moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Αυτοι εξοπλιζονται με περισσοτερα media για να επιρρεαζουν την κοινη γνωμη και τις Κυβερνησεις

Αυτοι εξοπλιζονται με περισσοτερα media για να επιρρεαζουν την κοινη γνωμη και τις Κυβερνησεις


Αυτο ακριβως κανουν εξοπλιζονται με νεα media για να επιρρεαζουν την κοινη γνωμη και τις Κυβερνησεις,να εξωθουν τους οπαδους τους σε επεισοδια με τα γραφομενα και τα λεγομενα τους και εκεις κοιμομαστε τον...υπνο του δικαιου.
Eνα ειναι σιγουρο ..ουτε για τον Παναθηναικο τους νοιαζει ουτε για το Ελληνικο ποδοσφαιρο...η παρτη τους τους νοιαζει..

Το παλεύει ο Μήτρογλου

Το παλεύει ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο την Τρίτη (17/3) και παλεύει για μία θέση στην αποστολή ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ευχαριστα νέα για Λαφαγιέτ και Σλούκα

Ευχαριστα νέα για Λαφαγιέτ και Σλούκα

Ανακούφιση στον Ολυμπιακο...

 
 Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση των Όλιβερ Λαφαγιέτ και Κώστα Σλούκα, οι οποίοι αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα (20/3, 22:00).
Τη Δευτέρα (16/3) υπήρχε αγωνία για την κατάσταση των Όλιβερ Λαφαγιέτ και Κώστα Σλούκα, αλλά την Τρίτη (17/3) επικράτησε ανακούφιση!

Αναλαμβάνει δράση για τους υβριστές

Αναλαμβάνει δράση για τους υβριστές

 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε μήνυση για το υβριστικό πανό εις βάρος του που αναρτήθηκε από οπαδούς του Παναθηναϊκού σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ.
Κάθε συκοφάντης και υβριστής θα μπει στη θέση του... Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν αφήνει να περάσει χωρίς αντίδραση την υπόθεση με το εις βάρος του πανό, με το υβριστικό, προσβλητικό και συκοφαντικό περιεχόμενο, που αναρτήθηκε από οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό (22/2) και τον αγώνα μπάσκετ των πράσινων με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (5/3).
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε εντολή στον δικηγόρο του να καταθέσει μήνυση κατά του Συνδέσμου της Θύρας 13 Χαλκίδας και η υπόθεση, πλέον, βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της πόλης.

Καλη επιτυχια στους Αθλητες μας.......

Πρώτα στη Σόφια μετά στη Χαλκίδα το Ταε Κβο Ντο!

Πρώτα στη Σόφια μετά στη Χαλκίδα το Ταε Κβο Ντο!

Σε δύο σημαντικές διοργανώσεις θα λάβει μέρος το προσεχές διάστημα το τμήμα Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού. Η αρχή γίνεται την ερχόμενη Παρασκευή, οπότε θα αναχωρήσει η ερυθρόλευκη αποστολή με προορισμό τη Βουλγαρία.

Πέντε μετάλλια ακόμα...

Πέντε μετάλλια ακόμα..

Πέντε μετάλλια ακόμα...

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Ακαδημίας Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας 2004.
Το τουρνουά που εντάχθηκε φέτος στο επίσημο καλεντάρι των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γυμναστήριο Πεύκης (Συνταγματάρχου Δαβάκη και Σάκη Καράγιωργα) και ο απολογισμός ήταν πέντε μετάλλια.
Στις Παγκορασίδες ο Θρύλος σάρωσε με μια εξωπραγματική επίδοση αφού οι τρεις ερυθρόλευκες αθλήτριες κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις. Συγκεκριμένα το χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Μαίρη Κουκουτού, το αργυρό η Μαλαματένια Παπαδημητρίου και το χάλκινο η Ελπίδα Οικονόμου. Στους Έφηβους 2ος αναδείχθηκε ο Ανδρέας Τσόπελας και στις Κορασίδες 2η η Ιωάννα Γερασιμάτου.

Η οργανωμενη προκλητικοτητα του Παο και η ανοχη της Πολιτειας σε οσα συμβαινουν (video)

Η οργανωμενη προκλητικοτητα του Παο και η ανοχη της Πολιτειας σε οσα συμβαινουν (video)


Kυριε Υφυπουργε Αθλητισμου...Κυριε Υπουργε Δημοσιας Ταξης...
Η προκλητικοτητα του Παναθηναικου  και η ανοχη απο την Πολιτεια διαχρονικα και με ολες τις Κυβερνησεις οπου συνεχιζεται και απο αυτην την Κυβερνηση και απο εσενα προσωπικα αλλα και απο τον Υπουργο Δημοσιας Ταξης εχει φτασει στο επακρο.
Μετρα Ασφαλειας δεν υπαρχουν στον Πειραια απο το επισημο Κρατος δεν φυλασεται τιποτε οσον αφορα τουλαχιστον τις γηπεδικες εγκαταστασεις οπως αποδειχθηκε περιτρανα και μονο οι φιλοτιμες προσπαθειες των αστυνομικων που περιπολουν στην πολη του Πειραια μπορει να αποφερει καποιο αποτελεσμα.

Βρήκαν παραθυράκι στον Παναθηναϊκό για τους βαθμούς (video)

Βρήκαν παραθυράκι στον Παναθηναϊκό για τους βαθμούς (video)

Στα ύψη η αισιοδοξία για κατάπτωση της πρωτόδικης ποινής


Στον Παναθηναϊκό όλες αυτές τις μέρες δουλεύουν πάνω στο πως θα εξαλειφθεί η ποινή που τους επιβλήθηκε πρωτοδίκως για τα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Επίσκεψη του Ολυμπιακού στην Κύπρο

Επίσκεψη του Ολυμπιακού στην Κύπρο


Την "ερυθρόλευκη" και πάντα φιλόξενη Κύπρο θα επισκεφτεί την επόμενη εβδομάδα 23-26 Μαρτίου αντιπροσωπεία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Αγώνας Πρωταθλήματος για την Κ-15

Αγώνας Πρωταθλήματος για την Κ-15

Την Τετάρτη (18/3) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Πλατανιά στο Ρέντη.
Τον προ τελευταίο τους αγώνα για την κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος Super League Κ-15 δίνουν το μεσημέρι της Τετάρτης οι Παίδες του Ολυμπιακού.


Η ομάδα του Τάσου Θέου φιλοξενεί στις 14:30 στο Ρέντη τον Πλατανιά σε εξ αναβολής αγώνα της 15ης ημέρας του Πρωταθλήματος.

Πρόγραμμα «ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ»

Πρόγραμμα «ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ»

Ενημέρωση για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας 2014-2015.



Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας 2014-2015 ότι ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ, ο οποίος διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, θα προσμετρηθεί στους αγώνες που παρακολούθησαν. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και θα ενημερωθούν οι νικητές της 4ης κλήρωσης.

Τα εισιτήρια για το ματς Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης

Τα εισιτήρια για το ματς Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης

Ενημέρωση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας μας.



H Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον εξ’ αναβολής αγώνα της 26ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League ΟΠΑΠ απέναντι στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που θα διεξαχθεί στο στάδιο
"Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Πέμπτη 19/3/2015 και ώρα 16:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Αντίπαλος ο Απόλλων στα ημιτελικά