moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Επικυρωση βαθμολογίας, συμβάσεις και Κοντονής στο ΔΣ της Τεταρτης

Επικυρωση βαθμολογίας, συμβάσεις και Κοντονής στο ΔΣ της Τεταρτης

Βαθμολογία, συμβάσεις και… Κοντονής στο τραπέζι!
Διοικητικό Συμβούλιο με βασικό θέμα την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος στην Σούπερ Λίγκα την ερχόμενη Τετάρτη. Στην θεματολογία οι συμβάσεις του συνεταιρισμού, αλλά και ο νόμος Κοντονή.
Το μεσημέρι (14.00) της ερχόμενης Τετάρτης (13/05) θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στην Σούπερ Λίγκα.
Βασικό θέμα θα είναι η επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, που ολοκληρώνεται την Κυριακή. Παράλληλα, στο «μενού» βρίσκεται και η συζήτηση περί συμβάσεων χορηγιών του συνεταιρισμού, αλλά και ο νόμος Κοντονή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΚΕΔ:Οι σφυριχτρες της τελευταιας αγωνιστικης της Super League

ΚΕΔ:Οι σφυριχτρες της τελευταιας αγωνιστικης της Super League


Ανακοινώθηκαν από την Σούπερ Λίγκα, το μεσημέρι της Παρασκευής, οι διαιτητές για τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...



Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...


Τσέλσι - Λίβερπουλ, Μίλαν - Ρόμα, Λάτσιο - Ίντερ, Ρεάλ - Βαλένθια και Μαρσέιγ - Μονακό τα μεγάλα ματς του Σαββατοκύριακου στην Ευρώπη. 
 
Ρόμα και Λάτσιο δίνουν "μάχη" για την 2η θέση στην Serie A και πολλά θα κριθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στα ματς με Μίλαν και Ίντερ, αντίστοιχα.
Η Λίβερπουλ αν θέλει να ελπίζει πως θα πιάσει την ManUtd θα πρέπει να νικήσει την Τσέλσι στο Λονδίνο, όπως και η Μαρσέιγ θα πρέπει να επικρατήσει της Μονακό για να ελπίζει πως θα της "κλέψει" την 3η θέση.
Στην "μάχη" τίτλου της Ισπανίας η Ρεάλ υποδέχεται την Βαλένθια και Μπαρτσελόνα την Σοθιεδάδ, ενώ μαθηματικά μπορεί η Μπενφίκα να στεφτεί πρωταθλήτρια στην Πορτογαλία, κάτι που θα κάνει και το ΑΠΟΕΛ αν πάρει το ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα (αν δεν έχει νικήσει η ΑΕΚ τον Ερμή).
Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Σάββας Θεοδωρίδης:«Σύντομα πρώτος σκόρερ»

Σάββας Θεοδωρίδης:«Σύντομα πρώτος σκόρερ»

«Σύντομα πρώτος σκόρερ»
Τις καλύτερες ευχές του για να βγει πρώτος σκόρερ και σύντομα, μάλιστα, έδωσε στον Μπενίτες ο Σάββας Θεοδωρίδης, δίνοντάς του παράλληλα το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 33ης αγωνιστικής.
Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ ανέφερε. «Αυτό είναι ένα βραβείο για το ωραιότερο γκολ που μπήκε στην τελευταία αγωνιστική με την Καλλονή. Του εύχομαι να πετύχει ακόμη ωραιότερα γκολ. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί και πάρα πολύ καλός παίκτης. Χρειάζεται στον Ολυμπιακό. Θα ανέβει και είμαι σίγουρος ότι θα βγει πολύ σύντομα και πρώτος σκόρερ. Γιατί είναι πραγματικά από τα μεγάλα ταλέντα», ήταν τα λόγια του.

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας Βόλεϊ

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας Βόλεϊ

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας Βόλεϊ
Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το «μενού» του Σαββατοκύριακου για τα τμήματα της Ακαδημίας Βόλεϊ του Ολυμπιακού. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς θα πραγματοποιηθούν στο Ρέντη. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της ερυθρόλευκης Ακαδημίας:

Έτοιμοι για το «Joya Championship»

Έτοιμοι για το «Joya Championship»

Έτοιμοι για το «Joya Championship»!
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του τμήματος Κick Boxing του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής στην 3η φάση του «Joya Championship» το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή στο νέο κλειστό Γυμναστήριο Μεταμόρφωσης.

Για προληπτικούς λόγους εκτός ο Ντοσεβί

Για προληπτικούς λόγους εκτός ο Ντοσεβί

Εκτός ο Ντοσεβί
Περισσότερο για προληπτικούς λόγους, ο Ματιέ Ντοσεβί δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο.
Μια ελαφριά ενόχληση στο γόνατο του αριστερού του ποδιού ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Ματιέ Ντοσεβί δεν κατάφερε να «βγάλει» ολόκληρη την προπόνηση του Ολυμπιακού.

Euroleague:Στην κορυφαία πεντάδα ο Σπανούλης (pics&videos)

Euroleague:Στην κορυφαία πεντάδα ο Σπανούλης (pics&videos)

Μέλος της κορυφαίας πεντάδας της Ευρωλίγκας είναι ο Βασίλης Σπανούλης. 
Μαζί του Τεόντοσιτς, Μπιέλιτσα, Ρέγες και Μαριάνοβιτς. 
 Ισοφάρισε το ρεκόρ του Ναβάρο, υποψήφιος και για MVP.
Για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, ο Βασίλης Σπανούλης αναδεικνύεται μέλος της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας.

O Νικολόπουλος ξαναχτυπα στην Βουλη για τα διαπλεκομενα media (video)

O  Νικολόπουλος ξαναχτυπα στην Βουλη για τα διαπλεκομενα media (video)

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος, εξαπέλυσε επίθεση κατά της διαπλοκής των ΜΜΕ, κάνοντας ειδική αναφορά στους κυρίους Μπόμπολα, Αλαφούζο και Μελισσανίδη.Κατά τη διάρκεια της «ώρας του πρωθυπουργού», που ξεκίνησε μετά σήμερα μετά από αρκετά χρόνια, ο κ. Νικολόπουλος κατέθεσε ερώτηση στον πρωθυπουργό της χώρας αναφορικά με την διαπλοκή των ΜΜΕ.

Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Δεληκάρης

Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Δεληκάρης


Ο Γιώργος Δεληκάρης βγαίνει νικητής μέσα από την περιπέτεια της υγείας του καθώς εντός της ημέρας παίρνει εξιτήριο από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλευόταν τις προηγούμενες ημέρες.

«Όχι» σε όλα η Εuroleague στην FIBA

«Όχι» σε όλα η Εuroleague στην FIBA

«Όχι» σε… όλα από Ευρωλίγκα σε FIBA
Η επιστολή στον γενικό γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, που υπογράφεται από το αφεντικό της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, αναφέρει:

Ολυμπιονίκες και Παλαίμαχοι κοντά στα αυτιστικά παιδιά

Ολυμπιονίκες και Παλαίμαχοι κοντά στα αυτιστικά παιδιά


Το Σάββατο στις 7.30μ.μ. στο γήπεδο της Γλυφάδας θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα στο σύλλογο Ολυμπιονικών και των Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών (ΣΠΑΚΕ) με σκοπό την ενίσχυση της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων στην οποία θα δοθούν τα έσοδα. Χάρη στην πρωτοβουλία, μάλιστα, του Συλλόγου Ολυμπιονικών, του ΣΠΑΚΕ και του Δήμου Γλυφάδας, ο αγώνας θα έχει ετήσια βάση.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Παρασκευής

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Παρασκευής


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά.

17:30 NOVASPORTS 1, ΠΟΛΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΥΔΡΑΪΚΟΣ
19:00 NOVASPORTS 1, ΠΟΛΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

19:30 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA 2, ΛΕΙΨΙΑ-ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ
21:30 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA, ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

21:30 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, LIGUE 1, ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ
21:45 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΕΪΜΠΑΡ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ

"Σφυρίζει" στο Final Four ο Χριστοδούλου


"Σφυρίζει" στο Final Four ο Χριστοδούλου

 

Ο Χρήστος Χριστοδούλου είναι ένας εκ των εφτά διαιτητών που θα σφυρίξουν στο Final Four της Μαδρίτης. Οι καλύτερες "σφυρίχτρες" της Ευρώπης θα βρίσκονται στην ισπανική πρωτεύουσα.

Tα αποτελεσματα του Europa League (videos)

Tα αποτελεσματα του Europa League (videos)

Σεβίλλη - Φιορεντίνα 3-0


Ο Ουνάι Έμερι έβαλε δεξί μπακ τον Αλέις Βιδάλ και ο άλλοτε άσος του Πανθρακικού με 2 γκολ και μία ασίστ οδήγησε την Σεβίλλη σε νίκη με 3-0 επί της Φιορεντίνα
 
Σκόρερς: 17' και 52' Αλέις Βιδάλ, 75' Γκαμεϊρό
Γήπεδο: "Ραμόν Σάντσεθ-Πιθχουάν", Σεβίλλη
Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)
Ο Ουνάι Έμερι πήρε... την ταυτότητα του Βιντσέντζο Μοντέλα και η Σεβίλλη νίκησε με 3-0 την Φιορεντίνα στο "Ραμόν Σάντσεθ-Πιθχουάν", έτσι βρίσκεται πολύ κοντά στον 4ο ευρωπαϊκό τελικό της και για 2η φορά 2ο συνεχόμενο!

Κατέθεσε με υπόμνημα ο Σπανούλης

Κατέθεσε με υπόμνημα ο Σπανούλης

 Κατέθεσε με υπόμνημα ο Σπανούλης
Με υπόμνημα από τους δικηγόρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε ο Βασίλης Σπανούλης στον Εισαγγελέα για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
O αρχηγός των ερυθρολεύκων δεν έδωσε το «παρών» στο γραφείο του Εισαγγελέα για να καταθέσει με αυτό να γίνεται από τους νομικούς συμβούλους της ομάδας.
Από το περιβάλλον του παίκτη υπάρχει πληροφορία ότι ο Σπανούλης δεν παρέστη στην Ευελπίδων καθώς θέλει να μείνει απόλυτα συγκεντρωμένος στα αγωνιστικά ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο Final 4.

Οταν καπνιζει ο λουλας.....

Οταν καπνιζει ο λουλας.....


Eτσι,για το γαμωτο και επειδη μας βγαλατε και τον βαζελοδικηγορο σας να μας πει ποσο καλο παιδι ειναι ο Γκιστ(δεν αμφιβαλουμε γιαυτο για αλλα ααμφιβαλουμε) και οτι δεν ειχε κανει χρηση ινδικης καναβης και μπουρου-μπουρου...
Μας εγινε και γιατρος εκτος απο δικηγορος ο κυριος Δημητρακοπουλος πριν λιγες ημερες προσπαθωντας να βαφτισει εκ νεου το παιδι των...λουλουδιων σε...ιεραποστολο.

Τι ειπαν οι αντιπαλοι προπονητες για τον Ολυμπιακο (video)

Τι ειπαν οι αντιπαλοι προπονητες για τον Ολυμπιακο (video)


Ενω ο Ιτουδης παραδεχτηκε το ερυθρολευκο μεγαλειο και οτι ο Ολυμπιακος ειναι ενας μεγαλος αντιπαλος,ο Ζελικο το εφερνε γυρω-γυρω και δεν ανεφερε καν το ονομα του Ολυμπιακου ,αυτο κατεμε δειχνει φοβο και ηττοπαθεια,ασε που εχει ριξει εδω και καιρο την βομβα αποχωρησης του απο την Φενερ.
Ιδου οι συνεντευξεις Ιτουδη και Ζελικο 

Ο τρόμος στα μάτια τους.."Fear of the Dark"

Ο τρόμος στα μάτια τους.."Fear of the Dark"

vid

Δείτε ένα φοβερό βίντεο που δημιουργήθηκε για τον μπασκετικό Ολυμπιακό που σκορπίζει τον τρόμο στα ματια των αντιπαλων του που τολμησαν να τον υποτιμησουν.
Ενα βιντεο που οποιος το δει και δεν του σηκωθει η τριχα καγκελο για τον Ολυμπιακο απλα πρεπει να αλλαξει ομαδα...
Ενα μεγαλο μπραβο στον φιλο που το εφιαξε.
Απολαυστε το..

Στην θεση του Ντεπάι ο Αφελάι?

Στην θεση του Ντεπάι ο Αφελάι?

Στους αντι-Ντεπάι ο ΑφελάιΑνάμεσα στη λίστα των παικτών που σκέφτονται οι υπεύθυνοι της Αϊντχόφεν για να καλύψουν το κενό που θα αφήσει ο Ντεπάι στην ομάδα βρίσκεται και ο Αφελάι.

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Μανιάς

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Μανιάς

Προβάρει ερυθρόλευκα ο Μανιάς

Τα ερυθρόλευκα προβάρει ο Μιχάλη Μανιάς όπως υποστηρίζει η εφημερίδα LiveSport σε σημερινό της δημοσίευμα.
Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους διοικούντες τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον παίκτη ο οποίος φέτος έχει παίξει σε 27 παιχνίδια και έχει σκοράρει οκτώ φορές.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, οι ερυθρόλευκοι θα καταβάλουν στον ΠΑΣ 400.000 ευρώ για να κάνουν δικό τους τον 25χρονο.