moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

«Γαλλικα σεναρια» για Ντιγκάρ

«Γαλλικα σεναρια» για Ντιγκάρ

«Βλέπει Ντιγκάρ»
Καθημερινά είναι τα ρεπορτάζ στη Γαλλία για το μέλλον του Ντιντιέ Ντιγκάρ.
Ο Γάλλος μέσος αποχώρησε από τη Νις και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ωστόσο είναι πιθανό να συνεχίσει στην Ισπανία.

Ψάχνει την καλύτερη επιλογή χωρις βιασυνες

Ψάχνει την καλύτερη επιλογή χωρις βιασυνες

Ψάχνει την καλύτερη επιλογή
Με την απόκτηση ακόμα ενός γκαρντ, ο Ολυμπιακός θεωρητικά θα κλείσει το ρόστερ του και θα παρακολουθεί την αγορά σε περίπτωση που προκύψει κάτι εξαιρετικό.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επέλεξε τον Ντι Τζέι Στρόμπερι για το κενό του Όλιβερ Λαφαγιέτ και πλέον έχει ρίξει όλο το βάρος στον αντικαταστάτη του Κώστα Σλούκα.

Mεξικανικα σεναρια για Οτσόα

Mεξικανικα σεναρια για Οτσόα

Επιμένουν για Οτσόα!

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκιγιέρμο Οτσόα αποκαλύπτει ο μεξικανικός Τύπος. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «eluniversal.com.mx» επαναφέρει το θέμα και τονίζει πως ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει κάνει «κρούση» στον διεθνή τερματοφύλακα της Μάλαγα.

Νέα σενάρια για Ανχελέρι

Νέα σενάρια για Ανχελέρι

Νέα σενάρια για Ανχελέρι
Νέο δημοσίευμα στην Ισπανία υποστηρίζει ότι ο Μάρκος Ανχελέρι παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο οποίος κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.
Την περίπτωση του Μάρκος Ανχελέρι φέρεται να συνεχίζει να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα στην Ισπανία.