moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Χρονια πολλα Προεδρε

Χρονια πολλα Προεδρε 



Μια ημερα σαν και αυτη που ξεκινησε η επανασταση εναντιον του Τουρκικου ζυγου ταιριαζει σε εναν επαναστατη ανθρωπο οπως τον Βαγγελη Μαρινακη τον Προεδρο του Ολυμπιακου μας.
Σημερα ανημερα του Ευαγγελισμου ,την ημερα που γιορταζουν ολοι οι Ελληνες γιορταζουν και ολοι οι Ολυμπιακοι για την ονομαστικη εορτη του Προεδρου μας του Βαγγελη Μαρινακη και ευχονται απο καρδιας...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
Nα εισαι παντα ετσι μαγκας Πειραιωτης και να σουλατσαρεις μαγκικα και Πειραιωτικα μεσα στην Τουμπα στην Λεωφορο και το ΟΑΚΑ 
Χρονια πολλα Προεδρε!

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τετάρτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τετάρτης


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

19:00 NOVASPORTS 3, ΠΟΛΟ, CHAMPIONS LEAGUE, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΓΚΕΡ
19:45 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
20:45 EUROSPORT 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROCUP, ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ-ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
21:15 OTE SPORT 4, ΧΑΝΤΜΠΟΛ, BUNDESLIGA, ΛΕΜΓΚΟ-ΡΑΪΝ ΝΕΚΑΡ ΛΕΒΕΝ
21:30 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Και μην ξεχνατε...
Μπορειτε να παρακολουθησετε ολους τους διαθεσιμους αγωνες μεσα απο την εφαρμογη που ειναι εγκατεστημενη στην σελιδα του PIRAEUS PLANET


Χωρις αθλητικες εφημερίδες στα περίπτερα την Τεταρτη

Χωρις αθλητικες εφημερίδες στα περίπτερα την Τεταρτη 


Μην βγειτε τσαμπα και βερεσε το πρωϊ της Τετάρτης για αθλητική εφημερίδα στα περίπτερα, να ξέρετε εκ των προτέρων ότι δεν θα βρειτε.
Υπαρχει και αλλη λυση για καλη αθλητικη παρέα στον πρωϊνό σαςκαφέ.
Ολες οι αθλητικες ειδησεις στο Piraeus Planet απο νωρις...
Οι αθλητικές εφημερίδες δεν θα κυκλοφορήσουν , λόγω της αργίας για την εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου. Θα βρίσκονται, κανονικά στα περίπτερα ξανά την Πέμπτη.

Στην Πάφο τα στελέχη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού

Στην Πάφο τα στελέχη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού

 
Μετά από τη Λεμεσό, τα στελέχη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν, την Τρίτη (24/3), την Πάφο.
Στην Πάφο βρέθηκαν την Τρίτη (24/3) τα στελέχη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που πραγματοποιούν τετραήμερη επίσκεψη στην Κύπρο.
Μετά από τη Λεμεσό, ήταν η σειρά της Πάφου για να φιλοξενήσει το κλιμάκιο του Ολυμπιακού με επικεφαλής τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Γρηγόρη Γεωργάτο. 

Με απουσίες ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στο Top 16 ο Ολυμπιακός

Με απουσίες ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στο Top 16 ο Ολυμπιακός

Πέτγουεϊ και Τσαίρέλης είναι ήδη νοκ άουτ, ο Σπανούλης έχει λίγες ελπίδες, ενώ η συμμετοχή του Σλούκα στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές την Πέμπτη θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

«Χλωμός» ο Σπανούλης, ελπίδες για Σλούκα
Με απουσίες θα δώσει ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι του στο Top 16 ο Ολυμπιακός, αυτό της Πέμπτης με την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ (21:45).
Όπως όλα δείχνουν, ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα είναι διαθέσιμος, καθώς παρά τις θεραπείες που ακολουθεί δεν είναι έτοιμος και δεν θα χρησιμοποιηθεί αν υπάρχει έστω και μικρός κίνδυνος υποτροπής. Αμφίβολη είναι όμως και η συμμετοχή του Κώστα Σλούκα, ο οποίος συνεχίζει να πονάει και η συμμετοχή του στο ματς με την Εφές θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Εκτός αποστολής θα είναι σίγουρα ο Μπρεντ Πέτγουεϊ και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, οι οποίοι αναμένεται να μπουν σε ρυθμούς προπονήσεων από την επόμενη εβδομάδα

Τιμά «Ντούντα» και Στράτο ο Ολυμπιακός

Τιμά «Ντούντα» και Στράτο ο Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον Στράτο Περπέρογλου για την προσφορά τους στο περιθώριο τον αγώνα με την Αναντολού Εφές, την Πέμπτη στο ΣΕΦ (21:45).

Τιμά «Ντούντα» και Στράτο ο Ολυμπιακός

Ομάδα που δεν τιμά το παρελθόν της, δεν έχει μέλλον… Και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτη μια τέτοια ευκαιρία. Έτσι στο περιθώριο του αγώνα με την Αναντολού Εφές για το Top 16 την Πέμπτη στο ΣΕΦ (21:45), η διοίκηση της ΚΑΕ θα τιμήσει για την προσφορά τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, τον Βαγγέλη Αγγέλου, αλλά και τον Στράτο Περπέρογλου για την προσφορά τους. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί πρόσφατα στην επίσκεψη του Κάιλ Χάινς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ο «Ντούντα» οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή της Ευρώπης δύο φορές (1997, 2012), ενώ κατέκτησε μαζί τους επίσης δύο πρωταθλήματα (1997, 2012) και ισάριθμα Κύπελλα (1997, 2011). Ο Περπέρογλου κατέκτησε με τον Ολυμπιακό την Ευρωλίγκα το 2013 και λίγους μήνες μετά το Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Με τον Πανθρακικό οι Νέοι

Με τον Πανθρακικό οι Νέοι


Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή την Τετάρτη 25 Μαρτίου.
Τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή αντιμετωπίζει την Τετάρτη 25 Μαρτίου στις 12:00 η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού σε εξ αναβολής αγώνα της 27ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-20.
Η ομάδα του Βασίλη Βούζα είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία έχοντας σε 21 αγώνες, 20 νίκες και μια ισοπαλία.
Στόχος για την ομάδα του Πειραιά είναι να συνεχίσει με νίκες στο Πρωτάθλημα και να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες της.
Η αποστολή αναχωρησε το απόγευμα της Τρίτης (24/3) για την Κομοτηνή.
Καλη επιτυχια

Σκληρή δουλειά στην ανάπτυξη

Σκληρή δουλειά στην ανάπτυξη

Αρκετοί οι απόντες από την σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού.  
Έστω κι αν πολλοί παίκτες απουσίαζαν από την προπόνηση ο Βίτορ Περέιρα συνέχισε την δουλειά με στόχο την βελτίωση στοιχείων του παιχνιδιού του Ολυμπιακού.
Τραυματίες και διεθνείς δεν ήταν στην διάθεση του Βίτορ Περέιρα ο οποίος όμως παρά το γεγονός αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την έλλειψη αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ομάδα λόγω των αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε μεγάλο βάρος στο σημερινό πρόγραμμα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας, με ειδικές ασκήσεις.
Ο Κώστας Μήτρογλου ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και ο Μπάλαζ Μέγιερι.
Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ντουρμάζ και Μανιάτης στο πλαίσιο της αποθεραπείας τους από τους σοβαρούς τραυματισμούς τους.
Την Τετάρτη, 25 Μαρτίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, στις 11:00.

Στον Πειραιά ο Τζανδάρης

Στον Πειραιά ο Τζανδάρης

 1176069-636x395

Οι ΠΑΟΚτζήδες απειλούσαν τον Φάνη Τζανδάρη, γιατί έχουν μάθει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.
Πλέον κατάλαβαν και στον ΠΑΟΚ ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν πλησιάσει τον παίκτη τους και για να κάνουν σαμποτάζ τον αφήνουν οριστικά εκτός ομάδας. Το ηξεραν στον ΠΑΟΚ και γι αυτό τον αφήναν εκτός ομάδας ,αραγε για ποιο λογο τον απειλουσαν αυτον και οχι τον Σαβιδη που τον αφηνει ελευθερο να φυγει? Του το ανακοίνωσε σήμερα και ο Γ.Χ., αφού ο Αγγελος είχε πάρει από πριν το μήνυμα και δεν τον χρησιμοποιούσε. Τώρα και ο Γεωργιάδης έκλεισε την πόρτα στον Τζανδάρη, μετατρέποντας την ήδη υπάρχουσα φημολογία, σε πραγματικότητα και στέλνοντας ουσιαστικά από σήμερα τον Τζανδάρη στον Πειραιά…

Ο Ολυμπιακος μας χρειαζεται

 Ο Ολυμπιακος μας χρειαζεται



Ο Ολυμπιακος χρειαζεται τον κοσμο του στο ΣΕΦ με την Εφες
Παρτε ολα τα εισητηρια τωρα...
Ο Ολυμπιακος μας χρειαζεται σε ολα τα παιχνιδια και οχι σε επιλεγμενα.
Οσοι σκεφτονται οτι ολα τελειωσαν κανουν λαθος,δεν εχει τελειωσει τιποτε και ο Ολυμπιακος παρολους τους τραυματισμους και τις μεγαλες ελειψεις ειναι μεσα στις διακδικησεις του και θα κανει τα παντα για να συνεχισει.
Δικη μας υποχρεωση ειναι να ειμαστε στο πλευρο του και να τον στηριζουμε.
SOLD OUT ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ............

Τέλος στα σενάρια και στη προωρη μεταγραφολογία βαζει η ΠΑΕ Ολυμπιακος


Τέλος στα σενάρια και στη προωρη μεταγραφολογία βαζει η ΠΑΕ Ολυμπιακος

Τέλος στα σενάρια και στη συνεχιζόμενη μεταγραφολογία για υποψήφιους στόχους και... κλεισμένους ποδοσφαιριστές, βάζει ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, από την ΠΑΕ ξεκαθαρίζουν πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταγραφών και πως αυτό που απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας, είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι.
Άλλωστε, προέχει η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Γι’ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν τη θέση τους, μιας και τις τελευταίες μέρες τα σενάρια και τα ονόματα που φέρεται να «παίζουν» για τον Ολυμπιακό, έχουν γίνει πάρα πολλά και έχει «χαθεί» η μπάλα.
Φυσικά και ο Ολυμπιακός δεν πηγαίνει στα... τυφλά, μιας και είναι λογικό να έχει γίνει ήδη κουβέντα στα υψηλά κλιμάκια, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό.
Κάποια στιγμή μέσα στις μέρες του Πάσχα θα γίνει μεταγραφική σύσκεψη, προκειμένου να δουν οι υπεύθυνοι που... βρίσκονται στα μεταγραφικά και να προχωρήσουν παρακάτω.

Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών νίκησε 21-5 τη Γερμανία

Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών νίκησε 21-5 τη Γερμανία 


Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών νίκησε 21-5 τη Γερμανία για τα προκριματικά του World League. Έτοιμη να σπάσει το "φράγμα" των 500 γκολ είναι η Αντιγόνη Ρουμπέση.
Με έναν... περίπατο ολοκλήρωσε η εθνική ομάδα των γυναικών τις εντός έδρας υποχρεώσεις της στο World League. Η Ελλάδα επικράτησε 21-5 της Γερμανίας, διατήρησε τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης στο Super Final της Κίνας (9-14/6). Για να διατηρήσει τις ελπίδς της, θα πρέπει να νικήσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία εκτός έδρας την Πρωταπριλιά.
Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση χαλάρωσε μόνο στο τρίτο οκτάλεπτο, επιτρέποντας στις Γερμανίδες να πετύχουν τρία γκολ. Παρά τη μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων οι φιλοξενούμενες ήταν αντιαθλητικές στην άμυνα με την πρώτη σκόρερ Αλεξάνδρα Ασημάκη με πέντε γκολ, να αποχωρεί από το ματς, όταν σχίστηκε και το δεύτερο μαγιό της.

EURO 2016:Τα Διεθνή φιλικά της εβδομάδας

EURO 2016:Τα Διεθνή φιλικά της εβδομάδας

Γαλλία - Βραζιλία, Ιταλία - Αγγλία και Ολλανδία - Ισπανία είναι τα σπουδαιότερα διεθνή φιλικά της εβδομάδας.
Περισσότερες από 100 διεθνείς αναμετρήσεις θα διεξαχθούν αυτήν την εβδομάδα στον πλανήτη, με τις 26 από αυτές να είναι για τα προκριματικά του EURO 2016 και τις υπόλοιπες να είναι φιλικές.
Τα επίσημα ματς διεξάγονται Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (και ένα ματς Τρίτη), ενώ τα φιλικά ξεκινούν την Τετάρτη, με Δανία - ΗΠΑ και Γερμανία - Αυστραλία, ενώ το μεγάλο ματς διεξάγεται την Πέμπτη, με την Γαλλία να υποδέχεται την Βραζιλία στο "Σταντ ντε Φρανς".
Σπουδαία ματς έχει και την Τρίτη, Ιταλία - Αγγλία στο Τορίνο και Ολλανδία - Ισπανία στο Άμστερνταμ.
Δείτε το πρόγραμμα...