moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Η προπόνηση της Πέμπτης και το φιλικο της Παρασκευης με τον Ατρομητο

Η προπόνηση της Πέμπτης και το φιλικο της Παρασκευης με τον Ατρομητο

Η προπόνηση της Πέμπτης

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη το πρωί η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω της έντονης βροχόπτωσης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς.
Μπορεί να απουσιάζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον κ. Περέιρα και τους συνεργάτες του να ανεβάσουν τους ρυθμούς στις προπονήσεις. Αυτό έγινε και το πρωί της Πέμπτης με το πρόγραμμα να είναι πολύ έντονο. Το μεγαλύτερος βάρος έπεσε σε θέματα τακτικής και κυρίως στην ανάπτυξη της ομάδας. Έγιναν ασκήσεις τακτικής και σε μικρό χώρο με τους ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα παρά την δυνατή βροχή.
Όσον αφορά στα ιατρικά οι Μήτρογλου, Ντουρμάζ, Στρέζος ακολούθησαν τα προγράμματα αποκατάστασης τους. Ο Σαλίνο από την πλευρά του ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στην συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Την Παρασκευή (27/3) στις 11:00 το πρωί ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Ρέντη, τον Ατρόμητο. Ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Ολυμπιακα ,Καθαρα,Mαγκικα και Πειραιωτικα νικησε ο Θρυλος την Εφες 86-75 (pics&videos)

Ολυμπιακα ,Καθαρα,Mαγκικα και Πειραιωτικα νικησε ο Θρυλος την Εφες 86-75 (pics&videos)


Ένας πραγματικα παθιασμένος Ολυμπιακός, πραγματοποιώντας καταπληκτική τέταρτη περίοδο 33-18, κέρδισε την Αναντολού Εφές με 86-75 ,εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα playoffs, παραμένοντας ζωντανός για το πλεονέκτημα έδρας. Σπουδαίο ματς από Μάντζαρη, Λαφαγιέτ, Παπαπέτρου και Πρίντεζη

Πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό

Πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό


Απέναντι στον Παναθηναϊκό αρχίζει την Παρασκευή (27/3) τους αγώνες της στο "Nike Premier Cup" η Κ-15 του Ολυμπιακού.
Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για τον τελικό του Πρωταθλήματος Super League Κ-15 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στα Χανιά, η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσει δυνατή προετοιμασία συμμετέχοντας το τριήμερο (27-29/3) στους αγώνες του "Nike Premier Cup".

Πρώτο ματς χωρίς γκολ για τους Νέους

Πρώτο ματς χωρίς γκολ για τους Νέους


Μετά από 21 παιχνίδια στο Πρωτάθλημα Super League Κ-20 η ομάδα του Ολυμπιακού δεν πέτυχε γκολ!
Στο 22ο ματς απέναντι στον Πανθρακικό στο Σιδηροχώρι της Κομοτηνής οι Νέοι του Ολυμπιακού δεν βρήκαν δίχτυα για πρώτη φορά φέτος στο Πρωτάθλημα, αφού έμειναν στο 0-0.
Ο αήττητος στη διοργάνωση Ολυμπιακός συνεχίζει να εντυπωσιάζει έχοντας ως στόχο την κούπα. Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Πειραιά, που είναι η μοναδική ελληνική με συμμετοχές στα Κύπελλα Ευρώπης, έδωσε τη σεζόν που διανύουμε 7 αγώνες και στο Youth League και σκόραρε και στους 7!

"Χόρτασαν" Ολυμπιακό

"Χόρτασαν" Ολυμπιακό


Ολυμπιακό... διήμερο για τα παιδιά της Σχολής του Ολυμπιακού στη Βέροια με εκδρομή στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στο Μουσείο!

Λατρεία για τον Ολυμπιακό από την Ισπανία (video)


Λατρεία για τον Ολυμπιακό από την Ισπανία (video)

Λατρεία για τον Ολυμπιακό από την Ισπανία (video)
Ο Μίλκε ζει και εργάζεται στη Σαραγόσα. Όμως, παράλληλα είναι φανατικός φίλος του Ολυμπιακού και έτσι έκανε το ταξίδι στη Βιτόρια, προκειμένου να παρακολουθήσει το ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα!
Μπορεί ο Μίλκε να είναι Ισπανός και να μην έχει καμία σχέση με την Ελλάδα, αλλά είναι ένας πολύ «θερμός» φίλαθλος του Ολυμπιακού!

ΚΑΕ Ολυμπιακός:«Let’ s Do it»!

ΚΑΕ Ολυμπιακός:«Let’ s Do it»!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός για άλλη μία φορά έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο, ανακοινώνοντας την εφαρμογή ενός νέου προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς, το «Let’ s Do it!».

«Let’ s Do it»!
Την εφαρμογή ενός νέου προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς, με όνομα «Let’ s Do it!», ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Ο κύριος στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η κατασκευή και διαμόρφωση μία ειδικής πολυμορφικής αίθουσας στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αγίου Δημητρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Έκπτωτος μέχρι το 2017 ο Γιαννακόπουλος»

«Έκπτωτος μέχρι το 2017 ο Γιαννακόπουλος»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλλει την παράνομη παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο κλειστό του ΟΑΚΑ, υπενθυμίζοντας ότι είναι τιμωρημένος μέχρι τον Οκτώβριο του 2017.

«Έκπτωτος… μέχρι το 2017 ο Γιαννακόπουλος»
Την αντίδραση της ΚΑΕ Ολυμπιακός προκάλεσε η παράτυπη παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Με ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για δυσφήμιση του αθλήματος και υπενθυμίζουν πως του έχει απαγορευθεί η είσοδος στα γήπεδα μέχρι τον Οκτώβριο του 2017.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Πειθαρχική δίωξη σε Περέιρα και Κασάμι

Πειθαρχική δίωξη σε Περέιρα και Κασάμι

Στους Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι άσκησε πειθαρχική δίωξη ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος για όσα έγιναν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Πειθαρχική δίωξη σε Περέιρα και Κασάμι

Στους Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι άσκησε πειθαρχική δίωξη ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος για όσα έγιναν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση ο προπονητής και ο ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων διώκονται "για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 26 παρ. 1-4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014(αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-Ολυμπιακός της 11/3/2015)".
Οι δύο άνδρες καλούνται να απολογηθούν για τη συμπεριφορά τους μετά το τέρμα το οποίο πέτυχε ο Χάρα στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης.
Οι ποινές που προβλέπονται με βάση τη συγκεκριμένη πειθαρχική δίωξη, είναι χρηματικά πρόστιμα έως 10.000 ευρώ για τα δύο πρόσωπα αλλά και για την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Superleague:Στις 15 Απριλίου το Πανθρακικός-Ολυμπιακός

Superleague:Στις 15 Απριλίου το Πανθρακικός-Ολυμπιακός

 
Όπως ανακοίνωσε η Superleague, το παιχνίδι Πανθρακικός-Ολυμπιακός το οποίο είχε αναβληθεί λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, θα διεξαχθεί στις 15 Απριλίου.


Την Τρίτη 15 Απριλίου θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση μεταξύ του Πανθρακικού και του Ολυμπιακού για την 27η αγωνιστική.
Οι ισχυρές βροχοπτώσεις δεν είχαν επιτρέψει τη διεξαγωγή του, με τη διοργανώτρια αρχή να αποφασίζει την αναβολή του.

Η ανακοίνωση της Superleague:

«Ανακοινώνεται ότι ο εξ αναβολής αγώνας ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της 27ης Αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 και ώρα 19:00 στο Δ.Α.Κ. Κομοτηνής.

Υπενθυμίζεται ότι, σε συνέχεια της από 06.03.2015 απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Κοντονή, αναφορικά με τη διεξαγωγή των αγώνων της 27ης Αγωνιστικής, ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών».

Οταν οι νομοι λειτουργουν για ολους το ιδιο κυριε Κοντονη...(video)

Οταν οι νομοι λειτουργουν για ολους το ιδιο κυριε Κοντονη...(video)


Οταν οι νομοι λειτουργουν για ολους το ιδιο και χωρις διακρισεις και πελατειακες σχεσεις με την πολιτικικη εξουσια με την εκαστοτε Κυβερνηση τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Οταν ομως οι νομοι παυουν να ισχυουν για καποιους αλλα ισχυουν μονο για καποιους αλλους και η Πολιτεια λειτουργει επιλεκτικα και στηριζει μονο αυτους που εχει πελατειακες σχεσεις τοτε ειναι σιγουρο πως αυτο το αμοιρο Ελληνικο ποδοσφαιρο δεν θα φτασει ποτε πουθενα,αλλα θα υποβαθμιζεται καθημερινα μεχρι τον αφανισμο του.

Ο παγκόσμιος Δεληκάρης ο «Tzορτζ Μπεστ της Μεσογείου» (video)

Ο παγκόσμιος Δεληκάρης ο «Tzορτζ Μπεστ της Μεσογείου» (video) 


Η βραδιά που ο «Μπεστ της Μεσογείου» έγινε συμπαίκτης των Πελέ, Κρόιφ, Εουσέμπιο

 26 Μαρτίου 1975, ο Γιώργος Δεληκάρης κι ο Μίλτον Βιέρα, δύο παίκτες του Ολυμπιακού συμμετείχαν με τη Μικτή Κόσμου σε ματς εναντίον της Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες.
Ο αγώνας έγινε προς τιμήν του Πολ Βαν Χιμστ, του παίκτη – θρύλου της βελγικής ομάδας.
Ο Ελληνας μπαλαδόρος αγωνίστηκε δίπλα σε “ιερά τέρατα” του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως ο Πελέ, ο Κρόιφ, ο Ζαϊρζίνιο, ο Ριβέρα, ο Εουσέμπιο.

«Ερυθρόλευκες» φήμες για Μαρτίνες

«Ερυθρόλευκες» φήμες για Μαρτίνες

Αν και ο Ολυμπιακός υπογράμμισε πως δεν είναι της παρούσης οι μεταγραφικές συζητήσεις, στο Αγρίνιο επικρατεί έντονη φημολογία ότι είναι σε προχωρημένες επαφές για τον Νίκολας Μαρτίνες.

«Ερυθρόλευκες» φήμες για Μαρτίνες
Ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως αυτή τη στιγμή το μόνο που ενδιαφέρει την ομάδα είναι η κατάκτηση του νταμπλ και τίποτα άλλο εξέδωσε ο Ολυμπιακός, θέλοντας να διαψεύσει τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν.
Ωστόσο, νέα φημολογία θέλει τον Νίκολας Μαρτίνες του Παναιτωλικού να είναι κοντά στους Πειραιώτες.
Τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος απασχολεί και την ΑΕΚ, παρακολούθησαν πρόσφατα άνθρωποι των «ερυθρόλευκων», θέλοντας να σχηματίσουν καλύτερη άποψη για την αξία του. Όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», ο 27χρονος άσος φέρεται να είναι μια ανάσα από τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Θα τα δωσουν ολα ομαδα και κοσμος για την νικη

Θα τα δωσουν ολα ομαδα και κοσμος για την νικη

Οι τραυματισμοί τον πλήττουν ξανά σε κομβικό σημείο του Top 16, αλλά ο μαθημένος Ολυμπιακός θέλει να τις αντιπαρέλθει και νικώντας την Εφές να βρεθεί στους «8» ελπίζοντας ακόμη για πλεονέκτημα έδρας.

Μαθημένος στα δύσκολα…
Για μία ακόμη σεζόν η ατυχία χτυπά την πόρτα του Ολυμπιακού την πλέον ακατάλληλη στιγμή. Προερχόμενοι από δύο ήττες και με ελλείψεις, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δείξουν αποθέματα λύσεων και χαρακτήρα και νικώντας απόψε την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ (21:45, ΝΕΡΙΤ, ΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) να αποδείξουν πως μπορούν να τα καταφέρουν και υπό τις δυσκολότερες των συνθηκών.

Με τον ηγέτη τους Βασίλη Σπανούλη αμφίβολο, τον (δεύτερο καλύτερο δημιουργό της περιφέρειας) Σλούκα «χλωμό» και τους Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλη δεδομένα απόντες, οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη που αρχικά θα τους εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση στα προημιτελικά κι εν συνεχεία θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες για πλεονέκτημα έδρας που σε αυτή την περίπτωση θα κριθεί στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ την επόμενη εβδομάδα.

Έσπασαν τον «Γαλανόλευκο Φάρο» (pics&video)

Έσπασαν τον «Γαλανόλευκο Φάρο» (pics&video)

Ζημίες στο μουσείο του Γαλανόλευκου Φάρου, του συνδέσμου φιλάθλων της Εθνικής Ελλάδας, προκάλεσαν αναρχικοί το βράδυ της Τετάρτης στα Χανιά!

Έσπασαν τον «Γαλανόλευκο Φάρο» (pics-vid)
Σοβαρές ζημιές στο μουσείο της Εθνικής Ελλάδας, του Γαλανόλευκου Φάρου, στα Χανιά προκάλεσε μία ομάδα διαδηλωτών το βράδυ της Τετάρτης.