moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Απο τον...σαγωνια στον...μασελα της δημοσιοκαφριλας (video)

Απο τον...σαγωνια στον...μασελα της δημοσιοκαφριλας (video)


Tι να πει κανεις και για ποιον απο τους εντεταλμενους δημοσιοκαφριλες να σχολιασει? για ν Βαζελαρα? για τον Νικολογιανη? για τον Δεσυλα? για τον Σαγωνια τον Θωμαιδη?
Εδω μεχρι τον Αλεφαντο επιστρατευσαν για ενα 50ρικο την εκπομπη να σχολιαζει μονο για τον Ολυμπιακο τα χειροτερα...ουτε τσιπα πανω του.
Τωρα επιστρατευτηκε και ο...μασελας της δημοσιοκαφριλας ...ποιος αλλος? Ο Γεωργιου σπικινγκ...
Βγηκε να μας πει οπως θα δειτε και στο video οτι ο Ολυμπιακος εχει προκαλεσει τα επεισοδια..ελεος ρε...που θα ελεγε λαο ο Γεωργιου σπικινγκ.

Δηλαδη...ναι εγιναν επεισοδια σε Τουμπα,Λεωφορο,και ΟΑΚΑ αλλα δεν φταινε οι οπαδοι των συγκεκριμενων ομαδων,αλλα ο Ολυμπιακος που υπαρχει στο Ελληνικο πρωταθλημα ,η παραγκα του...δεν το λεει για να μην φαει καμμια μυνηση αλλα το υπονοει...
Φταιει ο Ολυμπιακος που εχει επενδυσει στο φετεινο ροστερ μονο πανω κατω 20 εκατομυρια και δεν φταινε οι...ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟ που συνολικα εχουν επενδυσει το πολυ ...5.000000 ευρω και πολλα λεω.
ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ,ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ
Τα αφεντικα ολων αυτων των δημοσιοκαφρων σαν και αυτο το μουτρο που τολμαει και βγαινει με αυτην την φατσα εδω και χρονια στην τηλεοραση και λασπολογει  τους νοικοκυρηδες.
Αυτους που φερνουν βαθμους και δοξα στην Ελλαδα απο την παρουσια τους στα Ευρωπαικα γηπεδα
Κατι τετοι σαν αυτον εδω και δεκαετιες  βγαζουν μεροκαματο και ζουν απο τους απατεωνες και τους λαθρεμπορες του Ελληνικου ποδοσφαιρου  και που ωθουν τους ανεγκεφαλους οπαδους των συγκεκριμενων ομαδων οχι ολους για ακομα και εκει υπαρχουν καποιοι που εχουν μυαλο αλλα εχουν αποχωρησει απο τα γηπεδα φηνοντας την θεση τους στους υπολοιπους που ειναι καφροι και μπουνταλαδες.
Αυτοι λοιπον οι μπουνταλαδες ταιζονται καθημερινα απο αυτους τους δημοσιοκαφρους με  μισος κατα του Ολυμπιακου και με παραμυθια του τυπου ο Ολυμπιακος φταει που γινονται επεισοδια...δινει αυτος ο δημοσιοκαφρος δικιο δηλαδη  στον ανεγκεφαλο οπαδοι που εκανε τα επεισοδια οτι ειχε δικιο που τα εκανε για να τα ξανακανει.
ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΙ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ...
Αυτους τους δημοσιοκαφρους πρεπει να μαζεψεις πρωτα κυριε Κοντονη ,αυτους που εδω και δεκαετιες καταστρεψαν το Ελληνικο ποδοσφαιρο και το οδηγησαν εδω που βρισκεται
Κυριε Γεωργιου...λιγο φιλοτιμο δεν βλαπτει..θα επρεπε να ντρεπεσαι για ολα αυτα που εχεις πει εδω και χρονια και που συνεχιζεις να λες ...αλλα ατομα σαν εσενα υπαρχουν επειδη υπαρχουν καποιοι που τους ταιζουν για να καλυψουν την ανικανοτητα και την ανυπαρξια τους

Δειτε τι ειπε αυτος ο...κυριος Γεωργιου σπικινγκ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: