moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Αυτοι ειναι οι κουκουλοφοροι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Αυτοι ειναι οι κουκουλοφοροι

 Ισχυρή απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε όλα όσα τραγικά ακούμε και βλέπουμε τις τελευταίες μέρες με αποκορύφωμα τις σημερινές εξελίξεις, τις προκλήσεις και τα ψεύδη στο ΔΣ της λίγκας.


Το βράδυ της Κυριακής, όλη η Ελλάδα είδε το ανοσιούργημα που ετοίμαζαν επιμελώς, εδώ και πολλές μέρες η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και κάποιοι οπαδοί που συνεργάζονται μαζί της.
Απο την στιγμή που έληξε το ντέρμπι της ντροπής, έγιναν πολλά, ειπώθηκαν ακόμα περισσότερα αλλά επειδή σε κάποιους περισσεύει το θράσος, ας βάλουμε μερικά πράγματα στη θέση τους.
Απο το πρωί της Κυριακής, στην σύσκεψη μέτρων τάξης για τον αγώνα, οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού ανέφεραν με λεπτομέρειες ποια ακριβώς ήταν η πράσινη σκηνοθεσία και το τι ακριβώς θα επακολουθήσει.
Δυστυχώς για το ποδόσφαιρο, επαληθεύτηκαν σε όλα.

Ολλανδικη η σφυριχτρα που οριστηκε απο την UEFA

Ολλανδικη η σφυριχτρα που οριστηκε απο την UEFA

Ο Ολλανδός Ντάνι ΜακΚέλι θα διευθύνει τον επαναληπτικό του Ολυμπιακό κόντρα στην Ντνίπρο την ερχόμενη Πέμπτη στο «Καραϊσκάκη». Δείτε την θετική παράδοση του 32χρονου με τις ελληνικές ομάδες.

Διαιτητής με… παράδοση σφυρίζει τον Ολυμπιακό
Ο Ντάνι ΜακΚέλι ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Ντνίπρο, για τους «32» του Europa League, όπου οι παίκτες του Περέιρα καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 της Ουκρανίας. Ο Ολλανδός, έχει σφυρίξει ένα ματς φέτος για τους ομίλους του Champions League, με την Τσέλσι να επικρατεί 6-0 της Μάριμπορ στο Λονδίνο.

Αυτό, που ξεχωρίζει πάντως είναι η παράδοση που έχει δημιουργήσει με τις ελληνικές ομάδες. Αρχικά, είχε σφυρίξει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Δανία, όπου οι πράσινοι είχαν επικρατήσει 2-1 κόντρα στην Μίντιλαντ, παίρνοντας την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Το δεύτερό του παιχνίδι συνοδεύτηκε και αυτό με νίκη, αφού ο Αστέρας είχε νικήσει άνετα 2-0 την Παρτιζάν στην Τρίπολη για τους ομίλους της ίδιας διοργάνωσης.

Ποναει χερι,κοψει χερι κυριε Κοντονη?

Ποναει χερι,κοψει χερι κυριε Κοντονη?

  Διακοπη ολων των Πρωταθληματων?
Αυτο δεν ειναι λυση κυριε Κοντονη..Ποναει χερι κοψει χερι?
Προσωπικες τιμωριες χρειαζεται απο τους εξωφυλαρουχες των ομαδων μεχρι τους Προεδρους και αφαιρεση βαθμων και τιτλου αν χρειαστες,βαρεια προστιμα να κανει και εσοδα το Κρατος και να πηγαινουν σε συγκεκριμενο Ταμειο για οσους εχουν αναγκη.
Προσωποκρατηση και βαρειες ποινες σε οσους παραγοντες προκαλουν η κανουν δηλωσεις απο τα δικα τους η αλλα media που θα προκαλεσουν βια.

Eχουμε μαγκα Προεδρο και παντελονατο...

Eχουμε μαγκα Προεδρο και παντελονατο...


 Ας ακουσω κανεναν αλλη φορα να πει κατι  και θα γινει το ελα να δεις...

Εχουμε μαγκα Προεδρο και παντελονατο...που σουλατσαρει μεσα στην Τουμπα και την Λεωφορο και που δεν μασαει να τα χωσει στο μιζερο και κομπλεξικο ανθρωπακι οπως τον αποκαλεσε και για μενα καλα του εκανε .

Δεν καταλαβα δηλαδη...αν ηταν ενας απο εμας και τον ειχε μπροστα του τι θα του ελεγε μετα απο τοσα που εχει πει και εχει κανει? Καλημερα σας κυριε Αλαφουζε? Ε ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..θα του τα εχωνε κανονικα και με τον νομο.

Ναι ενας απο εμας ..γιατι ο Προεδρος μας ειναι ενας απο εμας και ειναι καποιος που ξερει το Καραισκακη απο τα σκαλοπατια και τα τσιμεντα .

Εκανε λαθη..και? ολοι εσεις που στις κακοτυχιες και τις στραβοτιμονιες την κανετε με ελαφρα και κανετε κακοπροαιρετη κριτικη εκ του ασφαλους πισω απο τα ...πληκτρα αυτος σουλατσαρει στην Τουμπα και στην Λεωφορο και κανει ρομπα τον Αλαφουζο και τα τσιρακια του φορα παρτιδα.

Αυτη ειναι η διαφορα ορισμενων απο εσας απο τον παντελονατο Βαγγελη Μαρινακη

Ιδου λοιπον τι του ειπε στην συνεδριαση της Λιγκας

Οι Βετεράνοι βράβευσαν τον Γιάννη Μώραλη (video)

Οι Βετεράνοι βράβευσαν τον Γιάννη Μώραλη (video)

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού τίμησε τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

 
Οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν την προγραμματισμένη τους επίσκεψη στον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, ενώ παράλληλα τον τίμησαν για την προσφορά του στον αθλητισμό και τη Super League συγκεκριμένα, αλλά και για τη θητεία του στη Δημαρχία του Πειραιά.
Τον κ. Μώραλη επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Δαρίβας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Γιάννης Γκαϊτατζής, Πέτρος Μίχος, Αντώνης Γλύκας, Θανάσης Αγγελής, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Σωτήρης Γκαβέζος, Αντώνης Τζανετουλάκος, Χρήστος Καλτσάς, Ανδρέας Μπονόβας, Γιώργος Κωττάκης και Νίκος Μαριόλης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, όπου είχαν έναν εγκάρδιο και εποικοδομητικό διάλογο.

Στο παιχνίδι με την Μάλαγα συμπληρώνει 500 παιχνιδια στην Ευρωπη ο Ολυμπιακός

Στο παιχνίδι με την Μάλαγα συμπληρώνει 500 παιχνιδια στην Ευρωπη ο Ολυμπιακός
Ιστορικής σημασίας το παιχνίδι της Παρασκευής (27/2) κόντρα στην Μάλαγα στο ΣΕΦ, καθώς ο Ολυμπιακός με αυτό το ματς θα φτάσει τα 500 στην Ευρώπη. Τιμή στους Θρύλους, αυτά είναι τα συλλεκτικά μπλουζάκια.
23/11/1960 – 27/2/2015. 499 αγώνες, 307 νίκες, 38.020 πόντους, τρία τρόπαια και οχτώ Φάιναλ Φορ. Ο Θρύλος της Ευρώπης συμπληρώνει την Παρασκευή 500 παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης και τιμά τους Θρύλους του Θρύλου.
Το παιχνίδι με την Ουνικάχα Μάλαγα είναι ιστορικής σημασίας αφού ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 500 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και στο κύπελλο Πρωταθλητριών. Στις 23 Νοεμβρίου 1960 οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και μάλιστα στο κύπελλο Πρωταθλητριών.

Ξύλο και διακοπή στο ΔΣ της Super League

Ξύλο και διακοπή στο ΔΣ της Super League

 

Πρωτα απολα θελω να καταδικασω καθε βιαιη ενεργεια οπως καταδικαζω και οσα εγιναν και στην Λεωφορο,πριν σχολιασω οτιδηποτε.Αλλα οταν καθεσαι μπροστα στο διαδυκτιο και σε ενα ραδιοφωνικο σταθμο οπου τα βαζελοmedia κυριαρχουν και ακους τις αηδιες που λενε οι δημοσιογραφοι και τις κωλοτουμπες του τυπου :Μετα λετε οτιεμεις οι δημοσιογραφοι προκαλουμε την βια και παπαριες Μαριτσα μου...σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και με το που σκεφτεσαι οτι δεν επρεπε να γινει αυτο και το καταδικαζω απο την αλλη ξεφευγεις με την μια και θες να πλακωσεις τον δημοσιογραφο.

Αυτες οι παρθενες που δεν ξερουν τιποτε για τον φονο που εχουν ασελγησει πανω στο ιερο λειτουργημα της δημοσιογραφιας και το εχουν κανει εγκληματικη οργανωση.Εγω αν ημουν Πρωθυπουργος πρωτα θα εκλεινα φυλακη τους περισσοτερους δημοσιογραφους και μετα τους προδοτες.

Μεγάλη ένταση λοιπον δημιουργήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας. Αποχώρησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης κι άλλοι πέντε εκπρόσωποι ΠΑΕ. Με λερωμένο σακάκι βγήκε ο Κωστούλας.

Το πρόγραμμα Ολυμπιακού και Ντνίπρο

Το πρόγραμμα Ολυμπιακού και Ντνίπρο

 Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το πρόγραμμα της ομάδας μας, αλλά και της Ντνίπρο, ενόψει του αγώνα με την Ουκρανική ομάδα.
 Αύριο αναμένεται στην Ελλάδα η αποστολή της Ντνίπρο, για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» την Πέμπτη.

* Οι εκπρόσωποι του Τύπου μπορούν να παραλαμβάνουν τις ημερήσιες, ονομαστικές διαπιστεύσεις ΜΜΕ από το γήπεδο, την Τετάρτη 25/2 και ώρες 14:00-18:00. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ενημερώσει εντός της ημέρας σχετικά με την πορεία των αιτημάτων για τις διαπιστεύσεις.
Οι Πειραιώτες θα προπονηθούν το πρωί στο Ρέντη και ακολούθως στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα θα παραστούν ο Βίτορ Περέιρα και ο αρχηγός της ομάδας, Τσόρι Ντομίνγκεζ.
Η ουκρανική ομάδα θα προπονηθεί στο γήπεδο «Καραϊσκάκη». Ανοικτή στα ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Με Αλαφούζο και Μαρινάκη το ΔΣ της Super League

Με Αλαφούζο και Μαρινάκη το ΔΣ της Super League

Ιδιαίτερο το ενδιαφέρον στο εν εξελίξει ΔΣ της Super League. Παρόντες Γιάννης Αλαφούζος και Βαγγέλης Μαρινάκης, θα γίνει (μεταξύ άλλων) κουβέντα για το ντέρμπι και τη βία.

Με Αλαφούζο και Μαρινάκη το ΔΣ της Super League
Στα γραφεία της Super League εστιάζεται το ενδιαφέρον. Στο εν εξελίξει διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού παρόντες είναι μεταξύ άλλων και οι Γιάννης Αλαφούζος και Βαγγέλης Μαρινάκης.
Όπως είναι φυσικό, θα γίνει συζήτηση και για το ντέρμπι των «αιωνίων» και όσα συνέβησαν εκεί, όπως επίσης για την αντιμετώπιση της βίας μετά τη σύσκεψη που κάλεσε για την Τετάρτη ο υφυπουργός Σταύρος Κοντονής. Επί τάπητος θα τεθούν επίσης το θέμα του ΟΦΗ, αλλά και η σύμβαση με τη Forthnet.

Μια απο τα ιδια....

 Μια απο τα ιδια....

Δυστυχως...παλιος γαιδαρος νεα περπατησια δεν κανει,αυτο ακριβως επαληθευει η απρασινη ανακοινωση δεν φταιμε εμεις,φταινε οι αλλοι...τι να πει κανεις?Πραγματικα ωρες -ωρες νομιζω οτι ολη αυτη η αηδιαστικη κατασταση δεν θα αλλαξει ποτε στον αιωνα τον απαντα...Εαν δεν αποδεχθει και δεν αλλαξει την νοοτροπια του αυτος που φταει καποια στιγμη τα λαθη του δεν θα αλλαξει τιποτε.

Διαβαστε την ανακοινωση του κυριου Αλαφουζου..

«Προκάλεσε ο Ολυμπιακός…»

«Προκάλεσε ο Ολυμπιακός…»
Ευθύνες στην πλευρά του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο ντέρμπι επιρρίπτει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Μέτρα κατά βίας προανήγγειλαν οι «πράσινοι».

Σε αυτή αναφέρει πως παράγοντες των «ερυθρόλευκων» αγνόησαν τα μέτρα ασφαλείας και προκάλεσαν την αντίδραση ορισμένων οπαδών, τη συμπεριφορά των οποίων-πάντως-καταδικάζουν οι «πράσινοι». Μάλιστα από το «τριφύλλι» τονίζεται πως θα συνεχιστεί η προσπάθεια για την εξυγίανση και την απομάκρυνση ταραχοποιών στοιχείων από τα γήπεδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις "τρέχουν"

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις "τρέχουν"

Η ομάδα βρέθηκε κανονικά στο Ρέντη για προπόνηση το πρωί της Καθαράς Δευτέρας,υπάρχει προβληματισμός, αλλά και η ρεβάνς με την Ντνίπρο, όπου ο Ολυμπιακός θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.
 Με ένα γρήγορο γκολ στο Φάληρο, η ανατροπή θα είναι κάτι παραπάνω από πιθανή.


Ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος σε δύο "κολλητές" ήττες, αλλά πρέπει να κοιτάξει μπροστά.  Στην πρωινή προπόνηση της Καθαράς Δευτέρας (23/2), δεν υπήρχε διάθεση κατι απολύτως φυσιολογικό, αλλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις "τρέχουν" και την Πέμπτη (26/2, 22:05) οι ερυθρόλευκοι καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 από την Ντνίπρο και να εξασφαλίσουν την πρόκριση στη φάση των "16" του Europa League.

Kαλλιο αργα παρα ποτε....

Kαλλιο αργα παρα ποτε.... 

Ε,ναι...το ειδα και αυτο...
Ανακαλυψαν την ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ στον Βορρα,επιτελους...
Επρεπε να τους κανουν την ζημια για να το πουν...οχι πως δεν το ηξεραν αλλα αποφασισαν να το πουν ...φτπου να μυην τους ματιασω δηλαδη,ευχομαι να δουν και την ΠΡΑΣΙΝΗ  ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ που εδω και χρονια τους εχει κανει τσιρακια με αγκαλιτσες και φιλακια των δυο πουθεναδων παραγοντων τους και κοινες εισοδους χερεκι-χερακι στον αγωνιστικο χωρο...
Αρχιζει και σπαει το ..κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου η μου φαινεται?
Εμειες δεν θελουμε να εθουν με το μερος μας? οκ?
Εμεις θελουμε να ανοιξουν τα ματια τους στην αληθεια και να αποκλεισουν ολους οσους  δικους τους γραφουν κατα παραγγελια και κατεντολην,αλλα και τις...διευκολυνσεις στο ροστερ ετσι για να βοηθησουμε τωρα τον βαζελα μωρε...ο γαυρος να μην το παρει παντως.
Ακομα και ο Κολκας το εγραψε σε μια δημοσιευση του στο SPORT DNA οτι πλεον δεν μπορει να συνεχιστει αυτο στο μπασκετ και τον εκνευρισμο που εφερε στους οπαδους του ΠΑΟΚ για την διευκολυνση που εκανε ο Αναστασιαδης να μην παιξει ο Κατσε στο μεταξυ τους παιχνιδι
Ενταξει δεν ταχει ξεκαθαρισει βεβαια ακομα και αυτος αλλα ιναι μια αρχη...
Ιδου και ο συνδεσμος..

Champions League Preview

Champions League Preview


H Μπαρτσελόνα επισκέπτεται το Μάντσεστερ για να παίξει με την Σίτι, ενώ Γιουβέντους και Ντόρτμουντ ξανά αντιμέτωπες μετά από 18 χρόνια. Δείτε στοιχεία, και πιθανές 11άδες για τα ματς των "16" του Champions League


 Επιστροφή στις πρώτες "μάχες" των "16" του Champions League το βράδυ της Τρίτης, με την Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και την Γιουβέντους να φιλοξενεί την Ντόρτμουντ. Γερμανοί και Ιταλοί συγκρούονται για πρώτη φορά μετά τον τελικό το 1997, όταν η Μπορούσια κατέκτησε το μοναδικό της τρόπαιο.
 Άγγλοι και Ισπανοί είχαν παίξει και πέρσι στους "16", ενώ η επίσκεψη των Πικέ και Μέσι το βράδυ της Κυριακής στο καζίνο της Βαρκελώνης (μαζί με Φάμπρεγκας), έχει προκαλέσει αντιδράσεις, όμως ο Λουίς Ενρίκε στην συνέντευξη τύπου αρνήθηκε να σχολιάσει. Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα Δεύτερη φορά στην ιστορία που τίθενται αντιμέτωπες Μάντσεστερ Σίτι με Μπαρτσελόνα, με την πρώτη να είναι πέρσι, επίσης στην φάση των "16" του Champions League.

Πάει για χειμώνα το Μουντιάλ

Πάει για χειμώνα το Μουντιάλ

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με τους μήνες διεξαγωγής του Μουντιάλ του 2022 επιβεβαιώθηκαν με τη FIFA να προτείνει να γίνει το χειμώ
Ακόμα ένα επεισόδιο στο σίριαλ που αφορά τους μήνες διεξαγωγής του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2022 παίχτηκε το πρωί της Τρίτης (24/2).  Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν σενάρια που ήθελαν το Μουντιάλ να διεξάγεται οριστικά το χειμώνα.
Τελικά, έπειτα από τη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στη FIFA και την αρμόδια επιτροπή του Κατάρ έγινε η σχετική εισήγηση η οποία μοιάζει αυτή τη στιγμή ως ένα σημαντικό ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί.

Οι απαντησεις στις αποριες των απεγνωσμενων απο την εκπομπη της ΘΥΡΑΣ 7 (video)

 Οι απαντησεις στις αποριες των απεγνωσμενων απο την εκπομπη της ΘΥΡΑΣ 7 (video)


O Τάκης και o Ακης, στην χθεσινή εκπομπή στο “ΑΒ” μίλησαν για το ντέρμπι. Για το ρόστερ της ομάδας, για τον Μαρινάκη, για τα επεισόδια και πολλά ακόμη.

Eπειδη παρα πολλα γραφτηκαν ,ακουστηκαν ,ειπωθηκαν στα social media για τον Μαρινακη,το ροστερ ,τις λαθος επιλογες ,για υπαληλικια (απο πισω παντα...) και ισοπεδωση των παντων,καποιοι απεγνωσμενοι ηθελαν να φυγει ακομα και ο...Μαρινακης...και να αναλαβει θεια του μετα ε?
Γεγονος πια ειναι οτι το face book εχει κανει μεγαλο κακο στους οπαδους των πληκτρων και ολοι εχουν γινει ανωνυμοι δημοσιογραφοι και οχι για την στηριξη της ομαδας αλλα την ολοκληρωτικη καταστροφη της στην πρωτη η δευτερη γκελα αγνοωντας παντελως οτι για να εισαι σωστος γαυρος πρεπει να εισαι ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:"Θέλετε κι άλλους νεκρούς για να ησυχάσετε;"

Ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:"Θέλετε κι άλλους νεκρούς για να ησυχάσετε;"

Ο ΠΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταδίκασε τα θλιβερά επεισόδια στη Λεωφόρο, στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.
Με τίτλο  "Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος..." υπογράφει την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) για όλα όσα συνέβησαν στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, το βράδυ της Κυριακής (23/2), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

Προανειγγειλε σκληρα μετρα ο Υπουργος Αθλητισμου,για να δουμε..


Προανειγγειλε σκληρα μετρα ο Υπουργος Αθλητισμου,για να δουμε..

 Αυτο ακριβως θελουμε και εμεις  κυριε Υπουργε...
Ισα μετρα χωρις διακρισεις σε κανεναν και για κανεναν λογο και σε ολες τις Εθνικες κατηγοριες.
Και πρωτα απολα περιμενουμε την παραδειγματικη τιμωρια του Παναθηναικου για οσα συνεβησαν στην Λεωφορο.
Να σταματησουν οι τα εντεταλμενα αθλητικα-οπαδικα  ΜΜΕ να προκαλουν γραφοντας κατα παραγγελιαν και στις εμπρηστικες δηλωσεις των παραγοντων των ομαδων με πολυ σκληρες και παραδειγματικες τιμωριες εφοσον δεν συμορφωθουν.
Να ειστε σιγουρος κυριε Κοντονη πως εμεις οι Ολυμπιακοι το θελουμε παρα πολυ αυτο...
ΙΣΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΣΤΑΘΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ
 Ιδου και η προαναγγελια του Υπουργου Αθλητισμου κ.Κοντονη
Τη λήψη σκληρών μέτρων από την κυβέρνηση για την πάταξη της βίας προανήγγειλε ο Στ.Κοντονής αναφέροντας πως «…οι υφιστάμενες αρχές είτε δεν θέλουν,είτε δεν μπορούν».Σύσκεψη με τις ποδοσφαιρικές αρχές.

«Μέτρα, αφού… δεν θέλουν ή δεν μπορούν»
Την κατάσταση στα χέρια της παίρνει η κυβέρνηση για την πάταξη της βίας. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, εξέφρασε με δήλωσή του τη δυσαρέσκειά του για τα συνεχιζόμενα φαινόμενα βίας, αλλά και την αδυναμία των ποδοσφαιρικών φορέων να τα αντιμετωπίσει.

Για το λόγο αυτό προανήγγειλε τη λήψη αυστηρών μέτρων, τα οποία και θα ανακοινωθούν σε σύσκεψη που θα γίνει με τους προέδρους της ΕΠΟ, της Super League και τη Football League το μεσημέρι της Τετάρτης. «Οι νομοταγείς δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα», καταλήγει.

Αναλυτικά η δήλωση: