moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Πρωταθλητής ξανά ο Μαγγανάρης, αργυρός ο Δεμέστιχας!

Πρωταθλητής ξανά ο Μαγγανάρης, αργυρός ο Δεμέστιχας!

Πρωταθλητής ξανά ο Μαγγανάρης, αργυρός ο Δεμέστιχας!

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Πολεμικές Τέχνες του Ολυμπιακού έφερε νέα εντυπωσιακά αγωνιστικά αποτελέσματα. Το τμήμα Πυγμαχίας του συλλόγου μας ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων που ολοκληρώθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμφιλοχίας, αποκομίζοντας χρυσο και ασημένιο μεταλιο, με τους Δημήτρη Μαγγαναρη και τον 17χρονο Γρηγόρη Δεμέστιχα.

Ο Δημήτρης Μαγγανάρης αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία +91kg επικρατώντας στον τελικό που διεξήχθη την Κυριακή του Γιάννη Γιαννακόπουλου από την ομάδα του Τόφαλου. H παρουσία του Δημήτρη Μαγγανάρη ήταν εντυπωσιακή αφού επικράτησε στον τελικό με διακοπή στον πρώτο γύρο και ετςι διατήρησε τα σκήπτρα που κατείχε από πέρσι, κατακτωντας το πρωτάθλημα για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Ο Δημήτρης Μαγγανάρης ολοκλήρωσε με τρεις νίκες σε τρεις αγώνες αφού είχε επικρατήσει την Παρασκευή και το Σάββατο του Γιάννη Βιέρα και του Ανδρέα Ντόφη αντίστοιχα.

Εντυπωσιακή ήταν όμως και η εμφάνιση του rookie, αναφορικά με τις αγωνιστικές του εμπειρίες, 17χρονου Γρηγόρη Δεμέστιχα, που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, αφού μετά από ένα συναρπαστικό τελικό ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Βασίλη Χαρίτο της Πυγμής. Είχαν προηγηθεί οι νίκες του σε βάρος του Ζηνόβιου Κούβαρη του Ηρακλή Νίκαιας και του Γιώργου Μαρκατά του Ηρακλή Κορυδαλλού. Έτσι ο Ολυμπιακός που σάρωσε με την παρουσία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων, αναδείχθηκε δεύτερη καλύτερη ομάδα σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: