moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Πέμπτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Πέμπτης

Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

17:00 NOVASPORTS 3, ΒΟΛΕΪ, VOLLEY LEAGUE, PLAY-OFFS, ΟΣΦΠ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ
17:00 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ

Φουλ για το 17ο νταμπλ της ιστορίας του ο Ολυμπιακός

 Φουλ για το 17ο νταμπλ της ιστορίας του ο Ολυμπιακός

Φουλ για νταμπλ!
 
Το 17ο νταμπλ της ιστορίας του ετοιμάζεται να διεκδικήσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετέτρεψε σε διαδικαστικού χαρακτήρα τον επαναληπτικό αγώνα με τον Απόλλωνα στο Κύπελλο Ελλάδας.
 Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ουσιαστικά από χθες ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με σκορ 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Το πρώτο βήμα για να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Το πρώτο βήμα για να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Η πρώτη «μάχη»…
 
Το πρώτο βήμα για να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλουν να κάνουν σήμερα ο Ηρακλής και η Skoda Ξάνθη, που έρχονται αντιμέτωποι στο Καυτανζόγλειο.
Την υπέρβαση θέλουν να κάνουν σήμερα ο Ηρακλής και η Skoda Ξάνθη, ομάδες που φέτος πραγματοποιούν αρκετά καλές πορείες στη Football League και τη Σούπερ Λίγκα, αντίστοιχα (17:00, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).
Ο «Γηραιός» που ετοιμάζεται να συμμετάσχει στα πλέι οφ για την άνοδο υποδέχεται τους Ακρίτες, οι οποίοι ακόμα έχουν μαθηματικές ελπίδες για την πρώτη πεντάδα και τη διαδικασία κατάταξης για την έξοδο στην Ευρώπη.

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Πολλες και σημαντικες βαθμολογικες αναμετρησεις στην Ευρωπη που κρινουν τον τιτλο του Πρωταθλητη αλλα και των Κυπελουχων στις περισσοτερες των περιπτωσεων.
Διαβαστε ολα οσα συνεβησαν και δειτε τα βιντεο με τα υπεροχα γκολ απο ολα τα Ευρωπαικα Πρωταθληματα.

Η Αδριατική λίγκα, στα χέρια της FIBA

Η Αδριατική λίγκα, στα χέρια της FIBA


Από τη νέα αγωνιστική περίοδο, την Αδριατική λίγκα θα διοργανώνουν η FIBA σε συνεργασία με τις ομοσπονδίες των χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβίας.  
Ακολουθεί συνάντηση του Μπάουμαν, με Ισπανία, Ελλάδα και Ιταλία.
Άπαξ και η FIBA αποφάσισε πως ήλθε η ώρα να διαταράξει το εύρυθμο της σχέσης που έχει με τη Euroleague, με απώτερο στόχο να αναλάβει η Παγκόσμια Ομοσπονδία την κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, σε συλλογικό επίπεδο, έπρεπε να ξεκινήσει από κάπου.
Κατ' αρχάς, παραβίασε τη συμφωνία... καλής γειτονιας, όταν ανακοίνωσε πως από το 2017, οι εθνικές ομάδες θα παίζουν μέσα στην αγωνιστική περίοδο.

Βαθμός σκάνδαλο στο Ηρακλής-Λάρισα 0-1

Βαθμός σκάνδαλο στο Ηρακλής-Λάρισα 0-1




 Mαλλον γιαυτο πλακωσαν στο ξυλο το τηλεοπτικο συνεργειο του ΟΤΕ TV,αποχωρησε το συνεργειο και αποφασισαν να μην καλυψουν την αναμετρηση και απολυτως δικαιολογημενα και ετσι δοθηκε η ευκαιρια για αισχρη και στημενη διαιτησια απο τον ρεφερυ Αντωνιου.
Γιαυτο ειχε αντιδρασει ο προεδρος του Ηρακλη και δηλωσε οτι οποιος  ανακατεψει τον Ηρακλη με το επεισοδιο θα μυνηθει,προφανως ηξερε οτι δεν ηταν οι οπαδοι του Ηρακλη που το εκαναν αλλα καποια προβοκατσια.
Εφευρεθηκε δηλαδη νεος τροπος για να μην υπαρχει τηλεοπτικη μαρτυρια...
Α,ρε Ελληνικο εφευρετικο μυαλο...στην λαμογια δεν σε πιανει κανεις!

Είναι απίστευτα αυτά που έγιναν στο παιχνίδι του Ηρακλή με την Λάρισα (0-1) αλλά και μετά την λήξη του.
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν υπήρχε το πέναλτι που καταλόγισε ο Κώστας Αντωνίου (Αθηνών) στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων το οποίο δεν μετέτρεψε σε γκολ ο Περόνε.
Ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να είναι σίγουρος για το τι είχε συμβεί καθώς δεν υπήρχε εικόνα.
 Όταν δημοσιοποιήθηκε αυτή έμειναν όλοι με το στόμα ανοικτό.
 Πρόκειται για μία από τις χειρότερες διαιτητικές στιγμές των τελευταίων χρόνων.
Αντί να σφυριχτεί επιθετικό φάουλ ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.
 Και η ΚΕΔ καθυστέρησε να αντιληφθεί το μέγεθος του σκανδάλου.
Χθες ουσιαστικά διαπίστωσε τι έχει γίνει.
Ο Αντωνίου θα «ξεκουραστεί» για αρκετό διάστημα και θα επανεκτιμηθεί αν θα οριστεί ξανά μέχρι το τέλος της περιόδου.
Η επιτροπή όμως έχει κυριολεκτικά οργιστεί με τον παρατηρητή διαιτησίας του ματς.
Την εμφάνιση του Αντωνίου αξιολόγησε ο Νίκος Κούλιας της ΕΠΣ Κέρκυρας.
Ξέρετε τι βαθμό έβαλε στον διαιτητή;
Σύμφωνα με πληροφορίες 8,40!!!
Σε κάποιους αυτή τη στιγμή μάλλον έχει φύγει η εφημερίδα από τα χέρια.
Μετά και από τέτοια γεγονότα είναι δύσκολο να μην γίνει ξεσκαρτάρισμα στους πίνακες το καλοκαίρι.
Δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν στην ΚΕΔ τον βαθμό.

Χάντερ: "Θέλω τίτλους και Πρωταθλήματα"

Χάντερ: "Θέλω τίτλους και Πρωταθλήματα"


Παρακολουθήστε το αφιερωματικό βίντεο της Euroleague, το οποίο εστιάζει στη φετινή παρουσία του Οθέλο Χάντερ στον Ολυμπιακό.
Ο Αμερικανός σέντερ, μεταξύ άλλων, επισημαίνει πως στόχος του είναι να κατακτήσει τίτλους και Πρωταθλήματα με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Μεταξύ άλλων, είπε τα εξής:

Με σοβαρές απουσίες ήρθε στην Ελλάδα η Νίζνι

Με σοβαρές απουσίες ήρθε στην Ελλάδα η Νίζνι

Με σοβαρές απουσίες η Νίζνι!
 
Χωρίς τους δύο σημαντικούς της γκαρντ, Τάρενς Κίνσεϊ και Τέιλορ Ρότσεστι, ήρθε στην Ελλάδα η Νίζνι Νόβγκοροντ, για την αδιάφορη –βαθμολογικά- αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
 Όπως είναι γνωστό, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βασίλη Σπανούλη, Οθέλο Χάντερ, αλλά και στον Μιχάλη Τσαϊρέλη για την αναμέτρηση με τη Νίζνι, ωστόσο και η ομάδα του Νόβγκοροντ ήρθε στην Ελλάδα χωρίς δύο πολύ βασικά της στελέχη.
Το παιχνίδι στο ΣΕΦ, για την τελευταία αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας, είναι αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες, αφού η μοίρα τους -που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη- έχει καθοριστεί νωρίτερα.
Έτσι, ο Άιναρς Μπαγκάτσκις άφησε στη Ρωσία τους Τάρενς Κίνσεϊ και Τέιλορ Ρότσεστι, προκειμένου να τους έχει «φρέσκους» στη δύσκολη συνέχεια της ομάδας του στη VTB League.

Αποφυλακίστηκαν οι Άντιτς-Σεφολόσα

Αποφυλακίστηκαν οι Άντιτς-Σεφολόσα

Αποφυλακίστηκαν οι Άντιτς-Σεφολόσα
 
Ελεύθεροι αφέθηκαν, αφού κατέβαλαν τη σχετική εγγύηση, οι Πέρο Άντιτς και Τάμπο Σεφολόσα, οι οποίοι είχαν συλληφθεί για παρεμπόδιση των αρχών στο επεισόδιο με τον Κρις Κόουπλαντ.
Στα σπίτια τους επέστρεψαν οι Πέρο Άντιτς και Τάμπο Σεφολόσα, καθώς αφού κατέβαλαν τη σχετική εγγύηση, αφέθηκαν ελεύθεροι από τις αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης οπου ειχαν συληφθει για παρεμποδιση των Αρχων έξω από νυκτερινό κέντρο.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, χρειάστηκαν τέσσερις αστυνομικοί προκειμένου να συλλάβουν τους Άντιτς και Σεφολόσα, για τους οποίους έχει οριστεί δικάσιμος στις 16 Ιουνίου.

Συνεντευξη Τύπου Περέιρα

Συνεντευξη Τύπου Περέιρα


Δείτε το βιντεο απο το Olympiacos TV την συνέντευξη Τύπου του κ. Περέιρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Kοίταξε στα μάτια τη σπουδαία Προ Ρέκο ο Ολυμπιακός

Kοίταξε στα μάτια τη σπουδαία Προ Ρέκο  ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια τη σπουδαία Προ Ρέκο στο Champions League. Οι "ερυθρόλευκοι" γνώρισαν την ήττα με 12-8. Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.
Δεν είναι πολλές οι ομάδες που θα μπορέσουν να δημιουργήσουν ανυσυχία στην πανίσχυρη Προ Ρέκο.
 Ο Ολυμπιακός το κατόρθωσε για τρία οκτάλεπτα, αλλά στο τέλος υπέκυψε με 12-8 για την 8η αγωνιστική του Α' Ομίλου του Champions League.
Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα πρόκρισης στο Final-6 οι "ερυθρόλευκοι" αγωνίστηκαν με πάθος κόντρα στην πληρέστατη ιταλική ομάδα.

Προκρίθηκαν στην τελική φάση οι Νέοι

Προκρίθηκαν στην τελική φάση οι Νέοι

Polo
 
Την πρόκριση στη τελική φάση του Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών εξασφάλισε το αντίστοιχο τμήμα της Ακαδημίας πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» που μετείχαν στον Γ’ όμιλο, με απολογισμό δυο...
Την πρόκριση στη τελική φάση του Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών εξασφάλισε το αντίστοιχο τμήμα της Ακαδημίας πόλο του Ολυμπιακού.
 Οι «ερυθρόλευκοι» που μετείχαν στον Γ’ όμιλο, με απολογισμό δυο νικών σε τρία ματς εξασφάλισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση και θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν την πορεία τους στα τελικά της διοργάνωσης.
Στην πρεμιέρα του ομίλου οι «ερυθρόλευκοι», ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό αλλά οι νίκες κόντρα σε ΝΟ Ρεθύμνου και ΓΣ Περιστερίου ήταν ικανές για να τους δώσουν την πρόκριση.

Μαχαιρώθηκε ο Κόπλαντ, συνελήφθη ο Άντιτς (pics&video)

Μαχαιρώθηκε ο Κόπλαντ, συνελήφθη ο Άντιτς (pics&video)


Ο Κρις Κόπλαντ των Πέισερς πήγε για κλάμπινγκ στη Νέα Υόρκη και στο τέλος της βραδιάς βρέθηκε μαχαιρωμένος μαζί με τη γυναίκα του και μία ακόμα κοπέλα! Μπλεγμένος στην υπόθεση βρέθηκε και ο Πέρο Άντιτς με τον Τάμπο Σεφολόσα που βρίσκονταν στο ίδιο κλαμπ με τον Κόπλαντ.

Τελικός Κ-15: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1

Τελικός Κ-15: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1


Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση και την προσπάθεια τους. Ηττήθηκαν στον τελικό από τον ΠΑΟΚ με σκορ 0-1.
Την ήττα (0-1) από τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Πρωταθλήματος Super League Κ-15γνώρισε ο Ολυμπιακός στο γήπεδο των "Περιβολίων" στα Χανιά, το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης.
Οι "ερυθρόλευκοι" στάθηκαν πολύ καλά στον τελικό αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ και έτσι δεν επανέλαβαν την περσινή τους επιτυχία.  Οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Θέου προσπάθησαν για να πάρουν και φέτος το Πρωτάθλημα και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Ανακοίνωση Θύρας 7: Μάρτυρες του απόλυτου παραλογισμού

Ανακοίνωση Θύρας 7: Μάρτυρες του απόλυτου παραλογισμού

Με επίσημη ανακοίνωση της, η Θύρα 7 εκφράζει την δυσαρέσκεια της για την απαγόρευση εισόδου των φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη και αναρωτιέται πως γίνεται ο κ. Κοντονής να μην αντιδρά στην είσοδο του τιμωρημένου Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ και να κλείνει τις πόρτες στους οπαδούς των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της Θύρας 7, των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, όπως δημοσιεύτηκε στη σελίδα τους στο facebook, στο "Piraeus Fan Club Gate 7":

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις του Περειρα και των παικτων

Περέιρα: «Σοβαροί και με ποιότητα»

Ο Βίτορ Περέιρα ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού μετά τη νίκη με 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 0-3 (pics&video)

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 0-3 (pics&video)

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κερδίζοντας ανετα στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 0-3, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Ντοσεβί με δύο γκολ (21', 57'), ενώ βρήκε δίχτυα και ο Χάρα (26').
 Διαδικαστικό χαρακτήρα αναμένεται να έχει η ρεβάνς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Χωρίς Σπανούλη με Νίζνι

Χωρίς Σπανούλη με Νίζνι

Χωρίς Σπανούλη, με Πέτγουεϊ
 
Οριστικά χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τη Νίζνι Νόβγκοροντ, στο ΣΕΦ (10/4, 18:00).
 Εκτός φυσικά θα είναι και ο Οθέλο Χάντερ, ενώ στη 12άδα επιστρέφει ο Μπρεντ Πέτγουεϊ

Σεναριο για Εμπια,απολαυστε τον επι...χορτου (video)

Σεναριο για Εμπια,απολαυστε τον επι...χορτου (video)


Το όνομα του Στεφάν Εμπιά εμφανίζεται από ισπανικά Μέσα ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.
Φυσικά δε χρειάζονται συστάσεις για έναν παίκτη με την ποιότητα και τις παραστάσεις του Καμερουνέζου.

Άνετα 3-0 σετ στον πρώτο ημιτελικό ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ

Άνετα 3-0 σετ στον πρώτο ημιτελικό ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ

Άλμα για τελικούς ο Ολυμπιακός 
Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, που επιβλήθηκε 3-0 σετ και θέλει νίκη στη Ν. Φιλαδέλφεια για να πανηγυρίσει την είσοδο στους τελικούς της Α1 γυναικών.