moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

H ΘΥΡΑ 7 ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ διαψευδει το περιστατικο της συμπλοκης

H ΘΥΡΑ 7 ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ διαψευδει το περιστατικο της συμπλοκης 


H ΘΥΡΑ 7 ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ διαψευδει με ανακοινωση της το περιστατικο της συμπλοκης και του δημοσιευματος του http://katerinipress.blogspot.gr/ για συμπλοκη μεταξυ οπαδων του Ολυμπιακου και Παναθηναικου

ΘΥΡΑ 7 ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-katerini 7 red north empire
ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΓΙΑ ΟΠΑΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΕΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ..ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΗΓΗ ΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ....ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ...

Συμπλοκή οπαδών του Παναθηναικού και του Ολυμπιακού στην Κατερίνη -3 τραυματίες

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Παρασκευής

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Παρασκευής



Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

19:00 NOVASPORTS 4, ΒΟΛΕΪ, PLAY-OFFS VOLLEY LEAGUE, ΦΟΙΝ. ΣΥΡΟΥ-ΟΣΦΠ
19:30 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA 2, ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ.

Οι συνέπειες ενός ποδοσφαιρικού Grexit

Οι συνέπειες ενός ποδοσφαιρικού Grexit

Οι συνέπειες ενός ποδοσφαιρικού Grexit

Απομονωμένη στον ποδοσφαιρικό χάρτη θα φαντάζει η Ελλάδα εάν πραγματοποιηθεί το περιβόητο Grexit, που φέρνει μαζί του επτά καταστροφικές συνέπειες.

Με την κατάργηση του νόμου του 2006, που ήταν η τελευταία προσθήκη στο αθλητικό νομοσχέδιο και ουσιαστικά καταργεί το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Η ενέργεια αυτή αντιτάσσεται με τους κανονισμούς που έχουν θεσπίσει UEFA και FIFA και το ποδοσφαιρικό Grexit συγκεντρώνει πλέον περισσότερες πιθανότητες. Αν γίνει και πραγματικότητα, τότε αναμένεται να έχει ορισμένες καταστροφικές συνέπειες για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Όπως αυτές απαριθμούνται στο Goal:
1) Θα παύσουν άμεσα οι δραστηριότητες των εθνικών ομάδων οποιασδήποτε ηλικιακής κατηγορίας και φύλου.
2) Κανένας σύλλογος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.
3) Δεν θα επιτρέπονται διεθνή φιλικά για τις ελληνικές ομάδες.
4) Θα παύσουν οι μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών στα πρωταθλήματά μας και αντίστοιχα Ελλήνων σε ξένα πρωταθλήματα.
5) Η ΕΠΟ δεν θα αναγνωρίζεται ως ισότιμη ομοσπονδία με τις υπόλοιπες.
6) Οι ξένοι ποδοσφαιριστές θα αποκτήσουν άμεσα δικαίωμα προσφυγής στη FIFA για λύση του συμβολαίου του.
7) Κανάλια και χορηγοί των πρωταθλημάτων θα σταματήσουν να δίνουν τα σημερινά χρήματα για τα δικαιώματα, αφού το πρωτάθλημα θα απαξιωθεί και θα πραγματοποιείται μόνο για να βγάλει εγχώριο πρωταθλητή.

Οι διαιτητές με Φοίνικα

Οι διαιτητές με Φοίνικα

 
 

Πανέτοιμος και αποφασισμένος να κάνει άλμα πρόκρισης για τους τελικούς της Α1 Volley League είναι ο Ολυμπιακός.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Δημήτρη Καζάζη αντιμετωπίζουν στη Σύρο τον τοπικό Φοίνικα την Παρασκευή και την Κυριακή και σκοπεύουν να τελειώσουν με δύο νίκες στην Ερμούπολη την ημιτελική σειρά.
Μάλιστα, την Πέμπτη (16/4) έγιναν γνωστοί οι διαιτητές που θα διευθύνου τις προσεχείς αναμετρήσεις.
Αναλυτικά:

Πρεμιέρα με το αριστερό

Πρεμιέρα με το αριστερό


Δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι υποχρεώσεις των Παίδων του Ολυμπιακού στην προημιτελική φάση του πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Κόρινθο.
Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 3-1 σετ (17-25, 25-21, 23-25, 20-25) από την ΑΕ Αγ. Παρασκευής την Πέμπτη (16/4) στο Γήπεδο Βραχατίου.

Πρεμιέρα με νίκη στη Ρόδο

Πρεμιέρα με νίκη στη Ρόδο

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 11-0 τον Φοίβο στην πρεμιέρα του "The Cup Of Rodos Knights".
Με νίκη ξεκίνησε τους αγώνες της στο "The Cup of Rodos Knights" η Κ-13 του Ολυμπιακού.
Η ομάδα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κέρδισε με 11-0 στη Ρόδο τον Φοίβο και την Παρασκευή (17/4) θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (15:45). 

Παρόντες Ομάρ, Μήτρογλου

Παρόντες Ομάρ, Μήτρογλου

Οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Κώστας Μητρογλου επανήλθαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων το πρωί της Πέμπτης (16/4) και τέθηκαν στη διάθεση του Βίτορ Περέιρα για την τελική ευθεία της σεζόν.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ματς με τον Λεβαδειακό (19:30) στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Σπουδαία ανατροπή με Βέργο

Σπουδαία ανατροπή με Βέργο


Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει από τον Ατρόμητο, αλλά με δύο γκολ του Νίκου Βέργου κατάφερε να πάρει πολύτιμη και σπουδαία νίκη με σκορ 2-1. 
Τον αγώνα παρακολούθησαν οι Βίτορ Περέιρα και Κριστιάν Καρεμπέ.
Σπουδαίο "διπλό" με σκορ 1-2 πέτυχαν κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι οι Νέοι του Ολυμπιακού.
Η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 50' από το γκολ του Κατράνη, αλλά ο Νίκος Βέργος με δύο γκολ του, στο 65' (πέναλτι) και το 71', χάρισε τη νίκη στους ερυθρόλευκους. Ο Έλληνας επιθετικός έφτασε τα 19 γκολ στο Πρωτάθλημα Νέων, ενώ σκόραρε και άλλα 5 στην Ευρώπη!

Επιστροφη Αφελάι

Επιστροφη Αφελάι


Ο Ιμπραΐμ Αφελάι επέστρεψε στην Ελλάδα, καθώς το προηγούμενο διάστημα είχε παραμείνει στην πατρίδα του, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του αδελφού του.
Μετά από απουσία πολλών ημερών ο Ιμπραΐμ Αφελάι επέστρεψε στο Ρέντη, σε κακή ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του αδελφού του, που τον ανάγκασε να παραμείνει στην Ολλανδία.
Ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού έφυγε από την Ελλάδα στις 23 Μαρτίου και έπαιξε ενενήντα λεπτά στο επίσημο ματς Ολλανδία-Τουρκία 1-1 και ελάχιστα λεπτά στον φιλικό αγώνα Ολλανδία-Ισπανία 2-0.
Όπως είναι λογικό δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Λεβαδειακό, ίσως και για τα επόμενα παιχνίδια, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου κάνει αγώνα δρόμου για να επανέλθει, προκειμένου να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου.

«Πανηγυρικη προκριση» με 3-0 σετ ο Ολυμπιακός

«Πανηγυρικη προκριση»  με 3-0 σετ ο Ολυμπιακός

«Ψέκασε, σκούπισε» ο Ολυμπιακός
Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός και, νικώντας με 3-0 σετ στην έδρα της «Ένωσης», προκρίθηκε πανηγυρικά στους τελικούς των πλέι οφ της Α1 βόλεϊ γυναικών.
Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα την ΑΕΚ εκτός έδρας με 3-0 σετ, στο δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό των πλέι οφ της Α1 βόλεϊ των γυναικών και με 2-0 νίκες στη σειρά, προκρίθηκε με άνεση στον τελικό της διοργάνωσης, περιμένοντας τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, με τον πρωταθλητή να κρίνεται στις τρεις νίκες.

Αν το ειχε κανει αυτο ο Μαρινακης θα ειχε βουηξει ΟΛΗ η Ελλαδα...

Αν το ειχε κανει αυτο ο Μαρινακης θα ειχε βουηξει ΟΛΗ η Ελλαδα...

 

Το βρωμικο παρασκηνιο συνεχιζεται στην Super League με το κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου να κινειται σε υπουλες κινησεις που λιγοι τις αντιλαμβανονται.
Στηνουν παραρτηματα σε ο0λη την Ελλαδα.
Λιγες ημερες πριν ειχα ανακαλυψει και δημοσιευσει την πρωτη βρωμικη συνεργασια που ηρθε στο φως της δημοσιοτητας σαν να μην τρεχει τιποτε...
Και βεβαια δεν τρεχει τιποτε αφου δεν την εκανε την κινηση αυτη ο Μαρινακης η ο Κοκκαλης δεν ειναι σκανδαλο και δεν τρεχει τιποτε..
Δειτε εδω
Σκανδαλο αν το εκανε ερυθρολευκος παραγοντας εννοειται...

 Τωρα εσκασε μυτη η δευτερη μπομπα για την Βεροια που μας χρεωναν για...ερυθρολευκο παραρτημα να γινεται...ΠΑΟΚ Βου...!
Λιγο καιρο πριν ειχαν χρεωσει τον Ολυμπιακο οτι εχει παραρτημα την Βεροια απο το site του παοκ http://inpaok.com/ και οτι ο...Καρυπιδης κυκλοφορουσε με φορμα του...Ολυμπιακου..


Τον εβαλαν να βαλει μαι ερυθρολευκη φορμα τον φωτογραφισαν και το στησανε μια χαρα το παραμυθακι.

Ελα ομως που ο κλεφτης και ο ψευτης τον πρωτο χρονο χαιρονται.
Ετσι αποκαλυφθηκε η ξεφτυλα και το ψεμα τους ακομα μια φορα με την ειδηση οτι η Βεροια θα γινει παοκ βου και οτι ολα οσα εγραφαν για Βεροια και παραρτημα του Ολυμπιακου επεσαν στο κενο
Με φόρμες του ΟΣΦΠ ο Καρυπίδης!
Απο την μια με φορμες του Ολυμπιακου και παραρτημα του και μεσα σε λιγες ημερες  βγαζει την ερυθρολευκη φορμα και βαζει την ασπρομαυρη ε?
Αντε ρε ξεφτυλες...
Δυστυχως για σας η ξεφτυλα σας συνεχιζεται αμειωτη σε ολα τα επιπεδα και εμεις επειδη εχουμε μαθει ολα τα κολπα και επαγρυπνουμε την εχουμε παρει χαμπαρι την δουλεια οτι πατε με αυτους τους ελεεινους τροπους να δημιουργησετε εκεινη την λιγκα που ελεγε ο Αλαφουζος για να εκβιασετε τις καταστασεις στην Ελλαδα.
Να την φιαξετε την Λιγκα και να παιζετε μεταξυ σας και νικητης να βγαινει παντα ο βαζελας ο μπαοκ και το χανουμι.
Δεν μπορειτε να συναγωνιστειτε τον μεγαλο Ολυμπιακο που σας εχει τρελανει στην φαπα και ξερετε οτι τιτλο δεν θα παρετε για παααρα πολλα χρονια ακομα και το παιζετε θιγμενοι απο την υποτιθεμενη παραγκα...
Ποια παραγκα ρε ξεφτυλες?
Αν δεν ειναι σκανδαλο αυτο τοτε ποιο ειναι?

«Η Βέροια γίνεται… ΠΑΟΚ Β’»!

Εντός της ημέρας αναμένεται ο Ζήσης Βρύζας να απαντήσει στον Θοδωρή Καρυπίδη για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στη Βέροια, όμως ήδη κάποιοι κάνουν λόγο για… ΠΑΟΚ Β’!

«Η Βέροια γίνεται… ΠΑΟΚ Β’»!
Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στην κοινωνία της Βέροιας όσον αφορά τις επιλογές του Θεόδωρου Καρυπίδη για την στελέχωση της διοίκησης της ομώνυμης ομάδας.

Εκείνο που ενοχλεί την τοπική κοινωνία είναι πως η «Βασίλισσα του Βορρά» θα ενισχυθεί σε καίρια πόστα με στελέχη του φετινού ΠΑΟΚ, με τον Ζήση Βρύζα να ετοιμάζεται να απαντήσει εντός της ημέρας στην πρόταση που έχει δεχθεί.

Μάλιστα, κάποιοι κάνουν λόγο ακόμα και για… ΠΑΟΚ Β’!

Παρά τις όποιες γκρίνιες ο κ. Καρυπίδης παρουσιάζεται ανυποχώρητος και όλα δείχνουν ότι θα επέλθει συμφωνία με τον Βρύζα, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Κίκε Ερνάντεθ στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Παράλληλα, ακόμη ένας άνθρωπος που θα προέρχεται από τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι ο Βλάνταν Ιβιτς, ο οποίος φημολογείται ότι έχει απαντήσει εδώ και μέρες θετικά στην πρόταση που έχει δεχθεί από τον ισχυρό άνδρα της Βέροιας.

Oλοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακος

Oλοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακος
 
Έτοιμος για την …αλλαγή (vid)

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στη Μπαρτσελόνα, κάνοντας προπόνηση στο γήπεδο της Μπανταλόνα. 
Το πάθημα του πρώτου αγώνα τους έγινε μάθημα και πλέον ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να παλέψουν για το break. 
Ο Τόμιτς θυμήθηκε τον τελικό του 1994 στο Τελ Αβίβ.
Ύστερα από απόφαση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες επέλεξαν να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο γήπεδο της Μπανταλόνα.

Εuropa League: Τα αποτελεσματα των πρωτων ημιτελικων (pics&videos)

Εuropa League: Τα αποτελεσματα των πρωτων ημιτελικων (pics&videos)

Η Νάπολι νίκησε 4-1 την Βόλφσμπουργκ στην Γερμανία και δύσκολα δεν θα είναι στα ημιτελικά του Europa League. Η Σεβίλλη έκανε ανατροπή στο 88' με Ζενίτ, η Φιορεντίνα ισοφάρισε στο 92' 

 
Θρίαμβος για τη Νάπολι ανήμερα των γενεθλίων του Ράφα Μπενίτεθ, καθώς νίκησε με 4-1 την Βόλφσμπουργκ στην Γερμανία, έτσι βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League.

Πισωγυρισμα στις κατοστάρες

Πισωγυρισμα στις κατοστάρες


Πίσω στο χρόνο γύρισε τον Παναθηναϊκό το ματς με την ΤΣΣΚΑ. 
Όχι επειδή δεν είχαν υποστεί ξανά βαριά ήττα, αλλά γιατί είχαν περάσει 11 χρόνια από την τελευταία κατοστάρα που είχε δεχθεί στην Ευρωλίγκα.
Η ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (και) στο δεύτερο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν αδιαμφισβήτητη
Και σίγουρα δεν είναι ντροπή να χάνεις από μια τέτοια ομάδα. 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΥΛΑ....
Ωπα ρε μεγαλε βαζελοκαλαμαρα 50 ποντους εφαγες σε δυο αναμετρησεις..
Οταν χανει ο Ολυμπιακος με 17 ειναι καταστροφη και με τοσες ελειψεις απο τους τραυματισμους και εχει ηδη κανει την ετοιμοπολεμη και χωρις ελειψεις ΤΣΣΚΑ να ιδρωσει για να τον κερδισει με 6 ποντους και μετα παει και κανει Ευχελαιο και ευχαριστει τον Θεο που τα καταφερε τοτε τι γινεται?
Για πηγαινε και ρωτα τους Μπαρτσελονιστας πως το σκεφτονται το δευτερο αλλα και το τριτο παιχνιδι εδω στο ΣΕΦ...Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.
Γιατι ο Ολυμπιακος ειναι μια ομαδα ξαφνικα ξυπναει απο το ληθαργο και σε καταπινει...ουτε μια ουτε δυο φορες το εχει κανει και με πιο δυνατες ομαδες.
Δεν πειραζει πηγαινε να πληρωθεις τωρα για την παπαρια που εγρψες και καλοχωνευτη η κατοστουρα βαζελοκαλαμαρα...


Στην Σύρο για το προβάδισμα ο Ολυμπιακος

Στην Σύρο για το προβάδισμα ο Ολυμπιακος

Για το προβάδισμα…Ο Φοίνικας υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Παρασκευή στις 19:00 στον τρίτο μεταξύ τους ημιτελικό, ώστε να κάνουν το 2-1 και να αποκτήσουν προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της Volley League.

Ξεκινα η προετοιμασια για την αναμετρηση με τον Λεβαδειακό

Ξεκινα η προετοιμασια για την αναμετρηση με τον Λεβαδειακό


Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στρέφουν από σήμερα κιόλας την προσοχή τους στον Ολυμπιακό, καθώς οι παίκτες ξεκίνησαν την προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με τους Βοιωτούς. 
Ένας βαθμός είναι αρκετός στον Ολυμπιακό, αλλά εκείνο που προκύπτει από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν.
Οι Πειραιώτες έστρεψαν από σήμερα κιόλας την προσοχής τους στον προσεχή αγώνα με τον Λεβαδειακού, αφού ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας δούλεψαν επάνω στο passing game, την κατοχή και σωστή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έκαναν και «μονομαχίες» 4 εναντίον 4 σε κλειστό χώρο, με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και τελειώματα.
Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν χθες στην Κομοτηνή έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (όπως ο Μήτρογλου και ο Ελαμπντελαουί), εκτός από τον Ντουρμάζ και τον Μανιάτη. Όσον αφορά τον Ομάρ, ο Νορβηγός μπακ-χαφ ακολούθησε στο τέλος και έξτρα ατομικό πρόγραμμα. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Στρέζος.

Την Παρασκευή το πρωί η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Πρεμιέρα με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Πρεμιέρα με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Πρεμιέρα με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Στη μάχη της τελικής φάσης του πρωταθλήματος ρίχνεται την Πέμπτη (16/4) η ομάδα Νέων Γυναικών πόλο του Ολυμπιακού. 
Οι ερυθρόλευκες αντιμετωπίζουν στις 21:30 τον Πανιώνιο στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις προκειμένου να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό και να διεκδικήσουν εκεί την κούπα του πρωταθλήματος. 
Μετά την αναμέτρηση με τις «κυανέρυθρες» θα ακολουθήσει την Παρασκευή ο αγώνας κόντρα στο Ρέθυμνο στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας στις 9:00 π.μ  ενώ το Σάββατο το μενού περιλαμβάνει δυο αναμετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν αμφότερες στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. 
Με τον Ηρακλή στις 10:00 π.μ. και με τον Ιωνικό στις 18:00.
 Η προετοιμασία της ομάδας Νέων Γυναικών ολοκληρώθηκε χωρίς ουσιαστικά απρόοπτα την Tετάρτη το βράδυ στα Βοτσαλάκια υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μπενόπουλου.

Ανακοίνωση για τα ΑΜΕΑ

Ανακοίνωση για τα ΑΜΕΑ

 
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους ΑΜΕΑ της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) ενημερώνει για τα εξής:

Για την 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Super League ΟΠΑΠ μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ που θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 19/4/2015 και ώρα 19:30, τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Παρασκευή 17/4/2015 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 - 14:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι Α.Μ.Ε.Α., το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων Α.Μ.Ε.Α. στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους".

Με Λεβαδειακό οι Έφηβοι


Με Λεβαδειακό οι Έφηβοι


Ο αγώνας της 26ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή (17/4) στο Ρέντη.
Στο πλαίσιο της 26ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-17, η ομάδα του Ολυμπιακού φιλοξενεί την αντίστοιχη του Λεβαδειακού στο Ρέντη την Παρασκευή (17/4, 15:00).
Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 9 βαθμούς περισσότερους από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης και έναν αγώνα λιγότερο.

Euroleague:Oι σφυριχτρες του δεύτερου ματς του Ολυμπιακού

Euroleague:Oι σφυριχτρες του δεύτερου ματς του Ολυμπιακού

Δείτε ποιοι είναι οι διαιτητές που ορίστηκαν από την Ευρωλίγκα για τον δεύτερο αγώνα της σειράς ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό και τι έκαναν φέτος οι δύο ομάδες στα παιχνίδια που τους βρήκαν.

Θεοδωρίδης: «Άντε και του χρόνου»!

Θεοδωρίδης: «Άντε και του χρόνου»!

Δικαιωμένος για τις δηλώσεις που είχε κάνει όταν ο ΠΑΟΚ είχε αναδειχθεί πρωταθλητής χειμώνα εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος ευχήθηκε… και του χρόνου στους αντίπαλους του Ολυμπιακού!

Θεοδωρίδης: «Άντε και του χρόνου»!
Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε για άλλη μία φορά ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανθρακικού, με τον οποίο οι Πειραιώτες πλησίασαν και άλλο στην κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

«Παραμονεύει για Άμραμπατ ο Ολυμπιακός»

«Παραμονεύει για Άμραμπατ ο Ολυμπιακός»

 «Παραμονεύει για Άμραμπατ ο Ολυμπιακός»
Η Μάλαγα ετοιμάζεται να διαπραγματευτεί την παραμονή του Νορντίμ Άμραμπατ, καθώς παράγοντες του ισπανικού συλλόγου θα ταξιδέψουν στην Τουρκία. Ολυμπιακός, Σεβίλλη και Γουέστ Μπρομ κοιτούν τον παίκτη.