moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Καλώς τα παιδιά…3-0

Καλώς τα παιδιά…3-0

Περίπατος για τις κοριτσάρες του Νικολάκη απέναντι στην ΑΕΚ 
 
ÁÅÊ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το ζευγάρι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ήταν ντέρμπι. Πλέον, όμως, οι διαφορές των δύο ομάδων είναι τεράστιες, κάτι που φάνηκε και σήμερα, με τις «ερυθρόλευκες» να «σκορπίζουν» την Ένωση με 3-0 σετ, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Τα σετ: 19-25, 19-25, 14-25

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

Την τριτη θεση οι Κορασιδες μας για το Πρωταθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.... υποσχεσεις για το μελλον

Την τριτη θεση οι Κορασιδες μας για το Πρωταθλημα της ΕΣΠΕΔΑ....υποσχεσεις για το μελλον



Ο πολλα υποσχομενες για την συνεχεια της ενδοξης ιστοριας του Ολυμπιακου στην Γυναικεια Πετοσφαιριση ,οι Κορασιδες μας κατεκτησαν την τριτη θεση για το Πρωταθλημα της ΕΣΠΕΔΑ
Απεδειξαν οτι στην Ακαδημια Βολλευ του Ολυμπιακου γινεται δουλεια σοβαρη και επαγγελματικη παροτι βαφτιζεται..ερασιτεχνικη.

Δεν τα κατάφερε ο Θρύλος

Δεν τα κατάφερε ο Θρύλος

Ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ, στον τελικό του Κυπέλλου που κατεκτησε το πρωτο Κυπελλο στην ιστορια του
 
ÐÁÏÊ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ÔÅËÉÊÏÓ (ÖÁÉÍÁË ÖÏÑ ÊÕÐÅËËÏÕ 2014-2015)
Με άδεια χέρια επιστρέφει από την Σύρο ο Ολυμπιακός, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-1, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Τα σετ: 25-21, 26-28, 25-22, 25-22

Ολυμπιακός - Skoda Ξάνθη 2-0 (pics&videos)

Ολυμπιακός - Skoda Ξάνθη 2-0 (pics&videos)
 

Με τους Ντομίνγκες (57') και Αφελάι (69') να σκοράρουν ο Ολυμπιακός επικράτησε έστω και δύσκολα με σκορ 2-0 της Ξάνθης.
 Ο Ρομπέρτο απέτρεψε βέβαιη ισοφάριση στο 67' σε προσπάθεια του Καπετάνου.

Η ταυτότητα του αγώνα

Super League:Τα αποτελεσματα της 28ης αγωνιστικης (pics&videos)


Super League:Τα αποτελεσματα της 28ης αγωνιστικης (pics&videos)



Προσπαθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για άλλη μία εβδομάδα χωρίς να έχουν τη στήριξη των οπαδών τους οι παίκτες των ομάδων της Σούπερ Λίγκας.
 Παρολα αυτα οι ομαδες και οι ποδοσφαιριστες εκαναν οτι μπορουσαν για να προσφερουν ...τηλεοπτικο θεαμα
 Δειτε αναλυτικα οσα συνεβησαν στις αναμετρησεις του ΣαββατοΚυριακου

Συνάντηση «αιωνιων» στο αεροδρόμιο

 Συνάντηση «αιωνιων» στο αεροδρόμιο

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έφυγαν την ίδια ώρα με διαφορετικές πτήσεις για Θεσσαλονίκη και αύριο επιστρέφουν με την ίδια


Άρωμα ντέρμπι πήρε πριν από λίγο το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αφού οι αποστολές των ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού βρέθηκαν εκεί ώστε να πετάξουν για Θεσσαλονίκη.
Για τους μεν ερυθρόλευκους η συμπρωτεύουσα αποτελεί τον τελικό προορισμό, αφού φιλοξενούνται από τον ΠΑΟΚ, για τους δε πράσινους αποτελεί στάση, καθώς οδεύουν προς Δράμα.
Οι παίκτες των δύο ομάδων κάθισαν σε χωριστές παρέες, όμως είχαν την ευκαιρία να χαιρετηθούν και να πουν δυο κουβέντες, καθώς κυκλοφορούσαν στα καταστήματα του αεροδρομίου Ήταν μάλιστα να ταξιδέψουν με την ίδια πτήση αλλά λόγω πληρότητας η αεροπορική εταιρία επιστράτευσε δεύτερο αεροσκάφος κι έτσι θα πετάξουν χωριστά.
Εκείνοι που την καταβρήκαν ήταν οι υπόλοιποι ταξιδιώτες που βρέθηκαν ταυτόχρονα στο ίδιο μέρος με τους δύο αιώνιους του ελληνικού αθλητισμού και φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες με τους παίκτες των δύο κορυφαίων ελληνικών ομάδων.
Ότι δεν έγινε σήμερα πάντως θα γίνει την Κυριακή αφού κόκκινοι και πράσινοι θα επιστρέψουν στην Αθήνα με το ίδιο αεροπλάνο!

Κ-17: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-1

Κ-17: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-1

 

Νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη με σκόρερ τους Κολτσίδα, Βάρκα.
Στο πλαίσιο της 22ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-17 ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον Πανιώνιο σ' αγώνα που "φιλοξενήθηκε" το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό γήπεδο του Ρουφ. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και πήρε το... τρίποντο στο φινάλε (88') με γκολ του Βάρκα.

Μία νίκη και μία ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα

Μία νίκη και μία ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα

Η Κ-14 του Ολυμπιακού νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0, ενώ η Κ-16 του Ολυμπιακού έφερε ισοπαλία 2-2 με την "Ελαφρά Ταξιαρχία"

Κ-14: Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 0-2
Καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη στον Κόκκινο Μύλο.
Σε αγώνα του "Attica Cup" που φιλοξενήθηκε στον Κόκκινο Μύλο το απόγευμα του Σαββάτου η Κ-14 του Ολυμπιακού κέρδισε με 2-0 τον Απόλλων Σμύρνης.
Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχασε ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ.
Τα τέρματα της ομάδας του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Τσακίρης Γ, Μαρτίνης.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Σφύρλα, Γκούλια, Ζυμπίδη, Λαζάρου, Μποσκουΐδη, Γλυνό, Μιχαλακέλη, Φέκα, Μαρτίνη, Τσακίρη Γ., Γεωργαντή.
Ως αναπληρωματικοί αγωνίστηκαν οι: Ντρούγκας, Καβαλάρης, Καλλιμούκος, Βλάχος, Αβαρικιώτης, Χρυσικός, Τσακίρης Ντ., Μούντριχας, Βοϊδονικόλας.

Κ-16: Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 2-2

Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη προηγήθηκε με 2-1, αλλά ισοφαρίστηκε στο φινάλε.
Ισοπαλία (2-2) παραχώρησε η Κ-16 του Ολυμπιακού στην αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης, σε αγώνα του "Attica Cup" που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στον Κόκκινο Μύλο.
Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη βρέθηκε πίσω στο σκορ (1-0) στο 1ο ημίχρονο, αλλά ισοφάρισε σε 1-1 με τον Καμπετσή και προηγήθηκε με 2-1 με τον Γκλεγκλέ.
Οι ερυθρόλευκοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να "σφραγίσουν" τη νίκη τους, αλλά ισοφαρίστηκαν σε 2-2 στο φινάλε.
Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τους: Σκαφίδα, Φλέγκα, Μανωλάκη, Τσιπιρτίμη, Γιανναράκη, Τουλγερίδη, Αγγελόπουλο Α, Καμπετσή, Γκλεγκλέ, Τσιντώνη, Κωστανάσιο, Καράδαη, Νικούλη, Ορφανίδη, Παπαδογιωργάκη, Παπαχρόνη, Τσιμπούκα, Ασημάκη, Ξενιτίδη, Αμπάρα, Αγγελόπουλο Ι.

Κούπα για τη Σχολή Σικάγο

Κούπα για τη Σχολή Σικάγο


Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 5-4 στα πέναλτι τους San Antonio Raiders και κατέκτησε το Chicago Mustangs Fire Cup.
Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού του Chicago Mustangs Fire Cup που διεξήχθη το Σάββατο στο Toyota Park στο Ιλινόις των ΗΠΑ.

Καλα θα κανει ο ΠΣΑΤ να μαζεψει τους δημοσιοκαφρους ....και να αφησει τις καταγγελιες

 Καλα θα κανει ο ΠΣΑΤ να μαζεψει τους δημοσιοκαφρους....και να αφησει τις καταγγελιες




Επειδη καπνος χωρις φωτια δεν βγαινει καλα θα κανει ο ΠΣΑΤ  να βγαζει και παρομοιες ανακοινωσεις  και να παιρνει και καποια μετρα για τους δημοσιογραφους που προκαλουν και καποιοι απο αυτους πεφτουν και θυματα οπαδικης βιας. 
Να μαζεψει ολους αυτους τους τυχοδιωκτες εντεταλμενους δημοσιοκαφρους και mediα που βγαζουν το μεροκαματο τους με προκλησεις εκατερωθεν εκτελωντας τις εντολες των παραγγελιοδοχων τους.

 Καλα θα κανει ο ΠΣΑΤ να καταγγειλει ολους εκεινους που μονο δημοσιογραφοι δεν λεγονται και ξεφτυλιζουν ακομα και τους τιμιους δημοσιογραφους που βγαζουν τιμια το ψωμακι τους  και δεν ειναι σαν τα τσιρακια των βαζελοmedia  και των αλλων της συμαχιας και του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου.
Οσον αφορα την κυρια Αναστασοπουλου καταδικαζουμε την λεκτικη επιθεση αλλα καταδικαζουμε και ολα οσα εχει πει κατα καιρους κατα του Ολυμπιακου.
Να θυμισουμε οτι ειναι διδαγμενη  καλα απο τον αειμνηστο Φίλιππα Συρίγο αναγνωρισμενο αντιολυμπιακο οπου και αυτος απο τα λεγομενα του καποια στιγμη ειχε δεχθει οπαδικη επιθεση
Επαναλαμβανω καπνος χωρις φωτια δεν βγαινει..μαζεψτε τους γιατι αυτοι προκαλουν την βια.

Στο «απόλυτο» μετά το ντέρμπι

Στο «απόλυτο» μετά το ντέρμπι

Ένα ακόμα συναρπαστικό ματς ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό δεν έβγαλε νικητή, μένοντας στο 7-7. Απόλυτη ισοβαθμία στην κορυφή της Α1 πόλο γυναικών, συνεχίζεται το θρίλερ για το πλεονέκτημα.

Στο «απόλυτο» μετά το ντέρμπι
Στην ισοπαλία έμειναν ξανά Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη στο μεγάλο μεταξύ τους ντέρμπι, που έδωσαν μετά την επιστροφή τους απ’ τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους.
Μετά το 10-10 του πρώτου γύρου, οι δύο ομάδες έμειναν στο 7-7 στην ενδέκατη αγωνιστική της κατηγορίας. Μάλιστα, η Βουλιαγμένη ισοφάρισε τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε, ενώ έχασε ευκαιρία να πάρει τη νίκη με παίκτη παραπάνω.

Εκτός ο Σπανούλης, μέσα ο Μάντζαρης για Πυλαία

Εκτός ο Σπανούλης, μέσα ο Μάντζαρης για Πυλαία

Τα προβλήματα τραυματισμών δε λείπουν στον Ολυμπιακό, ενόψει της αναμέτρησης της ερχομένης Δευτέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League.

Εκτός ο Σπανούλης, μέσα ο Μάντζαρης  για Πυλαία

 Πολλοί ήταν οι απόντες στην προπόνηση του Σαββάτου, η οποία διεξήχθη σε πιο χαλαρούς ρυθμούς στο ΣΕΦ. Εκτός προγράμματος του Γιάννη Σφαιρόπουλου έμειναν οι Βασίλης Σπανούλης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Δημήτρης Κατσίβελης. Οι τέσσερις από τους πέντε θα απουσιάσουν σίγουρα από την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο».
  Οι Πειραιώτες κουβέντιασαν και ανέλυσαν τα αίτια της ήττας από τη Φενέρμπαχτσε, αλλά πλέον αφήνουν πίσω τους αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι και στρέφουν την προσοχή τους για τις αναμετρήσεις κόντρα σε ΠΑΟΚ και Λαμποράλ Κούτσα.
Οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη δίχως τους Βασίλη Σπανούλη (θα ξεκουραστεί λόγω του προβλήματος του στο πόδι), Μπρεντ Πέτγουεϊ (πονάει ακόμη στον ώμο), Μιχάλη Τσαϊρέλη (θλάση στους προσαγωγούς) και Δημήτρη Κατσίβελη (πονάει στα πλευρά), οι οποίοι έμειναν εκτός προπόνησης.
Στα θετικά το γεγονός πως στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ θα λάβει μέρος ο Βαγγέλης Μάντζαρης (έκανε αποθεραπεία), ο οποίος ταλαιπωρήθηκε με διάστρεμμα.
Ο Μάντζαρης θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Κυριακή και αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα αγωνιστεί και δε θα μείνει στον πάγκο, ώστε να χρησιμοποιηθεί αναλόγως της εξέλιξης της αναμέτρησης.

Ο «Kill Bill» ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας για να ξεπεράσει τη μερική ρήξη έσω πλατύ στο δεξί γόνατο και δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί και στο παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα την ερχόμενη Παρασκευή για την 11η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Ολυμπιακός - Skoda Ξάνθη

Ολυμπιακός - Skoda Ξάνθη 

Σήμερα, 15/03 στις 19:30 (NS1), η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας την Skoda Ξάνθη.
Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αλλά και με πολλές απουσίες, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Skoda Ξάνθη στο Καραϊσκάκη.
Αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό, ο οποίος υποδέχεται τη Skoda Ξάνθη στο άδειο (λόγω της απόφασης του κ. Κοντονή) Καραϊσκάκη (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).
Από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο προκύπτει ότι βρίσκονται στην αρχή της τελικής ευθείας και το ζητούμενο πλέον είναι να κάνουν το απόλυτο μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να φτάσουν στο τέλος της σεζόν το νταμπλ.
Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Βίτορ Περέιρα αναμένεται να παρατάξει τους εννέα παίκτες από τους έντεκα που χρησιμοποίησε στο ΟΑΚΑ, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Κασάμι, Αφελάι και ο Φορτούνης.
Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μποτία, Σιόβα και Μαζουακού. Στον άξονα θα παίξουν οι Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς, ενώ ρόλο οργανωτικό θα αναλάβει ο Τσόρι.
Ο Αφελάι και ο Ντοσεβί θα παίξουν στα άκρα της επίθεσης, με τον Χάρα να είναι ο μοναδικός προωθημένος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπουχαλάκης, Εντινγκά, Σαντάνα, Γιαννούλης, Φορτούνης και Μπενίτες. Εκτός είναι οι Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Διαμαντάκος, Φουστέρ, Ντουρμάζ και Μήτρογλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπουχαλάκης, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Σαντάνα, Σαλίνο, Μαζουακού, Γιαννούλης, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μποτία, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Σιόβας, Ντοσεβί.
ΞΑΝΘΗ: Αναστασόπουλος, Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γκομσί, Γουάλας, Παπάζογλου, Καρυπίδης, Γούτας, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Ομπόντο, Λουσέρο, Σολτάνι, Κλέιτον, Βάλτερ, Καπετάνος, Ράνο.
Για την ΖΩΝΤΑΝΗ περιγραφή του αγώνα, πατήστε ΕΔΩ!

Τα αποτελεσματα του Σαββατου και το προγραμμα της Κυριακης (pics&videos)

Τα αποτελεσματα του Σαββατου και το προγραμμα της Κυριακης (pics&videos)



Αναγκασμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για άλλη μία εβδομάδα χωρίς να έχουν τη στήριξη των οπαδών τους είναι οι παίκτες των ομάδων της Σούπερ Λίγκας.
 Δειτε αναλυτικα οσα συνεβησαν στις αναμετρησεις του Σαββατου και το pre game  της Κυριακης Την σημασια των αναμετρησεων ,τις σφυριχτρες της αγωνιστικης ημερας αλλα και τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα γηπεδα
Στο σημερινό πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής υπάρχουν πέντε αγώνες, καθώς ακολουθεί η μεσοβδόμαδη εξ αναβολής 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στη βραδινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Skoda Ξάνθη, καθώς οι Πειραιώτες ψάχνουν νίκη κορυφής και οι Ακρίτες παλεύουν για την είσοδό τους στη διαδικασία των πλέι οφ.