είναι μία μηχανή καλοκουρδισμένη, που τα γρανάζια της δουλεύουν άψογα.
Μία μηχανή που οδηγήθηκε από τον δρόμο των επιτυχιών στο Final 4 και πάει στην Μαδρίτη για την κούπα.

«Ερυθρόλευκα» σεμινάρια στη Χαλκίδα

«Ερυθρόλευκα» σεμινάρια στη Χαλκίδα

 «Ερυθρόλευκα» σεμινάρια στη Χαλκίδα
Η Χαλκίδα ήταν ο επόμενος σταθμός του κύκλου των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων των Σχολών του Ολυμπιακού τα οποία πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Ο διαχρονικος εξευτελισμος σας,συνεχιζεται.

 Ο διαχρονικος εξευτελισμος σας,συνεχιζεται.

Ειλικρινα...ο εξευτελισμος εχει ξεπερασει τα ορια της ξεδιαντροπιας εδω και χρονια και σταθερα συνεχιζετε να ειστε οι ξεφτυλες  των συλογων παγκοσμιως
Εδω και χρονια ξερουμε οτι ο Εκι Γκονζαλες εχει κανει αγωγη στην Uefa κατα του Παναθηναικου οπου δικαιωθηκε κιολας και εφτασε την υποθεση στο Εφετειο ο Παναθηναικος για να κερδισει χρονο και να παραμεινει στην Super League γιατι οπως οριζει ο νομος εαν και εφοσον χρωσταει μια ΠΑΕ σε ποδοσφαιριστες  δεν εχει το δικαιωμα συμετοχης στην διοργανωση.
Μετά τον Γκονζάλες σκάνε κι άλλες μπόμπες!
Με ολα αυτα βεβαια περασε ο καιρος ο...Εκι η αλλιως ,δυο Ριβαλντο δεν πηρε ποτε μια και ακομα η κατασταση αυτη συνεχιζεται αλλα ο Παναθηναικος ακομα συνεχιζει να παιζει στην Super League?
Γιατι?
Απο ποιον η απο ποια Κυβερνηση να ζητησουμε την ευθυνη?
Απο ποιον προεδρο της Λιγκας?
Απο ποιον προεδρο της ΕΠΟ?
Απο ποιαν Ελληνικη Δικαιοσυνη και Εισαγγελεις που...κοπτονται για την Δικαιοσυνη|?
Ενας λογος ειναι να μην υποοβαθμιστει ακομα το προιον της Super League σιγουρα...οκ..αλλααυτο γιατι δεν εγινε και για αλλες ομαδες που επεσαν? που χρωστανε και σε παικτες αλλα και στο Δημοσιο?
Ο ΠΑΟΚ επι παραδειγματι γιατι δεν επεσε που εδω και δεκα χρονια χρωσταει και δεν πληρωνει?
Και ολοι περιμενουν τον πουθενα Ιβαν να εθει ακια αυτος στον δρομο ακομα ειναι?
Οτι και να γινει...ο βαζελας δεν πεφτει..παει και τελειωσε.
Και εκτος αυτου φτανουμε και στην απολυτη ξεφτυλα...αν αληθευει βεβαια η ειδηση και δεν ειναι και αυτο επικοινωνιακο τρυκ απο το νεοαποκτηθεν media  του Αλαφουζου...
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΚΙ...
Δεν παμε καλα...δηλαδη βραβευετε αυτον που του χρωστατε? και αυτος το δεχεται?
Ισως βεβαια να δεχεται ο ανθρωπος μπας και παρει τα λεφτα του η μερος αυτων...τι να κανει?
Τα λεφτα του φουκαρα του φουρναρη στον φουρνο της Παιανιας τα δωσατε...η ακομη?

Ιδου και η ειδηση...

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Κυριακής

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Κυριακής



Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις από το Piraeus Planet  για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά.
13:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΛΕΒΑΝΤΕ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
13:15 OTE SPORT 4, ΜΠΑΣΚΕΤ, LIGA ENDESA, ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΝΔΟΡΑ
13:30 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SERIE A, ΚΙΕΒΟ-ΒΕΡΟΝΑ

Αλλαξε λουκ σταιλ για να ερθει στο ΣΕΦ ο Βασιλοπουλος

Αλλαξε λουκ σταιλ για να ερθει στο ΣΕΦ ο Βασιλοπουλος

Κουρευτηκε,ξυριστηκε και με 1500 καρδιακους παλμους ηρθε στο ΣΕΦ ο χυδαιος ιβρυστης του ποδοσφαιριστη του Ολυμπιακου Δημητρη Σιοβα.
Γιατι βλεπεις οταν ανοιγουμε το στοματακι μας να μιλησουμε με ττετοια λογια κατα ενος αγαπητου αλλα και οποιουδηποτε φοραει την ερυθρολευκη,πρεπει να ξερουμε οτι θα υποστουμε και...τις συνεπειες.

Αποφασισμένοι για μάχη στον Ολυμπιακό


Αποφασισμένοι για μάχη στον Ολυμπιακό

Έτοιμοι για… μάχη στον Ολυμπιακό!
Αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι Σπανούλης, Σλούκας, Χάντερ και Πριντεζης. 
Τι είπε ο Κάιλ Χάινς.

Συγχαίρει τον «αυτοκράτορα» η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Συγχαίρει τον «αυτοκράτορα» η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Συγχαίρει τον «αυτοκράτορα» η ΠΑΕ Ολυμπιακός
 
Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κατέκτησε το Σάββατο το 17ο Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό και εδραίωσε την κυριαρχία της στην ελληνική υδατοσφαίριση για άλλη μια χρονιά.
Έτσι, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον «αυτοκράτορα» του ελληνικού πόλο, που χάρισε ένα ακόμα τρόπαιο στο σύλλογο.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τον "αυτοκράτορα" του ελληνικού πόλο, ο οποίος πρόσφερε ένα ακόμα Κύπελλο στην "ερυθρόλευκη" οικογένεια».

Το Φινάλε του Πρωταθλητή Ελλαδος 2014-2015

Το Φινάλε του Πρωταθλητή Ελλαδος 2014-2015

 
Μόνο τη νίκη έχουν στο μυαλό τους στον Ολυμπιακό για την αποψινή αναμέτρηση με τον Πλατανιά στην Κρήτη, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
 Αν και ο Βίτορ Περέιρα θα μπορούσε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες ή να δοκιμάσει άλλους, όλα δείχνουν πως θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στους Χανιώτες (19:00, Novasports 3).

Επαφή Γκαλέτι με Καρίγιο

Επαφή Γκαλέτι με Καρίγιο


Πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση του Γουίδο Καρίγιο είναι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος έχει αναλάβει τις πρώτες επαφές με την πλευρά του Αργεντινού επιθετικού και της Εστουδιάντες.
Η ομάδα σκοπεύει να πουλήσει ακριβά τον 24χρονο φορ, από τη στιγμή που για εκείνον υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπενφίκα και την Ίντερ, και η τιμή πώλησης να ξεκινάει από τα 7 εκατ. ευρώ. Οι Πειραιώτες προσπαθούν μέσω του Γκαλέτι να πιέσουν τον παίκτη να δώσει τη συγκατάθεσή του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αν και οι πιθανότητες αυτή δεν είναι υπέρ του.
Aπολαυστε τον

Ανανεώνει ο Μαζουακού

Ανανεώνει ο Μαζουακού


Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν ο Αρτούρ Μαζουακού.
Ο Γάλλος μπακ-χαφ φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον πουλήσουν μετά την πρώτη του σεζόν στην ομάδα.

Επαφή Περέιρα με Μπενφίκα για Τζούρισιτς αποκαλύπτουν οι Πορτογάλοι (video)

Επαφή Περέιρα με Μπενφίκα για Τζούρισιτς αποκαλύπτουν οι Πορτογάλοι (video)


Μίλησε για Τζούρισιτς ο Περέιρα