moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Oι αθλητικές τηλεοπικες μεταδόσεις της Δευτέρας

Oι αθλητικές τηλεοπικες μεταδόσεις της Δευτέρας


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

21:15 OTE SPORT 5, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA 2, ΦΟΡΤΟΥΝΑ-ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ
21:30 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΛΕΒΑΝΤΕ
22:00 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PREMIER LEAGUE, ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Και μην ξεχνατε...
Μπορειτε να παρακολουθησετε ολους τους διαθεσιμους αγωνες μεσα απο την εφαρμογη που ειναι εγκατεστημενη στην σελιδα του PIRAEUS PLANET


Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

ΑΓΓΛΙΑ

Premier League (32η αγωνιστική)

Στα «κόκκινα» το Μάντσεστερ, μετά την «τεσσάρα» της Γιουνάιτεντ στην Σίτι. Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο η Τσέλσι.


«Το αφεντικό της πόλης είναι ένα», βροντοφώναξαν οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που στο τοπικό ντέρμπι διέλυσαν την συμπολίτισσα Σίτι με 4-2, παραμένοντας προσκολλημένοι ακριβώς πίσω από την Άρσεναλ, που, έστω και δύσκολα, επικράτησε της Μπέρνλι με 1-0. Όσον αφορά την πρωτοπόρο Τσέλσι, χρειάστηκε ένα τέρμα του Φάμπρεγκας στα τελειώματα για να καταβάλει την αντίσταση της ΚΠΡ με 1-0, σημασία, όμως, έχει πως το συγκρότημα του Ζοζέ Μουρίνιο, βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής:

Εννέα διεθνείς ο Ολυμπιακός

Εννέα διεθνείς ο Ολυμπιακός


Η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ουγγαρία, με εννέα πολίστες του Ολυμπιακού να βρίσκονται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.
Έντονο ερυθρόλευκο χρώμα έχει η αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο των Ανδρών για τον καθοριστικό εκτός έδρας αγώνα με την Ουγγαρία (14/4, 19:15), στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του World League.

ΠΑΕ Ολυμπιακός:Καλό Πάσχα

  ΠΑΕ Ολυμπιακός:Καλό Πάσχα

 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εύχεται Καλό Πάσχα και υγεία σε όλο τον κόσμο.
Με μήνυμά του, μέσω του Olympiacos.org, ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα, με υγεία.
Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το Πάσχα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της:

"Καλό Πάσχα!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εύχεται σε όλους σας Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Υγεία, ευτυχία και «ερυθρόλευκες» ευχές σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού σε όλο τον κόσμο!".



Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσεις


Το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα (13/4, 16:00) οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.
Μετά την πρωινή προπόνηση του Μεγάλου Σαββάτου (11/4), ο Βίτορ Περέιρα αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες του και να προγραμματίσει το επόμενο ραντεβού στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη για το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα (13/4, 16:00).
Ο Ολυμπιακός έχει αγωνιστική υποχρέωση την προσεχή Τετάρτη (15/4, 19:00), στην έδρα του Πανθρακικού, στο εξ αναβολής παιχνίδι της Super League.
Βρισκόμαστε πια στην τελική ευθεία της σεζόν και οι "ανάσες" στην ομάδα είναι απαραίτητες έπειτα από μία κοπιαστική αγωνιστική περίοδο.

Ο Μπενίτες και η ελληνική παράδοση

Ο Μπενίτες και η ελληνική παράδοση

Ο Χόρχε Μπενίτες συμμετείχε στο παραδοσιακό σούβλισμα του αρνιού! Δείτε το βίντεο.
Κυριακή του Πάσχα σήμερα και ο Παραγουανός επιθετικός του Ολυμπιακού, Χόρχε Μπενίτες, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram ένα βίντεο από το παραδοσιακό σούβλισμα του αρνιού, το οποίο συνόδευσε με το μήνυμα: "Eλληνική παράδοση". Μπορεί να έχει λίγο καιρό στην ομάδα και την Ελλάδα, αλλά ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει μάθει, ήδη, τα ήθη και τα έθιμα της χώρας που τον φιλοξενεί!

Περιμένουν τη βοήθεια του κόσμου

Περιμένουν τη βοήθεια του κόσμου


Το σοκ από την ήττα στον πρώτο ημιτελικό του Πρωταθλήματος είναι δεδομένο, αλλά στον Ολυμπιακό υπάρχει πίστη για την ανατροπή, αρχής γενομένης από το δεύτερο παιχνίδι της σειράς που θα διεξαχθεί την Τρίτη του Πάσχα (14/4, 17:00) στο Ρέντη.

Ερωτηματικό ενόψει Ολυμπιακού ο Ντόελμαν

Ερωτηματικό ενόψει Ολυμπιακού ο Ντόελμαν

Ερωτηματικό ενόψει Ολυμπιακού ο Ντόελμαν

Αίνιγμα αποτελεί για τον Τσάβι Πασκουάλ και τους συνεργάτες του η συμμετοχή του Τζάστιν Ντόελμαν στην πρώτη αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό, για τα playoffs της Ευρωλίγκας την ερχόμενη Τετάρτη (15/4).
Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό, δεν αγωνίστηκε στο «clasico» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον προπονητή των Καταλανών να δηλώνει: «Είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και θα δούμε μέσα στις επόμενες 48 ώρες για το αν θα είναι σε θέση να παίξει. Όμως, για να γίνει αυτό θα πρέπει να είναι εντελώς καλά».

Εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό ο Θέος

Εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό ο Θέος

Εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό ο Θέος
 
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην ελίτ της ιατρικής!
Το «παρών» στο μεγάλο επιστημονικό meeting που γίνεται στο Λονδίνο και είναι υπό την αιγίδα της FIFA, έδωσε ο γιατρός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Θέος.