moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Πέμπτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Πέμπτης

Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

18:00 ΝΕΡΙΤ, ΒΟΛΕΪ, PLAY-OFFS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
19:00 NOVASPORTS 4, ΒΟΛΕΪ, PLAY-OFFS VOLLEY LEAGUE, ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Preview: Europa League

Preview: Europa League



Σεβίλλη, Μπριζ, Κίεβο και Βόλφσμπουργκ φιλοξενούν τα πρώτα ματς των προημιτελικών του Europa League το βράδυ της Πέμπτης.
Το Europa League παίρνει την σκυτάλη από το Champions League και το βράδυ της Πέμπτης ξεκινούν τα προημιτελικά.

Kαι αυτην την Κυριακη ο Περαιας θα καει...Πρωταθλημα θα παρω εγωωω ξανα θα τρελαθωωωω...


Kαι αυτην την Κυριακη ο Περαιας θα καει...

Πρωταθλημα θα παρω εγωωωω...ξανα θα τρελαθωωωω...
Πανηγυρικό κλίμα αποκτά η κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στον Ολυμπιακό, ύστερα από τη χθεσινή επικράτηση επί του Πανθρακικού και το +11 από τον Παναθηναϊκό.
Ένας βαθμός απομένει πλέον στον Ολυμπιακό για να πανηγυρίσει το 5ο συνεχόμενο και 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, ύστερα από τη χθεσινή επικράτηση (με σκορ 3-1) επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή.
Έτσι ο κυριακάτικος αγώνας με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη αποκτάει χαρακτήρα φιέστας, αφού οι οπαδοί της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στο παιχνίδι που ενδεχομένως να κρίνει νωρίτερα το πρωτάθλημα.

«Όχι» από FIFA και UEFA σε Κοντονή

«Όχι» από FIFA και UEFA σε Κοντονή

Αρνητικά απαντούν FIFA και UEFA στα περισσότερα από τα άρθρα του αθλητικού νόμου που έχει προτείνει ο Σταύρος Κοντονής. 
Αν δεν υπάρξουν τροποποιήσεις, κινδυνεύουν με αποκλεισμό οι ελληνικές ομάδες!

«Όχι» από FIFA και UEFA σε Κοντονή
Με κοινή επιστολή τους ο Ζερόν Βάλκε (γ.γ της FIFA) και ο Tζιάνι Ινφαντίνο (γ.γ. της UEFA) απάντησαν αρνητικά στον Σταύρο Κοντονή για το περιεχόμενο του νέου αθλητικού νόμου που έχει προτείνει ο υφυπουργός Αθλητισμού.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», εκείνο που ζητούν είναι να υπάρξουν τροποποιήσεις σε πολλά από τα 15 άρθρα του επίμαχου νομοσχεδίου, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος αποκλεισμού για την Εθνική Ελλάδας και τους συλλόγους από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Χίλσμπορο, η ποδοσφαιρική τραγωδία που σόκαρε τον πλανήτη (pics&videos)

Χίλσμπορο, η ποδοσφαιρική τραγωδία που σόκαρε τον πλανήτη (pics&videos)

Είκοσι έξι χρόνια ακριβώς από την τραγωδία του "Χίλσμπορο" που σημάδεψε ανεξίτηλα τη Λίβερπουλ και το αγγλικό ποδόσφαιρο, το Sport24.gr θυμάται μέσω μίας μαρτυρίας που συγκλονίζει
Στις 15 Απριλίου του 1989, σε μία καθαρά ηλιόλουστη ανοιξιάτικη ημέρα, το στάδιο "Χίλσμπορο" του Σέφιλντ άνοιγε τις πύλες του για να υποδεχτεί τους οπαδούς της Λίβερπουλ και της Νότιγχαμ Φόρεστ στο πλαίσιο του ημιτελικού του Κυπέλλου Αγγλίας, με εκείνο το ματς όμως να μετατρέπεται σε ραντεβού θανάτου για 96 φιλάθλους των "reds".

Champions League:Tα αποτελεσματα της Τεταρτης (pics&videos)

Champions League:Tα αποτελεσματα της Τεταρτης (pics&videos)

Η Πόρτο δεν άφησε ανεκμετάλλευτα τα δώρα της Μπάγερν και φιλοδώρησε με 3-1 τους Βαυαρούς, που έχασαν τα αυγά και τα καλάθια στο "Ντραγκάο" και τώρα έχουν βουνό ν' ανέβουν στη ρεβάνς

Ούτε το αφιλόξενο «Παρκ ντε Πρενς», ούτε και το κακό ιστορικό κόλλησαν την Μπάρτσα. Με εμφάνιση αφεντικού και δύο γκολάρες του Σουάρες οι Καταλανοί σκούπισαν την Παρί (3-1), αγκαλιάζοντας την πρόκριση

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 73-57 (pics&videos)

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 73-57 (pics&videos)


Ο Ολυμπιακός κράτησε σχετικά χαμηλά στο σκορ την Μπαρτσελόνα, αλλά στην επίθεση υστέρησε σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στον πρώτο προημιτελικό της Euroleague από την ισπανική ομάδα με 73-57. Φανερά ανέτοιμος ο Σπανούλης, τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης οι Πρίντεζης και Ντάνστον.

Πανθρακικός - Ολυμπιακός 1-3 (pics&video)

Πανθρακικός - Ολυμπιακός 1-3 (pics&video)


Κάνοντας μία από τις καλύτερες και πιο πειστικές εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Πανθρακικό με 3-1 στην Κομοτηνή και χρειάζεται ακόμα τρεις βαθμούς για να κατακτήσει μαθηματικά το 42ο Πρωτάθλημα της ιστορίας του

Τα εισιτήρια με Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ

Τα εισιτήρια με Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ

Τα εισιτήρια με Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ
Στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού θα τεθούν από την Πέμπτη (16/4) τα εισιτήρια για την τρίτη αναμέτρηση των playoffs της Ευρωλίγκας κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Φουστέρ: «Να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

Φουστέρ: «Να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»


Φουστέρ: «Να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»
Ευτυχής για τη νίκη επί του Πανθρακικού και έτοιμος να μείνει στον Ολυμπιακό ακόμη και μέχρι το τέλος της καριέρας του δήλωσε ο Νταβίντ Φουστέρ.

Το Koriopolis επιστρέφει

Το Koriopolis επιστρέφει

Koriopolis... η συνέχεια!
 
Το Koriopolis επιστρέφει! 
Από τους συνολικά 152 κατηγορούμενους, ο αντιεισαγελλέας προτείνει να παραπεμφθούν σε δίκη 93 ενώ απαλλάσσονται 59.
 Διαβάστε λεπτομέρειες για πρόσωπα και πράγματα.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας και ο Πειραιας μας.

 Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας και ο Πειραιας μας.


Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας, καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαΐου, με στόχο να τονίσει τον ζωτικό ρόλο που παίζει η θάλασσα στη ζωή των πολιτών, αλλά και στη βιώσιμη ανάπτυξη. Κάθε χρόνο οι εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα σε διαφορετική πόλη - λιμάνι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ο Πειραιάς είναι η τιμώμενη πόλη για το 2015.

Ο εορτασμός της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας περιλαμβάνει δύο άξονες. 

Πρώτον, θα πραγματοποιηθεί ένα διεθνές συνέδριο, μια πολύ μεγάλη έκθεση και μια σειρά από workshops στις 28 και 29 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο δεύτερος άξονας είναι οι “ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ” που θα πραγματοποιηθoύν στον Πειραιά στις 30 και 31 Μαΐου. Πρόκειται για ένα διήμερο εκδηλώσεων, που στοχεύει στην ανάδειξη του θαλάσσιου πολιτισμού του Πειραιά σε όλη την Ευρώπη.

Χιλια ευρω προστιμο? μηπως και σε εξι ατοκες δοσεις?

Χιλια ευρω προστιμο? μηπως και σε εξι ατοκες δοσεις? 

Για γελια η για κλαματα?
Η ξεφτυλα των θεσμικων παραγοντων  που λειτουργουν εντεταλμενα και μονο και επιλεκτικα .
Οταν αφορα τον Ολυμπιακο η τιμωρια ειναι 2 αγωνιστικες κεκλεισμενων των θυρων και βαρυ προστιμο ,αμεση η ενεργοποιηση Κοντονη εκεινη την ημερα και παραδειγματικη τιμωρια στον Ολυμπιακο.
Λεμε κι εμεις ενταξει ρε παιδι μου θα το κανει και στους αλλους...

Οταν καποιοι εκαναν τις κουνελες στην λασπη που δεχοταν ο Βαγγελης Μαρινακης..

Οταν καποιοι εκαναν τις κουνελες στην λασπη που δεχοταν ο Βαγγελης Μαρινακης..

Δεν νομιζω οτι ταιριαζει καλυτερος τιτλος σε αυτην την αρθρογραφια και επειδη ηρθε το πληρωμα του χρονου με την πανηγυρικη διαψευση ολων αυτων των λασπολογων που πετουσαν λασπη στον Ολυμπιακο και την διοικηση του και συγκεκριμενα στον Βαγγελη Μαρινακη απο το 2011 μεχρι σημερα μεχρι την πανηγυρικη απαλαγη του.

Tην ΑΕΚ αντιμετωπίζει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού

Tην ΑΕΚ αντιμετωπίζει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού


Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο κλειστό του Ιωνικού την Πέμπτη (16/4, 18:00, ΝΕΡΙΤ plus) και είναι έτοιμη να σφραγίσει το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος.
Με μοναδικό στόχο να πετύχει τη δεύτερη νίκη σε βάρος της ΑΕΚ και να εξασφαλίσει την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο κλειστό του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με τον Ατρόμητο οι Νέοι του Θρύλου

Με τον Ατρόμητο οι Νέοι του Θρύλου


Την Πέμπτη (16/4, 14:00) ο αγώνας της 5ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο.
Στο γήπεδο του Ηφαίστου, στο Περιστέρι, διασταυρώνουν τα ξίφη τους το μεσημέρι της Πέμπτης (16/4, 14:00) ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος Super League K-20 Ολυμπιακός, με τον δεύτερο της βαθμολογίας Ατρόμητο Αθηνών.
Οι δύο ομάδες δεν έχουν αγωνιστεί αυτήν τη χρονιά, αφού και τα δύο παιχνίδια τους είχαν αναβληθεί, θα δώσουν την Πέμπτη (16/4) τον εξ αναβολής αγώνα της 5ης ημέρας της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός μετά από 24 παιχνίδια στο Πρωτάθλημα έχει 68 βαθμούς και ο Ατρόμητος μετά από 25 έχει 66. Οι ερυθρόλευκοι παραμένουν αήττητοι στη διοργάνωση έχοντας σε 24 αγώνες, 22 νίκες και 2 ισοπαλίες.

«Παίρνει Ενέν από Ολυμπιακό η Έβερτον»


«Παίρνει Ενέν από Ολυμπιακό η Έβερτον»

«Παίρνει Ενέν από Ολυμπιακό η Έβερτον…»
 
Σύμφωνα με βελγικά και αγγλικά ΜΜΕ, η Έβερτον προτίθεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Νταβίντ Ενέν, που απέκτησε δανεικό από τον Ολυμπιακό.
Ο 19χρονος Βέλγος επιθετικός αποκτήθηκε δανεικός για ένα χρόνο από τους «ερυθρόλευκους» και μπορεί να μην έχει βρει… χώρο στην πρώτη ομάδα του αγγλικού συλλόγου, αλλά υπάρχει πολύ καλή άποψη για το ταλέντο και τις προοπτικές εξέλιξής του.

Ο νεαρός άσος έχει 12 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ με την ομάδα U21 των «ζαχαρωτών», που φαίνεται πως θέλουν να επενδύσουν στο ταλέντο.

Ικανοποίηση στον Ολυμπιακό για την απαλλαγή Μαρινάκη

Ικανοποίηση στον Ολυμπιακό για την απαλλαγή Μαρινάκη

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι ανάμεσα σε αυτούς που απαλλάσσονται από την υπόθεση «Κοριόπολις» επιβεβαιώθηκαν.
Στελέχη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έχουν στα χέρια τους την επίσημη πρόταση του εισαγγελέα Πούλιου με τα ονόματα αυτών που θα οδηγηθούν σε δίκη για την υπόθεση και από την οποία απουσιάζει το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Στον Πειραιά αισθάνονται δικαιωμένοι για την εξέλιξη αυτή καθώς από το 2011 ως και το 2014 ο πρόεδρος της ομάδας κυρίως και η ομάδα γενικότερα έχουν γίνει αποδέκτες έντονης «λασπολογίας», -όπως τονίζουν- για την υπόθεση «Κοριοπολις».

Ευτυχως που δεν εχει χαντμπολ ο Ολυμπιακος...

Ευτυχως που δεν εχει χαντμπολ ο Ολυμπιακος...

  Φανταζεστε να ειχε αθλητικο τμημα χαντμπολ ο Ολυμπιακος?


Θα ειχαμε μια απο τα ιδια οπως γινεται και στα αλλα αθληματα.
Βαριες τιμωριες,κεκλεισμενων των θυρων,απαγορευσεις μετακινησεων,ντου,επεισοδια ,ραντεβου θανατου,περισσοτερη κονομα για τους δημοσιοκαφρους αλλα και περισσοτερα ψηφαλακια για τους πολιτικους αυτης της χωρας.
Οποιος εχει 20.000 η 10.000 αν ειναι φτωχοτερος μπορει να τα κανει πουτανα ολα στο χαντμπολ αλλα με το παραθυρακι του νομου οτι δεν συμπεριληθφηκε η κατηγορια της δυσφημισης του αθληματος που προβλεπει μηδενισμο η αφαιρεση βαθμων απο την βαθμολογια της διοργανωσης.
Αλλα βλεπετε αυτο δεν μπορει να συμβει...
Τι γιατι?
Δεν το καταλαβατε ακομα?
Αφου δεν υπαρχει ο Ολυμπιακος στην διοργανωση ποιος ο λογος να γινει αυτο?
Πρεπει να δημιουργησει τμημα χαντμοπλ ο Ολυμπιακος για να αποκτησει και αλλο ενδιαφερον το αθλημα αυτο....με ολα οσα συνεπαγεται βεβαια.
Αν δεν υπαρχουν κακοι Ολυμπιακοι οπαδοι ομαδα με παραγκα και στο χαντμπολ γι;α πιο λογο να το κανουμε αυτο?
Σε ποιον θα χρεωσουμε παραγκα και κακους ερυθρολευκους οπαδους ?
Ας το αφησουμε ετσι λοιπον αν εκτονωνονται και τα παιδια τα δικα μας εκει και ολα καλα μωρε...
ΞΕΦΤΥΛΕΕΕΕΕΣ!!!
Ενεργα και ανενεργα τμηματα του Ολυμπιακου

 Ιδου και η ειδηση...

Γκολ,θεαμα και νικη τιτλου θελει αποψε ο Ολυμπιακος

Γκολ,θεαμα και νικη τιτλου θελει αποψε ο Ολυμπιακος

 
Το καθήκον του καλείται να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός στην Κομοτηνή, όπου αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).
Μετά την ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα η μαθηματική κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος στην ιστορία των «ερυθρόλευκων» πήρε παράταση, ένα αποτέλεσμα που δεν πέρασε άφησε ασχολίαστο ο Βίτορ Περέιρα.

«Βλέπει» Καρίγιο ο Γκαλέτι (video)

«Βλέπει» Καρίγιο ο Γκαλέτι (video)

guido carillo

Τί αναφέρει σημερινό δημοσίευμα για τον επιθετικό της Εστουδιάντες Τον 23χρονο Αργεντινό επιθετικό, Γκουΐντο Καρίγιο, έχει βάλει στο… μάτι ο Ολυμπιακός μέσω των Λουτσιάνο Γκαλέτι και Βίτορ Περέιρα σύμφωνα με την Goalnews.