moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

H επιλεκτικη ευαισθησια του Εισαγγελεα Σιμιτζογλου με την αβαντα Κοντονη

 H επιλεκτικη ευαισθησια του Εισαγγελεα Σιμιτζογλου με την αβαντα Κοντονη
 
 
Aυτο το σκανδαλο που συμβαινει καθημερινα σε αυτην την χωρα και συγκεκριμενα στην Ελληνικη Δικαιοσυνη ειναι ανευ προηγουμενου .
Η πελατειακη πολιτικη σχεση με το κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου εχει απλωσει τα πλοκαμια της μεχρι την Δικαιοσυνη και αυτο πλεον το γνωριζουν οι παντες.
ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΑ?
Ετσι κρινονται ακομα και οι Εισαγγελεις οταν εχουν επιλεκτικη ευαισθησια και παρεμβαινουν για τους μεν και οχι για τους δε...
Οι Εισαγγελεις πρεπει να μοιραζουν το καρπουζι στην μεση δικαια και οχι μονοπλευρα...πως θα το κανουμε?
Οι ρουφιανοι υπαρχουν ακομα και στο Καραισκακη εγραψα σε μια αρθρογραφια μου μολις χτες 
Oι ρουφιανοι βρισκονται ακομα και στο Καραισκακη  και αμεσα επενεβη ο ευαισθητος Εισαγγελεας κ. Σιμιτζογλου,για να τιμωρησει τα κακα ερυθρολευκα παιδια που εφιαχναν πανο κατα του κοινου μετωπου κατα τπου Ολυμπιακου που κανενας ευαισθητος Εισαγγελεας δεν εχει καταγγειλει μεχρι τωρα,ενα πανο το οποιο δεν εχει καμμια σχεση με τα πανο ντροπης που εχουν αναρτηθει απο τους οπαδους του Παναθηναικου στην μιση Ελλαδα  με χυδαιο και προσβλητικο περιεχομενο ,εγω το χαρακτηριζω εμετικο,και κανενας Εισαγγελεας δεν ειχε την ευαισθησια να παρεμβει?
Και γιατι να το κανει?
Οταν παραδειγμα προς μιμησιν ειναι η απαντηση του Κρατικου λειτουργου αυτης της χωρας και Υπουργου Αθλητισμου Σταυρου Κοντονη προς τους οπαδους του Ολυμπιακου :Να τα κανουν προσαναματα τα πανο τους...
Απο κει και υστερα τι να πεις?
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ...ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΠΑΝΟ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ?
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ?
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΚΙ Η ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ?
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ...Δεν εννουμε ολους τους λειτουργους τοτ Νομου αλλα αυτους που επιλεκτικα επεμβαινουν και μονο για προστασια η τιμωρια της μια πλευρας και οχι της αλλης
Ο συγκεκριμενος Εισαγγελεας δεν ειναι η πρωτη φορα που επιλεκτικα παρεμβαινει...συχνα πυκνα τον τελευταιο καιρο βλεπουμε το ονομα του να ειναι στην πρωτη γραμμη.
Οι φωτο που αναρτησα αποδεικνυουν ακριβως αυτο που λεμε.
Κανενας δεν τιμωρηθηκε για τα εμετικα αυτα πανο ουτε ο Παναθηναικος ουτε οι οπαδοι του.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΑ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ...
Η ΛΕΞΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΑΣ...
ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΘΥΡΑ 7 ΚΙ ΕΚΕΙ...
ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

 Ιδου και η ειδηση απο τα εντεταλμενα media που καμαρωνουν για...την παρεμβαση του Εισαγγελεα στα κακα παιδια του Ολυμπιακου
 
Παρέμβαση εισαγγελέα για το πανό

Μετά τη δημοσιοποίηση του πανό τεραστίων διαστάσεων που ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατά των Αλαφούζου, Μελισσανίδη, Πατέρα και Σαββίδη κινητοποιήθηκε ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου! 

Το βίντεο που κυκλοφόρησε χθες στο Διαδίκτυο έδειχνε την κατασκευή του πανό στο χώρο πάρκινγκ του γηπέδου «Καραϊσκάκης» που θα έχει ως αποδέκτες τους Γιάννη Αλαφούζο, Δημήτρη Μελισσανίδη, Νίκο Πατέρα, αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη, όπως αποδείχθηκε αργότερα! Για κάθε έναν, μάλιστα, υπήρχε και ανάλογο μήνυμα! Οι συγκεκριμένες εικόνες έφτασαν στον αθλητικό εισαγγελέα, ο οποίος κινητοποιήθηκε άμεσα.
Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ενημέρωσε τη ΓΑΔΑ για την ύπαρξη του πανό και τους υπογράμμισε πως δεν θα πρέπει να περάσει στο ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ξάνθη. Τους προειδοποίησε, μάλιστα, πως αν περάσει θα ελεγχθούν πειθαρχικά όλοι οι υπεύθυνοι.

Μετά την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση όλων των εμπλεκομένων αρχών σε περίπτωση που «ανέβει» στο ΟΑΚΑ κάποιο υβριστικό πανό ή ακόμα και το συγκεκριμένο! Σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν τα ματς διακόπηκαν μέχρι να «κατέβει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: