moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τρίτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τρίτης


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

19:00 EUROSPORT, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, YOUTH LEAGUE, ΡΟΜΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
19:00 NOVASPORTS 3, ΠΟΛΟ, WORLD LEAGUE, ΕΛΛΑΔΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ
21:45 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, CHAMP. LEAGUE, ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
21:45 NOVASPORTS 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, CHAMPIONS LEAGUE, ΜΟΝΑΚΟ-ΑΡΣΕΝΑΛ
  Και μην ξεχνατε...
Μπορειτε να παρακολουθησετε ολους τους διαθεσιμους αγωνες μεσα απο την εφαρμογη που ειναι εγκατεστημενη στην σελιδα του PIRAEUS PLANET


Οι σφυριχτρες της 26ης αγωνιστικής της Super League

Οι σφυριχτρες της  26ης αγωνιστικής της Super League

Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας) θα είναι ο διαιτητής στον αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός για την 26η αγωνιστική της Super League, ενώ ο Μιχάλης Βοσκάκης (Ρέθυμνου) θα διευθύνει το ματς Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής:

Θρυλικες Ιστοριες : Αφιερωμα στα 90 χρονια του Ολυμπιακου (video)

Θρυλικες Ιστοριες : Αφιερωμα στα 90 χρονια του Ολυμπιακου (video)



Η πρωτη τηλεοπτικη εκπομπη για τον Ολυμπιακο που εδω και 25 χρονια μεταδιδει το ερυθρολευκο μεγαλειο.
Η εκπομπη Θρυλικες Ιστοριες του Γραμματεας του Συνδεσμου Βετερανων του Ολυμπιακου μας Αντωνη Γλυκα.
Με τον Αντωνη Γλυκα με συνδεει προσωπικη φιλια και πολλες φορες ηταν καλεσμενος της εκπομπης ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ του ALEX WEB RADIO/TV.
Παρακολουθηστε το αφιερωμα της εκπομπης Θρυλικες Ιστοριες για τα 90 χρονια του Ολυμπιακου
με καλεσμενους μεγαλες προσωπικοτητες απο τους Βετερανους που εγραψαν μχρυσες σελιδες στην ενδοξη ιστορια του Ολυμπιακου μας

Φιλική επικράτηση επί του Ηρακλή Πτολεμαΐδας

Φιλική επικράτηση επί του Ηρακλή Πτολεμαΐδας


Φιλική νίκη για την ομάδα Κ-11 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αλίμου.

Νίκες για την Κ-12 και Κ-13 επί του Απόλλωνα

Νίκες για την Κ-12 και Κ-13 επί του Απόλλωνα


Η Κ-12 και Κ-13 του Ολυμπιακού νίκησαν τις αντίστοιχες ομάδες του Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο του "Attica Cup".

Δύσκολα με Λαμποράλ ο Λαφαγέτ

Δύσκολα με Λαμποράλ ο Λαφαγέτ

Πολύ δύσκολα φαίνεται πως ο Όλιβερ Λαφαγέτ θα αγωνιστεί στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμποράλ Κούτσα, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Δύσκολα με Λαμποράλ ο Λαφαγέτ

Στον Ολυμπιακό η λίστα των τραυματιών αντί να μειώνεται, ολοένα και αυξάνεται! Στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε τέσσερις στη διάθεσή του (Σπανούλης, Πέτγουεϊ, Τσαϊρέλης και Κατσίβελης), ενώ μετά το τέλος του προστέθηκαν άλλες δύο απώλειες! Πρόκειται για τους Όλιβερ Λαφαγέτ και Κώστα Σλούκα!

Ηττα «Σοκ» για Εφές

Ηττα «Σοκ» για Εφές

Ήττα-σοκ υπέστη η αντιπαλος του Ολυμπιακου στην Euroleague Αναντολού Εφές στην έδρα της, καθώς έχασε με 81-73 από την 13η της βαθμολογίας Κολεϊλιλέρ, με αποτέλεσμα να αφήσει μόνη πρώτη τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ!

«Σοκ» για Εφές!
Απών από την αναμέτρηση ήταν ο τραυματίας Νέναντ Κρστιτς, με τον Στράτο Περπέρογλου να ήταν πρώτος σκόρερ για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο TOP 16 της Ευρωλίγκας με 13 πόντους, ενώ τους Σάριτς, Λάσμε και Μπιέλιτσα να είχαν από 12. Για τους νικητές κορυφαίος ήταν ο Κλέι Τάκερ με 30 πόντους!

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 34-35, 53-59, 73-81

Εισαγγελική έρευνα για δύο παίκτες της Super League

Εισαγγελική έρευνα για δύο παίκτες της Super League

Ο παραγκωνισμός του Αλέξανδρου Πασχαλάκη του Πανθρακικού μετά από συμμετοχή σε ύποπτο προς χειραγώγηση αγώνα, αλλά και η απόδοση Μαλόν της Βέροιας βρίσκονται στο μικροσκόπειο της δικαιοσύνης.

Εισαγγελική έρευνα για δύο παίκτες της Super League
Η Εισαγγελία Αθηνών ερευνά τον παραγκωνισμό του γκολκίπερ του Πανθρακικού, Αλέξανδρου Πασχαλάκη, μετά από συμμετοχή σε ύποπτο προς χειραγώγηση αγώνα. Συγκεκριμένα είχε παίξει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (5-1) και παρά την καλή του απόδοση στη συνέχεια δεν εμφανίστηκε ξανά σε αγώνα της ομάδας της Κομοτηνής.
Στο μεταξύ, όπως επίσης αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Νίκος Κωνσταντίνου διέταξε πραγματογνωμοσύνη για την απόδοση του αμυντικού της Βέροιας Ιβάν Μαλόν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (4-1), ο οποίος κρίθηκε ύποπτος για στοιχηματική χειραγώγηση από την UEFA.

«Στροφή» στον Αστέρα Τρίπολης

«Στροφή» στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Ολυμπιακός «ξεχνάει» τη νίκη επί της Ξάνθης και επικεντρώνεται στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, την Πέμπτη.


Τη Δευτέρα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν στο Ρέντη, προκειμένου να «βάλουν μπροστά» την προετοιμασία τους για την επικείμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Ξάνθη το βράδυ της Κυριακής και έφτασαν στη νίκη με 2-0, έκαναν το πρωί της Δευτέρας αποθεραπεία. Ακολούθησαν ελαφρύ πρόγραμμα στο γήπεδο και συνέχισαν την αποκατάστασή τους στο γυμναστήριο.

Απολογείται για την διακοπή η ΑΕΚ

Απολογείται για την διακοπή η ΑΕΚ

 
Στο «σκαμνί» για την διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα κάτσει η ΑΕΚ την Πέμπτη.
 Βαρύ το κατηγορητήριο για την «Ένωση», που δύσκολα θα αποφύγει την αφαίρεση βαθμών και το «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ

Με την Κίρισι στον ημιτελικό ο Ολυμπιακός


Με την Κίρισι στον ημιτελικό ο Ολυμπιακός

Την Κίνεφ Κίρισι θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών, το οποίο θα διοργανώσει η ελληνική ομάδα.

Με την Κίρισι στον ημιτελικό ο Ολυμπιακός
Το εμπόδιο της ρωσικής, Κίνεφ Κίρισι καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών για να αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
Αυτό προέκυψε από την κλήρωση που έγινε σήμερα στα γραφεία της LEN στο Λουξεμβούργο.
Σε αυτή όμως υπήρξε και ένα θετικό για τις ερυθρόλευκες! Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφάσισε να αναθέσει την διεξαγωγή της διοργάνωσης στην ελληνική ομάδα κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη θα έχουν την θερμότατη στήριξη των οπαδών της ομάδας στον ημιτελικό.
Το Final 4 είναι προγραμματισμένο για τις 24 και 25 Απριλίου.
Στον δεύτερο ημιτελικό θα κοντραριστούν οι Σαμπαντέλ και Ουίπεστ.

Φιλικό των Βετεράνων του Ολυμπιακού

Φιλικό των Βετεράνων του Ολυμπιακού

Φιλικό των Βετεράνων του Ολυμπιακού

Στο αθλητικό κέντρο Stars Sports Club πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με κάθε επισημότητα το πρώτο φιλικό παιχνίδι των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για το 2015. Η ομάδα του Θρύλου αποτελούμενη από τα μεγαλύτερα ονόματα της ιστορίας του συλλόγου αντιμετώπισε την ομάδα του Δήμου Πάφου Κύπρου. Ήταν το πρώτο από τα είκοσι παιχνίδια που έχουν προγραμματίσει οι Βετεράνοι να παίξουν και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 72-88

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 72-88

Για την 20η αγωνιστική της Basket League, ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα και άνετα τον ΠΑΟΚ μέσα στη Θεσσαλονίκη με σκορ 72-88, παίζοντας καλό μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ, παραμένοντας μόνος πρώτος στη κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες συνάντησαν μία εχθρική ατμόσφαιρα, αλλά φρόντισαν να... σιγήσουν την Πυλαία με την επιβλητική τους
 εμφάνιση και την ανωτερότητα τους, αφήνοντας το στίγμα τους από τη πρώτη περίοδο (13-26), παρά τις απουσίες (Σπανούλης, Πέτγουεϊ, Κατσίβελης, Τσαϊρέλης).
Η διαφορά έφτασε δύο φορές στο +21 (47-68 και 59-80 στο 35'), με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα συνεχόμενο προβάδισμα στο σκορ και μάλιστα σε διψήφιο αριθμό, έχοντας κυριαρχήσει σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους στο ματς. Οι ερυθρόλευκο είχαν πλουραλισμό στην επίθεση, όντας αρκετά εύστοχοι (26/41-63%, 9/19-47%, 9/12β-75%), είχαν θετικό πρόσημο στον συσχετισμό ασίστ/λάθη (19/11) και υπήρχε ισορροπία στα ριμπάουντ (31-30), αν και οι γηπεδούχοι μάζεψαν 12 επιθετικά "σκουπίδια".


Ο Πρίντεζης ήταν εντυπωσιακός ειδικά στη πρώτη περίοδο, έχοντας υψηλή απόδοση, παίρνοντας πρωτοβουλίες στην επίθεση (14π), πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ο Λοτζέσκι που επέστρεψε στις εξαιρετικές εμφανίσεις (15π, 4/6δ, 2/4τρ, 7ρ, 4ασ), βοήθησε επιθετικά ο Λαφαγιέτ βάζοντας μεγάλα σουτ (14π, 4/4δ, 2/3τρ), βοήθησε την ομάδα οι Μάντζαρης (7π, 4ρ, 4ασ) και Ντάρντεν (11π, 3/3δ, 4ρ), ενώ συνείσφερε τα μέγιστα σε σκορ και δημιουργία (9π, 7ασ) ο Σλούκας που έδωσε ρυθμό στον Ολυμπιακό. Ο Σφαιρόπουλος έκανε ροτέισον στους παίκτες του, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής, χρησιμοποιώντας τους παίκτες του και σε άλλες θέσεις, όπως τον Ματ στο "2" και τον Παπαπέτρου στο "4" για ορισμένα λεπτά.

Με κόσμο τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής της Super League

Με κόσμο τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής της Super League

 Μετά από δυο αγωνιστικές χωρίς κόσμο η εμβόλιμη 26η αγωνιστική της Super League θα διεξαχθεί με θεατές στις εξέδρες των γηπέδων.

Με κόσμο στις εξέδρες όλων των γηπέδων της Super League, πλην του ματς του ΟΦΗ που είναι τιμωρημένος, θα διεξαχθεί η εμβόλιμη 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η ΔΕΑΒ και η ΕΛΑΣ δεν έκαναν εισηγήσεις προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή για να συνεχιστεί το μέτρο των "κεκλεισμένων των θυρών" που ίσχυσε για δυο παιχνίδια και έτσι οι θύρες των γηπέδων θα ανοίξουν και πάλι.
Αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της διοργανώτριας αρχής καθώς από το Υφυπουργείο Αθλητισμού δεν θα υπάρξει κάποια σχετική ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα της εξ αναβολής 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Τετάρτη, 18 Μαρτίου

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς (15:00)
ΟΦΗ – Πανθρακικός (15:00)
Πανιώνιος – Βέροια (17:15)
ΠΑΟΚ – Εργοτέλης (17:15)
Λεβαδειακός – Καλλονή (17:15)
SKODA Ξάνθη – Παναιτωλικός (17:15)
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (19:30)

Πέμπτη, 19 Μαρτίου
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (16:45)

Ανοχη και συγκαληψη απο Κοντονη για οσα εκαναν οι οπαδοι της αγαπημενης του ομαδας

Ανοχη και συγκαληψη απο Κοντονη για οσα εκαναν οι οπαδοι της αγαπημενης του ομαδας

Ουτε σημερα ο Υφ.Αθλητισμου Στ.Κοντονης εκανε καμμια δηλωση για οσα εκαναν οι οπαδοι της αγαπημενης του ομαδας στο Παπαστρατειο.
ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ...

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Δευτέρας

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Δευτέρας 



Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

17:00 NOVASPORTS 1, ΜΠΑΣΚΕΤ, BASKET LEAGUE, ΚΑΟΔ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
19:00 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, BASKET LEAGUE, ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
20:00 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SERIE A, ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΜΙΛΑΝ

20:00 OTE SPORT 5, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SERIE A, ΤΟΡΙΝΟ-ΛΑΤΣΙΟ
21:00 OTE SPORT 4, ΜΠΑΣΚΕΤ, SERIE A, ΡΟΜΑ-ΡΕΤΖΟ ΕΜΙΛΙΑ

21:45 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΧΕΤΑΦΕ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ
22:00 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PREMIER LEAGUE, ΣΟΥΟΝΣΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
22:00 OTE SPORT 5, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SERIE A, ΡΟΜΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ
  Και μην ξεχνατε...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

 
Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα videos των αγώνων του Σαββατοκύριακου... (συμπεριλαμβανόμενα και αυτά της Παρασκευής)

«Μοναστήρι το Καραϊσκάκη, άλλοι τα επεισόδια»

«Μοναστήρι το Καραϊσκάκη, άλλοι τα επεισόδια»

Τα παράπονα του Σάββα Θεοδωρίδη για τις αποφάσεις Κοντονή


Πιο… επίσημα έκανε τα παράπονα του Ολυμπιακού (σ.σ.: για τα οποία σας ενημερώσαμε με προηγούμενο ρεπορτάζ) για την κατάσταση των τελευταίων ημερών με τις αποφάσεις του κ. Κοντονή που τιμωρούν το… θύμα, δηλαδή τους Πειραιώτες, και όχι τον… θύτη των πρόσφατων επεισοδίων, δηλαδή την ΑΕΚ.

Με"ανοιχτές πόρτες" την 26η αγωνιστική?

Με"ανοιχτές πόρτες" την 26η αγωνιστική?

Σούπερ Λίγκα

Με κόσμο αναμένεται να διεξαχθούν τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής της Super League, κάτι που αναφέρουν και "κύκλοι" του υφυπουργείου Αθλητισμού. 
Μέσα στην εβδομάδα θα μπει στη διαβούλευση το μίνι νομοσχέδιο.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά και το επεισοδιακό Δ.Σ. της Super League που ακολούθησε, πήρε την απόφαση να διεξαχθούν τα παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας κεκλεισμένων των θυρών με ορίζοντα δυο αγωνιστικών, προκειμένου να εκτονωθεί το τεταμένο κλίμα.

Δεν το ηθελε η...Παναγια,τελος Αγγελος και Βρύζας

Δεν το ηθελε η...Παναγια,τελος Αγγελος και Βρύζας

Παρελθόν για τον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης, αναλαμβάνει ο Γεωργιάδης, φινάλε και για Βρύζα


Με μία αιφνιδιαστική και μη αναμενόμενη κίνηση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε λύση της συνεργασίας της με τον Άγγελο Αναστασιάδη! Κάτι που δεν περίμενε κανείς, αφού άλλωστε και ο ίδιος ο 62χρονος τεχνικός είχε δηλώσει πως μένει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.
Πριν από λίγο μάλιστα υπήρξε και η επίσημη ανακοίνωση, στην οποία ξεκαθαρίζεται ότι μέχρι το καλοκαίρι την ομάδα αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργιάδης, ενώ ουσιαστικά ανακοινώνεται και το τέλος του Ζήση Βρύζα, μέσω σχετικής δήλωσης του Ιάκωβου Αγγελίδη.
Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ τα επεισόδια, εμείς την τιμωρία»

«Η ΑΕΚ τα επεισόδια, εμείς την τιμωρία»

Δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για τις τελευταίες εξελίξεις 
 
GRAFEIA2

Έντονη ήταν η δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για τα όσα έχουν συμβεί τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δη με τις αποφάσεις για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Εξάλλου, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά στο μεγάλο λιμάνι, το θύμα του πρόσφατου αγώνα με την ΑΕΚ, δηλαδή ο Ολυμπιακός, τιμωρήθηκε ουσιαστικά και όχι ο θύτης, δηλαδή οι κιτρινόμαυροι.
«Εμείς παίξαμε σήμερα δίχως τον κόσμο μας ενώ η ΑΕΚ είχε κανονικά στο πλευρό της τον δικό της κόσμο. Η ΑΕΚ έκανε τα επεισόδια αλλά έπαιξε με κόσμο ενώ εμείς όχι. Επίσης, στο Ρέντη, νωρίτερα, υπήρχε προληπτικά αστυνομία καθώς ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν δίπλα, στο γήπεδο του Φωστήρα, και υπήρχε ανησυχία για νέα επεισόδια», έλεγαν οι άνθρωποι των Πειραιωτών.

Συνεντευξη Τυπου:Οι δηλώσεις του κ. Περέιρα και των παικτων (video)

Συνεντευξη Τυπου:Οι δηλώσεις του κ. Περέιρα και των παικτων (video)

 

 Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, και οι παικτες μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη στην καθιερωμενη συνεντευξη Τυπου

Γραφικος ο προπονητης της Ξανθης κ.Λουτσεσκου που εκανε λογο για υπερπροστασια απο τον διαιτητη...

«Δένει» και Φουστέρ

«Δένει» και Φουστέρ

 
«Δένει» και τον Φουστέρ

Η αρχή για τις ανανεώσεις των συμβολαίων στον Ολυμπιακό έγινε με τους Γιάννη Μανιάτη (μέχρι το 2019) και τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες.
Σύντομα αναμένεται να κληθεί για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και ο Νταβίντ Φουστέρ. Αυτό, σύμφωνα με τη SportDay, αναμένεται να συμβεί σήμερα ή το αργότερο άυριο.
Όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός χαφ θα υπογράψει για άλλα δύο χρόνια και με εκείνον θα κλείσει ο πρώτος κύκλος στο κομμάτι των συμβολαίων για τους «ερυθρόλευκους».

Η Μεγάλη Δευτέρα της Basket League


Η Μεγάλη Δευτέρα της Basket League

Μεγάλη Δευτέρα η σημερινή για την Basket League. Η μάχη ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα κρίνει πολλά για την πρώτη, αλλά και την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο. Στη Δράμα ο Παναθηναϊκός.

Θα κρίνει πολλά…
Με δύο σημαντικά παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η 20η αγωνιστική στην Basket League, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 19:00 και δύο ώρες πριν τον ΚΑΟΔ να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό.