moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Για στραβους μας εχεις περασει ρε SDNA? (videos)

Για στραβους μας εχεις περασει ρε SDNA?  (videos)

Ρε,δεν μπορει αυτους τους εχει πειραξει η Μαλαματινα και η ...πολλη μπουγατσα ...
Προσπαθουν να μας βγαλουν στραβους στο Αλαφουζαιικων συμφεροντων SDNA, επιμενουν να μας πουν οτι εχουμε ξεχασει το ποδοσφαιρο με τα ιδια τους το βιντεο σε δυο φασεις την μια με  τον Σαλινο στο Γ . Καραισκακης  και το αλλο στην Κομοτηνη με την αποβολη του Μπουρμπου στην νεα φαπα που εφαγε ο βαζελας.
 Μετα τις σιχαμερες δηλωσεις του Αλαφουζου κατα του Βαγγελη Μαρινακη και τα τιτιβισματα του απο το ημιχρονο του αγωνα για παραγκες  και για ντοπιες μαφιες και παπαριες Μαριτσα μου εβαλε και τους βαζελοκαλαμαραδες του απ τα media  του να αρχισουν να γραφουν
Μαρινακη σκιστονε στις μυνησεις ..μην του την χαρισεις με τιποτε...
Τωρα μετα την φαπα που εφαγε με το προστιμο 160.000.000.ευρω  για την οικολογικη καταστροφη που προξενησε στην Βραζιλια το μπουρδελοκαραβο του μουρλανε τον κι εσυ στις μυνησεις να μην ξερει που να πρωτοπληρωνει.
Μας δειχνουν δυο βιντεο που φαινεται ξεκαθαρα οτι δεν τον ακουμπαει καν ο Σαλινο και γιαυτο δεν τιμωρειται , ενω στην φαση του Μπουρμπου φαινεται ξεκαθαρα οτι τον τραβαει συνεχεια απο το χερι γιαυτο και τιμωρειται με την δευτερη κιτρινη και παιρνει αποβολη.
Αυτοι εκει καλα και ντε να μας πεισουν με τα βιντεο που δειχνουν ξεκαθαρα τι εχει γινει για το αντιθετο...
Αυτοι εκτος του οτι νομιζουν οτι απευθυνονται σε βλακες νομιζουν οτι απευθυνονται και σε στραβους...
Η ξεφτυλα σας εχει ξεπερασει τα ορια της αηδιας πλεον...αφου φτασατε να προσπαθειτε να πεισετε τον φιλαθλο κοσμο για το αντιθετο του ξεκαθαρου...παει και τελειωσε..κλειστε το και ανοιξτε κανενα σουβλατζηδικο καλυτερα.
SDNA-Τι δεν καταλαβαίνεις;
Δειτε και μονοι σας και βγαλτε συμπερασματα...

Θεοδωρίδης: «Δεν αμφισβητούνται οι θρίαμβοι του Ολυμπιακού»

Θεοδωρίδης: «Δεν αμφισβητούνται οι θρίαμβοι του Ολυμπιακού»

Θεοδωρίδης: «Δεν αμφισβητούνται οι θρίαμβοι του Ολυμπιακού»
 
Πεντακάθαρα είναι τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, όπως δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης.«Δεν θα συγχωρεθεί ο αποκλεισμός από την Ευρώπη», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.
Μεγάλη είναι η διαφορά του Ολυμπιακού από τις υπόλοιπες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά την κατάκτηση του 42ου τίτλου από τους Πειραιώτες και χαρακτήρισε πεντακάθαρα όλα τα πρωταθλήματα που έχουν κατακτηθεί επί εποχής του.
Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τόνισε ότι ο κόσμος της ομάδας δεν θα συγχωρέσει κανέναν, αν η κυβέρνηση αποκλείσει τις ελληνικές ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά» (video)

«Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά» (video)


Το βίντεο που προβλήθηκε στα μάτριξ του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά την νίκη επί του Λεβαδειακού δημοσιοποίησε ο Ολυμπιακός, μέσω του επίσημου καναλιού του στο YouTube.
Το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα από την εποχή που ανέλαβε τον σύλλογο ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέκτησε χθες ο Ολυμπιακός, φτάνοντας τους 42 τίτλους συνολικά στην ιστορία του.
Μετά το τέλους του νικηφόρου αγώνα με τον Λεβαδειακό στα μάτριξ του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» προβλήθηκε βίντεο με τα τέσσερα πρωταθλήματα που είχαν κατακτήσει οι Πειραιώτες από την εποχή που ανέλαβε τη διοίκηση του συλλόγου ο γνωστός εφοπλιστής.

Δείτε το βίντεο

Με το μυαλό στο 2-1 στο ΣΕΦ

Με το μυαλό στο 2-1 στο ΣΕΦ


Ύστερα από το "διπλό" στη Βαρκελώνη, οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στον Πειραιά και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της Τρίτης (21/4, 20:00, Novasports3) στο ΣΕΦ κόντρα στη Μπαρτσελόνα. 
Κανένας εφησυχασμός από το break στην Ισπανία και άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στο να κάνουν το 2-1 στη σειρά. Προπονήθηκαν κανονικά όλοι οι παίκτες.

Πέμπτο σερί Πρωτάθλημα επί Προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη

Πέμπτο σερί Πρωτάθλημα επί Προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέκτησε το πέμπτο σερί Πρωτάθλημα όντας Πρόεδρος του Ολυμπιακού και έγινε ο τέταρτος διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων σε κατακτήσεις. 
Πρώτος ο Σωκράτης Κόκκαλης με δώδεκα, δεύτερος ο Γιώργος Ανδριανόπουλος και τρίτος ο Μιχάλης Μανούσκος.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε την ΠΑΕ Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2010 και από τότε μετράει πέντε σερί κατακτήσεις Πρωταθλήματος Ελλάδας.
 Ο Πειραιώτης εφοπλιστής έχει χτίσει τη δική του ερυθρόλευκη αυτοκρατορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έφερε το 42ο στο μεγάλο λιμάνι, και έχει όλα τα χρόνια μπροστά του ώστε να την κάνει ακόμη μεγαλύτερη σε διάρκεια.

Πρώτος διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων σε κατακτήσεις Πρωταθλημάτων είναι ο σπουδαίος Σωκράτης Κόκκαλης (1993-2010), ο οποίος μέτρησε δώδεκα, σημειώνοντας το ιστορικό ρεκόρ των εφτά σερί τίτλων (1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003) με την συγκλονιστική ομάδα που δημιούργησε, ενώ ακολούθως έφερε στο μεγάλο λιμάνι ακόμη πέντε τρόπαια (2005, 2006, 2007, 2008, 2009), λίγο πριν αποχωρήσει από την ΠΑΕ.

«Ισόβια» στον Πειραία η κούπα

«Ισόβια» στον Πειραία η κούπα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά οι Νέες Γυναίκες του Θρύλου κατέκτησαν πανάξια το πρωτάθλημα επικρατώντας με 10-5 της Γλυφάδας στο μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Αλίμου!
Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πόλο στις Νεάνιδες μια ακόμα κούπα πήρε το...δρόμο της για την τροπαιοθήκη του Ολυμπιακού, αφού οι Νέες Γυναίκες κέρδισαν εύκολα με 10-5 την Γλυφάδα στο μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Οι «ερυθρόλευκες» του Γιάννη Μπενόπουλου αφού έκαμψαν με εντυπωσιακή ανατροπή την αντίσταση της Βουλιαγμένης στον ημιτελικό δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουν να καταλήξει η κούπα σε άλλα χέρια εκτός από τα δικά τους.

Ο μικρός Αλέξανδρος έζησε το όνειρό του

Ο μικρός Αλέξανδρος έζησε το όνειρό του


Ο Ολυμπιακός έκανε πράξη το όνειρο του μικρού Αλέξανδρου να δει από κοντά ένα παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας και να συναντήσει τον Κώστα Μήτρογλου, του οποίου είναι μεγάλος φαν
Μία ομάδα δεν χαρακτηρίζεται μεγάλη μόνο με τα κατορθώματά της στους αγωνιστικούς χώρους,
 αλλά και έξω απ' αυτά.

Η μάχη της παραμονής

Η μάχη της παραμονής


Δείτε πως διαμορφώνεται ο βαθμολογικός πίνακας στην ουρά της βαθμολογίας μετά την 31η αγωνιστική της Superleague. 
Ποιοι κινδυνεύουν και το πρόγραμμα τους.
Η σπουδαία νίκη του Πανθρακικού επί του Παναθηναϊκού για την 31η αγωνιστική περιπλέκει αρκετά τα πράγματα όσον αφορά την ουρά της βαθμολογίας, αφού πλέον οκτώ είναι οι ομάδες που θεωρητικά παλεύουν για την παραμονή.

Ο Ολυμπιακος Πρωταθλητης Ελλαδος 2014-2015

Ο Ολυμπιακος  Πρωταθλητης Ελλαδος 2014-2015


Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 4-0 (pics&videos)



Με τέρματα των Ντομίνγκες (44', 60'), Μπενίτες (55') και Φορτούνη (90'), ο Ολυμπιακός γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος επικρατώντας 4-0 του Λεβαδειακού στο Φάληρο. Αποβλήθηκε στο 25' ο Σηφάκης.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας)
Βοηθοί: Παναγιώτης Σταθόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας), Χρήστος Σωτηρόπουλος (ΕΠΣ Αχαΐας)

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο (66' Φορτούνης), Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Ντομίνγκες, Ντοσεβί (60' Ελαμπντλεαουί), Μπενίτες (67' Μήτρογλου), Χάρα.
Λεβαδειακός (Μάντζιος): Σηφάκης, Μπουσταμάντε (28' Στρατηλάτης), Μιλιάζες, Πελέ, Πίντερ (80' Τριποτσέρης), Πουλίδο, Τομάς, Ζίτο, Γιακουμάκης, Μαχαίρας (63' Μάγκας), Στάθης.

Γκολ: 44' & 60' Ντομίνγκες, 55' Μπενίτες, 90' Φορτούνης / -
Κάρτες: 31' Μαζουακού / 25' (κόκκινη) Σηφάκης, 38' Τομάς

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Super League, σε μια αναμέτρηση όπου ο Ολυμπιακός μπήκε στο γήπεδο σαν πρωταθλητής, καθώς η ήττα του Παναθηναϊκού σφράγιζε και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου για τους "ερυθρόλευκους".

Super League:Τα αποτελεσματα της 31ης αγωνιστικης

Super League:Τα αποτελεσματα της 31ης αγωνιστικης

 Η 31η αγωνιστική της  Super League ξεκινησε το Σάββατο 18/4 με τρεις αναμετρησεις την Κυριακή 19/4 με αλλες τρεις και ριχνει την αυλαια της την Δευτέρα 20 Απριλίου.
Η αγωνιστική δράση ξεκινησε το Σάββατο στις 15:00 με το παιχνίδι Παναιτωλικός – Καλλονή, οπου επικρατησε με 2-0 της Καλλονης ενώ στις 17:15 η Ξάνθη φιλοξενησε τον Εργοτέλη οπου την νικησε με 0-1.Το σπουδαιότερο ματς του Σαββατου διεξηγθη με τον ΠΑΟΚ
να δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Κέρκυρα οπου της επιβληθηκε με 0-1

Happy Birthday dear Βαγγέλης (video)

Happy Birthday dear Βαγγέλης (video)

Παρέα με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό γιόρτασε τα 25α γενέθλιά του ο Βαγγέλης Μάντζαρης, με τους «ερυθρόλευκους» να του τραγουδούν το «Happy Birthday».

Happy Birthday dear… Βαγγέλης (video)
Παραμονές του τρίτου προημιτελικού της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός είχε… γιορτή.
Την Κυριακή (19/4) ο Βαγγέλης Μάντζαρης συμπλήρωσε το 25ο έτος της ηλικίας του και στο δείπνο της ομάδας οι συμπαίκτες, του του τραγούδησαν το «Happy Birthday».

Δείτε το βίντεο:

Είναι βαριά η κόκκινη φανέλα

Είναι βαριά η κόκκινη φανέλα

Είναι βαριά η κόκκινη φανέλα!
 
Ο μαχητικός Φοίνικας Σύρου έφτασε στο match ball, όμως ο Ολυμπιακός, παρά τη μέτρια εμφάνιση επιβλήθηκε στο τάι μπρέικ με φοβερή ανατροπή και έκλεισε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό της Volleyleague
«Στοπ» στη Σύρο μπήκε στη σειρά των εκπλήξεων για την ημιτελική φάση της Volleyleague, με τον Ολυμπιακό να φτάνει με φοβερή ανατροπή στην πολυπόθητη νίκη (3-2 σετ) και να κλείνει το εισιτήριο για τον τελικό, με συνολικές νίκες 3-1.
Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν... σκούρα κόντρα στους μαχητικούς Συριανούς, που ήταν έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να συνεχίσουν την υπέρβαση. Μετά το μπρέικ που έκαναν μέσα στο κλειστό του Ρέντη, άλλωστε, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, έδειξαν πως μόνο τυχερός δεν είναι ο Ολυμπιακός που τους έχει απέναντί του. Αυτό κλήθηκαν να αποδείξουν και σήμερα, με μπροστάρη τον -συνήθη ύποπτο- Ντόκιτς, που είχε εκπληκτική εμφάνιση.

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 63-76 (full match video)

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 63-76 (full match video)

Παρακολουθήστε σε βίντεο ολόκληρη την διάρκεια της καταπληκτικης εμφανισης  του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη, και μία από τις καλύτερες εκτός έδρας εμφανίσεις της ιστορίας του στην Euroleague, κερδίζοντας τους Καταλανούς με σκορ 63-76.

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Φλαμινί (videos)

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Φλαμινί (videos)

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Φλαμινί