moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Κυριακής

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Κυριακής


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

12:30 NOVASPORTS 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΩΣΙΑΣ, ΝΤ. ΜΟΣΧΑΣ-ΖΕΝΙΤ
13:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ
13:30 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SERIE A, ΕΜΠΟΛΙ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ

Super League 29η αγωνιστική:Τα αποτελεσματα του Σαββατου και το προγραμμα της Κυριακης (pics&videos)


 Super League 29η αγωνιστική:Τα αποτελεσματα του Σαββατου και το προγραμμα της Κυριακης   (pics&videos)


Με προβληματα ανοιξε η αυλαια της 29ης αγωνιστικής της Super League οπου κυριαρχησε η σοφη Ελληνικη παροιμια ..στραβο το κλιμα το εφαγε κι ο γαιδαρος...και αστα να πανε.
Η 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας αρχίσε σήμερα με τρία ματς στο πρόγραμμά της εκ των οποίων τα δύο ηταν πιθανό να μην γίνουν!
Το ενα εξ αυτων δεν εγινε καν λογω της αποχωρησης εδω και καιρο της Νικης Βολου απο την Super League και στο κατοπιν ειχαμε και την αποχωρηση του ΟΦΗ  απο την διοργανωση λόγω των τρομερών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, οικονομικών και μη.
Με ενδεχομενο να μην γίνει και εκείνο του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. το οποιο ξεκινησε εν τελει Στο γήπεδο της Κομοτηνής έγινε αλλαγή χλοοτάπητα αλλά ακόμη η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν ηταν αυτη που θα έπρεπε για τη διεξαγωγή του αγώνα.
Αυτο τουλάχιστον αυτό υποστηρίζαν οι υπεύθυνοι του «Δικεφάλου του Βορρά» οι οποίοι ζητήσαν επίσημα από την Λίγκα να αναβάλει την σέντρα.

 Το πρόγραμμα

Δηλωσεις Καζαζη-Χριστοφιδελη

 Δηλωσεις Καζαζη-Χριστοφιδελη

 Στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Volley League ΟΠΑΠ, οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό με 3-1 στο Ρέντη, σε παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας των Πειραιωτών.Ο Δημήτρης Καζάζης ανέλαβε το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά τόνισε πως έχει την υποχρέωση να κοιτάξει μπροστά για το στόχο του πρωταθλήματος

 Καζάζης: "Ο πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ"


Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τους πράσινους:

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-3

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-3


Μετά την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός πρόσθεσε μία ακόμα αρνητική εμφάνιση στο ενεργητικό του, χάνοντας από τον Παναθηναϊκό με 3-1 σετ, στο κεκλεισμένων των θυρών Ρέντη. Μόνο ο Κοκκινάκης "σώθηκε" από τους ερυθρόλευκους.
Και οι ήττες μέσα στο πρόγραμμα είναι... Η αγωνιστική εικόνα, όμως, του Ολυμπιακού είναι απογοητευτική, ενώ κάνει "μπαμ" πως υπάρχει πρόβλημα και στην ψυχολογία της ομάδας. Στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Volley League ΟΠΑΠ, οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό με 3-1 στο Ρέντη, σε παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας των Πειραιωτών.
Η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο απομακρύνεται, αλλά το ανησυχητικό είναι πως ο Δημήτρης Καζάζης και οι παίκτες του δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση.
Ο Ολυμπιακός έχασε για πρώτη φορά από τον Παναθηναϊκό ύστερα από 18 διαδοχικές νίκες επί των πράσινων.
Τα σετ: 18-25, 25-21, 23-25, 17-25.

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 28-3

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 28-3


Εύκολα ο Ολυμπιακός επικράτησε με 28-3 του Πανιωνίου στο Παπαστράτειο και στρέφει, πλέον, την προσοχή του στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με το ευρύ 28-3 του Πανιωνίου και σημείωσε τη 18η νίκη του σε ισάριθμα ματς στην Α1 πόλο ανδρών.

Κύπελλο με εννιά ομάδες

Κύπελλο με εννιά ομάδες

Με εννιά ομάδες θα διεξαχθεί τελικά το Κύπελλο πόλο ανδρών, αφού αποσύρθηκε η ΝΕ Πατρών, ενώ Χίος και ΝΟ Πατρών θα συμμετάσχουν κανονικά αφού τελικά είχαν δηλώσει εμπρόθεσμα την συμμετοχή τους.

Κύπελλο με… εννιά
Την Δευτέρα (23/3 - 13.00) θα γίνει διεξαγωγή της κλήρωσης του Κυπέλλου πόλο ανδρών με τη συμμετοχή εννιά ομάδων.
Η απόσυρση της ΝΕ Πατρών προκάλεσε ένα νέο σύστημα αγώνων, αφού από την κλήρωση θα βγουν τέσσερα ζευγάρια, τα οποία θα αγωνιστούν σε νοκ άουτ ματς (1 Απριλίου). Παράλληλα, το ένα απ’ τα τέσσερα ζευγάρια θα επιλεγεί από νέα κλήρωση προκειμένου ο νικητής να αντιμετωπίσει την ομάδα που δεν θα αγωνιστεί την 1η Απριλίου.
Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στην κλήρωση είναι Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΝΟ Χίου, ΑΝΟ Γλυφάδας, Παλαιό Φάληρο, Υδραϊκός και από την Α2 ο ΝΟ Πατρών.
Αξίζει να σημειωθεί πως ΝΟ Χίου και ΝΟ Πατρών θα δώσουν κανονικά το παρών στη διοργάνωση, αφού είχαν δηλώσει εμπρόθεσμα τη συμμετοχή τους, όμως λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν είχε γνωστοποιηθείς την ΚΟΕ.

Άνετα ο Ολυμπιακός, «κλείδωσε» 3άδα ο Εθνικός

Άνετα ο Ολυμπιακός, «κλείδωσε» 3άδα ο Εθνικός

Χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε (15-1) του Τρίτωνα και συνεχίζει στην κορυφή της Α1 πόλο Γυναικών. Άνετα και ο Εθνικός, 2-6 τη Γλυφάδα και «κλείδωσε» μια θέση στην τριάδα

Άνετα ο Ολυμπιακός, «κλείδωσε» 3άδα ο Εθνικός
Δεν αντιμετώπισε δυσκολίες ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιβλήθηκε 15-2 του Τρίτωνα στην 12η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.
Με κορυφαία την Αλεξάνδρα Ασημάκη οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν εύκολο απόγευμα, περιορίζοντας την ομάδα του Αμαρουσίου, που σκόραρε το μοναδικό της τέρμα στο τελευταίο 8λεπτο και πέρασε στην κορυφή, με τη Βουλιαγμένη όμως να έχει ένα ματς λιγότερο.

Οκτάλεπτα: 6-0, 2-0, 5-0, 2-1
Ολυμπιακός (Παυλίδης): Σώρα 1, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 6, Πλευρίτου Β. 2, Νεαρχάκου 1, Σάουθερν 1.
Τρίτων Αμαρουσίου (Τούρος): Κουρούτσαλη 1.

Δακρυσμενο αντιο απο τον ΟΦΗ (video)

Δακρυσμενο αντιο απο τον ΟΦΗ (video)

Το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ δεν διεξήχθη, ωστόσο οι παίκτες των Κρητικών βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να αποχαιρετήσουν τον κόσμο της ομάδας.

Στιγμές γεμάτες συγκίνηση εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο του ΟΦΗ.
Μετά την ανακοίνωση από το Νίκο Μαχλά για αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα, που είχε ως αποτέλεσμα και την αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, παίκτες και προπονητές βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να αποχαιρετήσουν τους φίλους των Κρητικών που βρέθηκαν στις εξέδρες. Τα δάκρυα δεν έλειψαν αφού ήταν μια στιγμή έντονης φόρτισης.
Οι οπαδοί χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν παρά τα σημαντικά προβλήματα, με τους τελευταίους να ανταποδίδουν το χειροκρότημα ευχαριστώντας τους.
«Δεν έχει σημασία να συνεχίσουμε…
Μία μεγάλη ομάδα, δυστυχώς, τελειώνει με αυτόν τον τρόπο. Δεν υπάρχει λόγος να αποδώσουμε ευθύνες. Μπράβο στον κόσμο, μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια», τόνισε ο Βασίλης Κουτσιανικούλής, ενώ στο «αντίο» του από την ομάδα ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς δήλωσε εμφανώς συγκινημένος:
«Δεν φανταζόμουν ότι θα τερμάτιζα την καριέρα μου με αυτόν τον τρόπο», σχολίασε ο 36χρονος μέσος και συνέχισε: «Ήταν μια κοροϊδία από κάθε μεριά. Δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.
 Έπρεπε να γίνει όσο δυσάρεστο κι αν ήταν
Ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα περισσότερο.
Ο κόσμος με περιέβαλλε με εμπιστοσύνη και αγάπη».

Δειτε το βιντεο με τον συγκινητικο αποχαιρετισμο απο τους οπαδους του ΟΦΗ

Η αποστολή για το ματς με την Κέρκυρα

Στον τελικό η Κ-15

Στον τελικό η Κ-15


Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στον τελικό της 8ης Απριλίου κόντρα στον ΠΑΟΚ, με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε την περίοδο 2013-14.
Με ισοπαλία (0-0) στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (21/3) τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος Super League K-15.

Στη Σουηδία ο Ντουρμάζ για πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στη Σουηδία ο Ντουρμάζ για πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στη Σουηδία βρίσκεται ο διεθνής εξτρέμ του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και πήγε για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης.


Ο Ντουρμάζ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες, έλαβε ειδική άδεια για να ταξιδέψει στην πατρίδα του και να συνεχίσει εκεί την προσπάθεια επανόδου του στα γήπεδα.
 ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΤΖΙΜΜΥ...
"Στη Σουηδία με τον αδερφό μου, Jacob Furre. Η αποκατάσταση πάει υπέροχα, σημειώνοντας βελτίωση" ανέφερε στο Instagram ο Ντουρμάζ.


Πάντα δίπλα στους πολίτες η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντα δίπλα στους πολίτες η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει το κοινωνικό της έργο και την Παρασκευή (20/3) παρέδωσε παλέτες με τρόφιμα στον Δήμο Πειραιά για πολίτες που χρειάζονται βοήθεια.
Είναι γνωστό πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, αναλαμβάνοντας δράσεις 365 ημέρες τον χρόνο, θέλοντας να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.
Την Παρασκευή (20/3) η πειραϊκή ΠΑΕ πιστή στην κοινωνική της προσφορά, παρέδωσε παλέτες με χαρτοκιβώτια που περιείχαν τρόφιμα στον Δήμο Πειραιά και που φυσικά είχαν προορισμό άπορους πολίτες που χρειάζονται βοήθεια για την σίτισή τους. 
Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται σε μια σειρά ενεργειών που έχει προγραμματίσει για τους επόμενους μήνες η ΠΑΕ Ολυμπιακός και που έχει στόχο την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων της κοινωνίας.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

13:15 ACTION 24, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΡ. ΤΟΥΛΑ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
14:00 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA 2, ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ-ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ
14:45 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PREMIER LEAGUE, ΜΑΝ. ΣΙΤΙ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

H Eυρωπη παιζει μπαλλα...

H Eυρωπη παιζει μπαλλα...

Ρε πως τα φερνει η ζωη ε μπουγατσοκαλαμαραδες μου?

Ρε πως τα φερνει η ζωη ε μπουγατσοκαλαμαραδες μου?



Ρε πως ταφερνει η ζωή.

Αυτα που κοροιδευες και κτεκρινες για σκανδαλο και για διαυκολυνση του Ολυμπιακου και παπαριες Μαριτσα μου...ερχεται η ωρα που τα λουζεσαι και μετα βγαινεις εκτεθειμενος και αποκαλυπτεται η προπαγανδα του τιποτε που ακολουθεις στα βηματα που σε διδαξε η σαπιλα του Ελληνικου ποδοσφαιρου ο βαζελας.

Το ρεκόρ του Βαγγελη Μαρινακη

Το ρεκόρ του Βαγγελη Μαρινακη

Ρεκόρ δεν κάνουν μόνο οι παίκτες και οι ομάδες αλλά κάνουν και οι πρόεδροι! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεπερνά τους προκατόχους του…

Το ρεκόρ του…
Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά και τη νίκη του επί του Αστέρα Τρίπολης. Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται σύντομα να πανηγυρίσουν τον τίτλο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να πετυχαίνει ένα ρεκόρ, ξεπερνώντας τους προκατόχους του.

Δηλωσεις Σφαιροπουλου,Χαντερ,Αγραβανη και..Καζερ

 Δηλωσεις Σφαιροπουλου,Χαντερ,Αγραβανη και..Καζερ

Σφαιρόπουλος: «Χρειαζόμασταν το κάτι παραπάνω»

Σφαιρόπουλος: «Χρειαζόμασταν το κάτι παραπάνω» Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το ματς στην Βιτόρια, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει ότι οι παίκτες του πάλεψαν παρά τις απουσίες, αλλά στο φινάλε της αναμέτρησης έχασαν τις ευκαιρίες που είχαν και παράλληλα να αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός χρειαζόταν το κάτι παραπάνω για να νικήσει την Λαμποράλ. 
«Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε, κρατήσαμε τη Λαμποράλ Κούτσα εννιά πόντους κάτω από τον εντός έδρας μέσο όρο της. Στο τέλος είχαμε 3-4 φορές την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά αστοχήσαμε σε βολές, ελεύθερα σουτ και έτσι χάσαμε τις ευκαιρίες και το ματς. Αυτό είναι το μπάσκετ, είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά στο τέλος χρειαζόμασταν το κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στη Λαμποράλ Κούτσα», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Oι τραυματισμοι και η ατυχια του στερησαν την νικη (pics&videos)

 Oι τραυματισμοι και η ατυχια του στερησαν την νικη (pics&videos)

Λαμποράλ Κούτσα - Ολυμπιακός 74-73

Για την 11η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague, ο Ολυμπιακός γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα του στον όμιλο, χάνοντας το ματς από την Λαμποράλ Κούτσα με σκορ 74-73.
 Οι Πειραιώτες, πλέον, βρίσκονται στη τρίτη θέση του γκρουπ (με ρεκόρ 8-3), μένοντας πίσω από τις πρώτες ΤΣΣΚΑ και Φενέρμπαχτσε (έχουν ρεκόρ 9-2).
Η ομάδα, όμως, κρατάει τη τύχη στα χέρια της, καθώς αν κάνει το "3 στα 3", παίρνοντας το ματς στη Μόσχα, θα πάρει το πλεονέκτημα έδρας.

Το προγραμμα της Basket League


Το προγραμμα της Basket League
 

Στο πρόγραμμα του Σαββάτου, ο δυνατός στην έδρα του Κολοσσός, που ενισχύεται με την επάνοδο του Άγγελου Τσάμη, μετά τον Άρη θέλει να νικήσει και την ΑΕΚ, με την οποία θα κάνει ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς γκαρντ Σκότι Γουίλμπεκιν. Ο Άρης χωρίς τον Κώστα Χαρίση υποδέχεται τον Πανιώνιο που είναι με το ενάμιση πόδι στην Α2, ενώ ο ισόβαθμός του στην τρίτη θέση ΠΑΟΚ, δοκιμάζεται στην Ελευσίνα από την τοπική ομάδα για την οποία οι δύο βαθμοί αποτελούν αναγκαιότητα, καθώς είναι στο -2 από τη σωτηρία. Νίκη-ανάσα ψάχνει η Νέα Κηφισιά, που θα έχει ξανά στις τάξεις της τον Νίκο Λιακόπουλο, στο «Ζηρίνειο» απέναντι στα Τρίκαλα, για να μην μπλέξει ακόμη περισσότερο σε σενάρια υποβιβασμού. Ο Απόλλων Πατρών με απόντα τον Κέβιν Γκάλογουεϊ υποδέχεται το Ρέθυμνο σε ένα ματς που ίσως κρίνει πολλά για την έκτη θέση.

Τη Δευτέρα, ο Παναθηναϊκός με… φόρα από την τεράστια νίκη του απέναντι στη Ρεάλ υποδέχεται τον «άνετο» Κόροιβο, ενώ ο Ολυμπιακός και πάλι δίχως τον Σπανούλη φιλοξενεί τον επίσης ασφαλή ΚΑΟΔ.

Αναλυτικά η 21η αγωνιστική

Super League:Το προγραμμα της 29ης αγωνιστικής

 Super League:Το προγραμμα της 29ης αγωνιστικής

 Με προβληματα ανοιγει η αυλαια της 29ης αγωνιστικής της Super League οπου κυριαρχει η σοφη Ελληνικη παροιμια ..στραβο το κλιμα το εφαγε κι ο γαιδαρος...και αστα να πανε.
 Η 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας αρχίζει σήμερα με τρία ματς στο πρόγραμμά της εκ των οποίων τα δύο είναι πιθανό να μην γίνουν!

Κι αν γίνουν;
Η 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας αρχίζει σήμερα έχοντας στο πρόγραμμά της τρία παιχνίδια. Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι πόσα από αυτά –τελικά- θα πραγματοποιηθούν.