moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

«Περίπατος» με τα μυαλό στο Τσάμπιονς Λιγκ

«Περίπατος» με τα μυαλό στο Τσάμπιονς Λιγκ

«Περίπατος» με τα μυαλό στο Τσάμπιονς Λιγκ
Ο Ολυμπιακός σάρωσε με 23-4 τη Γλυφάδα στον Πειραιά, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών και διατήρησε το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας στο μυαλό του την κρίσιμη αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στην Μπρέσια για την πρόκριση στο final 6 της Ευρωλίγκας.
Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει τους στόχους τους μετά την εξασφάλιση της παραμονής τους.
Οκτάλεπτα: 6-1, 4-1, 5-1, 8-1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μυλωνάκης 2, Βλαχόπουλος 4, Φουντούλης Ι. 6, Ράντζεν 2, Ντόσκας 1, Μουρίκης 3, Γούνας 4, Δερβίσης 1
ΓΛΥΦΑΔΑ: Καζάζης 2, Κουλιεράκης 1, Φωτόπουλος 1

«Κανένας κίνδυνος για τον Ολυμπιακό»

«Κανένας κίνδυνος για τον Ολυμπιακό»

 «Κανένας κίνδυνος για τον Ολυμπιακό»
Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο Θοδωρής Γιαννίκος υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος αποκλεισμού για τον Ολυμπιακό από το Champions League, κόντρα σε όσα γράφτηκαν την Τετάρτη.
 Δημοσιεύματα ανέφεραν πως τίθεται τέτοιος κίνδυνος για το Champions League της επόμενης σεζόν, ωστόσο ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, που εκπροσωπεί το σύλλογο στις κορυφαίες διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές καθιστά σαφές πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση και μάλιστα αφήνει αιχμές για εκείνους που δημιουργούν τέτοια σενάρια.
Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του αντιπροέδρου, και νομικού συμβούλου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

Τιμωρια στον Ολυμπιακό για την εισοδο οπαδων στον αγωνιστικο χωρο

Τιμωρια στον Ολυμπιακό για την εισοδο οπαδων στον αγωνιστικο χωρο

«Βαρύς» έπεσε ο πέλεκυς της Ευρωλίγκα στον Ολυμπιακό αλλά και στον Παναθηναϊκό για τα όσα συνέβησαν στις προημιτελικές σειρές κόντρα σε Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ αντίστοιχα.

Τι λες μωρη μπουγατσα? (video)

Τι λες μωρη μπουγατσα? (video)




Ρε..δεν πανε καλα αυτοι..αυτοι πραγματικα τα πιστευουν αυτα που λενε.. 
Mετα τις δηλωσεις του Ιβαν οτι θα ζητησει την αποβολη του Ολυμπιακου απο το Champions League βγηκε να το επιβεβαιωσει ο υπευθυνος επικοινωνιας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριακος Κυριακος αλλα το προχωρησε και πιο κατω...θα ζητησει λεει και...διαφυγοντα κερδη?
Τι να κανω τωρα? να κλαψω η να γελασω?

Οι δηλώσεις μετα την αναμετρηση

Οι δηλώσεις μετα την αναμετρηση

 

Οι δηλώσεις του κ. Περέιρα

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης 1-1 (pics&video)

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης 1-1 (pics&video)

Ασχημη εμφάνιση για τους ερυθρόλευκους στον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο ήρθαν ισόπαλοι 1-1

Η ταυτότητα της αναμέτρησης:

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Χωρητικότητα: 33.334 θέσεις
Γκολ: 84' Μπενίτες (Ολυμπιακός), 43' Ανγκούλο (Απόλλων Σμύρνης)

Αποφασισμένες στον 4ο τελικό

Αποφασισμένες στον 4ο τελικό

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (20:00, Novasports3) στην Κυψέλη  με στόχο να πανηγυρίσουν εκεί την κατάκτηση του 3ου διαδοχικού νταμπλ.
Με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, είναι έτοιμη για τον 4ο τελικό της Α1.

Δράση το Σάββατο για Νέους-Εφήβους

Δράση το Σάββατο για Νέους-Εφήβους

Το Σάββατο 2/5 θα πραγματοποιηθεί στο Ρέντη ο αγώνας της 33ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Καλλονή.
Η ομάδα του Βασίλη Βούζα θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από την ισοπαλία με τον Πανιώνιο, και φυσικά να διατηρήσει το αήττητο στη διοργάνωση.
Την ίδια ημέρα αγωνίζονται και οι Έφηβοι στα Χανιά. Στο πλαίσιο της 27ης και τελευταίας ημέρας της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος Super League K-17 o Πλατανιάς φιλοξενεί στις 12:00 τον Ολυμπιακό, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του για το Final-4 στο οποίο θα δώσουν το "παρών" και ο ΠΑΟΚ, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Αστέρας Τρίπολης.

Φιλικό με Πανιώνιο η Κ-15

Φιλικό με Πανιώνιο η Κ-15

Φιλικό αγώνα με την Κ-15 του Πανιωνίου θα δώσει το απόγευμα της Πέμπτης στο Ρέντη η αντίστοιχη ομάδα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.
Οι Παίδες  που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στο Πρωτάθλημα δίνουν συνεχώς φιλικά παιχνίδια για να διατηρηθούν σε... φόρμα αλλά και για να ... τσεκάρονται από τους προπονητές τους.

Γκόντας, Αναστόπουλος και Ψαριανός στο ΟΑΚΑ

Γκόντας, Αναστόπουλος και Ψαριανός στο ΟΑΚΑ

Οι διαιτητές Γκόντας, Αναστόπουλος και Ψαριανός θα είναι οι ρέφερι της αναμέτρησης του Σαββάτου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
Όπως έγινε επίσημα γνωστό, οι Σπύρος Γκόντας, Παναγιώτης Αναστόπουλος και Αλέξανδρος Ψαριανός θα… σφυρίξουν το σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου (2/5) στο ΟΑΚΑ, που θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τα εισιτήρια για τη φιέστα

Τα εισιτήρια για τη φιέστα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων ενόψει του αγώνα με την Καλλονή, όπου θα πραγματοποιηθεί στο Καραϊσκάκης η φιέστα για την κατάκτηση του 42ου Πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου. Στα 5 ευρώ το φθηνότερο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"H Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 33ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League ΟΠΑΠ απέναντι στην ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 3/5/2015 και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

«Ετοιμάζουμε το πλάνο του επόμενου πρωταθλήματος»

«Ετοιμάζουμε το πλάνο του επόμενου πρωταθλήματος»

«Ετοιμάζουμε το πλάνο του επόμενου πρωταθλήματος»
Σκληρά απάντησε ο Ολυμπιακός σε σημερινά δημοσιεύματα περί αποκλεισμού της ομάδας από το Champions League. Επισημαίνει πως ήδη ετοιμάζεται το πλάνο για τη νέα σεζόν και μιλά για μηνύσεις...

Χάνει το ντέρμπι ο Λαφαγέτ

Χάνει το ντέρμπι ο Λαφαγέτ

Χάνει το ντέρμπι ο Λαφαγέτ!
Η κατάρα των τραυματισμών επέστρεψε για τον Ολυμπιακό… Ο Όλιβερ Λαφαγέτ τέθηκε νοκ άουτ για τουλάχιστον μια εβδομάδα και χάνει τα ματς με Παναθηναϊκό και Άρη.

«Ούτε λίστα πήρε, ούτε απάντησε ο Ινφαντίνο»

«Ούτε λίστα πήρε, ούτε απάντησε ο Ινφαντίνο»

«Ούτε λίστα πήρε, ούτε απάντησε ο Ινφαντίνο»
Κατηγορηματικά διαψεύδουν κύκλοι της ΕΠΟ την πληροφορία που ήθελε τον Τζιάνι Ινφαντίνο να παρέλαβε την λίστα με τους κατηγορούμενους ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης. Δεν πήρε ούτε θέση επί του θέματος

Κοντονης,το παιδι...λαστιχο

 Κοντονης,το παιδι...λαστιχο
 
Tετοια κωλοτουμπα,τετοια γυροβουλια,τετοιο διπλο τολουπ,τετοια τριπλα δεν εχει ξαναγινει απο Υφ.αθλητισμου σε επιπεδο Champions και Europa League η σε World Cup αν θελετε...
Ττετοια ξεφτυλα υπουργου σε διεθνες επιπεδο δεν εχει ξαναγινει...

Ανακοίνωση για τα ΑΜΕΑ

Ανακοίνωση για τα ΑΜΕΑ

 

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους ΑΜΕΑ της ομάδας μας ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής.
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) ενημερώνει για τα εξής:

Τα εισιτήρια για το ματς Ολυμπιακός - ΑΕΛ Καλλονής και την φιεστα

Τα εισιτήρια για το ματς Ολυμπιακός - ΑΕΛ Καλλονής και την φιεστα


Ενημέρωση για τα εισιτήρια του κυριακάτικου ματς, όπου μετά το τέλος του αγώνα θα γιορτάσουμε όλοι μαζί το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του Θρύλου.
H Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 33ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League ΟΠΑΠ απέναντι στην ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 3/5/2015 και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τον δικασαν,τον φυλακισαν,απεκλεισαν και τον Ολυμπιακο απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις

Τον δικασαν,τον φυλακισαν,απεκλεισαν και τον Ολυμπιακο απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις

Η ξεφτυλα σας δεν εχει ορια...αυτα τα εχετε ξεπερασει εδω και χρονια με τις εντεταλμενες και ενορχηστρωμενες ...λιγδογραφιες σας κατα του Ολυμπιακου και του Βαγγελη Μαρινακη.
Συγκεκριμενα media αρθροκαφρουν καθημερινα επιμονα και συνεχομενα κατα του Βαγγελη Μαρινακη και τον εχουν ηδη βγαλει ενοχο τον εχουν ηδη καταδικασει και φυλακισει αλλα και εχουν αποκλεισει τον Ολυμπιακο απο το Champions League.
Ολα αυτα να ξερετε θα γινονται καθημερινα μεχρι την ημερα που θα παραστει στον ανακριτη  Ανδρεαδη στις 2 Ιουνιου .
Καθε μερα δημιουργουν εντυπωσεις και λασπολογουν τον Βαγγελη Μαρινακη και προτρεχουν μεχρι και για τον αποκλεισμο του Ολυμπιακου στην Ευρωπη.
Ο Βαγγελης Μαρινακης λασπολογειται καθημερινα απο τα συγκεκριμενα Media οχι τωρα αλλα εδω και χρονια ,χειροτερα και απο τον πιο ελεεινο εγκληματια της Υφηλιου,και δεν λαμβανεται υποψιν το τεκμηριο της αθωωτητας του εφοσον ακομα δεν εχει περασει ουτε καν απο τον ανακρτιτη που θα κρινει εαν και εφοσον ειναι ενοχος για να παρει την τακτικη δικασιμο για να εκδικαστει η υποθεση του και να αποφασισει το δικαστηριο εαν ειναι ενοχος.
Αυτοι τον εχουν ηδη καταδικασει τον εχουν φυλακισει και εχουν αποκλεισει και τον Ολυμπιακο απο την Ευρωπη.
Αυτο ειναι το ζητουμενο δηλαδη ,ο καθημερινος διασυρμος  μεχρι τον ανακριτη να επιρρεασουν γνωμες ,προσωπα και καταστασεις αδιαφορωντας για τις συνεπειες που προκαλουν με τα οσα γραφουν(επεισοδια,νεκρους,τραυματιες,διασυρμος του Ελλ.ποδοσφαιρουκλπ)αλλα και το τελικο αποθημενο...τον Ολυμπιακο εξω απο την Ευρωπη,δεν τα καταφεραν με το Grexit γιατι πληρωναν και αυτοι την νυφη οικονομικα και βρηκαν αλλη πατεντα.
Τι κανει η Ελληνικη Δικαιοσυνη για τον διασυρμο του Βαγγελη Μαρινακη απο τα συγκεκριμενα media?AΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...
Ενω θα επρεπε να ειχε επεμβει για ολα οσα εχουν γραφτει κατα καιρους αλλα και τωρα  δεν κανουν τιποτε απολυτως και ουτε προκειται.
Για παραδειγμα να αναφερω...
Οταν συληφθει καποιος κακοποιος ακομα και σεσημασμενος ,εως οτου δικαστει απολαμβανει το προνομιο της αθωωτητας εως οτου καταδιακστε και τελεσιδικισει η υποθεση του και δεν αναφερεταοι ουτε καν το ονομα του.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ MEDIA ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
Eχετε επιστρατευσει καθε λογης λαμογιο που ηδη εχει καταδικαστει για στημενα,διαπλοκες ,λθρεμπορες  ,απατεωνες του Δημοσιου και δεν ξερω κι εγω ποιον αλλον θα βρειτε ακομα για να μεγαλωσετε το κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου και του Βαγγελη Μαρινακη.
ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ? Η ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ?
Αφηστε πρωτα να παει στον ανακριτη με το...πορισμα Κορεα οπου εχει ηδη απαλλαγει για την υποθεση των στημενων του 2011 ,να απολογηθει γιατι ακομα δεν ειναι ουτε καν κατηγορουμενος,να του αποδωσει εαν του αποδωσει τις κατηγοριες ο ανακριτης ,να παει στο δικαστηριο ,να συζητηθει η υποθεση του να δικαστει εαν καταδικαστει και δεν φυγει με απαλλαγη απο τον ανακριτη και ξαναβουλωσετε και παλι το στομα σας,και τελος να τελεσιδικισει η υποθεση αυτη και μετα ,πειτε οτι θελετε.
Εσεις εντεταλμενοι μου δημοσιοκαφροι τον εχετε ηδη δικασει ,καταδικασει τον εχετε ριξει στο πιο βαθυ μπουντρουμι και εχετε εξαφανισει τον Ολυμπιακο απο παντου.
Εισαστε η ξεφτυλα αυτου του τοπου οι δημοσιογραφοι,συντηρειτε βρωμικα κατστημενα επι μισθωσει εχετε βουλωσει το στομα σας για λαμογιες πολιτικων και διαφορων αρκει να πεσει το χρημα και η εντολη , εχετε σπιλωσει ανθρωπους και συνειδησεις χωρις ελεος ακομα και πραξικοπηματα εχετε στηριξει κατα καιρους σε αυτον τον τοπο.
Εισαστε η χειροτερη βρωμια αυτης της χωρας μαζι με τους πολιτικους της.
Εισαστε τσιρακια τους.
Που ειναι ο Κοντονης το επισημο Κρατος η Δικαιοσυνη για να επεμβει σε ολα οσα γραφετε και προδικαζετε προσωπα και καταστασεις,τα..ραδιοτηλεοπτικα τα ΕΣΡ και ολα αυτα τα ωραια που μας τσαμπουνατε παντα?
Πανε περιπατο οταν προκειται για τον Βαγγελη Μαρινακη τον ανθρωπο που εχει δοξασει με τον Ολυμπιακο ολη την Ελλαδα παγκοσμιως και δεν εχει καμμια σχεση με τα λαμογια που εσεις υπηρετειτε πιστα.
Σταματαω εδω γιατι μουρχεται εμετος ξεφτυλες...