moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Preview: Europa League

Preview: Europa League


Το βράδυ της Πέμπτης διεξάγονται τα πρώτα ματς για τους "16" του Europa League, με τους δύο εμφυλίους σε Ιταλία και Ισπανία να ξεχωρίζουν, ενώ η Ίντερ παίζει στην Γερμανία. 

Tο φυλο αγωνα καιει την ΑΕΚ τα πλανα που δεν εδειξε ο ΟΤΕ (videos)

Tο φυλο αγωνα καιει την ΑΕΚ τα πλανα που δεν εδειξε ο ΟΤΕ (videos)

Τραυματισμοί αστυνομικών και εισβολή οπαδών καταγράφηκαν από τον διαιτητή Το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος καίει την ΑΕΚ.

Στο Final-4 του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός

Στο Final-4 του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός

Πανηγυρική πρόκριση στο Final 4 του Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού μετά την επιβλητική νίκη του με 15-10 επί της Ζέντες στην Ουγγαρία, για τα προημιτελικά του θεσμού.

Στο Final-4 του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός!
Χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια ο Ολυμπιακός επικράτησε 15-10 της Ζέντες στην Ουγγαρία και πανηγύρισε την πρόκρισή του στο Final-4 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κίνδυνος μεγάλης «καμπάνας» για ΑΕΚ

Κίνδυνος μεγάλης «καμπάνας» για ΑΕΚ

Με αφαίρεση βαθμών από το τρέχον και το επόμενο πρωτάθλημα,όπως και ποινή κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο απειλείται η ΑΕΚ μετά τη διακοπή στο ματς με τον Ολυμπιακό.Ποια η ελπίδα της ΑΕΚ.

Κίνδυνος μεγάλης «καμπάνας» για ΑΕΚ
Αντιμέτωπη με έναν κίνδυνο που μπορεί όχι απλώς να δυσκολέψει το έργο της ανόδου στη Super League, αλλά και να επιφέρει συνέπειες που θα γίνουν εμφανείς με την επιστροφή της σε αυτή είναι η ΑΕΚ μετά την οριστική διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ξανά κεκλεισμένων

Ξανά κεκλεισμένων

Τα επεισόδια στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός οδήγησαν τον Υφυπουργό Αθλητισμό να ανακοινώσει από απόψε -κι όχι την Πέμπτη όπως αναμενόταν- πως η προσεχής αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα γίνει ξανά κεκλεισμένων!

Ξανά… κλειστό!
Αν υπήρχε ένα  παράθυρο να γίνει «ανοιχτά» η προσεχής αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, τα όσα διαδραματίστηκαν απόψε στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός έκοψαν κάθε ελπίδα!

Με Αγραβάνη στη 12άδα και δίχως Πέτγουεϊ-Τσαϊρέλη

Με Αγραβάνη στη 12άδα και δίχως Πέτγουεϊ-Τσαϊρέλη


Ο Αγραβάνης προπονήθηκε κανονικά μαζί με την ομάδα και θα βρεθεί στην 12άδα του ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο κατάμεστο ΣΕΦ. Νοκ-άουτ οι Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλης, οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, καθώς αισθάνονται ακόμη ενοχλήσεις.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Παρασκευής (13/3, 21:45) κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ, για την 10η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague. Οι πρωτοπόροι στον όμιλο τους, Πειραιώτες, θα αγωνιστούν σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Άπαντες γνωρίζουν την σημασία της αναμέτρησης, καθώς εφόσον κερδίσουν τους Τούρκους θα κάνουν ένα τεράστιο βήμα για την απόκτηση του πολύτιμου πλεονεκτήματος έδρας ενόψει των προημιτελικών της διοργάνωσης.

Επιτέθηκαν και χτύπησαν τους Σιόβα και Σαλίνο

Επιτέθηκαν και χτύπησαν τους Σιόβα και Σαλίνο

 


Οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, επιτέθηκαν και χτύπησαν τους Σιόβα και Σαλίνο,
Μετά από την Λεωφόρο, είχαμε επεισόδια και στο ΟΑΚΑ! Ύστερα από το γκολ του Χάρα, κατά την διάρκεια των ερυθρόλευκων πανηγυρισμών, οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, επιτέθηκαν σε ανθρώπους του Ολυμπιακού και χτύπησαν τους ποδοσφαιριστές των Πρωταθλητών Ελλάδας, Δημήτρη Σιόβα και Λεάντρο Σαλίνο. Οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά, για ένα ματς που διεκόπη λόγω επεισοδίων.

Τι είπε ο Τίγρης για τους Γκιριτζίκηδες, στα αποδυτηρια των διαιτητων τι δουλεια ειχε?(video)


Τι είπε ο Τίγρης για τους Γκιριτζίκηδες, στα αποδυτηρια των διαιτητων τι δουλεια ειχε?(video)


Για ακομη μια φορα φαινονται οι ξεδιαντροπες τακτικες του Τιγρη που χωρις να υπολογιζει κανεναν κατεβαινει στα αποδυτηρια των διαιτητων και πριν απο αυτο πετανε τα τσιρακια του φειγ βολαν με απειλιτικο περιεχομενο στο σπιτι του Καλογεροπουλου πριν την αναμετρηση  .
Κατι που δεν εμεινε ασχολιαστο απο την ΚΕΔ.που πηρε θεση για το θεμα.
ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ...ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ?

Καραπαπάς: «Απαγορεύεται να σκοράρουμε»

Ανακοίνωση της ΚΕΔ για τα φέϊγ βολάν

Ανακοίνωση της ΚΕΔ για τα φέϊγ βολάν

 
kal

Με αφορμή τα φέϊγ βολάν στο σπίτι του διαιτητή Καλογερόπουλου, η ΚΕΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το γεγονός: 

“Σε μία περίοδο κατά την οποία όλοι προσπαθούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων για να δοθεί μια συνολική και συντριπτική απάντηση σε φαινόμενα που ταλανίζουν διαχρονικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι εμπνευστές του συγκεκριμένου περιστατικού επιχειρούν να εκφοβίσουν τον διαιτητή ενός πολύ σημαντικού αγώνα.

Είναι προφανές ότι περιστατικά που εξυπηρετούν σκοπούς ψυχολογικού εκβιασμού είναι καταδικαστέα απ’ όπου κι αν προέρχονται και, σε αντίθεση με τα κίνητρά τους, δεν πρόκειται να αποσπάσουν τη συγκέντρωση των διαιτητών από το καθήκον που καλούνται να επιτελέσουν σε λίγες ώρες.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους διαιτητές και στους ποδοσφαιριστές των δύο ιστορικών ομάδων, οι οποίοι, όλοι μαζί, θα δώσουν την απάντηση που αρμόζει σ’ εκείνους που επιμένουν να μετέρχονται βλαπτικές και επιζήμιες για το ποδόσφαιρο μεθόδους”.

Αγωνία με Μανιάτη (video)

Αγωνία με Μανιάτη (video)

Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του αρχηγού του Ολυμπιακού 


Ανησυχία υπάρχει στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού με τον τραυματισμό του Γιάννη Μανιάτη. Ο αρχηγός του Θρύλου τραυματίστηκε σε ανύποπτη στιγμή, κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, όταν και, πέφτοντας στο έδαφος, σφάδαζε από τους πόντους, πιάνοντας παράλληλα το γόνατο του.
Το ιατρικό επιτελείο πέρασε αμέσως στον αγωνιστικό χώρο για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον άτυχο ποδοσφαιριστή, ενώ οι αντιδράσεις, τόσο του ίδιου, όσο και των παικτών γύρω του, δείχνουν πως ο τραυματισμός του Μανιάτη είναι σοβαρός.

Περιμένουμε τις εξελίξεις αναφορικά με τον τραυματισμό του αρχηγού του Ολυμπιακού

Δυσαρέσκεια για Μελισσανίδη και καταγγελίες από Ολυμπιακό

Δυσαρέσκεια για Μελισσανίδη και καταγγελίες από Ολυμπιακό

Πολλά παράπονα για τη στάση του Δημήτρη Μελισσανίδη έχουν στον Ολυμπιακό, ενώ καταγγέλλουν και απόπειρα από εισβολείς οπαδούς να τραυματίσουν και παίκτες της ομάδας.

Δυσαρέσκεια για Μελισσανίδη και καταγγελίες από Ολυμπιακό
Η αποστολή του Ολυμπιακού αποχώρησε χωρίς πρόβλημα από το ΟΑΚΑ, αλλά από την πλευρά της ομάδας υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια τόσο για την ασφάλεια στο γήπεδο, όσο και για τη στάση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-1 (διακοπή στο 89' pics&videos))

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-1 (διακοπή στο 89' pics&videos))

Ένα γκολ του Χάρα στο 89’ έγραψε το 0-1 για τον Ολυμπιακό, δίνοντας σκορ πρόκρισης στους “ερυθρόλευκους” στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. "Ντου" των οπαδών της ΑΕΚ με την επίτευξη του ερυθρόλευκου τέρματος και οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Διακοπή στο ΟΑΚΑ μετά το γκολ του Χάρα στο 89
ÔÏ 0-1 ×ÁÑÁ  ÁÅÊ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2014-2015)

Ο Ολυμπιακός ήταν κακός στη μεγαλύτερη διάρκεια του επαναληπτικού προημιτελικού αγώνα στο ΟΑΚΑ.
Στο τελευταίο τέταρτο, όμως, πίεσε ασφυκτικά.
Ο Ντοσεί έχασε την ευκαιρία της σεζόν στην Ελλάδα, στο 76', αλλά ο Χάρα ήταν εύστοχος στο 89'. Ο Αφελάι σέντραρε από τα αριστερά με το δεξί, ο Φορτούνης έκανε την κεφαλιά-πάσα στο δεύτερο δοκάρι ο Αργεντινός επιθετικός με το στήθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής.

Αυτό ήταν! Ο Ολυμπιακός πέτυχε το "χρυσό" γκολ που έψαχνε και οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, μην μπορώντας να αντέξουν την ήττα της ομάδας τους.
Το παιχνίδι διεκόπη οριστικά, καθώς είχαμε τραυματισμού αστυνομικού και security.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μοιράζοντας άπλετη πίκρα και απογοήτευση στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Ιδανικό σενάριο πρόκρισης, αναμφίβολα!

Το παρα-Χαρ-ηκε ο Περέιρα (video)

Το παρα-Χαρ-ηκε ο Περέιρα  (video)

Έξαλλα και με χειρονομίες πανηγύρισε στο σημαιάκι του κόρνερ το γκολ του Χάρα, ο Βίτορ Περέιρα, δευτερόλεπτα προτού γίνει το «ντου» των οπαδών της ΑΕΚ
Θα μπορουσαμε να πουμε οτι ειναι λογικο μετα απο τετοια ανατροπη-προκριση του Ολυμπιακου στους τεσσερεις του Κυπελλου Ελλαδος.
Σιγουρα δεν επικροτω το να φευγει ο κοουτς και να φτανει στο...κορνερ αλλα ειπαμε...η Χαρα του Περειρα μεγαλη.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί Περέιρα (video)

 Την ώρα λοιπόν που ο Αργεντινός σκόραρε απέναντι στην ΑΕΚ, ο Πορτογάλος κόουτς έκανε σπριντ απ' τον πάγκο του στο σημαιάκι του κόρνερ και εκεί έκανε άσεμνες χειρονομίες προς τον κόσμο των κιτρινόμαυρων.

Προκριση με γκολ του Χαρα-Οριστικη διακοπη απο εισβολη οπαδων στον αγωνιστικο χωρο (video)

Προκριση με γκολ του Χαρα-Οριστικη διακοπη απο εισβολη οπαδων στον αγωνιστικο χωρο (video)



Ένα γκολ του Χάρα στο 89’ έγραψε το 0-1 για τον Ολυμπιακό, δίνοντας σκορ πρόκρισης στους “ερυθρόλευκους” και κάπου εκεί, οι φίλοι της ΑΕΚ έδειξαν την «διαφορετικότητα» τους, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται. Μπουκάλια, φωτοβολίδες, είσοδος στον αγωνιστικό χώρο και… διακοπή.
Για να δούμε, θα εφαρμοστούν οι κανονισμοί; Η θα έχουμε πάλι 4-5 αγωνιστικές χωρίς κόσμο στην Σούπερλιγκα;
Για να σας δούμε…..


Οριστικη διακοπη στην αναμετρηση για εισβολη οπαδων στον αγωνιστικο χωρο ,ριψη φωτοβολιδων και αντικειμενων τραυματισμο αστυνομικων και security
H τιμωρια που αναμενεται πρεπει να ειναι βαρια και παραδειγματικη
Δείτε το πεντακαθαρο γκολ με το οποίο ο Χάρα άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ για λογαριασμό του Ολυμπιακού στο 89ο λεπτό, τον πανηγυρισμό του Βίτορ Περέιρα, αλλά και το πώς προκλήθηκε η διακοπή του αγώνα

Το πρόγραμμα της 28ης και της εμβόλιμης 26ης αγωνιστικής στη Super League

Το πρόγραμμα της 28ης και της εμβόλιμης 26ης αγωνιστικής στη Super League


Κι επίσημα ανακοίνωσε τις αλλαγές στο πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής, αλλά και σε αυτό της εμβόλιμης 26ης η Super League.

Συγκεκριμένα η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί στις 15.00 το μεσημέρι του Σαββάτου (14/3) χωρίς να έχει γίνει γνωστή ακόμη η έδρα, αφού αναμένεται το τελικό ΟΚ για το Παγκρήτιο, ενώ το ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα μετατέθηκε για το Σαββάτο στις 19.30 αντί της Κυριακής (15/3). Επίσης το μοναδικό ματς που θα διεξαχθεί Πέμπτη (19/3) σε ότι αφορά την εμβόλιμη αγωνιστική είναι αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα στο Καραϊσκάκη.
Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:

Χωρις τσιπα και ντροπη:«Άλλοι φταίνε, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε…» (video)

 Χωρις τσιπα και ντροπη:«Άλλοι φταίνε, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε…» (video)

H Αστυνομια ο Ολυμπιακος και ο Μαρινακης φταινε,ο Παναθηναικος τιμωρηθηκε...

Παντα καποιος αλλος φταει ρε παιδια για τον Παναθηναικο..μα ποτε ο ιδιος η διοικηση του που δεν ελαβε τα απαραιτητα μετρα που συμφωνηθηκαν εξ αρχης και εδωσε τα κλειδια να ανοιξουν ακομα και την πορτα για να μπουν μεσα οι οπαδοι του.
Απο εδω και στο εξης για να ειναι ευχαριστημενοι ...ο Παναθηναικος,η διοικηση του οι οπαδοι του ακομακαι οι...δικηγοροι του θα πρεπει να γινεται το εξης...να μην βγαινει καν η ομαδα για προθερμανση ειδικα ο εκαστοτε προπονητης του Ολυμπιακου και ειδικα ο...Μαρινακης.
Να γινεται οπως γινοταν στο παρελθον,να μην υπαρχουν τα ορια οφσαιντ για τον Παναθηναικο να μην σφυρανε πεναλτυ ποτε και για κανεναν λογο εναντιον του Παναθηναικου να μην υπαρχουν σπρευ οριοθετησης φαουλ για τον Παναθηναικο.. και ολα εκεινα τα μετρα που θα ωθησουν την Παναθα στην νικη...
Και πανω απολα? ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ...

Ολοι στο Ρεντη το Σαββατο για το Final 4 των Κορασίδων

Ολοι στο Ρεντη το Σαββατο για το Final 4 των Κορασίδων

 Οι τιτλοι δεν κατακτωνται μονο στις ανωτερες κατηγοριες του Ολυμπιακου αλλα ξεκινουν απο τις Ακαδημιες του, οπου η δουλεια που γινεται εκει δεν διαφερει απο την μεγαλη ομαδα.Ειναι πασιγνωστο δε οτι οι Ακαδημιες του Ολυμπιακου λειτουργουν στην προετοιμασια τους σε επαγγελματικα προτυπα γιαυτο και οταν οι αθλητες/ιες ανεβαινουν στην μεγαλυτερη ομαδα ειναι ετοιμοι/ες για τις Παγκοσμιες κατακτησεις τιτλων.Αυτο που τους λειπει ειναι η στηριξη του κοσμου οπου θα τις ωθησει να πετυχουν τους στοχους τους

Το γεγονος και μονο οτι  η Ακαδημια του Ολυμπιακου ανέλαβε την ευθύνη της διοργάνωσης του Final 4 Κορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. το οποίο θα διεξαχθεί στο Μελίνα Μερκούρη το προσεχές Σαββατοκύριακο αυτο και μονο δειχνει σε τι επιπεδο βρισκεται.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τετάρτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τετάρτης


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

19:00 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
19:00 OTE SPORT 4, ΒΟΛΕΪ, CHAMPIONS LEAGUE, ΧΑΛΚΜΠΑΝΚ-ΖΕΝΙΤ ΚΑΖΑΝ
19:00 OTE SPORT 5, ΒΟΛΕΪ, CHAMPIONS LEAGUE, ΣΚΡΑ ΜΠΕΛΧΑΤΟΒ-ΠΕΡΟΥΤΖΑ

20:00 EUROSPORT 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROCUP, ΤΟΥΡΟΦ-ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
21:30 OTE SPORT 6, ΒΟΛΕΪ, CHAMPIONS LEAGUE, ΡΕΖΟΒΙΑ-ΛΟΚ. ΝΟΒΟΣΙΜΠΙΡΣΚ
21:45 ΝΕΡΙΤ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, CHAMPIONS LEAGUE, ΤΣΕΛΣΙ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

21:45 NOVASPORTS 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, CHAMPIONS LEAGUE, ΜΠ. ΜΟΝΑΧΟΥ-ΣΑΧΤΑΡ
21:45 EUROSPORT 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROCUP, ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ
  Και μην ξεχνατε...
Μπορειτε να παρακολουθησετε ολους τους διαθεσιμους αγωνες μεσα απο την εφαρμογη που ειναι εγκατεστημενη στην σελιδα του PIRAEUS PLANET


Την Πέμπτη (19/3) το Ολυμπιακός – Αστέρας Τριπολης

Την Πέμπτη (19/3) το Ολυμπιακός – Αστέρας Τριπολης


 Μπορεί η Super League να μην έχει ανακοινώσει πότε θα διεξαχθεί η 26η αγωνιστική, όμως, οι ερυθρόλευκες εφημερίδες γνωρίζουν πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός με τον Αστέρα Τρίπολης.

 Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», το ΟλυμπιακόςΑστέρας Τρίπολης είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Τετάρτη (18/3) στις 19:30, όμως, άλλαξε και θα διεξαχθεί μια μέρα αργότερα στις 16:45! Η 26η αγωνιστική είχε αναβληθεί με απόφαση της Κυβέρνησης, όμως, το περίεργο είναι πως η Super League δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάτι....

Έτοιμος για Ζέντες

Έτοιμος για Ζέντες

O Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για να αντιμετωπίσει την Τετάρτη τη Ζέντες στη Βουδαπέστη, στη ρεβάνς του υπέρ του 10-6 του Πειραιά για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών.

Έτοιμος για Ζέντες

 Η προετοιμασία των πρωταθλητριών Ελλάδος στην ουγγρική πρωτεύουσα ολοκληρώνεται την Τετάρτη με πρωινή προπόνηση, ενώ την Τρίτη υπήρχε μια απογευματινή στο κολυμβητήριο που θα διεξαχθεί στις 20:30 η αναμέτρηση ποιυ θα κρίνει την πρόκριση στο final 4 της διοργάνωσης.

Σκέφτεται να πάει ΟΑΚΑ ο Μαρινάκης

Σκέφτεται να πάει ΟΑΚΑ ο Μαρινάκης

Το ενδεχόμενο να ηγηθεί της αποστολής του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ εξετάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή».

Σκέφτεται να πάει ΟΑΚΑ ο Μαρινάκης

Αν και σε πρώτη φάση εμφανιζόταν αρνητικός στο να βρεθεί στο ΟΑΚΑ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται πως σκέφτεται να ηγηθεί της αποστολής του Ολυμπιακού.
Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», ο πρόεδρος των Πειραιωτών εμφανίζεται να αναθεώρησε αφενός λόγω των αυστηρών μέτρων και αφετέρου λόγω των μεγαλύτερων δυνατοτήτων που προσφέρει το Ολυμπιακό Στάδιο (στη φιλοξενία, αλλά και στην ασφάλεια) συγκριτικά με την Λεωφόρο.
Έτσι, λοιπόν -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας- σκέφτεται σοβαρά να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο σημερινό επαναληπτικό με την ΑΕΚ. 

Κυπελλο Ελλαδος:ΑΕΚ - Ολυμπιακός ,η ωρα της προκρισης

Κυπελλο Ελλαδος:ΑΕΚ - Ολυμπιακός ,η ωρα της προκρισης

 
Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Ένα μήνα σχεδόν μετά το 1-1 της 9ης Φεβρουαρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» ΑΕΚ κι Ολυμπιακός κοντράρονται στις 19:00, στο κατάμεστο «ΟΑΚΑ» (ΟΤΕ Sport 1), με έπαθλο το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου κι απώτερο στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, αφού όποια από τις δύο ομάδες προκριθεί θα πάρει αυτόματα το χρίσμα του φαβορί.

 Σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, όπως παλιά, ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, σε μια ρεβάνς για γερά νεύρα. Πώς θα αγωνιστούν «Ένωση» και «ερυθρόλευκοι». 

 Πως θα παιξει η ΑΕΚ
Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Τραϊανός Δέλλας φέρεται να έχει κατασταλάξει στους δέκα του αρχικού σχήματος, ενώ παίζεται μία θέση. Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλος (ή Λαμπρόπουλος) και Σοϊλέδης.
Στα χαφ θα παίξουν ο Ανάκογλου με τον Γιόχανσον, με τον Μάνταλο σε ρόλο οργανωτικό. Στα πλάγια θα είναι ο Μπαρμπόσα και ο Πλατέλλας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αραβίδης.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βούρας, Γροντής, Ντούνης Μ., Πεταυράκης, Ρόβας, Σαρρής, Κορδέρο, Ντακόλ, Ζόριτς και Κρισάντους.

 Πως θα παιξει ο Ολυμπιακος
 Ο Πορτογάλος κατάστρωσε τα πλάνα του χωρίς τρεις σημαντικές μονάδες, με τους Μήτρογλου, Ελαμπντελαουΐ και Φουστέρ συν το ότι μετά την αναβολή του ματς στην Κομοτηνή οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αγωνιστική απραξία δυόμιση εβδομάδων.
Ο Μέγιερι είναι ο τερματοφύλακας που χρησιμοποιεί στο Κύπελλο, ωστόσο αυτή τη φορά θα πάει στη σίγουρη λύση του Ρομπέρτο. Αριστερά στην άμυνα φανέλα βασικού παίρνει ο Μαζουακού, δεξιά -απόντος του Ομάρ- θα βρεθεί ο Σαλίνο, και στόπερ οι Σιόβας και Μποτία με τον τελευταίο να επανέρχεται έπειτα από 2,5 μήνες! Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Μανιάτης, Κασάμι, Τσόρι, στα άκρα οι Αφελάι, Ντοσεβί και στην κορυφή της επίθεσης ο Χάρα.
Έκπληξη στους εκτός αποστολής είναι το όνομα του Σαντάνα, ενώ αποκλείστηκαν και οι Αυλωνίτης, Διαμαντάκος. Οι δύο νεαροί της αποστολής είναι οι Βούρος και Σάλιακας. Μέσα και οι Μέγιερι, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης και Ντουρμάζ, ο οποίος έχει πιθανότητες να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα. 

Ο Καλογερόπουλος στο ντέρμπι

Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Καλογερόπουλος στο ντέρμπι

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τον διαιτητή, Χαράλαμπο Καλογερόπουλο (Αθηνών), στη ρεβάνς μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (11/3, 19:00) στο ΟΑΚΑ.
Βοηθοί του θα είναι οι Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας) και τέταρτος ο Θανάσης Γιάχος (Χίου).
Παρατηρητής θα είναι ο Δημήτρης Καλύβας από τη Βοιωτία.

Συρματοπλεγματα στο ΟΑΚΑ για τα μέτρα ασφαλείας

Δείτε φωτογραφίες από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ενδεικτικές για τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Συρματόπλεγμα στο ΟΑΚΑ
Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν αποφασισθεί να ληφθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για τον επαναληπτικό της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου είναι αυστηρότατα.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι μέχρι και συρματοπλέγματα έχουν μπει από τους υπεύθυνους στην τάφρο για να αποτραπεί η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

inner

inner
  

inner

inner

Τρεις παρατηρητές της ΔΕΑΒ στο ΟΑΚΑ

Τρεις παρατηρητές της επιτροπής αντιμετώπισης της βίας θα δώσουν το παρών την Τετάρτη (11/3, 19:00) στο ΟΑΚΑ, όπου θα διεξαχθεί ο προημιτελικός του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Τρεις παρατηρητές της ΔΕΑΒ στο ΟΑΚΑ
Ύστερα από εντολή του Σταύρου Κοντονή, θα παρευρεθούν τρεις παρατηρητές της ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας) την Τετάρτη (11/3, 19:00) στο ΟΑΚΑ στον προημιτελικό Κυπέλλου, ΑΕΚ-Ολυμπιακός.
O Υφυπουργός Αθλητισμού προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει λύση στο συγκεκριμένο θέμα και προέβη σε αυτήν την κίνηση, καθώς το προσεχές ματς είναι επίφοβο.

Ολυμπιακός και Ρεάλ μπορούν από αυτήν την αγωνιστική να σιγουρέψουν την πρόκριση

Ολυμπιακός και Ρεάλ μπορούν από αυτήν την αγωνιστική να σιγουρέψουν την πρόκριση



Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης μπορούν από αυτήν την αγωνιστική, τη 10η του Τοπ16, να εξασφαλίσουν την πρόκριση για τα πλέι οφς της Ευρωλίγκας.

 

Μοιάζει σίγουρο, θεωρείται ίσως και δεδομένο από πολλούς πως θα συμβεί πριν καν ξεκινήσει η σεζόν, αλλά αν δεν το σιγουράρεις καλύτερα να μη λες πολλά λόγια. Για αυτό άλλωστε άμα προσέχετε τις δηλώσεις των «ερυθρολεύκων» που τις παρακολουθούμε πιο εύκολα, τονίζουν πως προέχει η πρόκριση. Με ρεκόρ 8-1 πάντως, αργά ή γρήγορα θα περάσει, ωστόσο θα το ήθελε από τώρα για δύο λόγους: το προφανές, δηλαδή την πρόκριση και δεύτερο γιατί μπορεί να αφήσει τη Φενέρμπαχτσε στο κυνήγι της δεύτερης θέσης που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφς.
Η Ρεάλ από την άλλη, έχει μάλλον πιο εύκολο έργο, αφού φιλοξενεί την Άλμπα. Αν και πριν δύο εβδομάδες, οι Γερμανοί παραλίγο να πάρουν το διπλό στη Βαρκελώνη.

Champions League:Τα αποτελεσματα της Τριτης και το προγραμμα της Τεταρτης (pics&videos)

Champions League:Τα αποτελεσματα της Τριτης και το προγραμμα της Τεταρτης (pics&videos)

Ρεάλ - Σάλκε 3-4


Τον... χάρο με τα μάτια της είδε η Ρεάλ, καθώς έχασε με 3-4 από την Σάλκε στην Μαδρίτη, όμως προκρίθηκε στους "8" της Ευρώπης, καθώς είχε νικήσει με 2-0 στην Γερμανία
Για 32η φορά στην ιστορία της και 5η συνεχόμενη, η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League, παρά την ήττα της με 3-4 από την Σάλκε στην ρεβάνς του "Σαντιάγο Μπερναμπέου".