moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Με 37 αθλητές το προαγωνιστικό τμήμα

Με 37 αθλητές το προαγωνιστικό τμήμα

Με 37 αθλητές το προαγωνιστικό τμήμα

Η προαγωνιστική ομάδα του Συλλόγου μας θα λάβει μέρος με 37 αθλητές - τριες στους Χειμερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών 9-12 ετών που θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νίκαιας 6-8/3/15, με τις παρακάτω ώρες έναρξης αγώνων.

Στην Πράγα στρέφουν την προσοχή τους οι λάτρεις του κλασσικού αθλητισμού

Στην Πράγα στρέφουν την προσοχή τους οι λάτρεις του κλασσικού αθλητισμού


 Ποια μεγάλα ονόματα θα λάβουν μέρος αλλά και ποιες είναι οι μεγάλες «μάχες» για τα μετάλλια.
 Οι ελπίδες των Ελλήνων αθλητών για διάκριση.


Το 33ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Πράγα ανοίγει τις πύλες και αναμένονται σπουδαίες μάχες σε όλα τα αγωνίσματα.
Συνολικά στην πρωτεύουσα της Τσεχίας θα πάρουν μέρος 643 αθλητές και αθλήτριες, αριθμός-ρεκόρ, αφού είναι μεγαλύτερος από εκείνον του Μπέρμιγχαμ που ήταν 587.
 Στην Πράγα αναμένονται Παγκόσμιοι πρωταθλητές και κάτοχοι Παγκόσμιων ρεκόρ και η διοργάνωση αναμένεται να ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Παρασκευής (06/03)

 Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Παρασκευής (06/03) 


Ενημερωθείτε για τις  αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

15:00 EUROSPORT, ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ALGARVE CUP, ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΚΙΝΑ
17:00 EUROSPORT, ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ALGARVE CUP, ΓΑΛΛΙΑ-ΔΑΝΙΑ
18:00 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, FOOTBALL LEAGUE, ΛΑΜΙΑ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ
19:30 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA 2, ΦΟΡ. ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ-ΜΠΟΧΟΥΜ
20:00 NOVASPORTS 3, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
21:30 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, LIGUE 1, ΤΟΥΛΟΥΖ-ΜΑΡΣΕΪΓ
21:30 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA, ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΧΕΡΤΑ
21:45 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
21:45 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΛΕΒΑΝΤΕ-ΕΪΜΠΑΡ
22:00 NOVASPORTS 3, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ-ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
   Και μην ξεχνατε...

Euroleague:Τα αποτελεσματα της Πεμπτης (videos)

Euroleague:Τα αποτελεσματα της Πεμπτης (videos) 


 H Φενέρ έφτασε τις 6 σερί νίκες στην Euroleague, η ΤΣΣΚΑ ανέτρεψε το εις βάρος της -16 κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα, ο Ερυθρός Αστέρας υπέταξε τη Μακάμπι ενώ η Μπαρτσελόνα έκανε το 4-0 στα φετινά ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έφτασε τις έξι συνεχόμενες νίκες στην Euroleague μετά το 92-79 επί της Νίζνι στην Ulker Sports Arena, πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Από 'κει και πέρα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβλήθηκε 74-81 της Λαμποράλ Κούτσα στη Fernando Buesa Arena αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 16 πόντους (σ.σ. 33-17).
Πρώτος σκόρερ για τους Ρώσους αναδείχτηκε ο Βιτάλι Φριντζόν (13π.) ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε ο Βίκτορ Χριάπα, για πρώτη φορά φέτος.
 Με επιμέρους σκορ 24-9 στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε με 89-76 τη Μακάμπι στην Kombank Arena και υποχρέωσε τους πρωταθλητές Ευρώπης στην τρίτη ήττα τους στο ΤΟΡ-16. Η Μπαρτσελόνα κέρδισε για τέταρτη φορά φέτος τον Παναθηναϊκό (81-77) και έχει πλέον το πάνω χέρι για τη δεύτερη θέση του ομίλου, που φέρνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Tα videos με τα highlights απο τις αναμετρησεις 

Κυπελλο Ελλαδος:Τα αποτελεσματα του διημερου(videos)

Κυπελλο Ελλαδος:Τα αποτελεσματα του διημερου(videos)


Από την επική πρόκριση του Ηρακλή, μέχρι την τριάρα της Ξάνθης.

Τρία παιχνίδια είχαμε την εβδομάδα που διανύουμε για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Ηρακλής μπορεί να έχασε με 2-0 από τον Πανιώνιο, όμως η πρόκριση παίχτηκε στα πέναλτι και εκεί ο Γηραιός πήρε το εισιτήριο για τους "4".
Στα ημιτελικά έφτασαν και Απόλλωνας Σμύρνης, Ξάνθη που πήραν εύκολες νίκες απέναντι σε Χανιά και ΟΦΗ αντίστοιχα.

Η προετοιμασια για το ματς με τον Πανθρακικο

Η προετοιμασια για το ματς με τον Πανθρακικο
 
Με πρωϊνή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πολλή δουλειά επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στόχος 
 
1213012
Με πρωϊνή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.
Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πολλή δουλειά επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στόχος ήταν η καλή κυκλοφορία και η δημιουργία φάσεων στην αντίπαλη εστία, συνοδευόμενες από καλά τελειώματα και γκολ. Στη συνέχεια οι παίκτες έκαναν και δίτερμα, δουλεύοντας επάνω στην τακτική και αναπτύσσοντας την επιθετική και αμυντική λειτουργία τους.
Ο Ομάρ έχει υποστεί μία ελαφριά σύσπαση στον λαγονοψοΐτη δεξιά (χθες ένιωσε ενοχλήσεις περίπου σε εκείνο το σημείο) και θα προφυλαχθεί για λίγες ημέρες, προκειμένου να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα. Θεραπεία έκανε ο Νταβίντ Φουστέρ, ενώ ατομικό έκαναν οι Γιαννιώτης και Στρέζος.
Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 και στη συνέχεια θα γίνει γνωστή και η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή, για το ματς με τον Πανθρακικό.

Πανο με εμετικο περιεχομενο στο ΟΑΚΑ κατα του Βαγγελη Μαρινακη

Πανο με εμετικο περιεχομενο στο ΟΑΚΑ κατα του Βαγγελη Μαρινακη


Τωρα θα επιληφθει κανεις του θεματος?Η FIBA ισως?
Η Euroleague? Eδω στην Ελλαδα κανεις?
Με εμετικο περιεχομενο πανο ξεκινησαν τα πρασινα καλοπαιδα του ΟΑΚΑ κτα του Βαγγελη Μαρινακη και βεβαια οπως ηταν αναμενομενο κανεις δεν εκανε και καμμια προσπαθεια να το κατεβασει.
Αληθεια σηκωνω τα χερια ψηλα με την παρτη σας  δεν ξερω ουτε πως πρεπει να σας αντιμετωπισει κανεις...
Ασε και το αλλο..
Τα παιδια απο το http://www.newspao.gr/ ρο λανσαρουν και σαν...αποκλειστικο και παραπονιουνται κιολας που δεν το εδειξε κανεις...!!!!
Ιδου...

Ετοιμάζεται «πράσινο» συλλαλητήριο?Για ποιο λογο?

Ετοιμάζεται «πράσινο» συλλαλητήριο?Για ποιο λογο?

Ειλικρινα δυσκολευομαι να καταλαβω τον λογο αυτου ου ειρηνικου συλαλητηριου οπως το παρουσιαζουν οι οπαδοι του Παναθηναικου..

 Για ποιον λογο γινεται?πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην «Λεωφόρο»?Οταν κανεις κατι τετοιο πρεπει να παρουσιαζεις και τον λογο που το κανεις...Εδω δυσκολευομαστε να καταλαβουμε την σπασμωδικη κινηση της Κυβερνησης να γινουν οι αγωνες κεκλεισμενων των θυρων ,τωρα προσπαθουμε να καταλαβουμε και την σπασμωδικη αυτη κινηση των οπαδων του Παναθηναικου κατι που το γνωριζει και η διοικηση του βεβαια.

Εδω λεμε να κυλησουν ολα ομαλα και να δουμε πως ολοι μαζι θα συνταχθουμε για το καλυτερο αυριο του Ελληνικου Αθλητισμου και αυτοι διοργανωνουν συλαλητηριο και χωρις να γνωστοποιουν τον λογο...

Ο μονος λογος που μπορω να καταλαβω εγω ειναι η εκβιαστικη επιδειξη δυναμης στην Κυβερνηση σαν να λεει κοιτα ψηφαλακια που θα χασεις...Μια παλια και αναγνωρισμενη τακτικη του Παναθηναικου...αν ειναι αλλιως ας βγουν για ποιον λογο θα γινει αυτο το συλαλητηριο,γιατι εμεις δεν το καταλαβαμε...ο Παναθηναικος τους χρειαζεται...οκ ρε παιδια για ποιο πραγμα ομως θα μας πειτε?

Ιδου και η ειδηση...

Ετοιμάζεται «πράσινο» συλλαλητήριο

 
Ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ετοιμάζουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού την ερχόμενη Κυριακή, πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην «Λεωφόρο», την οποία προανήγγειλαν με πανό στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Με ένα πανό, στο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, που ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός σε χρειάζεται. Ειρηνική συγκέντρωση στη Λεωφόρο την Κυριακή στις 7 μ.μ», οι οπαδοί του «Τριφυλλιού» καλούν τον κόσμο σε συγκέντρωση έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την τιμωρία της ομάδας αλλά και τις τελευταίες αποφάσεις της Πολιτείας για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 19.00, ενώ μισή ώρα αργότερα θα ξεκινήσει κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Χωρίς τρεις στο Μιλάνο ο Ολυμπιακος

Χωρίς τρεις στο Μιλάνο ο Ολυμπιακος



Δίχως τους Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μιχάλη Τσαϊρέλη και Δημήτρη Κατσίβελη θα ταξιδέψει στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση της Παρασκευής ((6/3, 21:45, Novasports 2)) απέναντι στην Εμπόριο Αρμάνι.


Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του Τοπ-16, με τους Μπρεντ Πέτγουεϊ και Μιχάλη Τσαϊρέλη να μην παίρνουν μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (04/03), καθώς ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στον ώμο και στους προσαγωγούς αντίστοιχα. Ετσι Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλη δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το ματς της Παρασκευής.

 Χωρίς τρεις στο Μιλάνο

Εκτός από την «ερυθρόλευκη» αποστολή θα μείνουν και ο Δημήτρης Κατσίβελης (θλάση στα πλευρά) και ο ανέτοιμος Δημήτρης Αγραβάνης, ενώ στην Ιταλία θα ταξιδέψουν οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Ανδρέας Χριστοδούλου.

Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως τον τελευταίο μήνα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ο Γιώργος Πρίντεζης. Παρά την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε, την οποία και έχει ξεπεράσει, πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις κόντρα σε ΑΕΚ (11π), Μάλαγα (13π) και Τρίκαλα (22π). Παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες στην επίθεση, ειδικά σε στιγμές που η ομάδα δείχνει στατική και είναι αποτελεσματικός στο κομμάτι του σκορ, όντας σημείο αναφοράς και εγγύησης για τους ερυθρόλευκους στο "ζωγραφιστό". Βγάζει στο παρκέ μία περισσότερο ηγετική συμπεριφορά, στα δύσκολα φωνάζει "παρών" και μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη αποτελούν τους δύο πιο φορμαρισμένους παίκτες των Πειραιωτών αυτή τη περίοδο.

 Πρίντεζης, ένας… μοναχικός καουμπόι

Είναι δεδομένο πως στο Μιλάνο ο Γιώργος Πρίντεζης θα πάρει μπόλικα λεπτά συμμετοχής, αντιμετωπίζοντας στη θέση "4" τους Λίνας Κλέιζα και Νικόλο Μέλι. Δεν γίνεται όμως να παίξει για... 40 λεπτά. Λύση, λοιπόν, θα βρεθεί εκ των έσω. Και το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι διαθέτει ένα ρόστερ με βάθος, διαθέτοντας πολλούς παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε δύο θέσεις. Ένας από αυτούς είναι και ο Τρεμέλ Ντάρντεν, ο οποίος και θα αναλάβει (και) τον ρόλο του πάουερ-φόργουορντ στην αναμέτρηση κόντρα στην Αρμάνι. Θα παίξει και στη θέση του, στο "3", αλλά όταν θα χρειαστεί να πάρει ανάσες ο υπαρχηγός των Πειραιωτών, ο Αμερικανός θα είναι ο παίκτης που ουσιαστικά θα καλύψει το κενό του Μπρεντ Πέτγουεϊ. Είναι κάτι που ο Γιάννης Σφαιρόπουλος το δοκίμασε και στο περασμένο ματς στα Τρίκαλα. Υστερεί σε ύψος ο Ντάρντεν (1.95), αλλά πρόκειται αναμφισβήτητα για έναν σκληροτράχηλο και δυνατό παίκτη, με αθλητικά προσόντα, ο οποίος μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις. Μπορεί να μαρκάρει στο low-post (άλλωστε πρόκειται για έναν από τους καλύτερους αμυντικούς παίκτες της ομάδας), ενώ και στην επίθεση διαθέτει παιχνίδι με πλάτη.

Στο πρόσφατο παρελθόν, πάλι λόγω έλλειψης "4αριών", ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε δοκιμάσει να παίξει στην πεντάδα του με τους Μπράιαντ Ντάνστον και Οθέλο Χάντερ, αλλά δύσκολα θα δούμε αυτό το σενάριο στο παρκέ, εκτός και αν υπάρξει πρόβλημα με τα φάουλ. Οι δύο Αμερικανοί σέντερ του Ολυμπιακού μπορούν να παίξουν και στο "4" αν χρειαστεί, καθώς έχουν την ικανότητα να μαρκάρουν και μακριά από το "ζωγραφιστό", αλλά αυτό είναι ένα εναλλακτικό πλάνο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί μοναχά σε περίπτωση ανάγκης. Εφόσον, λοιπόν, ο Τρεμέλ Ντάρντεν θα πάρει λεπτά συμμετοχής σαν πάουερ-φόργουορντ, αυτό σημαίνει πως θα αυξηθεί και ο χρόνος παρουσίας του Ματ Λοτζέσκι στο "3", ενώ για ορισμένα λεπτά είναι πιθανό να δούμε και σχήμα με τρία γκαρντ, με τους Μάντζαρη, Σλούκα, Σπανούλη.

Σφαιρόπουλος: «Πρέπει να πάμε το παιχνίδι εκεί που εμείς θέλουμε»

Σφαιρόπουλος: «Πρέπει να πάμε το παιχνίδι εκεί που εμείς θέλουμε»
Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με προορισμό το Μιλάνο και οι Γιάννης Σφαιρόπουλος, Όλιβερ Λάφαγετ μίλησε για το σημαντικό ματς με την Εμπόριο Αρμάνι . Τι είπε ο coach του Ολυμπιακού για τις απουσίες…
Ο head coach του Ολυμπιακού αρχικά τόνισε πως «η Αρμάνι είναι μια ομάδα πολύ μαχητική σε άμυνα και επίθεση. Παίζουν με ενέργεια, βάζουν τα κορμιά τους στη φωτιά, πρέπει να είμαστε μαχητικοί σε άμυνα και επίθεση. Είναι ομάδα με σκαμπανεβάσματα σε άμυνα και επίθεση και εκεί πρέπει να χτυπήσουμε. Πρέπει να πάμε το παιχνίδι εκεί που εμείς θέλουμε, θα πρέπει να εξουδετερώσουμε τα ατού τους και να κάνουμε τη δική μας δουλειά σε άμυνα και επίθεση».
Στη συνέχεια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για το εάν κάποιες κακές αμυντικές βραδιές της ομάδας οφείλονται στην κούραση όπως στο ματς κόντρα στα Τρίκαλα. «Αμυντική κούραση δεν υπάρχει, όποιος παίζει στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να κουράζεται. Όποιος κουράζεται να πάει σπίτι του. Δεν προέρχεται από κούραση, είναι θέμα συγκέντρωσης, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Δουλέψαμε κάποια κομμάτια της άμυνας αυτές τις δύο ημέρες και νομίζω θα είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα μας»., απάντησε.
Τέλος για τις απουσίες που υπάρχουν ιδιαίτερα στη θέση “4” στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» απάντησε πως «έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε εκ των έσω την απώλεια στη θέση αυτή. Και σε αυτό το κομμάτι αμυντικά και επιθετικά έχουμε σχεδιάσει κάποια άλλα σχήματα που θα είναι έτοιμα να αποδώσουν και στο παιχνίδι».
Από τη μεριά του ο Όλιβερ Λαφαγέτ υπογράμμισε πως  «είναι δύσκολος αντίπαλος η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, έχουν πολλούς και ποιοτικούς παίκτες. Πρέπει να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ, να παίξουμε καλή άμυνα και να δώσουμε όλη μας την ενέργεια. Είναι σε φόρμα, βελτιώνονται συνέχεια, οπότε εμείς πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα».

Λαφαγιέτ: "Nα παίξουμε το δικό μας μπάσκετ" 

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το Μιλάνο όπου την Παρασκευή (6/3, 21:45) θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι, για την 9η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague, ο Αμερικανός γκαρντ των Πειραιωτών, Όλιβερ Λαφαγιέτ, μίλησε για την αναμέτρηση.


Συγκεκριμένα, είπε τα εξής: "Είναι δύσκολος αντίπαλος η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, έχουν πολλούς και ποιοτικούς παίκτες. 
Πρέπει να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ, να παίξουμε καλή άμυνα και να δώσουμε όλη μας την ενέργεια. Είναι σε φόρμα, βελτιώνονται συνέχεια, οπότε εμείς πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα".

Μπάνκι: «Ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας »

Μπάνκι: «Ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας » Οι Λούκα Μπάνκι και Νίκολο Μέλι μίλησαν για το σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στην Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και τον Ολυμπιακό (6/3, 21:45/Novasports 2), που θα κρίνει πολλά στο TOP 16…
«Αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο του ομίλου μας. Για μας είναι ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ομάδα πολύ δυνατή και αθλητική, με ηγέτη τον Βασίλη Σπανούλη που έχει σπουδαίες ικανότητες. Απέναντι σε τέτοιες αρετές, θα χρειαστεί εμείς να έχουμε συνέπεια και ένταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα», ανέφερε ο προπονητής της ΕΑ7 Αρμάνι Μιλάνο, Λούκα Μπάνκι.
Ο Νικολό Μέλι, είπε με τη σειρά του: «Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να πετύχουμε κάτι στο Top 16, καθώς εξαρτόμαστε κι από άλλες ομάδες και ποτέ δεν ξέρεις πότε είναι η τελευταία σου ευκαιρία. Σίγουρα πάντως ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ συμπαγής και ταλαντούχα ομάδα, με έναν μεγάλο κορμό Ελλήνων παικτών. Θα είναι σπουδαία υπόθεση να τους νικήσουμε». 

Ο στατιστικός πίνακας για το Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός

Ο στατιστικός πίνακας των δύο αντιπάλων, με τους Σπανούλη και Σάμουελς να ξεχωρίζουν από κάθε ομάδα.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει καλύτερη ομάδα από την Αρμάνι Μιλάνο, την οποία και κέρδισε στον πρώτο γύρο του TOP-16 στο ΣΕΦ με 81-58. Οι Ιταλοί υστερούν σε χημεία και ομοιογένεια. Έχουν ορισμένους παίκτες με ταλέντο και ικανότητα, με τους Σαμάρντο Σάμουελς (σέντερ) και Ντάνιελ Χάκετ (γκαρντ) να ξεχωρίζουν, αλλά πρόκειται για μία ομάδα ψυχολογίας.
  Αν τους μπουν τα σουτ και τους βγει το παιχνίδι στην επίθεση, καταφέρνοντας να διεκδικήσουν τη νίκη μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, αποκτούν αυτοπεποίθηση. Αν το ματς δεν κυλήσει όπως επιθυμούν, συνήθως το... παρατάνε. Δεν έχουν την αυταπάρνηση και την ικανότητα να γυρνούν τους αγώνες, στοιχείο το οποίο χαρακτηρίζει τους Πειραιώτες.

Οι Ιταλοί παρουσιάζουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους και εκεί θα πρέπει να χτυπήσουν οι ερυθρόλευκοι. Αν οι Πειραιώτες παρουσιαστούν σοβαροί, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους, παίζοντας την καλή άμυνα που ξέρουν και μπορούν, περιορίζοντας τα "όπλα" των Ιταλών, αποκτώντας παράλληλα ένα γρήγορο προβάδισμα στο σκορ, τότε θα έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα ώστε να φτάσουν στη νίκη. Ο Ολυμπιακός Διαθέτει καλύτερη ομάδα, με μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο (το κενό του Πέτγουεϊ θα το καλύψει ο Ντάρντεν), αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποτιμήσει τον αντίπαλο του. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως η Αρμάνι Μιλάνο δεν έχει καταφέρει ακόμη να κερδίσει στην έδρα της στο TOP-16.



ΠΑΟΚ &ΠΑΟ:«Δεν ήμασταν καν παρόντες»Τι απαντησε η ΠΑΕ Ολυμπιακος

ΠΑΟΚ &ΠΑΟ:«Δεν ήμασταν καν παρόντες»Τι απαντησε η ΠΑΕ Ολυμπιακος

 
 
Μετά τον ΠΑΟΚ και απ’ τον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζουν πως όχι μόνο δεν ψήφισαν την αλλαγή μέρας του αγώνα του Ολυμπιακού, αλλά δεν ήταν καν παρόντες, αντικρούοντας το «ομόφωνη απόφαση» της Λίγκας!
Τελευταία ενημέρωση 05/03/2015, 19:36
Ακόμα μια διάψευση -μετά απ’ αυτή του ΠΑΟΚ- σε βάρος της Σούπερ Λίγκας και της διαρροής περί «ομόφωνης απόφασης» για τις αλλαγές στο πρόγραμμα της προσεχούς αγωνιστικής (που περιλαμβάνει και τη διεξαγωγή του αγώνα του Ολυμπιακού μια μέρα νωρίτερα).

Απ’ τον Παναθηναϊκό εκφράζουν απορίες για το… τι εννοεί η διοργανώτρια αρχή, απ’ τη στιγμή που ξεκαθαρίζουν πως όχι μόνο δεν ψήφισαν, αλλά δεν ήταν καν παρόντες άνθρωποι της ομάδας όταν διεξήχθη η ψηφοφορία!

«Εξυπακούεται ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ψηφίσαμε για να πάει το Πανθρακικός–Ολυμπιακός μια μέρα νωρίτερα. Δεν ξέρουμε πως το εννοεί το «ομόφωνα» η Λίγκα, αλλά εμείς δεν ήμασταν καν παρόντες στην ψηφοφορία και είχαμε αποχωρήσει», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πράσινοι, βγάζοντας στη... σέντρα την Λίγκα.

«Εκπροσώπους με καλύτερη ακοή»

Τις αντιδράσεις των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για την αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα με τον Πανθρακικό σχολίασαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

«Εκπροσώπους με καλύτερη ακοή»

Στις αντιδράσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για την αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή απάντησαν και οι ερυθρόλευκοι.

«ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός μάλλον πρέπει να επιλέγουν για τη Λίγκα εκπροσώπους πιο συγκεντρωμένους και με καλύτερη ακοή», ανέφεραν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και προσέθεταν:

«Για να αντιλαμβάνονται και τι ψηφίζουν. Συνηθίζεται άλλα να λένε εντός και άλλα... εκτός. Τώρα δεν θα ξέρουν και τι έχουν ψηφίσει; Η αγωνία τους είναι τελικά για το... πρωτάθλημα ή για το Κύπελλο στο οποίο δεν αγωνίζονται;», κατέληξαν.

Football League,Κυπελλο Ελλαδος και...Ευρωπη

 Football League,Κυπελλο Ελλαδος και...Ευρωπη

Η Football League με δύο ομάδες στους "4" του Κυπέλλου, με τρεις αν περάσει η ΑΕΚ.. Οι πιθανότητες για κατάκτηση και τι γίνεται στην υπόλοιπη Ευρώπη

«Ακολουθήστε το παράδειγμά μας!»(video)

«Ακολουθήστε το παράδειγμά μας!»(video)

 

Οι Σιόβας και Μποτία δώρισαν τα χρήματα που κέρδισαν από το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην UNICEF.

Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει καθημερινά, μέσα από πράξεις, πως στηρίζει το έργο της UNICEF! Μέσω του «100% Campaign» εμβολιάζονται χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο και ο Ολυμπιακός βοηθάει από την μεριά του με κάθε τρόπο στο έργο που επιτελεί ο διεθνής οργανισμός.

Οι Δημήτρης Σιόβας και Αλμπέρτο Μποτία κέρδισαν τα φλουριά της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έκοψε η ομάδα μας και το ποσό που αντιστοιχούσε στον καθένα (5.000 ευρώ) το δώρισαν στην UNICEF για να συνεχίσει το έργο της, ώστε να σωθούν πολλά περισσότερα παιδιά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Μάλιστα, οι δύο άσοι του Θρύλου απηύθυναν κάλεσμα, μέσω του Olympiacos TV, σε όλο τον κόσμο, ώστε να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και να ενισχύσουν και εκείνοι με την σειρά τους την προσπάθεια της UNICEF για τον εμβολιασμό μικρών παιδιών.

Νέες καταγγελίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο (audio)

Νέες καταγγελίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο (audio)

Για απειλές από παράγοντες, πιέσεις από πολιτικά πρόσωπα και άλλα γεγονότα, όπως εμπόριο κοκαΐνης, έκανε λόγο ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Παπαλάκης.
Ερωτημα δικο μου....Γιατι δεν πηγατε στον Εισσαγελεα να τα καταγγειλετε κυριε Παπαλακη? Το κανατε? και σε ποιον Εισαγγελεα? και γιατι δεν εγινε τιποτε?
Μηπως θα πρεπει να τον καλεσει τωρα?

Νέες καταγγελίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο (audio)

Σοβαρότατες καταγγελίες σχετικά με τα όσα βίωσε επί προεδρίας του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκανε ο Κωνσταντίνος Παπαλάκης.
Ο πρώην πρόεδρος της ΕΕΑ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο, 105.5», αναφέρθηκε στις απειλές που δέχτηκε από μεγαλοπαράγοντες, στις πιέσεις που του ασκούσαν πολιτικά πρόσωπα ώστε να κάνει τα στραβά μάτια και άλλα πολλά γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ.Παπαλάκης διετέλεσε πρόεδρος το διάστημα 2003-08.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Super League:Οι σφυριχτρες της 27ης αγωνιστικης

Super League:Οι σφυριχτρες της 27ης αγωνιστικης



Ο Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας) ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (08/03).
Στην αναμέτρηση της Κομοτηνής μεταξύ του Πανθρακικού και του Ολυμπιακού το Σάββατο (07/03), διαιτητής θα είναι ο Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας).
Αναλυτικά οι διαιτητές της 27ης αγωνιστικής της  Super League:

Χρωστάνε στον Ολυμπιακό 20.000.000 ευρώ

Χρωστάνε στον Ολυμπιακό 20.000.000 ευρώ

Έξι ομάδες χρωστάνε συνολικά κοντά στα 20.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό, καθώς ναι μεν αγόρασαν ποδοσφαιριστές από τους Πειραιώτες αλλά έχουν καθυστερήσει να αποπληρώσουν το χρέος τους.
Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει γίνει selling club, δηλαδή ομάδα που παραχωρεί ποδοσφαιριστές της εφόσον δεχθεί καλές προσφορές, οι οποίες ενισχύουν οικονομικά τον σύλλογο.

Την Τρίτη (17/03) η κλήρωση του Κυπέλλου

Την Τρίτη (17/03) η κλήρωση του Κυπέλλου

 
 
Την Τρίτη 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.
Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως την Τρίτη 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας εξέδωσε η ΕΠΟ.
Η ανακοίνωση
Την Τρίτη 17/3/2015 και ώρα 13:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή η κλήρωση για τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων, περιόδου 2014-2015. Επίσης, θα κληρωθεί ο τυπικά γηπεδούχος του τελικού αγώνα.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Πέμπτης (05/03)

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Πέμπτης (05/03) 


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικεςμεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

16:00 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΧΑΝΙΑ
17:30 OTE SPORT 6, ΒΟΛΕΪ, CHAMPIONS LEAGUE, ΕΤΣΑΤΣΙΜΠΑΣΙ-ΒΟΛΕΡΟ
19:30 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΞΑΝΘΗ-ΟΦΗ
20:00 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΝΙΖΝΙ
20:00 OTE SPORT 5, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΜΠΡΕΣΤ-ΟΣΕΡ
21:45 ΝΕΡΙΤ, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
21:45 NOVASPORTS 1, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
21:45 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
21:45 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, COPPA ITALIA, ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
22:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΚΟΝΚΑΜΟ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ
22:15 NOVASPORTS 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ, ΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ
   Και μην ξεχνατε...

Τέταρτοι στον κόσμο οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Τέταρτοι στον κόσμο οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Σημαντική διάκριση για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι – σύμφωνα με ιταλικό περιοδικό – βρίσκονται στην τέταρτη θέση παγκοσμίως των καλύτερων στον κόσμο!

Τέταρτοι στον κόσμο οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Στην τέταρτη θέση της λίστας με τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο βρίσκονται εκείνοι του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «GQ».
Σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό, τη δεκάδα αποτελούν οι εξής ομάδες:
 Ντόρτμουντ, Τζένοα, Σέλτικ, Ρϊβερ Πλέιτ, Σαμπντόρια, Φλαμένγκο, Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρόζα Καζαμπλάνκα.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:
«Μία ιστορία χρώματος και πάθους, αλλά και ιστορίας και τραγωδίες. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι περισσότεροι στην Ελλάδα, στην πρωτεύουσα και όχι μόνο.

Σχετικά με τις ρίζες του συλλόγου, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τις πολύ ζεστές επευφημίες, ανήκουν στην φτωχότερη περιοχή της Αθήνας.

Στην περίπτωση αυτή ο Πειραιάς, όπου ζει και εργάζεται το μεγαλύτερο μέρος της πόλης, σε αντίθεση με την άλλη ομάδα, τον Παναθηναϊκό, που θεωρείται ότι ανήκει στην ψηλή τάξη.

Λίγες είναι οι ευρωπαϊκές ομάδες που βιώνουν τέτοια ζεστή υποστήριξη όσο ο Ολυμπιακός, πόσω μάλλον μετά την τραγωδία του 1982, γνωστή και ως η τραγωδία της «Θύρας 7», όταν μία πόρτα έκλεισε κατά λάθος στο Καραϊσκάκη κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την ΑΕΚ, τρία χρόνια αργότερα από το Χεϊζελ. Από εκείνη την ημέρα οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί είναι ακόμα πιο κοντά στην ομάδα τους. Στη μνήμη αυτών των οπαδών
».

Τα παιδια του Χουντεμπλευ...ξαναμιλησαν

 Τα παιδια του Χουντεμπλευ...ξαναμιλησαν


Τι να πει κανεις?
Εμ,βλεπεις τα παιδια του Χουντεμπλευ και της μετεπειτας βρωμικης ιστοριας της ομαδας τους βρισκουν την ευκαρια σε κατι τετοιες στιγμες να μιλησουν...
Δεν γινονται ουτε στο Κογκο αυτα ε?
Ναι συμφωνω...ουτε στο Κονγκο γινεται ουτε γινοταν να παιρνεις Πρωταθλημα με την σφυριχτρα αλλα ουτε στο Κυπελλο Κονγκο να σηκωνεις την κουπα με στριψιμο δεκαρας αλλα ουτε να πηγαινει τελικο Πρωταθλητριων ακομα και επι χουντας στο Κονγκο που επικαλεισαι κυριε βαζελοπαλαιμαχε να πληρωνεις για να το παρεις ,οπως ελεγε η Δεσποινα Παπαδοπουλου στο βιντεο στην συνεντευξη με τον Αλεξη Παπαχελα.
Επισης το γεγονος οτι δεν γινεται να παιρνει μια ομαδα συνεχεια επι 15 χρονια το Πρωταθλημα να το πεις στους πουθεναδες προεδρους σας  πουδεν εβαζαν ουτε βαζουν λεφτα για σωστες μεταγραφες.
Βλεπεις περασαν οι παλιες καλες εποχες που ελεγχε τα παντα ο "Καπετανιος"  σας Ο γιωργος Βαρδινογιαννης.
Και επειδη δεν αξιζει κανεις να ασχολειται με ατομα που εβαψαν μαυρη σελιδα στην μποχα και βρωμα του Ελληνικου και Ευρωπαικου ποδοσφαιρου σας αφιερωνω ενα απο τα τελευταια ποστ που ειχα αναρτησει επι της ευκαρειας για την τελευταια φορα που ειχατε ξανανοιξει το στοματακι σας
http://piraeusplanet.blogspot.gr/2015/02/t-video.html

 Ιδου τι ειπαν παλι....

"Ούτε στον Κονγκό δεν γίνονται αυτά"

Η απόφαση του Στ. Κοντονή για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού.

inner

Το βράδυ της Τετάρτης οι παλαίμαχοι παίκτες του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν την κοπή της πίτας για το 2015, με τα τελευταία γεγονότα να είναι βεβαίως το κύριο θέμα στις συζητήσεις τους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στις μεταξύ τους συζητήσεις σχολίασαν την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, να υπάρξει επανέναρξη της Super League με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.
Μάλιστα, τόνιζαν ότι το πρόβλημα στο ποδόσφαιρο δεν είναι οι κανονισμοί και το πλαίσιο, αλλά συγκεκριμένα πρόσωπα με τις συμπεριφορές και τις πράξεις τους και συμπλήρωναν ότι αν η Πολιτεία θέλει πραγματικά να βελτιώσει την εικόνα στο ποδόσφαιρο, θα πρέπει ν’ απομακρύνει αυτά τα πρόσωπα από τον χώρο.
"Δεν είναι δυνατόν μια ομάδα να παίρνει το Πρωτάθλημα για 15 χρόνια, αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στο Κονγκό" είπε στην ομιλία του ο πρόεδρος των παλαιμάχων, Φραγκίσκος Σούρπης.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του Αριστείδη Καμάρα, που κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει όσο πιο ενεργά γίνεται την ομάδα.

Χωρίς τέσσερις με ΟΦΗ

Χωρίς τέσσερις με ΟΦΗ

Χωρίς τους Κομεσίδη, Λισγάρα, Τριάδη και Ράνο θα προσπαθήσει να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ η SKODA Ξάνθη την Πέμπτη, στη ρεβάνς του 1-1 στο Ηράκλειο.

Χωρίς τέσσερις με ΟΦΗ

Οι τέσσερις προαναφερόμενοι δεν μπορούν να υπολογίζονται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, όπως διαπιστώθηκε στην προπόνηση της Τετάρτης, την τελευταία πριν την αναμέτρηση των προημιτελικών της διοργάνωσης.
Ο Ρουμάνος τεχνικός αναλώθηκε σε θέματα τακτικής και, στη συνέχεια, ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς.
Αυτοί είναι οι: Κυριακίδης, Αναστασόπουλος, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Παπάζογλου, Καρυπίδης, Γούτας, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Ομπόντο, Κλέιτον, Λουσέρο, Ορφανίδης Π., Βάλτερ, Σολτάνι, Καπετάνος.

Πανιώνιος - Ηρακλής 2-0 (3-4 στα πέναλτι) (pics, vids)

Πανιώνιος - Ηρακλής 2-0 (3-4 στα πέναλτι) (pics, vids)


 Με τον Χουάντερσον να πιάνει το τελευταίο πέναλτι, έχοντας νωρίτερα σκοράρει , ο Ηρακλής πήρε μια μεγάλη πρόκριση (3-4 στα πέναλτι) μέσα στην Νέα Σμύρνη, κόντρα στον Πανιώνιο που έκανε το 2-0 αλλά δεν του έφτασε!

 Ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά στο ματς και είχε την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 2', με τον Κυριακίδη να δίνει ωραία στον Περόνε, που έκανε τις προσποιήσεις και το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου. Ο Πανιώνιος άρχισε να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 10' ο Ιμπαγάσα έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων για τον Γιάννου, που έκανε το κοντρόλ και μπήκε στην περιοχή, αλλά ο Ζιάμπαρης τον πρόλαβε και τον σταμάτησε χωρίς να υποπέσει σε παράβαση.
Ανύπαρκτο πέναλτι και 1-0 Στο 12' ο Χουάντερσον απέκρουσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου και στο 18' ο Μαντάκης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Κολοβός έφυγε δεξιά και έπεσε μέσα στην περιοχή, όμως φάνηκε να μην τον βρίσκει ο Χουάντερσον, με τον ρέφερι από την Ημαθία να δείχνει την άσπρη βούλα.
Από εκεί ο Κολοβός ευστόχησε στο 19' και ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ μπαίνοντας στο... κόλπο. Ευκαιρίες εκατέρωθεν, «ισοφάρισε» με Μπουμάλ Αυτό έδωσε άλλον... αέρα στους «κυανέρυθρους», που έψαξαν και δεύτερο τέρμα, τη στιγμή που ο «Γηραιός» δεν έμεινε πίσω, κυκλοφόρησε την μπάλα, άντεξε όσο μπορούσε στην πίεση ψηλά του αντιπάλου και είχε τις ευκαιρίες για την ισοφάριση. Στο 29' ο Παπαδόπουλος σταμάτησε την κεφαλιά του Κάσσου στο δεύτερο δοκάρι, ενώ το σουτ του Περόνε στο 33' πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ των γηπεδούχων. Πάντως, η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν αυτή που είχε τη μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο τέρμα.