moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Football League:play off & play out

Football League:play off & play out

Ολοκληρώθηκε η προτελευταία αγωνιστική της Football League, η 25η. Δείτε πώς διαμορφώνονται οι βαθμολογίες σε play off και play out, αν ολοκληρωνόταν τώρα το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

 Μπάλα
Υπενθυμίζεται ότι οι πρωτοπόροι των δύο ομίλων έχουν μπόνους 3 πόντων στα μπαράζ ανόδου. Το ίδιο μπόνους έχουν οι δύο 5οι της κανονικής διάρκειας στα μπαράζ παραμονής, 2 παίρνουν οι 6οι και 1 οι 7οι.
Ο συντελεστής στα play off είναι το ''3'' (δηλαδή αφαιρείται η διαφορά του 1ου από τον 3ο και ακολούθως αυτή διαιρείται με το 3). Ο συντελεστής στα play out είναι ''4''. Έτσι προκύπτει η βαθμολογία στα μίνι πρωταθλήματα.

Γ' Εθνική:Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Γ' Εθνική:Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής


Αμετάβλητη η βαθμολογία στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής με την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής. Ο Παναργειακός πέρασε στην κορυφή στον 3ο όμιλο, ενώ στον 4ο ο πρωτοπόρος Κισσαμικός νίκησε την Τριγλία Ραφήνας.

Όπως ακριβώς στον 1ο όμιλο, έτσι και στον 2ο η κατάσταση στην κορυφή με την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής έμεινε αμετάβλητη. Η ΑΕ Καραϊσκάκης νίκησε εύκολα 3-0 εκτός έδρας τον Βατανιακό και είναι μόνη πρώτη, ενώ τα δεύτερα Τρίκαλα πέρασαν (1-2) από την έδρα του Οπούντιου Μαρτίνου.

Ο προγραμματισμός εν όψει της νέας σεζόν


Ο προγραμματισμός εν όψει της νέας σεζόν 

Ο προγραμματισμός εν όψει της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει στον Ολυμπιακό, όμως πολλά θα κριθούν από την παρουσία θα έχουν ορισμένοι παίκτες μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Εξετάσεις» για όλους!

 Την απόκτηση 3-4 εξαιρετικών ποδοσφαιριστών από τον Ολυμπιακό προανήγγειλε ο Πιέρ Ισά στην πρόσφατη ενημέρωση που έκανε στους δημοσιογράφους που παρακολουθούν το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ.

Ουγγαρία - Ελλάδα 0-0 (pics&video)

Ουγγαρία - Ελλάδα 0-0 (pics&video)

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ''Γκρουπάμα Αρένα''
Διαιτητής: Σεργκέι Καράσεβ
Βοηθοί: Άντον Αβεριάνοβ, Τίκον Καλούγκιν
4ος: Νικολάι Γκολούμπεβ
ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Παλ Ντάρνταϊ): Κίραλι, Φιόλα, Κάνταρ, Γιούχας, Λεάντρο, Έλεκ (70' λ. τρ. Πίντερ), Τόζερ, Γκέρα, Στίμπερ, Τζούτζακ, Σάλαϊ (68' Νίκολιτς).
ΕΛΛΑΔΑ (Σέρχιο Μαρκαριάν): Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Κονέ (77' Κατσουράνης), Χριστοδουλόπουλος (69' Φορτούνης), Φετφατζίδης (77' Γιαννιώτας), Αθανασιάδης. 
Γκολ: -
Κάρτες: Λεάντρο (13'), Έλεκ (54'), Πίντερ (79') - Κονέ (64'), Φετφατζίδης (65')

Η δικη μου κριτικη για την Εθνικη ομαδα..

Η δικη μου κριτικη για την Εθνικη ομαδα..

Δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει τι γραφουν οι δημοσιογραφοι και καλα για να βαφτισουν το κρεας ...ψαρι οτι η ομαδα και οι παικτες επιξαν σαν ηρωες και οτι εκαναν οτι μπορουσαν και ειναι ηρωες και παπαριες Μαριτσα μου...αλλα εγω τα βλεπω αλλιως τα πραγματα οσον αφορα την Εθνικη ομαδα

Κουντούρης: "Τα καλύτερα έρχονται"

Κουντούρης: "Τα καλύτερα έρχονται"

Πριν παμε στην κυρια ειδηση και τις δηλωσεις του Προεδρου του Ερασιτεχνη Ολυμπιακου Μιχαλξ Κουντουρη θα ηθελα να γραψω δυο λογια για καποιους νεοφερτους πουθεναδες Ολυμπιακαρες που μας αναγκαζου να βγαζουμε απο το συρταρι το...Ολυμπιακομετρο.
Αυτος ο προεδρος ειναι αυτος που βγηκε μπροστα με μερικους ακομα και εβαλε το στηθος του μπροστα οταν οι περισσοτεροι εκαναν απλα κριτικη στην διοικηση Συγγελιδη και τα οσα συνεβησαν τοτε.
Αυτο το γνησιο παιδι της Θυρας 7 της παλιας  καλης και αμιμητης Θυρας 7 εννοω βγηκε μπροστα και κατηγορηθηκε ακομα και απο κοντινους του οτι μπηκε για να...κονομησει.
Ο προεδρος αυτος ειναι εκεινος που καποιοι τον βριζατε πισω απο την ανωνυμια των πληκτρων για ενα χαμενο παιχνιδι μεσα σε τοσες επιτυχιες.
Να ξερετε ομως οτι σας εχει γραμμενους κατι τετοιους σαν εσας οπως και η πλειοψηφια των ενεργων και μαχιμων πραγματικων Ολυμπιακων και οτι τα εργα του σας αποστομωνουν και επειδη δεν γνωριζετε τιποτε για τον Ερασιτεχνη γιατι ποτε δεν ασχοληθηκατε,ξεκινηστε απο τωρα να μαθετε καποια πραγματα απο ανθρωπους που ειναι μεσα στα πραγματα και σιγουρα θα αλαξετε γνωμη,αν δεν αλλαξετε...τοτε αλλαξτε ομαδα καλυτερα.
Ας παμε στην ειδηση και στις δηλωσεις του προεδρου μας Μιχαλη Κουντουρη..
 
 

Ο Μιχάλης Κουντούρης επεσήμανε πως το ρεκόρ των πέντε σερί κατακτήσεων στο Κύπελλο είναι μόνο η αρχή και τόνισε πως τα καλύτερα έρχονται για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε με περηφάνια ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, ύστερα από το τέλος του τελικού στο Αγρίνιο, όπου η γυναικεία ομάδα βόλεϊ των ερυθρολεύκων κατέκτησε το πέμπτο σερί Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία της.
Συγκεκριμένα, είπε τα εξής: "Μόλις τελείωσε το 3ο φετινό final four που συμμετέχει η ομάδα μας για φέτος και ο απολογισμός είναι τρεις τελικοί και δύο κύπελλα. Μέχρι να τελειώσει η αγωνιστική χρονιά έχουμε και άλλα final four να συμμετάσχουμε και σε άλλα αθλήματα.

Σήμερα κατακτήσαμε το πέμπτο συνεχόμενο κύπελλο στο βόλεϊ γυναικών, σίγουρα κάτι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε συνηθίσει στα δύσκολα.  Αυτό το ρεκόρ είναι μόνο η αρχή, απο τα καλύτερα πουέρχονται για τον Ολυμπιακό απο την επόμενη σεζόν, που θα έχουμε απαλλαγεί εξολοκλήρου απο τα χρέη του παρελθόντος."

 

Eγω ξερετε τι εχω παρει χαμπαρι με το βρωμικο μυαλο μου?

 Eγω ξερετε τι εχω παρει χαμπαρι με το βρωμικο μυαλο μου?



Eγω ξερετε τι εχω παρει χαμπαρι με το βρωμικο μυαλο μου ετσι οπως με εχουν καταντησει να σκεφτομαι για παρτη τους αυτα τα ξεφτυλισμενα υποκειμενα κυριε Κοντονη?
Οτι στελνουν επιτηδες τους στρατους τους παντου και ειδικα οπου παιζει ο Ολυμπιακος για να δημιουργουνται επεισοδια ακομα σε αναμετρησεις χαντ μπολ οπως ειδαμε μεταξυ των δυο δικεφαλων με εναν και μοναδικο σκοπο.

John Poulman η...Jοhn Cup-man?

John Poulman η...Jοhn Cup-man?
 
Τα κοριτσια μας της πετοσφαιρισης κατεκτησαν ακομη εναν σερι τιτλο,του Κυπελλου Ελλαδος νικωντας τον Παναθηναικο στο Αγρινιο με 3-0 σετ και σηκωσαν την κουπα.
Ολα καλα και ολα ωραια ως εκει ομως...ξαφνικα η κουπα ομως εξαφανιστηκε,ρε που ειναι η κουπα, η κουπα εδω ,η κουπα εκει...ποιος την πηρε?

Ολυμπιακος για μενα σημαινει...(part 11)

Ολυμπιακος για μενα σημαινει...(part 11)


Δείτε το ενδέκατο από μία σειρά αφιερωμάτων του Olympiacos TV, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να καταθέτουν την ψυχή τους για την αγαπημένη τους ομάδας.

Κόροιβος Αμαλιάδας - Ολυμπιακός 70-87 (pics&video)

Κόροιβος Αμαλιάδας - Ολυμπιακός 70-87 (pics&video)


Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα με σκορ 70-87, παίζοντας καλό μπάσκετ ανά διαστήματα, συνδυάζοντας την ουσία με το θέαμα και με αυτό τον τρόπο παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ξεχώρισαν οι Λοτζέσκι (16π, 6ασ, 3ρ, 2κλ), Χάντερ (15π, 7ρ, 2κλ) και Αγραβάνης (13π, 6ρ).
Για την 22η αγωνιστική της Basket League, ο Ολυμπιακός κέρδισε σχετικά εύκολα τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα με σκορ 70-87, παραμένοντας μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2014-2015 και Αντε γεια...(pics&videos)

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2014-2015 και Αντε γεια...(pics&videos) 

Τα κοριτσια μας μας εκαναν ακομη μια φορα υπερηφανους ολους τους γαυρους σε ολη την Γη.
Κατεκτησαν το Κυπελλο Ελλαδος και εκαναν την διοργανωση...ρουτινα

Κρατος media και οι προεδροι των ομαδων σας ασελγουν την μνημη των αδικοχαμενων οπαδων

Κρατος  media και οι προεδροι των ομαδων σας ασελγουν την μνημη των αδικοχαμενων οπαδων



Η υποκρισια εχει και τα ορια της και ειδικα οταν γραφετε για εναν αδικοχαμενο οπαδο που ηταν ενα απο τα εθισμενα θυματα της θανατηφορας προπαγανδας σας στην βια και στην καταστροφη των παντων.
Εχετε την εντυπωση οτι μασαω να σχολιασω αυτο που γραψατε  στο SDNA  για τον χαμο του Φιλοπουλου? και καλα σας επιασε ο πονος ε?
Οχι βεβαια,επειδη ειμαι Ολυμπιακος? λαθος κανετε..
 Εγω ειμαι Ολυμπιακος και εχω μαθει να τα λεω στα ισα και να μην ντρεπομαι γιαυτο που ειμαι,
αυτοι που πρεπει να ντρεπεστε εισαστε εσεις οι εκδοτες και οι δημοσιογραφοι που οδγησατε θυτη και θυμα να συναντηθουν εκεινη την μαυρη ημερα και ο ενας να χαθει για παντα και ο αλλος να καταληξει στην φυλακη,αποτελεσμα?

Επεισόδια με τραυματία και διακοπή στον τελικό χάντμπολ (videos)

Επεισόδια με τραυματία και διακοπή στον τελικό χάντμπολ (videos)
 

Οταν λεμε οτι οι οπαδοι του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου ειναι καφροι ξερουμε τι λεμε και επειδη δεν θελουμε να τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι, οι καφροι ειναι αυτοι που εμειναν στο γηπεδο επειδη τους χαρτζηλικωνουν οι προεδροι τους σαν καλα στρατιωτακια ακολουθουν τσαμπαρια παντου με εναν και μονο σκοπο,τα επεισοδια.
Οι νοημπονες οπαδοι αυτων των ομαδων δεν πανε πια στο γηπεδο και ειδικα εκτος εδρας...το ξερουν και οι πετρες αυτο πια...

“Αυτο που εχω εδω δεν το βρισκω αλλου...”

“Αυτο που εχω εδω δεν το βρισκω αλλου...”

roberto
 
Ο Ρομπέρτο δηλώνει κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος και οτι αυτο που εχει στον Ολυμπιακο δεν θα το βρει αλλου...
Καλα ενταξει,να το ελεγε καποιος που ειναι Πειραιωτης και Ολυμπιακος απο τα γενοφασκια του οτι  ο Ολυμπιακος ειναι ενας πολυ καλος λογος να αποριψεις προταση ακομα και απο την Μπαρτσελονα  θα ελεηγα οτι ειναι λογικο...ποια Μπαρτσελονα ρε φιλε θα ελεγα πλακα μου κανεις? Θρυλος για παντα...
Αλλα να το λεει ενας Ισπανος που το 99% εξ αυτων εχουν ονειρο τους να παιξουν στην Μπαρτσα η στην Ρεαλ...εχει αλλη αξια και βαρυτητα.
Την προηγούμενη Κυριακή το «φώναξε» μέσω της «Realnews». Σήμερα το «φωνάζει» ξανά μέσω του «Γαύρου». Για τον Ρομπέρτο και το πόσο ευτυχής αισθάνεται στον Ολυμπιακό ο λόγος.
«Το πώς αισθάνομαι στον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο να το βρω σε άλλο μέρος», δήλωσε σήμερα στην εν λόγω εφημερίδα στην οποία έκανε λόγο και για την περηφάνια και το βάρος που αισθάνεται φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. «Έχω την ευθύνη να φέρω το περιβραχιόνιο και είμαι περήφανος γι’ αυτό», είπε.
Όσο για το φινάλε της σεζόν, ήταν ξεκάθαρος: «Πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά στο πρωτάθλημα και το κύπελλο, με όμορφο ποδόσφαιρο».

Και εμεις σου απανταμε συγγαυρε Ρομπερτο...αλανι για παντα στο λιμανι!

Κ-11: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-1

Κ-11: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-1


Νίκη για την ομάδα του Τάσου Κυριακόπουλου για το Attica Cup.
Σ' αγώνα για το "Attica Cup" που "φιλοξενήθηκε" στον Άλιμο η Κ-11 του Ολυμπιακού κέρδισε με 2-1 την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού.
Η ομάδα του Τάσου Κυριακόπουλου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και είχε ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ.
 Για την ομάδα μας σκόραραν οι: Φλώκος, Αρβανιτάκης.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σκαρτσιάρης, Αδαμόπουλος, Γκίνι, Τσιάβος, Αλέξης, Κορφιάτης, Αρβανιτάκης, Γιαννόπουλος, Φλώκος, Γιαλεδάκης,Σταυρόπουλος, Γαλάνης, Μάνδρος, Ράμμος.

Επτά γκολ στον Παναθηναϊκό η Κ-13

Επτά γκολ στον Παναθηναϊκό η Κ-13


Στα επτά γκολ σταμάτησε η ομάδα Κ-13 του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό!
Σε αγώνα του "Attica Cup" που φιλοξενήθηκε το πρωί του Σαββάτου (28/3) στο Μοσχάτο, η Κ-13 του Ολυμπιακού κέρδισε με 7-0 την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού.

Το μελλον του Ολυμπιακου ,οι Ακαδημιες του...

Το μελλον του Ολυμπιακου ,οι Ακαδημιες του...

Το μελλον του Ολυμπιακου στην πετοσφαιριση ειναι οι Ακαδημιες του και συγκεκριμενα οι κατηγοριες των Κορασιδων Ακαι Β ,Εφηβων και Παιδων,οι οποιοες κατακτουν τις νικες την μια πισω απο την αλλη οπως επισης και τους τιτλους γεμιζοντας τα ραφια της τροπαιοθηκης τους και γραφουν νεες χρυσες σελιδες στην ερυθρολευκη ιστορια των Ακαδημιων.

Euro 2016:Ενδιαφεροντα παιχνιδια σημερα

Euro 2016:Ενδιαφεροντα παιχνιδια σημερα

Πέραν της ελληνικής «μάχης» με την Ουγγαρία μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση της Πορτογαλίας με τη Σερβία, ενώ η Γερμανία αναζητά να πλησιάσει την κορυφή του ομίλου της.

Σε Βουδαπέστη και Λισσαβώνα
Αν δεν υπήρχε το κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής μας με την Ουγγαρία για τον έκτο όμιλο της προκριματικής φάσης του Euro 2016, σίγουρα το βλέμμα μας θα στρεφόταν στον πολύ ενδιαφέρον Πορτογαλία-Σερβία, το οποίο ξεκινάει την ίδια ώρα. Οι φιλοξενούμενοι καίγονται πιο πολύ για βαθμούς, καθώς έχουν μείνει πίσω όντας στην προτελευταία θέση και οι γηπεδούχοι είναι στη δεύτερη.
Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Γερμανία δεν έχει κάνει το ξεκίνημα που αναμενόταν, ενώ σήμερα παίζει στη Γεωργία και εκτός από τη δική της νίκη ελπίζει και σε στραβοπάτημα της Πολωνίας, που θα τη φέρει πιο κοντά στην πρώτη θέση, αλλά ακόμη και στην κορυφή του έκτου γκρουπ.

Αναλυτικά

«Σεναρια για Ζινιάκ και Ολυμπιακό »

«Σεναρια για Ζινιάκ και Ολυμπιακό »

«Ο Ολυμπιακός για Ζινιάκ;» 
Στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι τα βλέμματα δεν είναι στραμμένα στα μεταγραφικά και στον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν. 
Τα  σενάρια των mredia περί ενδιαφέροντος για παίκτες δεν σταματούν. 
Έτσι σημερινό δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας φέρνει και πάλι στο προσκήνιο τον Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ .
Το όνομα του Γάλλου επιθετικού έχει γραφεί και παλιότερα σε ρεπορτάζ από το εξωτερικό για τους ερυθρόλευκους. Έτσι σε αυτό ο συντάκτης επισημαίνει ότι ο Ζινιάκ παραμένει στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι.
Ο Ζινιάκ γνωρίζει για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για το ερχόμενο καλοκαίρι που μένει ελεύθερος αλλά έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις και από άλλες ομάδες της Ευρώπης.

Το σήκωσε στη Θεσσαλονίκη ο Τσουρούτας

Το σήκωσε στη Θεσσαλονίκη ο Τσουρούτας

Το σήκωσε στη Θεσσαλονίκη ο Τσουρούτας!

Στην καλύτερη δυνατή κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται ο Γιώργος Τσουρούτας ενόψει της συμμετοχής του στις 2 Μαΐου στο «Grand Prix» της Μαδρίτης.
Ο αθλητής Ξιφασκίας του Ολυμπιακού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο «Διεθνές Κύπελλο Θεσσαλονίκης» το οποίο διοργανώθηκε από τον «Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης» στη Στρατιωτική Σχολή.
 Ο Γιώργος Τσουρούτας με απολογισμό οκτώ νικών σε ισάριθμα ματς σήκωσε την κούπα στη Θεσσαλονίκη, σε μια διοργάνωση που είχε συμμετοχές από αρκετές χώρες των Βαλκανίων και την Κύπρο.
Αρχικά ο Τσουρούτας κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλό του με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς και πέρασε εύκολα τα δυο πρώτα νοκ άουτ. Στη συνέχεια επικράτησε στον ημιτελικό του Σιάλτση (ΓΕΦ) με 15-9 και στον τελικό του Παναγιωτίδη (Μέγας Αλέξανδρος) με 15-8. Ο απολογισμός φυσικά είναι εξαιρετικός για τον αθλητή του Ολυμπιακού ο οποίος εστιάζει την προσοχή του στο «Grand Prix» της Μαδρίτης.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Κυριακής

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Κυριακής



Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

10:00 OTE SPORT 1, ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1, GP ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ, ΑΓΩΝΑΣ
13:00 OTE SPORT 3, ΜΠΑΣΚΕΤ, BASKET LEAGUE, ΑΕΚ-ΑΡΗΣ
13:00 OTE SPORT 6, ΜΠΑΣΚΕΤ, LIGA ENDESA, ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ