moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Πολυ χρημα απο την UEFA στις ομάδες του Champions League και του Europa League της νεας σεζον

Πολυ χρημα απο την UEFA στις ομάδες του Champions και του Europa League της νεας σεζον

Την προηγούμενη εβδομάδα η FIFA ανακοίνωσε ότι τριπλασιάζει την «αποζημίωση» των ομάδων για τους διεθνείς παίκτες που θα συμμετάσχουν στα Μουντιάλ της Ρωσίας (2018) και του Κατάρ (2022).

 Σήμερα ήταν η σειρά της UEFA να μοιράσει χρήματα στους συλλόγους!

Όπως ανακοινώθηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου τη νέα σεζόν οι ομάδες του Champions League και του Europa League θα μοιραστούν το (εξωπραγματικό) ποσό του 1,6 δισεκατομμυρίου ευρώ!
Για να γίνει πιο κατανοητή η αύξηση θα πρέπει να σημειώσουμε ότι την προηγούμενη σεζόν οι ομάδες που συμμετείχαν στο Champions League μοιράστηκαν 1 δισεκατομμύριο ευρώ! Με το νέο… deal της UEFA αυτό το ποσό θα αυξηθεί κατά 250 εκατομμύρια ευρώ!
Σε ό,τι αφορά το Europa League το συνολικό ποσό που θα βγει από τα ταμεία της UEFA ανεβαίνει από τα 232 εκατομμύρια ευρώ στα 380 εκατ. ευρώ!
Αυτά τα «νούμερα» θα ισχύσουν για την επόμενη τριετία.
Με τα τωρινά δεδομένα κάθε ομάδα που συμμετέχει στην κορυφαία ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης λαμβάνει μίνιμουμ 8,6 εκατομμύρια ευρώ, δίχως να υπολογίζονται βέβαια «μπόνους» όπως τα έσοδα από τα τηλεοπτικά, τα αποτελέσματα και τα πριμ πρόκρισης! Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο νικητής του Champions League θα εισπράξει το ποσό των 10,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: