moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Σημερα ξεκαθαρίζει για το κοινό κώλυμα


Σημερα ξεκαθαρίζει για το κοινό κώλυμα

Ξεκαθαρίζει για το… κοινό κώλυμα
Μέσα στη μέρα θα φανεί αν οι διαιτητές δηλώσουν ομαδικό κώλυμα για την 32η αγωνιστική της Super League και την οδηγήσουν σε αναβολή διαμαρτυρόμενοι για… ποινικοποίηση των λαθών τους.
Όλα τα’ χε το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο, μια (ακόμη) αναβολή θα του λείπει…

Συζητάει με Μπάγερν για φιλικό ο Ολυμπιακός

Συζητάει με Μπάγερν για φιλικό ο Ολυμπιακός

Συζητάει με Μπάγερν για φιλικό ο Ολυμπιακός
 
Συζητήσεις για το μεγάλο τουρνουά της Μπάγερν Μονάχου έχουν στον Ολυμπιακό, ενώ όλα δείχνουν ότι φέτος το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Ζέεφελντ.
Πολλά ήταν τα κέρδη για τον Ολυμπιακό από τη συμμετοχή του πέρσι το καλοκαίρι στο διεθνές τουρνουά «International Champions Cup» στην Αμερική.
Τόσο από τις εμπειρίες που κέρδισαν οι ποδοσφαιριστές όσο και για τον σύλλογο που το brand name του γίνεται περισσότερο σε όλο τον κόσμο.

Ο ανθρωπος δεν παει καλα λεμε...

Ο ανθρωπος δεν παει καλα λεμε...


Κανει  δηλωσεις και κατηγορεί FIFA και UEFA πως επιδιώκουν να διατηρήσουν το καθεστώς σήψης του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά τις καλεί να εμπλακούν ενεργά στη διαδικασία εξυγίανσης.
Με αυτην την συμπεριφορα ρε Κοντονη σιγα να μην συνεργαστουν μαζι σου ακομα και αν εχουν κανει λαθος σε καποια πραγματα.
Η εμμονη του να ερθει σε κοντρα με τον Διεθνη Αλητικο Οργανισμο  FIFA και UEFA θα τα κανει ολα μπουρδελο ...
Ηταν που ηταν στραβο το κλιμα τοφαγε και ο γαιδαρος και...τελος.
Αυτος πραγματικα δεν παει καλα,νομιζει πως τον φοβαται η FIFA και η UEFA και πως τελευταια στιγμη θα βγει νικητης.
Ελα ομως που δεν ειναι ετσι.
Οι συνεπειες θα ειναι καταστροφικες για τον Ελληνικο αθλητισμο γενικωτερα.
Δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν με αυτην την εμμονη του να τα βαλει κοντρα με ολα και ολους,
η ειναι μουρλος η το κανει για να εξυπηρετησει αλλες καταστασεις.
Παντως γενικα αυτη η Κυβερνηση εχει την ταση να τα βαζει με ολους και ολα οσον αφορα ακομα και την εξωτερικη πολιτικη της χωρας ενω στα εγχρια ζητηματα τα εχει αφησει ολα εν..λευκω.
Σιγουρα εχετε χασει 6.000.000. σταυρους απο τον κοσμο του Ολυμπιακου παντως...
Αντε γεια και for ever.
Ιδου τι δηλωσε...

Μεταγραφικο «Stand by» ο Ολυμπιακος λογω Grexit

Μεταγραφικο «Stand by» ο Ολυμπιακος λογω Grexit

Αρχισαν ηδη τα οργανα και η αλλαγη σχεδιασμου στον Ολυμπιακο πριν καν συμβει το Ελληνικο Football Grexit .
Οπως ξερουμε ολοι ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει ήδη αρκετούς παίκτες από την εγχώρια αγορά, αλλά δεν μπορεί να συμβεί το ίδιο και για εκείνους από το εξωτερικό λόγω του ενδεχόμενου «grexit» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Oλα οσα δεν ξερετε για το Αλαφουζεικο και πρεπει να μαθετε (video)

Oλα οσα δεν ξερετε για το Αλαφουζεικο και πρεπει να μαθετε (video)


 Eιχα πει εδω και καιρο οτι θα εβγαζα ενα απο τα ντοκουμεντα με εκατονταδες αποδεικτικα στοιχεια οπου εχουν φτασει ακομα και στην Δικαιοσυνη αλλων Κρατων αλλα στην Ελλαδα και την..τυφλη Δικαιοσυνη της που ειναι υπο αμφιβολια μονο ταν απαλασσεται ο Βαγγελης Μαρινακης απο την υποθεση κοριοπολις και σε αυτους που εχουν παρανομη δραση δεκαετιων στην ...καριερα τους η Ελληνικη τυφλη Δικαιοσυνη κανει το κοροιδο και δεν αναλαμβανει δραση.
Βρηκα λοιπον ενα παρα πολυ ωραιο αρθρο που περιλαμβανει ολη την οικογενειακη παρανομη δραστηριοτητα εδω και δεκαετιες της οικογενειας Αλαφουζου και νομιζω πως πρεπει να την μαθετε και εσεις.
Γιατι εδω και πολυ καιρο ο κυριος Αλαφουζος μας το παιζει ηθικος και αμεμπτος και με την ανοχη παντα της εκαστοτε Κυβερνησης και λεω εκαστοτε γιατι η οικογενεια του εχει παρε δωσε με τις Ελληνικες Κυβερνησεις απο την εποχη της...Χουντας.
Εκανες το λαθος κυριε Αλαφουζο να μας πρηξεις τα συκωτια με τις προκλητικες σου δηλωσεις εδω και χρονια και απο πανω να μας λες οτι εισαι ηθικος και αμεμπτος.
Ως εδω λοιπον...
Εσεις κυριε Κοντονη...τα γνωριζετε ολα αυτα τα παρανομα στοιχεια που αναφερονται και τις υποθεσεις παρανομιας που εκρεμουν για τον Γιαννη Αλαφουζο?
Και αν τα γνωριζετε γιατι δεν κανετε κατι?
Πως και για ποιον λογο δανειοδοτηθηκε ο Γιαννης Αλαφουζος απο την στιγμη που εχει χρεη στο Δημοσιο?
Ας μην πω αλλα...σας αφηνω να το διαβασετε καλα και με προσοχη να δειτε και το βιντεο που αποδεικνυει περιτρανα την στηριξη του απο βουλευτες ,αποδεικτικα στοιχεια μπολικα..
Απολαυστε τα...
Oλα οσα δεν ξερετε για το Αλαφουζεικο και πρεπει να μαθετε

Πηδάει από το καράβι ο επενδυτης του ...τιποτα.

Πηδάει από το καράβι ο επενδυτης του ...τιποτα.

Mετα και το τελεσιγραφο απο ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ για αποκλεισμο των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με αφορμή το νομοσχέδιο που επιθυμεί να φέρει προς  ψήφιση ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής,
Ακούγεται πολύ έντονα ότι σε μία τέτοια περίπτωση ο Γιάννης Αλαφούζος θα παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟ, αφού δεν θα μπορέσει να έχει έσοδα από κανένα σοβαρό πόρο…
Αες μην ξεχναμε οτι πριν απο λιγο καιρο ζητουσε επενδυτες η οικονομικη ενισχυση απο ευπορους φιλοπαναθηναικους αν θελετε...
Ποιος θα παει να ενισχυσει μια τετοια προσπαθεια απο την στιγμη που Υφ.αθλητισμου καλα και ντε θελει να κανει οτι θελει αυτος και ψευδεται ασυστολως στις συνεντευξεις του λεγοντας οτι δεν υπαρχει περιπτωση αποκλεισμου και μετα το τελεσιγραφο των ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ σπευδει ταχεως να αλλαξει τα επιμαχα αρθρα στο νομοσχεδιο που ετσι και ψηφιστει που θα προκαλεσει τον επικειμενο αποκλεισμο.
Κανεις βεβαια...και ετσι ο Γιαννακης μενει μονος και ερημος και λεει στους γυρω του οτι θα παραιτηθει κλπ
Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι κάποιοι αυτό το ενδεχόμενο το εκλαμβάνουν ως …απειλή
Μα πώς είναι δυνατό να μην παραιτηθεί από την προεδρία μίας χρεωμένης ΠΑΕ όπως είναι ο ΠΑΟ ο οποιοσδήποτε, από τη στιγμή, κατά την οποία δεν προκύπτουν κέρδη από πουθενά αι η ομάδα μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι.
Το να βγει ο ΠΑΟ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μάλλον ως σωτηρία θα πρέπει να το εκλάβουν κάποιοι…
Γιαυτο και δεν τον νοιαζει..

Με την εγκληματική οργάνωση του μπάσκετ θα ασχοληθείς;

Με την εγκληματική οργάνωση του μπάσκετ θα ασχοληθείς;

 
Κύριε Κοντονή, μόνο με το ποδόσφαιρο ασχολείσαι; Γιατί άραγε;
Αναρωτιόμαστε, όπως πιστεύω και πολύς κόσμος, τα εγκλήματα (κατά τον Κοντονή) γίνονται μόνο στο ποδόσφαιρο;

Διεθνης ξεφτυλα για Γιανακοπουλο και Παναθηναικο

Διεθνης ξεφτυλα για Γιανακοπουλο και Παναθηναικο 

Διεθνης ξεφτυλα για τον Γιανακοπουλο και τον Παναθηναικο
Ιδου τι εγραψε η Ισπανικη "AS"

Ακομη και η Ισπανικη "AS" ασχοληθηκε με τις ομορφιές του αυτοαποκαλουμενου εφευρετη της αλητειας ,γιατι πλεον δεν ειναι ουτε καν προεδρος του Παναθηναικου μετα και την τιμωρια του
Δεν γνωρίζουνε κατά πώς φαίνεται ότι εδώ και καιρό έχει την ιδιότητα του απλού φιλάθλου.
Του μοναδικού φιλάθλου στην Ελλάδα βραβευμένου με μετάλλιο της ΕΟΚ!
Η τραμπούκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια των διαιτητών, η ρίψη του κεριού και το πρόστιμο 150.000 από το ανεξάρτητο δικαστήριο της Ευρωλίγκας έγινε βασικό θέμα μπάσκετ στην ηλεκτρονική έκδοση μιας εκ των μεγαλύτερων ισπανικών εφημερίδων.
ΜΕ τίτλο “Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού σε διαιτητή: Θα σε σκοτώσω” και όλες τις αισχρές φράσεις που ακουστήκανε στα αποδυτήρια των διαιτητών (“δεν θα φύγεις ζωντανός από την Ελλάδα, θα σκοτώσω την οικογένειά σου, στο υπόσχομαι”) να συνοδεύουν το άρθρο, η “ΑS” διασύρει τον Παναθηναϊκό στα πέρατα τις Ευρώπης. Σημειώνει μάλιστα και τον αλήστου μνήμης τίτλο “PUTA EUROLIGA” που κοσμούσε το πρωτοσέλιδο της Πράσινης μετά τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα.
Συνεχισε ετσι Δημητρακη...να σε μαθουν και στα περατα της γης τι κουμασι εισαι.

Έρχεται η Σχολή Καλιφόρνιας

Έρχεται η Σχολή Καλιφόρνιας

Τα στελέχη, οι προπονητές και ποδοσφαιριστές της Σχολής του Ολυμπιακού από τις ΗΠΑ έρχονται στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη για εκπαίδευση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού:
"Λίγους μήνες μετά από την έναρξη της συνεργασίας με την FC Impact για την δημιουργία Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στην Καλιφόρνια (Λος Άντζελες) οι άνθρωποι της Σχολής έρχονται από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα με σκοπό να εκπαιδευτούν αλλά και να... γνωρίσουν καλά τον Ολυμπιακό. 

Κόντρα στον Παναθηναϊκό οι Έφηβοι

Κόντρα στον Παναθηναϊκό οι Έφηβοι

Για την 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League K17, o Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (23/4, 17:00) στο Απήλιον.
Για την 25η ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Κ-17, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται την Πέμπτη (23/4, 17:00) στο Απήλιον με τον Παναθηναϊκό.
Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη έχει εξασφαλίσει την 1η θέση στην κανονική περίοδο και την είσοδο της στο Φάιναλ-4, αλλά στόχος της είναι οι καλές εμφανίσεις και οι νίκες στους δύο αγώνες που απομένουν έως την τελική φάση.

Έργο ζωής για Αμπιντάλ


Έργο ζωής για Αμπιντάλ

Ο Ερίκ Αμπιντάλ παρουσίασε στη Βαρκελώνη το ίδρυμα που δημιούργησε για να βοηθήσει παιδιά που δίνουν μάχη με την επάρατη νόσο.

Έργο ζωής για Αμπιντάλ
Η δική του νίκη θέλει να αποτελέσει φάρο για τα μικρά παιδιά που έχουν την ατυχία να δίνουν μάχη με τον καρκίνο. Ο Ερίκ Αμπιντάλ παρουσίασε στη Βαρκελώνη το ίδρυμα που δημιούργησε για αυτό το σκοπό.

Οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής

Οι κ.κ. Καρακατσούνης, Παπαπέτρου και Γκούμας κληρώθηκαν να διευθύνουν τον αγώνα Ρέθυμνο-ΑΕΚ που ξεχωρίζει στην 24η αγωνιστική, αφού το ντέρμπι «αιωνίων»… αναβάλλεται.

Οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής
Κανονικά θα είχαμε ντέρμπι «αιωνίων», αλλά το ρεπό Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού λόγω Ευρωλίγκας δίνει το χαρακτήρα του πιο ενδιαφέροντα αγώνα της 24ης αγωνιστικής στο Ρέθυμνο-ΑΕΚ.
Η σημερινή κλήρωση ανέδειξε τους κ.κ. Καρακατσούνη, Παπαπέτρου και Γκούμα διαιτητές του αγώνα.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής:
Σάββατο 25 Απριλίου

ΔΓ Ν. Σμύρνης 17.00 Πανιώνιος-Πανελευσινιακός Καλδίρης-Παντελίδης-Κατραχούρας (Κορασίδης)
ΔΚΓ Τρικάλων 17.00 Τρίκαλα-Άρης Αναστόπουλος-Ταβουλαρέας-Ανδρικόπουλος (Τανατζής)
ΔΚΓ Ίλιδας 17.00 Κόροιβος Αμαλιάδας-Απόλλων Π. Γκόντας-Κορομηλάς-Τζαφλέρης (Πολιτόπουλος)
ΔΚΓ Κραχτίδης 17.00 ΚΑΟΔ-ΑΕΝΚ Φούφης-Ψαριανός-Παναγιώτου (Τσανίδης)
ΚΓ Μ. Μερκούρη 19.30 Ρέθυμνο-ΑΕΚ Καρακατσούνης-Παπαπέτρου-Γκούμας (Μαγκανάς)

Δευτέρα 27 Απριλίου
ΚΓ ΠΑΟΚ 17.00 ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρ. Πηλοΐδης-Μητσόπουλος-Γεωργιάδης (Σιμητόπουλος)

Επιστολή του Ολυμπιακού σε όλους τους βουλευτές!

Επιστολή του Ολυμπιακού σε όλους τους βουλευτές!

Τους κινδύνους από την ενδεχόμενη υπερψήφιση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου επισημαίνει ο Ολυμπιακός με επιστολή του προς όλους τους βουλευτές την οποία έχει συντάξει ο Θεόδωρος Γιαννίκος.

Επιστολή του Ολυμπιακού σε όλους τους βουλευτές!
Πιστός στη θέση κατά του αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο Ολυμπιακός έκανε ένα βήμα ακόμη.
Έστειλε μια επιστολή προς όλους βουλευτές με την οποία επισημαίνει τους κινδύνους από την ενδεχόμενη ψήφιση του νέου νομοσχεδίου. Την επιστολή αυτή έχει συντάξει ο Γ’ Αντιπρόεδρος και Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θόδωρος Γιαννίκος, ένας παράγοντας ο οποίος γνωρίζει όσο λίγοι τους διεθνείς κανονισμούς του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου, καθώς είναι μέλος σε αρμόδιες επιτροπές της UEFA και της FIFA.
«Είναι σαφές ότι η ψήφιση του νομοσχεδίου ως έχει, θα επιφέρει την αποβολή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από την FIFA και την UEFA. Συνέπεια αυτού, θα είναι ο αποκλεισμός όλων των Ελληνικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένης και της Εθνικής Ομάδας, από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις, καθώς και η στέρηση όλων των δικαιωμάτων τους σε σχέση με το Διεθνές Ποδόσφαιρο», αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει...
«Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα δεκάδες συμβόλαια ξένων ποδοσφαιριστών να βρεθούν κυριολεκτικά στον αέρα, έσοδα πολλών εκατομμυρίων Ευρώ να μην εισπραχθούν, το δημόσιο να απωλέσει μεγάλα ποσά από είσπραξη φόρων και τελών, ενώ θα υπάρξει άμεση απώλεια θέσεων εργασίας. Σημειώνεται, τέλος ότι οι συγκεκριμένες συνέπειες θα έχουν μακροπρόθεσμο χαρακτήρα και δε θα είναι δυνατή η άμεση αποκατάσταση των συνεπειών ακόμα και αν βρεθεί οποιαδήποτε λύση εκ νέου συμμετοχής της Ε.Π.Ο. στους ως άνω Οργανισμούς».

Αναλυτικά η επιστολή του Ολυμπιακού προς τους βουλευτές…

Tα ψεματα σου τελειωσαν κυριε Κοντονη...

 Tα ψεματα σου τελειωσαν κυριε Κοντονη...


Πριν απο λιγο δεν εγραφα για το θεμα που ειχα θιξει δω και καιρο  για τα  ψεματα Κοντονη?
Οτι δεν ειχε λαβει επιστολη και οτι δεν υπαρχει θεμα αποκλεισμου των Ελληνικων ομαδων .
Μολις εσκασε μυτη το τελεσιγραφο απο ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ...
Η καυτη πατατα πλεον ειναι στα χερια του Υφ.αθλητισμου Σταυρου Κοντονη και πρεπει να αποφασισει αν θα τροποποιησει το νομοσχεδιο στις διαταξεις της ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ η θα στειλει στον Αδη μια και καλη το Ελληνικο Αθλητισμο.
Ιδου τι εγραφα πριν απο λιγο
Aρα ..υπαρχει φοβος αποκλεισμου και ελεγες ψεματα κυριε Κοντονη..

Τελεσίγραφο από FIFA και UEFA

Η καμπανα βαραει βεβαια για τον ΣΚΑΙ του Αλαφουζου

 Η καμπανα βαραει βεβαια  για τον ΣΚΑΙ του Αλαφουζου

Πριν λιγο καιρο ο Βουλευτης των Ανεξαρτητων Ελληνων  Νικος Νικολοπουλος εθεσε ερωτημα στην Βουλη για την χορηγηση δανειου προς τον Γιαννη Αλαφουζο οπου το χαρακτηρισε δανειο-σκανδαλο.
Ολοι γνωριζουμε την επεκταση του συγκεκριμενου κυριου στα ΜΜΕ οπως η αγορα του sport fm ενω ηδη ειναι ιδιοκτητης του ΣΚΑΙ οπου λειτουργει ανευ αδειας.
Πως γινεται ενας τηλεραδιο καναλαρχης να λειτουργει παρανομα το ΜΜΕ του και απο πανω να παιρνει δανειο εκατομυριων ευρω για επεκταση των επιχειρησεων του
Και επειδη παντα εμεις μιλαμε με αποδεικτικα στοιχεια...Ιδου

Οι σφυρίχτρες στο Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα

Οι σφυρίχτρες στο Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα

Αυτοί σφυρίζουν Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα
 
Δείτε ποιοι σφυρίζουν την Πέμπτη το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα και τι έχουν κάνει φέτος στους αγώνες των δύο ομάδων.
Ο Σέρβος Μιλιβόγε Γιόβτσιτς, ο Γάλλος Έντι Βιατόρ και ο Πολωνός Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι θα διευθύνουν την Πέμπτη (22:00) τον τέταρτο αγώνα της σειράς των play offs μεταξύ Ολυμπιακού και Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.
Ας θυμίθουμει τι έκαναν φέτος οι τρεις τους στα παιχνίδια των δύο μονομάχων.

Aρα ..υπαρχει φοβος αποκλεισμου και ελεγες ψεματα κυριε Κοντονη..


Aρα ..υπαρχει φοβος αποκλεισμου και ελεγες ψεματα κυριε Κοντονη..

Με αυτην την ανακοινωση της ΓΓΑ αποδεικνυεται ξεκαθαρα οτι ο Υφ.αθλητισμου μας ελεγε ψεματα στην συνεντευξη  που εδωσε στον sport fm 94,6  οτι δεν εχει λαβει απειλες  για αποκλεισμο και ολα αυτα ανηκουν στην σφιαρα της δαντασιας ορισμενων κακοπροαιρετων.
Εμεις εδω στο Piraeus Planet  το ειχαμε βγαλει πρωτοι το θεμα με την επιστολη που ειχε λαβει ο Στ.Κοντονης απο τους γγ της FIFA-UEFA
Ιδου και οι αποδειξεις.

Σκέψεις για ομαδικό κώλυμα

Σκέψεις για ομαδικό κώλυμα


Με νέα διακοπή απειλείται το πρωτάθλημα!

Έρχονται εξελίξεις στον χώρο της διαιτησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαιτητές της Σούπερ Λίγκας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να στείλουν κωλύματα στην ΚΕΔ προκειμένου να μην συμμετάσχουν στα παιχνίδια της 33ης αγωνιστικής!

Ειναι τρελοι...ειναι τρελοι οι πρόεδροι (video-pics)

Ειναι τρελοι...ειναι τρελοι οι  πρόεδροι (video-pics)




Εξαλλοι πανηγυρισμοί Αγγελόπουλων και Μαρινάκη

Η συγκλονιστική εξέλιξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα προσέφερε αρκετές συγκινήσεις.
 Από τον κανόνα του άγχους αλλά και του ξεσπάσματος στο τέλος δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, που είδαν μαζί τον αγώνα.
Οι οικοδεσπότες Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μαζί με τον “φιλοξενούμενο” Βαγγέλη Μαρινάκη, πανηγύρισαν έξαλλα την πολύ μεγάλη νίκη, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτό που ακολουθούν.

Στο  βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε στο κάτω μέρος τον πανηγυρισμό των προέδρων του Ολυμπιακού.


“Θα γ**** τη μάνα σου, τη γυναίκα σου, τα παιδιά σου μπροστά σου!”

“Θα γ**** τη μάνα σου, τη γυναίκα σου, τα παιδιά σου μπροστά σου!”

Μετα μου λετε γιατι τον κραζουμε ...γιατι ανθρωπος αυτος ειναι οχι απλως ο εφευρετης της αλητειας αλλα και ο εφευρετης της χυδαιοτητας.
Θαθελα ναξερα ποσο υπερηφανοι εισαστε για αυτο το ρεμαλι που εχετε για προεδρο...Να τον χαιρεστε.
Το "φύλλο" της ντροπής!
rednews-filo-agonos

Μια ακόμα παράσταση χυδαιότητας και ντροπής που προσβάλει την Ελλάδα από τον “εφευρέτη” της αλητείας…
Τα όσα ανείπωτα εκστόμισε στους διαιτητές ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σύμφωνα με όσα έγραψαν οι ίδιοι στην έκθεσή τους, έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η Ευρωλίγκα.
«Ένα λεπτό μετά την είσοδό μας στα αποδυτήρια, η πόρτα άνοιξε με δύναμη απ’ τον κ.Δημήτρη Γιαννακόπουλο, συνοδεία 1 ανδρός.
Πέταξε ένα κερί προς τον κ.Ανκαραλί, αλλά πέτυχε την καρέκλα. Ήταν εξαιρετικά επιθετικός και συγκρατήθηκε από εμένα κι από έναν απ’ τους συνοδούς του, φωνάζοντας “Θα σε σκοτώσω. Δε θα φύγεις απ’ την Ελλάδα απόψε ζωντανός!
 Στο υπόσχομαι όπως σε βλέπω και με βλέπεις. Θα σε σκοτώσω, την οικογένειά σου κι αυτό είναι υπόσχεση!».
Το επανέλαβε αρκετές φορές και μετά είπε “Θα γ**** τη μάνα σου, τη γυναίκα σου, τα παιδιά σου μπροστά σου!”.
Μετά έφυγε.
Αυτό διήρκεσε 2 λεπτά και δεν υπήρχε ασφάλεια ή αστυνομία εκείνη τη στιγμή να μας προστατεύσει» ήταν όλα όσα σχετικά έγραψε ο Σλοβένος διαιτητής Νταμίρ Γιαμόρ.

Ήττα για την Κ-17 στην Τρίπολη

Ήττα για την Κ-17 στην Τρίπολη

Σε αγώνα της 23ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-17 που φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (21/4) στην Τρίπολη, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0 από τον Αστέρα.
Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Δημήτρης Μαυρογενίδης, δοκίμασε νέα σχήματα και νέα παιδιά, αφού ο Ολυμπιακός έχει προκριθεί στην τελική φάση και αυτά τα παιχνίδια εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας.
Τα δύο γκολ του αγώνα σημειώθηκαν από τον Νάτση στο 21' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και από τον Ζήση στο 37' με χτύπημα φάουλ. Ο Ολυμπιακός παίζει ξανά την Πέμπτη (23/4, 17:00) με τον Παναθηναϊκό στο Απήλιον.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Αγγελόπουλος, Μπέτσας (Νταΐ), Χελάς, Πριόνας, Θυμιανός, Λάμπρου (Κολτσίδας), Δερμιτζάκης, Τσίρμπας (Πετσής), Σπυριδάκης, Τζουμάκης (Κεφαλιανός), Κιρτζιαλίδης (Κωστανάσιος).

Sold out στο ΣΕΦ για την Πεμπτη

Sold out στο ΣΕΦ για την Πεμπτη


Sold out στο ΣΕΦ
Ούτε 24 ώρες δεν συμπληρώθηκαν από τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ και σε μιαμισυ ωρα στα εκδοτηρια εφυγαν και τα τελευταια 1500 εισητηρια! 
Η ουρα εφτανε απο τα εκδοτηρια μεχρι τα γηπεδακια του ΣΕΦ  αλλα δυστυχως τα εισητηρια ηταν πολυ λιγοτερα.
Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε!