moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τρίτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τρίτης


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις από το Piraeus Planet για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά.
09:30 ΕΡΤ2, ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤ. ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ
21:00 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΡ. CHAMPIONS LEAGUE, ΠΑΟ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ
21:15 ΕΡΤ2, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ, ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Νικήτρια η Eλλάδα με 11-10 την Ιταλία,σημερα αντιμετωπίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες (videos)

Νικήτρια η Eλλάδα με 11-10 την Ιταλία,σημερα αντιμετωπίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες(videos)


Νικήτρια η Eλλάδα αναδείχθηκε στο ντέρμπι με 11-10 την Ιταλία  στην πρεμιέρα της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στο Καζάν. 
Σημερα Τετάρτη (29/7, 09.30) η Ελλάδα αντιμετωπίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες .

Eπιβλήθηκε και της Ιταλίας με 63-52

Eπιβλήθηκε και της Ιταλίας με 63-52


Η Ελλάδα επιβλήθηκε της Ιταλίας με 63-52 και διατηρεί "ζωντανές" τις ελπίδες της για πρόκριση στα προημιτελικά του Eurobasket U18 που διεξάγεται στον Βόλο.
Η Εθνική Εφήβων μετέφερε δυο ήττες στη β' φάση του Eurobasket U18 κι έτσι δεν είχε περιθώρια για νέες απώλειες,ετσι η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου επικράτησε εύκολα της Ιταλίας με 63-52, με κορυφαίους τους Χαραραλαμπόπουλο, Παπαγιάννη και Σκουλίδα.

Γκολ με το καλημερα ο Φινμπο στο Ερμελο (video)

Γκολ με το καλημερα ο Φινμπο στο Ερμελο (video)


Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Ολυμπιακος στο Έρμελο της Ολλανδίας όπου βρίσκονται από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.
 Πολύ θετικό το γεγονός ότι ο Σίλβα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του και σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας που είναι πολύ σημαντικό μπορεί να δουλέψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Οπως ηταν αναμενομενο τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων», Άλφρεντ Φινμπόγκασον.
Ο Ισλανδός παικταράς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και έδειξε με το καλημέρα τα εξαιρετικά στοιχεία που διαθέτει στο παιχνίδι του
Μάλιστα, ο Ισλανδός «μπομπέρ» σημείωσε και δύο γκολ σε άσκηση που πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Αν μη τι άλλο, ορεξάτος ξεκίνησε ο «Φίνμπο» και η συνέχεια αναμένεται γεμάτη πολλά γκολ


Παταει Ελλαδα σημερα ο γίγαντας του Θρυλου

Παταει Ελλαδα σημερα ο γίγαντας του Θρυλου

Έρχεται ο γίγαντας!

Παταει Ελλαδα σημερα το μεσημέρι ο γίγαντας του Θρυλου  Νίκολα Μιλουτίνοφ
Το νέο μεταγραφικο απόκτημα του Ολυμπιακού έρχεται στην Αθήνα στις 12.05 το μεσημέρι, ώστε να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθει και τυπικά η ένταξή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.
Ο Θρύλος «ταρακούνησε» ολόκληρη την Ευρώπη με κάνοντας δικό του τον 21χρονο Σέρβο σέντερ ύψους 2.10 μ., ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την δυναμική του κάτω από τα καλάθι!
Ο νεοαποκτηθείς άσος αναμένεται να πάρει μια πρώτη γεύση από τους «ερυθρόλευκους, αλλά και να γνωριστεί με τους καινούριους του συμπαίκτες με τους οποίους θα επιδιώξει να ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές φορώντας τα «ερυθρόλευκα»!    

Τρεις μεταγραφες για την Κ-17

Τρεις μεταγραφες για την Κ-17

 
 
Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού ανακοινωσε την τριπλή μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας των Εφήβων (Κ-17).
Με την φανέλα του Ολυμπιακού θ' αγωνίζεται τη νέα περίοδο ο Χρήστος Χατζηχρήστος (1/5/1999) ο οποίος είναι αμυντικός και ανήκε στον ΑΣ Ανατολή Σερρών, ο Ιωάννης Χατζηιωαννίδης(31/7/1999, επιθετικός) που έπαιζε στην ΑΠΣ Σερρών και ο Νικόλαος Πέϊος(17/6/1999, μέσος) ο οποίος ήταν μέλος του ΦΑΣ Νάουσας.
 Καλοριζικοι παιχταραδες μου...

Ξεκινησε η προετοιμασία για τους Έφηβους

Ξεκινησε η  προετοιμασία για τους Έφηβους


Την Δευτέρα στο Ρέντη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους μετά από τους Νέους και οι Έφηβοι του Ολυμπιακούγια την ποδοσφαιρική σεζόν 2015-16.
Η Κ-17 στην οποία θα είναι και φέτος προπονητής ο κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης έχει φυσικά υψηλούς στόχους στο Πρωτάθλημα Super League το οποίο είχε κατακτήσει την περασμένη περίοδο αλλά ο πιο σημαντικός είναι να προετοιμαστούν οι παίκτες για την ομάδα Νέων.

Παει στην ΕΕΑ με εισηγητη τον συμβουλο του...Κοντονη

Παει στην ΕΕΑ με εισηγητη τον συμβουλο του...Κοντονη



Η διαφανεια και η νομιμοτητα σε ολο της το...μεγαλειο,η φωτο αποδεικνυει γιατι στηριζει Μελισσανιδη...
Δεν πειραζει...Κοντονη...ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...
Για αύριο Τρίτη έχει κληθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ ΑΕΚ και το παρασκήνιο δίνει και παίρνει.
Μέλη της Επιτροπής έχουν προσπαθήσει τις τελευταίες ημέρες να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο υφυπουργό αθλητισμού, ο οποίος όμως δεν έχει βγει στο τηλέφωνο.
Και λογικό είναι οι άνθρωποι να απορούν γιατί ο Κοντονής αποφεύγει να τους ακούσει...
Όπως απορούν πώς είναι δυνατόν σύμβουλος του υφυπουργού να είναι εισηγητής της υπόθεσης και να κάνει αγώνα υπέρ του Μελισσανίδη, δηλαδή, ότι επίσημα δεν έχει ουδεμία σχέση με την ΑΕΚ, οπότε η ομάδα μπορεί κανονικά να μπαίνει στο κουπόνι του στοιχήματος.
Ο Κοντονής δεν είναι αυτός που από το πρωί μέχρι το βράδυ μιλάει για πάταξη της διαφθοράς;

Και οπως εγραψα πριν...με ποια ιδιοτητα λεει οχι στην προταση του μεγαλοεπενδυτη Λιμ? Με ποια ιδιοτητα λεει οχι στον ξενο επενδυτη αφου δεν εχει καμμια σχεση με την ΑΕΚ?

Εξι παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας, στην προετοιμασία

Εξι παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας, στην προετοιμασία

Αναδεικνύει δικούς του παίκτες!
Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στο Έρμελο για το τρίτο και σημαντικότερο «κομμάτι» της προετοιμασίας της.
 Σε αυτήν συγκαταλέγονται έξι παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας, αναδεικνύοντας στο μέγιστο δυνατό βαθμό την ποιοτική και μεθοδική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια.
Την εξαιρετική δουλειά στην Ακαδημία δεν την πιστοποιούν μόνοι οι τίτλοι στα Πρωταθλήματα της Super League αλλά η ... προώθηση παικτών στην πρώτη ομάδα!

Αγγίζει τα 1.000 διαρκείας ο Ολυμπιακός


Αγγίζει τα 1.000 διαρκείας ο Ολυμπιακός

Αγγίζει τα 1.000 διαρκείας ο Ολυμπιακός
Περίπου 1.000 διαρκείας έχει διαθέσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέχρι τώρα και η πώληση των νέων καρτών συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.
Οκτώμέρες μετά την έναρξη της πώλησης των διαρκείας, ο αριθμός των φιλάθλων που ανανέωσαν την κάρτα τους, αλλά και των νέων κατόχων είναι ο τριπλάσιος σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Σε τρελούς ρυθμούς εξαντλουν τα εισιτήρια οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού

Σε τρελούς ρυθμούς εξαντλουν τα εισιτήρια οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού

Εξαντλούν τα εισιτήρια και οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της "ΘΥΡΑΣ 7" σήμερα εξαντλήθηκαν και τα εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4 και 5 κάτι που σημαίνει όπως 3.150 κάρτες έχουν βρει κάτοχο.
Μάλιστα στη σχετική ανακοίνωση εκτιμάται ότι θα πωληθούν σύντομα και οι υπόλοιπες κάρτες για το πέταλο, δηλαδή, συνολικά 6.108.
Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού…

Η παρουσίαση του τμήματος Μπάσκετ

Η παρουσίαση του τμήματος Μπάσκετ

Η παρουσίαση του τμήματος Μπάσκετ!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας, η επίσημη παρουσίαση της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. 
 Το παρών στην παρουσίαση έδωσε η Γενική Διευθύντρια και Ειδική Γραμματέας του Ολυμπιακού κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο Γενικός Γραμματέας και Νομικός Σύμβουλος του συλλόγου μας, κ. Μιχάλης Υδραίος καθώς και οι υπεύθυνοι του τμήματος Μπάσκετ Γυναικών. Ο γενικός αρχηγός κ. Άρης Γαληνός, ο έφορος κ. Μιχάλης Σκουλιδάς, η team manager  κ. Εύη Δημητράτου. Επίσης σύσσωμη ήταν η παρουσία και του προπονητικού επιτελείου αφού παρευρέθηκαν στην παρουσίαση η προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη, ο β' προπονητής Γιώργος Παντελάκης, η γ' προπονητής Σταυρούλα Πράσσα και η γυμνάστηρια Κλαίρη Μαρτινοπούλου.

Με ποια ιδιοτητα λεει οχι στον ξενο επενδυτη αφου δεν εχει καμμια σχεση με την ΑΕΚ?

 Με ποια ιδιοτητα λεει οχι στον ξενο επενδυτη αφου δεν εχει καμμια σχεση με την ΑΕΚ? 


Αποδεικνυεται ακομη μια φορα περιτρανα το αν εχει σχεση με την ΑΕΚ ο Μελισσανιδης ,και ο λογος για το θεμα του ασυμβιβαστου μεταξυ ιδιοκτητου ΠΑΕ και μετοχου του ΟΠΑΠ .
Ενα θεμα που εχει θεσει η ΠΑΕ Ολυμπιακος στην ΕΕΑ και που σαν ποινη εχει τον υποβιβασμο της ΑΕΚ  στην δευτερη κατηγορια εαν και εφοσον αποδειχτει οτι υπαρχει αμεση σχεση του Μελισσανιδη με την ΑΕΚ και τον ΟΠΑΠ.
Ο ιδιος και οι δικηγοροι του ισχυριζονται οτι δεν εχει καμμια σχεση ,ακομα ομως η αποφαση δεν εχει βγει.
Αν δεν αποδεικνυεται τωρα που απαντα σαν ιδιοκτητης,οτι δεν πουλαει στον μεγαλοεπιχιερηματια που επιθυμει να επενδυσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ ποτε αποδεικνυεται?

Η Κριστόφερσον στον Ολυμπιακό

Η Κριστόφερσον στον Ολυμπιακό

Η Κριστόφερσον στον Ολυμπιακό!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Χέιλι Κριστόφερσον (Hallie Christofferson) η οποία εντάσσεται στο τμήμα Μπάσκετ Γυναικών. 
Η Αμερικανίδα καλαθοσφαιρίστρια, είναι γεννημένη στις 21 Νοεμβρίου 1991, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. 
Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τις Flying Foxes στην Αυστρία, όπου αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος, ενώ έχει λάβει μέρος και στο Training Camp του WNBA με το Phoenix Mercury.

Να σας ζησει Ματ

Να σας ζησει Ματ

Ο Ματ Λοτζέσκι έγινε για τρίτη φορά πατέρας, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. 
«Καλώς ήρθες στον κόσμο φιλαράκο!». Με αυτή τη λεζάντα συνόδευσε ο Ματ Λοτζέσκι τη φωτογραφία με το ευχάριστο νέο της γέννησης του τρίτου του γιου.

Μπήκε με το δεξί η Ελλαδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Μπήκε με το δεξί η Ελλαδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Ελλάδα για μεγάλα πράγματα!

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου του Καζάν η Εθνική Ελλάδας Πόλο Ανδρών, αφού επικράτησε με σκορ 11-10 της Ιταλίας στο πρώτη της παιχνίδι στη διοργάνωσης.

Υπερήφανη έκανε ξανά την Ελλάδα ο Σπύρος Γιαννιώτης

Υπερήφανη έκανε ξανά την Ελλάδα ο Σπύρος Γιαννιώτης

Μετάλλιο ο Γιαννιώτης!
Υπερήφανη έκανε ξανά την Ελλάδα ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου και πλέον δίνει ραντεβού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας!
Το έβδομο μετάλλιό του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κατέκτησε ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος αυτή τη φορά έκανε περήφανη την Ελλάδα με την παρουσία του στην κατηγορία ανοιχτής θάλασσας των 10 χλμ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στο Καζάν.

Ε, οχι και στο ιδιο τσουβαλι ολοι κυριε Πανοπουλε....

Ε, οχι και στο ιδιο τσουβαλι ολοι κυριε Πανοπουλε....


Μπορει να εχεις δικιο εν μερει κυριε Πανοπουλε με την εννοια οτι μονο ετσι θα σταματουσε αυτος ο πολεμος και η καταστροφη του Ελληνικου ποδοσφαιρου αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες
Και στην τελικη μην μας το παιζεις και αμεμπτος...η ομαδα σου εστηνε παιχνιδι με τον βαζελα με προεδρο τον Νικολα Πατερα να χασει ο βαζελας 2-3 και ετσι ηρθε και το αποτελεσμα το γεγονος καταγραφηκε τοτε στις περιβοητες κασετε του κοριοπολις αλλα οπως ηταν αναμενομενο κανενας ευθικτος Εισαγγελεας δεν καλεσε ποτε τον Νικολα Πατερα αλλα ουτε και σενα.
Αλλα δεν βαριεσαι δεν θα μεινουμε εκει...
Ζητας να αφησουν τις προσωπικες τους διαφορες Μαρθνακης ,Αλαφουζος,Μελισανιδης  και Σαβιδης?
Βλεπεις εσυ τιποτε διαφορες που ειναι προσωπικες και εξω απο το ποδοσφαιρο?
Γιατι εγω αλλα και παρα πολυς κοσμος βλεπει τις διαφορες ολων αυτων να εχουν αμεση σχεση με το ποδοσφαιρο.

"Πέταξε" για το Έρμελο ο Θρύλος

"Πέταξε" για το Έρμελο ο Θρύλος 
 
 

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας του στην Ολλανδία.
Μετά την Αυστρία και την Τουρκία, η ομάδα μας αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με πτήση μέσω Θεσσαλονίκης, για το Έρμελο της Ολλανδίας, όπου εκεί θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, ενώ θα δώσει σειρά φιλικών αναμετρήσεων.



Αναλυτικά και η αποστολή: Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτης, Γιαννιώτας, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καπίνο, Λάτσι, Μαζουακού, Νικολάου, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σάλιακας, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ, Ελαμπντελαουί, Κασάμι, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης.




Στην Αθήνα για θεραπεία θα παραμείνουν οι Τζανδάρης, Κολοβός, Μποτία και Γούτας, ενώ εκτός αποστολής είναι οι: Ολαϊτάν, Μαρτίνεζ, Γιαταμπαρέ, Μπενίτεζ, Καραμάνος.

Για να δείτε το φώτοστορι από την αναχώρηση της ομάδας πατήστε ΕΔΩ.

Πεσιμο παοκτσηδων εναντιον τριων Αρειανων με σιδηρολοστους..καλοκαιριατικα

Πεσιμο παοκτσηδων εναντιον τριων Αρειανων με σιδηρολοστους..καλοκαιριατικα


Αγρια συμπλοκη λεει..ποια συμπλοκη ρε βαζελοκαλαμαραδες?
Πεσιμο ειναι 15 εναντιον τριων με ροπαλα και σιδηρολοστους....
Να μην χαλασουμε την συμαχια του κοινου μετωπου τωρα...βλεπεις ο Αρης ειναι εξω απο αυτο και κοιταει τα δικα του προβληματα.