moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τρίτης (10/03)

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τρίτης (10/03)


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

17:00 EUROSPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, YOUTH LEAGUE, ΤΣΕΛΣΙ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
19:00 EUROSPORT 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROCUP, ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
21:45 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, CHAMPIONS LEAGUE, ΠΟΡΤΟ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ
21:45 NOVASPORTS 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, CHAMPIONS LEAGUE, ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΑΛΚΕ
    Και μην ξεχνατε...
Μπορειτε να παρακολουθησετε ολους τους διαθεσιμους αγωνες μεσα απο την εφαρμογη που ειναι εγκατεστημενη στην σελιδα του PIRAEUS PLANET


 

Ολυμπιακός για Final-4

Ολυμπιακός για Final-4

Ιδανικά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του ματς με τη Ζέντες η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε 13-11 της πρωταθλήτριας Ουγγαρίας UVSE σε φιλικό που έγινε στη Βουδαπέστη

Ολυμπιακός για… Final-4
Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα παραταχθεί η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με τη Ζέντες για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.
Η νίκη στο πρώτο ματς (10-6) έδωσε… αέρα στα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη που ταξίδεψαν απ’ το Σάββατο στην Ουγγαρία, προκειμένου να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το ερχόμενο παιχνίδι, στο οποίο με νίκη παίρνουν την πρόκριση στο Final-4.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους οι «ερυθρόλευκες» έδωσαν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ουγγαρίας UVSE, στο οποίο επικράτησαν 13-11, δείχνοντας πολύ καλά δείγματα σε άμυνα, αλλά και επίθεση.

H πρώτη ήττα του για φέτος ο Ολυμπιακός

H πρώτη ήττα του για φέτος ο Ολυμπιακός

Σε «μπλόκο» στο Ζηρίνειο έπεσε ο Ολυμπιακός, ο οποίος δέχτηκε την πρώτη ήττα του για φέτος (3-1), «γκρεμίστηκε» απ’ την κορυφή και άφησε μόνο πρώτο τον ΠΑΟΚ, μετά την 19η αγωνιστική της Volleyleague.

Γκρεμίστηκε ο Ολυμπιακός!
Στην Ζηρίνειο σταμάτησε το φετινό αήττητο του Ολυμπιακού, ο οποίος ηττήθηκε απ’ την Κηφισιά 3-1 στην 19η αγωνιστική της Volleyleague.
Το τρομερό μπλοκ των γηπεδούχων δεν άφησε πολλά περιθώρια στου «ερυθρόλευκους», που παρατάχθηκαν χωρίς των Κώστα Χριστοφιδέλη, ενώ ξεκίνησαν χωρίς των Ντιάτσκοφ. Έτσι, αποχαιρέτησαν την κορυφή, όπου βρίσκεται πλέον μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ με απόσταση τριών βαθμών.
Η Κηφισιά από την άλλη κράτησε «φρούριο» το Ζηρίνειο, μετρώντας μόνο νίκες φέτος στην έδρα της. Με αυτόν τον τρόπο κρατούν γερά την τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ πάει με ψυχολογία στα ύψη στη Σύρο για το Final-4, όπου θα αντιμετωπίσει ξανά τον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο.

Πλατανιάς-Λεβαδειακός 1-3 (pics&video)

Πλατανιάς-Λεβαδειακός 1-3 (pics&video)



Δυναμικό ξεκίνημα του Άλαν Πουλίδο στην εν Ελλάδι καριέρα του, καθώς συστήθηκε με γκολ, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στο να νικήσει (3-1) ο Λεβαδειακός τον Πλατανιά.

My name is Alan Pulido!

Γκολ, με το καλημέρα! Ο Άλαν Πουλίδο όχι απλά έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Λεβαδειακού, αλλά το συνδύασε και με πολύ σημαντικό γκολ για τους Βοιωτούς. Ο Μεξικανός επιθετικός σκόραρε στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πλατανιά στα Περιβόλια και έκανε το 1-2, ενώ ο Μάντζιος σφράγισε τη νίκη της ομάδας του με τέρμα δευτερόλεπτά πριν το φιναλε. Το σκορ άνοιξε ο Τόμας στο 42’ για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Τετέ ισοφάρισε στο 52ο λεπτό.
Χωρίς παρουσία κόσμου διεξήχθη στο ματς, όπως άλλωστε και όλα τα υπόλοιπα της 27ης αγωνιστικής της Super League, μετά από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.
Τους 25 βαθμούς έφθασαν οι «πράσινοι», που παραμένουν εντός της επικίνδυνης ζώνης. Στους 27 παρέμειναν οι Κρητικοί που… μπλέκουν.

Επιτέλους Πουλίδο...

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορούνται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορούνται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας απευθύνθηκαν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την επίθεση εναντίον του Άρη.

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορούνται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ
Βαρύτατες κατηγορίες για τους τέσσερις οπαδούς του ΠΑΟΚ για την επίθεση στους φίλους του Άρη.
Όπως έκανε γνωστό η αστυνομική διεύθυνση Σερρών οι οπαδοί αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
«Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών και παραπέμφθηκαν στον κ. Ανακριτή με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σε αυτή την ανακοίνωση αναφέρονται και άλλα στοιχεία για την επίθεση…

Οι δηλωσεις του Δημαρχου Πειραια Γιαννη Μωραλη για τα 90 χρονια ζωής του Ολυμπιακου

Οι δηλωσεις του Δημαρχου Πειραια Γιαννη Μωραλη για τα 90 χρονια ζωής του Ολυμπιακου



 Έχει μεγαλωσει στα σκαλοπατια και στα τσιμεντα,πρωτοστατουσε στα πετρινα χρονια του Ολυμπιακου μαζι με αλλους πιστους οπαδους για να επαναφερουν την μεγαλη  αγαπη στον θρονο της,επετελεσε μελος της ερυθρολευκης διοικησης,ενας γνησιος Ολυμπιακος.… Ο Γιάννης Μώραλης, σαν Δημαρχος Πειραια πλεον δεν θα μπορούσε να ξεχάσει την επέτειο για την συμπλήρωση των 90 ετών ζωής των ερυθρολεύκων και έτσι μίλησε για αυτή.

Ο Δήμαρχος Πειραιά σε δήλωσή του αναφέρεται στην ιστορία του συλλόγου και επισημαίνει τη σχέση που έχει ο Ολυμπιακός με την πόλη.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννης Μώραλης για την συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυσή του…

Πέντε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην Εθνική Νέων

Πέντε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην Εθνική Νέων

Πέντε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κλήθηκαν στην Eθνική ομάδα Νέων για την προετοιμασία της το διάστημα 16-18/3 στον Άγιο Κοσμά.
Πρόκειται για τους: Μανώλη Σάλιακα, Κώστα Τσιμίκα, Κώστα Γαρεφαλάκη, Μιχάλη Ηλιάδη και Ζήση Καραχάλιο.



Ο Ολυμπιακός είναι ο κύριος "αιμοδότης" όλων των Εθνικών ομάδων!

*Φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης θα δώσει την Τρίτη (10/3) και ώρα 16:00 η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Ισοπαλία με την ΑΕΚ για την Κ-14

Ισοπαλία με την ΑΕΚ για την Κ-14

Ισοπαλία για την Κ-14 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Ηλιούπολη.
Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας της Κ-14 του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη της ΑΕΚ για το "Attica Cup", που "φιλοξενήθηκε" το απόγευμα της Κυριακής στην Ηλιούπολη.


Το γκολ του Ολυμπιακού πέτυχε ο Γλυνός στο 3' και στη συνέχεια ισοφάρισε η ΑΕΚ. 
Ο Νίκος Τοπολιάτης επέλεξε να ξεκινήσει τον αγώνα με τους: Βεζύρη, Ζυμπίδη, Ντάκα, Λαζάρου, Μποσκουΐδη, Φέκα, Γλυνό, Μαρτίνη, Κολινιάρη, Τσακίρη Γ., Μούντριχα.
Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Μιχαλακέλης, Γεωργαντής, Ντρούγκας,Σφύρλας, Καλλιμούκος, Τσακίρης Ν.

Οκτώ γκολ στην Προοδευτική

Οκτώ γκολ στην Προοδευτική

Πρεμιέρα με νίκη για την ομάδα Κ-12 του Ολυμπιακού στο Προπαιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά.
Με νίκη 8-0 επί της Προοδευτικής στο γήπεδο του Κορυδαλλού, ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στο Προπαδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά.

Η ομάδα Κ-12 του Τάσου Πάντου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και σταμάτησε στα 8 γκολ.

Τα τέρματα πέτυχαν οι: Κίτσος, Δούμας Ν. (2), Μπέσης, Λιάτσος (3), Βαφειάδης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Αμανατίδης, Κίτσος, Γιγίνης, Δούμας Ν., Κουτσουπιάς, Παππάς, Δούμας Α, Λάγγας, Λιάτσος, Μπέσης, Αντωνέας, Βαφειάδης, Γραμματικάκης, Καραπάνος, Καραμάνης, Ψύχας, Γιανναράκος.

"Εξάρα" για την Κ-11

"Εξάρα" για την Κ-11




Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Αδαμόπουλος, Τσιάβος, Κορφιάτης, Αλέξης, Γιαννόπουλος, Γιαλεδάκης, Φλώκος, Σταυρόπουλος, Μάνδρος, Ως αναπληρωματικοί αγωνίστηκαν οι: Ράμμος, Γαλάνης, Σκαρτσιάρης, Γκίνι, Αρβανιτάκης.
Έξι γκολ από την ομάδα του Τάσου Κυριακόπουλου στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, στον αγώνα για το "Θουκυδίδειο".
Σε αγώνα για το "Θουκυδίδειο" που διεξήχθη στο Παλαιό Φάληρο την Κυριακή, η Κ-11 του Ολυμπιακού κέρδισε με 6-0 την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.
Τα γκολ για την ομάδα του Τάσου Κυριακόπουλου πέτυχαν οι: Μάνδρος, Γκίνι, Αλέξης, Φλώκος, Σταυρόπουλος, Γιαλεδάκης. Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Αδαμόπουλος, Τσιάβος, Κορφιάτης, Αλέξης, Γιαννόπουλος, Γιαλεδάκης, Φλώκος, Σταυρόπουλος, Μάνδρος, Ως αναπληρωματικοί αγωνίστηκαν οι: Ράμμος, Γαλάνης, Σκαρτσιάρης, Γκίνι, Αρβανιτάκης.

Πλάνα χωρίς Μήτρογλου

Πλάνα χωρίς Μήτρογλου

Εξαιρετικά δύσκολο είναι να αγωνιστεί στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ ο Κώστας Μήτρογλου κάτι που επιβεβαιώνουν και οι ερυθρόλευκοι.

Πλάνα χωρίς Μήτρογλου

Χωρίς τον Κώστα Μήτρογλου υποχρεώνεται να κάνει τα πλάνα του ο Βίτορ Περέιρα για τον επαναληπτικό αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.
Όπως επιβεβαιώνουν και από τον Ολυμπιακό ο διεθνής επιθετικός είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Οι ευχές της Ατλέτικο Μαδρίτης προς τον Ολυμπιακό!

Οι ευχές της Ατλέτικο Μαδρίτης προς τον Ολυμπιακό!

Ο Θρύλος «κλείνει» τα 90 του χρόνια και οι «ροχιμπλάνκος» μας ευχήθηκαν χρόνια πολλά!


Στο κατάμεστο Βιθέντε Καλδερόν, έδρα της πρωταθλήτριας Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης, προβλήθηκε χθες το βράδυ, στα μάτριξ του γηπέδου, το επετειακό λογότυπο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη συμπλήρωση των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου μας.
Οι «ροχιμπλάνκος», που αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό στους ομίλους του UEFA Champions League, έκαναν ένα αφιέρωμα στον Θρύλο μας, μέσα από τις γιγαντοοθόνες του ιστορικού γηπέδου της Μαδρίτης, στον απόηχο της αναμέτρησης με την Βαλένθια για την Primera Division! Το επετειακό λογότυπο, συνόδευε και ένα ευχετήριο μήνυμα των Ισπανών προς την ομάδα μας.
Η κίνηση αυτή αποδεικνύει και στην πράξη, την στενή σχέση που υπάρχει μεταξύ των δύο «ερυθρόλευκων» ομάδων αλλά και τον μεγάλο σεβασμό, που τρέφουν οι δύο σύλλογοι μεταξύ τους.

Το νέο Μουσείο, «κιβωτός» δόξας 90 ετών!

Το νέο Μουσείο, «κιβωτός» δόξας 90 ετών!

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αποκάλυψε, σε συνέντευξη Τύπου για τα 90 χρόνια του Θρύλου, την προσφορά του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη στον σύλλογο και την ιστορία του!



Ο Ολυμπιακός μας βαδίζει σε μία κομβική χρονιά, υψίστης σημασίας! Την Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015, ο σύλλογός μας συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής. Μία επέτειος ιδιαίτερη, η οποία υπενθυμίζει σε όλους μας τη δόξα και το μεγαλείο του Ολυμπιακού μας. Μία ημέρα πριν, τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε το επετειακό λογότυπο για τα 90 χρόνια, καθώς και τις δράσεις που θα κυριαρχήσουν στους εορτασμούς.
Παράλληλα, αποκαλύφθηκε, δια στόματος Κριστιάν Καρεμπέ, η τεράστια προσφορά του Προέδρου κ. Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον σύλλογο. Όχι μόνον ως Πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά ως αγνός φίλαθλος, ο κ. Μαρινάκης υλοποιεί τη δημιουργία του νέου Μουσείου του Θρύλου! Του Μουσείου στο οποίο θα στεγάζεται η ιστορία του, ενιαίου και αδιαίρετου, Ολυμπιακού!
Την εκδήλωση προλόγισε ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, κ. Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος αφού τόνισε τη σημασία που έχει για τους απανταχού φιλάθλους, έδωσε τον λόγο στον αρχηγό, Γιάννη Μανιάτη!

Σύνδεσμος Βετεράνων - Ανακοίνωση

Σύνδεσμος Βετεράνων - Ανακοίνωση

Οι Βετεράνοι του Θρύλου εύχονται χρόνια πολλά στον σύλλογό μας, με ευχετήρια ανακοίνωσή τους.


90 χρόνια θρυλικής ιστορίας! 90 χρόνια γεμάτα υπερηφάνεια, συγκινήσεις, τίτλους, «μάχες», χαρές, λύπες. 90 χρόνια αγάπης και λατρείας για τον μεγαλύτερο σύλλογο του Πειραιά, της Ελλάδας και από τους μεγαλύτερους όλου του πλανήτη, με τα εκατομμύρια φιλάθλους σε κάθε γωνιά του κόσμου που ζουν και αναπνέουν για τον Ολυμπιακό και έχουν το Θρύλο, με το Δαφνοστεφανομένο Έφηβο και τα ερυθρόλευκα χρώματα, ως δική τους οικογένεια.
90 χρόνια με πρωταθλήματα και με το γήπεδο - θρύλος, το μυθικό «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που στον ουρανό του ζουν τα 21 ηρωικά παιδιά της Θύρας 7 μαζί με τις θρυλικές μορφές της ιστορίας του Ολυμπιακού.
Και εμείς, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, πάντα κοντά και δίπλα στην ομάδα μας, γεμίζουμε ρίγη συγκινήσεως όταν ακούμε το «Θρύλε Θεέ μου Ολυμπιακέ μου» να δονεί την ατμόσφαιρα των γηπέδων.
Σε ευχαριστούμε «Θρύλε των γηπέδων Ολυμπιακέ, Δαφνοστεφανομένε, μεγάλε και τρανέ» για ότι μας προσφέρεις αυτά τα γεμάτα ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ 90 χρόνια.
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!

«90 χρόνια ένδοξης ιστορίας»

«90 χρόνια ένδοξης ιστορίας»



Το μήνυμα του Προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για τα 90ά γενέθλια του συλλόγου μας!
90 χρόνια υπερηφάνειας και δόξας για τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο.
90 χρόνια γεμάτα τίτλους, νίκες σε όλα τα αθλήματα, με την ερυθρόλευκη να κυματίζει στις πιο ψηλές κορυφές. 
Σημαία υπερηφάνειας. Σημαία σύμβολο, για τους ανθρώπους του μόχθου, για τους νέους, για τους ΝΙΚΗΤΕΣ της Ζωής, για όλους μας.
90 χρόνια για τον σύλλογο που έγινε από την πρώτη του ανάσα συνώνυμο της Λεβεντιάς, της Αξιοπρέπειας, της Δύναμης και του Θάρρους. Ο σύλλογος που έγινε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ που έγινε ΘΡΥΛΟΣ!
Γιορτάζουμε τα γενέθλια του Θρύλου και δουλεύουμε ασταμάτητα για το μεγαλείο του.
Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε.
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Βαγγέλης Μαρινάκης

Ολυμπιακός - Ρέθυμνο 80-60 (pics+videos)

Ολυμπιακός - Ρέθυμνο 80-60 (pics+videos)

Με έναν τρομερό Σλούκα να πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό νταμπλ-νταμπλ με 11 ασίστ και 13 πόντους, ο Ολυμπιακός κέρδισε το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ με 80-60, συνεχίζοντας μόνος πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες ουσιαστικά έκαναν μία δυνατή προπόνηση ενόψει του σημαντικού αγώνα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Ομαδικό μπάσκετ με 26 τελικές πάσες από τους ερυθρόλευκους.

Οι«16» του Champions League και του Europa League στα κανάλια Novasports

Οι«16» του Champions League και του Europa League στα κανάλια Novasports

 
Οι επαναληπτικοί αγώνες της φάσης των «16» του UEFA Champions League και οι πρώτοι αγώνες «16» του UEFA Europa League τo τριήμερο 10-12 Μαρτίου

Συμφωνίες, διαφωνίες και νέο ραντεβού

Συμφωνίες, διαφωνίες και νέο ραντεβού

Σημεία επαφή, αλλά και τριβής προέκυψαν στη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί, στην Ελβετία. Νέο ραντεβού στις 30/3, διατεθειμένη να φτάσει ως το τέλος η κυβέρνηση.

Συμφωνίες, διαφωνίες και… νέο ραντεβού

Σε καλό κλίμα και για αρκετές ώρες συζήτησαν τη Δευτέρα επί ελβετικού εδάφους ο Σταύρος Κοντονής με τον Μισέλ Πλατινί και εκπρόσωπο της FIFA. Ο υφυπουργός Αθλητισμού θέλησε να εξασφαλίσει από τον πρόεδρο της UEFA τη συναίνεση για τις αλλαγές που προτίθεται να επιφέρει με νομοθετικές ρυθμίσεις, προκειμένου να μην υπάρξουν εμπόδια από το περίφημο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Ο Καλογερόπουλος στο ντέρμπι

Ο Καλογερόπουλος στο ντέρμπι

Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Καλογερόπουλος στο ντέρμπι

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τον διαιτητή, Χαράλαμπο Καλογερόπουλο (Αθηνών), στη ρεβάνς μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (11/3, 19:00) στο ΟΑΚΑ.
Βοηθοί του θα είναι οι Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας) και τέταρτος ο Θανάσης Γιάχος (Χίου).
Παρατηρητής θα είναι ο Δημήτρης Καλύβας από τη Βοιωτία.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Δευτέρας (09/03)

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Δευτέρας (09/03)


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

15:45 EUROSPORT 2, ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ALGARVE CUP, ΙΑΠΩΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ
17:30 OTE SPORT 4, ΜΠΑΣΚΕΤ, BASKET LEAGUE, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ
18:00 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, FOOTBALL LEAGUE, ΧΑΝΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

19:15 EUROSPORT 2, ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ALGARVE CUP, ΣΟΥΗΔΙΑ-ΚΙΝΑ
19:30 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
19:30 NOVASPORTS 3, ΒΟΛΕΪ, VOLLEY LEAGUE, ΚΗΦΙΣΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

19:30 EUROSPORT, ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ALGARVE CUP, ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ
20:00 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SERIE A, ΛΑΤΣΙΟ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
21:15 OTE SPORT 5, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA 2, ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ-ΛΕΙΨΙΑ

21:45 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΚΟΡΔΟΒΑ-ΧΕΤΑΦΕ
22:00 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SERIE A, ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ
    Και μην ξεχνατε...

Ερυθρόλευκη προετοιμασία στην Ουγγαρία

Ερυθρόλευκη προετοιμασία στην Ουγγαρία

Στη Βουδαπέστη βρίσκεται από το Σάββατο η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού και προετοιμάζεται για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην ουγγρική ομάδα Ζέντες για δεύτερη φορά

Ερυθρόλευκη προετοιμασία στην Ουγγαρία
Λόγω της αναβολής του αγώνα με το Ηρακλή, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού βρίσκεται από το Σάββατο στην Βουδαπέστη και προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό αγώνα της Τετάρτης κόντρα στη Ζέντες για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας. Θυμίζουμε πως οι «ερυθρόλευκες» έχουν προβάδισμα τεσσάρων γκολ από το πρώτο παιχνίδι με τη Ζέντες στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο (10-6).

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

 Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...


Όλα τα αποτελεσματα  από την Ευρώπη

Η λύτρωση με Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο Βαλβέρδε που έφερε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή, η νέα καρπαζιά για Μίλαν, η Λίβερπουλ που ήταν "άσφαιρη" και η "φωτιά" στην Πόλη και τα πολλά γκολ στη Γαλλία.
Oλα τα videos από την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου στην Ευρώπη
(συμπεριλαμβανόμενα και αυτά της Παρασκευής)...

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στην… μοίρα του

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στην… μοίρα του

 

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει αφεθεί στη μοίρα του και άλλη μία τρανή απόδειξη συνιστά το σοβαρό περιστατικό σε αγώνα της τρίτης κατηγορίας της ΕΠΣ Λάρισας, όπου ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σοβαρά!
Συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα στη Βαμβακού, όπου η τοπική ομάδα αγωνιζόταν με το Δίλοφο για τη γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας. Σε μία ανύποπτη φάση, λοιπόν, τραυματίστηκε στον αυχένα παίκτης των φιλοξενούμενων και από κείνη τη στιγμή και έπειτα ξεκίνησε το θρίλερ.
Ο ρέφερι διέκοψε το ματς. Κρίθηκε επιβεβλημένο ο παίκτης να πάει στο νοσοκομείο Λάρισας, όμως το ασθενόφορο που κλήθηκε από το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, το οποίο απέχει μερικά χιλιόμετρα από την Βαμβακού. Ομως, το ασθενοφόρο δεν ξεκίνησε και δεν ήρθε ποτέ… Ο λόγος; Δεν υπήρχε οδηγός!
Έτσι, κλήθηκε ασθενοφόρο από τη Λάρισα και λόγω της απόστασης, η άφιξη του ασθενοφόρο καθυστέρησε τρία τέταρτα της ώρας, χρονικό σημείο που κρίνεται απαγορευτικό, καθώς υπήρχε σημαντικός κίνδυνος για την υγεία του ποδοσφαιριστή!

Πασχαλινό τουρνουά από τη Σχολή Ασπροπύργου

Πασχαλινό τουρνουά από τη Σχολή Ασπροπύργου

Τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνει στις 4 και 5 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της η Σχολή του Ολυμπιακού στον Ασπρόπυργο.
Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στον Ασπρόπυργο διοργανώνει στις 4 και 5 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της το "1ο Πασχαλινό τουρνουά".


Στο φεστιβάλ ποδοσφαίρου θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος ομάδες με ποδοσφαιριστές της κατηγορίας Τζούνιορ (2004-05) και Προ Τζούνιορ (2006-07).

Επίσης θα διεξαχθούν αγώνες στην κατηγορία "Αστεράκια" που είναι για παιδιά γεννημένα μετά από το 2008!

Όπως με την Αρμάνι

Όπως με την Αρμάνι

Με την ίδια 12άδα που παρέταξε κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ, καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους… γνωστούς τέσσερις.

Όπως με την Αρμάνι!

Άλλο ένα ματς με τέσσερις απουσίες θα αναγκαστεί να δώσει ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν το Ρέθυμνο τη Δευτέρα (9/3, 17:30) στο ΣΕΦ, με 12άδα όπως και στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο.
Αυτό γιατί, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί ακόμα να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημήτρη Κατσίβελη και φυσικά του Δημήτρη Αγραβάνη.
Από ‘κει και πέρα, κανονικά σε αυτή θα βρίσκεται ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση με τους Ιταλούς και αναμένεται να πάρει και στο ματς με τους Κρητικούς.

Σλούκας: «Μεγάλο βήμα αν νικήσουμε τη Φενέρ»


Σλούκας: «Μεγάλο βήμα αν νικήσουμε τη Φενέρ»

Μισό… πλεονέκτημα έδρας στα play offs θα αποτελεί για τον Ολυμπιακό ενδεχόμενη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ την Παρασκευή στο ΣΕΦ, όπως δήλωσε ο Κώστας Σλούκας στη SportDay.

Σλούκας: «Μεγάλο βήμα αν νικήσουμε τη Φενέρ»

Σημαντική νίκη σε ένα διόλου εύκολο ματς χαρακτήρισε ο Κώστας Σλούκας αυτή του Ολυμπιακού στο Μιλάνο μιλώντας στη SportDay. Ο 25χρονος γκαρντ τόνισε πως ενδεχόμενη επιτυχία την Παρασκευή στο ΣΕΦ απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θα αποτελέσει άλμα για την εξασφάλιση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου στο Top 16.

Αναλυτικά, ο 25χρονος γκαρντ μίλησε για:

«Ερυθρόλευκες» ματιές σε Μαρτίνες

«Ερυθρόλευκες» ματιές σε Μαρτίνες

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος μαζί με άλλους τρεις παίκτες του Παναιτωλικού φέρονται να απασχολούν τους Πειραιώτες. Σήμερα κρίνεται του Ομάρ.

«Ερυθρόλευκες» ματιές σε Μαρτίνες

Το «παρών» στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με την Κέρκυρα έδωσαν ένας Πορτογάλος συνεργάτης του Βίτορ Περέιρα και ο Γιώργος Κοκολάκης.
Εκτός από την «κατασκοπία» των φιλοξενούμενων (θα τους αντιμετωπίσουν σε δύο εβδομάδες στο Καραϊσκάκη), οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, πήγαν στο Αγρίνιο και για μεταγραφικό σκοπό. Όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», οι Πειραιώτες ήθελαν να «τσεκάρουν» από κοντά τέσσερις παίκτες των γηπεδούχων, με τον Νίκολας Μαρτίνες να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Στην αποστολή ο Πουλίδο

Στην αποστολή ο Πουλίδο

Πρώτη γεύση από Άλαν Πουλίδο; Ο Μεξικανός επιθετικός βρίσκεται στην αποστολή του Λεβαδειακού για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Στην αποστολή ο Πουλίδο!
Ακούγαμε τόσο καιρό για αυτόν και ίσως ήρθε η ώρα να τον δούμε. Ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Λεβαδειακό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά δεν ξέρει κανείς σε ποια ομάδα ανήκει, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς (9/3, 19:30) με τον Πλατανιά.

Ο Μεξικανός επιθετικός, ο οποίος την Κυριακή έγινε 24 ετών, πήρε πρόσφατα άδεια από τη FIFA για να αγωνισθεί με τους «πράσινους» μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση με την ομάδα της πατρίδας του και για πρώτη φορά θα είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Στρατηλάτης, Σηφάκης, Τριποτσέρης, Τομάς, Πιντέρ, Κώτσιος, Μάγκας, Στάθης, Μιλιάζες, Μαχαίρας, Πελέ, Κατίδης, Μιλοσάβλιεφ, Μπουσταμάντε, Παππάς, Μάντζιος, Γιακουμάκης, Πουλίδο και Μρντάκοβιτς.

«Ταξιδεύω στα γενέθλια μου, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αύριο θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμη όνειρο μου. Είμαι ευγνώμων στον Θεό», έγραψε λίγο νωρίτερα στο Instagram.