moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ολυμπιακός. Η ιστορία ενός Θρύλου (pics+videos)

Ολυμπιακός. Η ιστορία ενός Θρύλου (pics+videos)

Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς (Ο.Σ.Φ.Π.) ή απλά Ολυμπιακός Πειραιώς. 

Ενα ταξίδι στην ιστορία του Θρύλου, από την «Ταβέρνα του Μοίρα» το 1925 έως το σύγχρονο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο νονός του, ιδρυτές, ύμνοι, χρώματα, το πρώτο γήπεδο, το καταστατικό, ο πρώτος αγώνας, η τραγωδία της θύρας 7, ο Αττίλιο, τίτλοι κ.ά
Ολυμπιακός. Η ιστορία ενός Θρύλου
Ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς (Ο.Σ.Φ.Π.) ή απλά Ολυμπιακός Πειραιώς είναι ελληνικός αθλητικός σύλλογος με έδρα τον Πειραιά.
Το έμβλημα της ομάδας είναι ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος, ενώ ο σύλλογος είναι γνωστός και με το προσωνύμιο «Θρύλος».

Super League:Τα αποτελεσματα της 27ης αγωνιστικής (pics&videos)


Super League:Τα αποτελεσματα της 27ης αγωνιστικής (pics&videos)


Μπορει να μην υπηρχαν οπαδοι στα Ελληνικα γηπεδα μετα την αποφαση του Υφ.Αθλητισμου Σταυρου Κοντονη και μετακινησεις οπαδων αλλα ειχαμε μαχες για την παραμονη στην κατηγορια ειχαμε ομως συλαλητηριο διαμαρτυριας του Παναθηναικου για την τιμωρια που του επιβληθηκε για τα αισχη της Λεωφορου ,ειχαμε αναβολη επ αοριστον λογω των δυσμενων καιρικων συνθηκων και της ακαταληλοτητας του γηπεδου του Πανθρακικου στην Κομοτηνη και αναμενεται απο την επομενη αγωνιστικη μεγαλυτερο βαβμολογικο ενδιαφερον για τις ομαδες που θα συνεχισουν στην κατηγορια και σε αυτες που θα πεσουν.

Αναλυτικα τα αποτελεσματα

Superleague:Η μάχη της παραμονής

Superleague:Η μάχη της παραμονής

Μάχη της παραμονής

Δείτε πως διαμορφώνεται ο βαθμολογικός πίνακας της Superleague, ποιες ομάδες παλεύουν για την παραμονή και το πρόγραμμα τους μέχρι το τέλος.
Οκτώ αγωνιστικές έμειναν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και η μάχη της παραμονής έχει ανάψει για τα καλά.

Τσαμπα το συλαλητηριο και ο σκοπος του...σας ξεφτυλιζει το βιντεο απο την Θυρα 13 στο youtube (video)

Τσαμπα το συλαλητηριο και ο σκοπος του...σας ξεφτυλιζει το βιντεο απο την Θυρα 13 στο youtube (video)


Oπως ειχαν προαναγγειλει τα βαζελακια με το πανο στο ΟΑΚΑ εκαναν το...συλαλητηριο τους εξω απο την Λεωφορο να απολαυσουν το φιλικο μεταξυ των αδελφων σωματειων ενα φιλικο που μας πονεσαν τα ματια...τι ντερμπυ ηταν αυτο ρε?Πονεσανε τα ματια μας...

 Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 18:30, λίγο μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και μετά τις 19:00 το πλήθος που βρισκόταν έξω από την Θύρα 3 έφτανε τα 3.000 άτομα, τα οποία φώναζαν συνθήματα εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και του ΠΑΟΚ,ανηρτησαν και πανο κατα του Μαρινακη αλλα ακομα δεν εχουν κυκλοφορησει φωτο.
Ο σκοπος γνωστος και τον παραδεχονται και οι ιδιοι ετσι?
Να εκβιασουν την Κυβερνηση γαι την βαρεια τιμωρια που τους επιβληθηκε,δεν ειχαν μαθει ετσι τα παιδια...τι πραγματα ειναι αυτα?
Βαλανε και γιγαντοοθονη ,αμεεε...τι ετσι?

Mαρτυρατε μονοι σας χωρις ξυλο..Το βιντεο που δειχνει ξεκαθαρα τι εγινε στην Λεωφορο (video)

 Mαρτυρατε μονοι σας χωρις ξυλο..Το βιντεο που δειχνει ξεκαθαρα τι εγινε στην Λεωφορο (video)



Αυτο το βιντεο πρεπει να τα δει η δευτεροβαθμια επιτροπη που θα αποφασισει για την τελικη ποινη του Παναθηναικου για τα αισχη που εγιναν στην Λεωφορο .
Φαινεται ξεκαθαρα οτι η πορτα στην ΘΥΡΑ 13 ειναι ανοιχτη ειναι ηδη ενας απο τα καλοπαιδα μεσα και βριζει τον Περειρα και τον καλει να παει κοντα του.
Δειχνει ξεκαθαρα πως γινεται η εισβολη στον αγωνιστικο χωρο και πως φυγαδευεται ο Περειρα μεσα σε πληθος φωτοβολιδων-στυλο και ριψεις διαφορων αντικειμενων.
Και το χειροτερο απολα?
Το βιντεο ειναι επισημο... το ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό της Θυρας 13!!
1) Προκάλεσε ο Περέιρα;
Φαίνεται σαφέστατα τι συμβαίνει στο παρακάτω βίντεο για το ποιος προκαλεί και ποιος όχι.
2) ήταν ανοιχτή η πόρτα στη Θύρα 13;
 Φαίνεται ξεκάθαρα τι γίνεται... πίσω απο το πανό!
Ας τα δουν αυτά οι βαριά άρρωστοι... αντικειμενικοί (τύπου Βαιμάκη του ΣΚΑΪ και του ΣΠΟΡ FM που ακούγεται σε βίντεο ιστοσελίδας να λέει για τον Περέιρα "βγάλτε έξω το γραφικό")...
Ας τα δει και ο Βασιλαρας που νοιαστηκε τοσο για την αναβολη στην Κομοτηνη...που πλυμηρισε ολοκληρος ο Νομος και να κανει και μια νεα δηλωση ...οτι ειμαστε στραβοι ολοι μας και οτι το βιντεο αυτο το κατασκευασε ο...Μαρινακης.
Ολα να τα περιμενεις απο αυτον!
 Ιδου και το link απο τον επισημο λογαριασμο της Θυρας 13 στο Youtube
 https://www.youtube.com/watch?v=smanQ5wUkeg#t=36

Απολαυστε τα καλοπαιδα της Θυρας 13 πως μαρτυρανε χωρις ξυλο τα χαλια τους
.

Συντηρητικά ο Ελαμπντελαουί

Συντηρητικά ο Ελαμπντελαουί

 

Ο Ολυμπιακός άρχισε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ. Στα τελειώματα των φάσεων και τα στημένα έδωσε έμφαση ο Βίτορ Περέιρα, συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.
Το πρωί της Κυριακής (8/3, 11:00) η ομάδα του Ολυμπιακού προπονήθηκε κανονικά στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και άρχισε την προετοιμασία της για τον επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (11/3, 19:00) στο ΟΑΚΑ.
Στο δίτερμα που ακολούθησε, οι ποδοσφαιριστές του Βίτορ Περέιρα έριξαν το βάρος στην τακτική, δουλεύοντας επάνω στη σωστή αμυντική και επιθετική λειτουργία. Στο τέλος του προγράμματος οι επιθετικοί του Ολυμπιακού έμειναν στο γήπεδο και δούλεψαν επάνω στα τελειώματα φάσεων. Από την άλλη, οι "Τσόρι", Φορτούνης, Ντουρμάζ και Μπουχαλάκης έμειναν και εκτελούσαν φάουλ από διάφορες θέσεις, βελτιώνοντας το καλό τους πόδι.

Στα ιατρικά, ο Φουστέρ έκανε θεραπεία, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Γιαννιώτης. Ο Στρέζος έμεινε στο γυμναστήριο, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Συντηρητικά γυμνάστηκε ο Ελαμπντελαουί, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει τη ρεβάνς με την ΑΕΚ.

Η προπόνηση, τη Δευτέρα (9/3), είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Νίκες για τις Κ-13 και Κ-16 επί του Φωστήρα

Νίκες για τις Κ-13 και Κ-16 επί του Φωστήρα

Οι ομάδες Κ-13 και Κ-16 του Ολυμπιακού επικράτησαν των αντίστοιχων του Φωστήρα, στο πλαίσιο του "Attica Cup".

Κ-13: Ολυμπιακός-Φωστήρας 1-0

Νέα νίκη για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή στο "Attica Cup".

 
Σε αγώνα για το "Attica Cup", ο οποίος διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στον Ταύρο, η Κ-13 του Ολυμπιακού επικράτησε με 1-0 του Φωστήρα. Το μοναδικό γκολ για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή πέτυχε ο Ιακωβίδης.

Η Ακαδημία πήγε θέατρο

Η Ακαδημία πήγε θέατρο

Η Ακαδημία πήγε θέατρο

Ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα μαθήματα τους στο σχολείο και από  προπονήσεις και  αγώνες πραγματοποίησαν τα μέλη των ομάδων Κ-10 και Κ-11 της Ακαδημίας μας. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές επισκέφτηκαν το θέατρο "Λύχνος" στο Γκάζι και παρακολούθησαν την παράσταση "Το λυχνάρι του Αλαντίν" μαζί με τους προπονητές τους κ.κ Κυριακόπουλο, Χατζηράπη, Σχοιναράκη.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γέλασαν με την ψυχή τους και έμαθαν πολλά νέα πράγματα "ταξιδεύοντας" μέσα από τα κείμενα του έργου που είναι βασισμένο στην ιστορία του Αλαντίν σε μια άλλη διάσταση της... ιστορίας. Οι αθλητές μας αφού χειροκρότησαν τους ηθοποιούς μετά από το τέλος της παράστασης, ανέβηκαν στη σκηνή και φωτογραφήθηκαν μαζί τους! Τα παιδιά είχαν πολλές απορίες που τις έλυσαν οι ηθοποιοί αλλά και ο σκηνοθέτης της παράστασης κ. Αντωνίου. Φεύγοντας είχαν μάθει τα πάντα για το περίφημο αραβικό παραμύθι και τους ήρωες του!

Πανάξια πρόκριση για τα κορίτσια του Θρύλου

Πανάξια πρόκριση για τα κορίτσια του Θρύλου

Πανάξια πρόκριση για τα κορίτσια του Θρύλου!

Σε παράσταση για έναν...ρόλο μετέτρεψαν το τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι της φάσης του F8 της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α, με τον Σαρωνικό οι Κορασίδες Α' του Θρύλου. Τα κορίτσια του Σπύρου Σαραντίτη προκρίθηκαν δια...περιπάτου βάση της σημερινής τους εμφάνισης, στο Final 4 αφού επικράτησαν με 3-0 σετ (26-24, 25-19, 25-16) στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Ρέντη. Έτσι οι ερυθρόλευκες πανηγύρισαν την πανάξια πρόκριση, χάρη στις δυο εντός έδρας νίκες που σημείωσαν σε βάρος του Σαρωνικού. 

Στο «Ζηρίνειο» για τη νίκη ο Θρύλος

Στο «Ζηρίνειο» για τη νίκη ο Θρύλος

Στο «Ζηρίνειο» για τη νίκη ο Θρύλος

Μετά την άνετη επικράτηση σε βάρος της Ορεστιάδας στο Ρέντη, οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα συνεχίζονται με μια δυνατή αναμέτρηση. Τη Δευτέρα (9/3) οι νταμπλούχοι αντιμετωπίζουν τον Α.Ο. Κηφισιάς στο Ζηρίνειο (19:30, Novasports 2) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ. 

"Ολυμπιακός για μένα σημαίνει" (4ο μέρος)

"Ολυμπιακός για μένα σημαίνει" (4ο μέρος)

Το Olympiacos TV ετοίμασε μία σειρά αφιερωμάτων για τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση του συλλόγου, με λόγια των απλών φιλάθλων που μιλούν για την ιδέα του Ολυμπιακού! Δείτε το 4ο μέρος!
Tο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Olympiacos TV, ξεκίνησε από τη Δευτέρα (2/3) μία σειρά από διηγήσεις του κόσμου της ομάδας, ο οποίος αυθόρμητα και μέσα από την καρδιά του εξηγεί τι σημαίνει Ολυμπιακός για εκείνους, με αφορμή τα 90ά γενέθλια του συλλόγου στις 10 Μαρτίου. Την Κυριακή (8/3), παρουσίασε το τέταρτο μέρος. Για να δείτε το πρώτο μέρος του αφιερώματος, πατήστε εδώ. Για να δείτε το δεύτερο μέρος του αφιερώματος, πατήστε εδώ. Για να δείτε το τρίτο μέρος του αφιερώματος, πατήστε εδώ.
Δείτε το τέταρτο μέρος, από τη σειρά αφιερωμάτων, που ετοίμασε το Olympiacos TV:
Γιατί Ολυμπιακός για μένα σημαίνει…

Παρουσιάζεται το επετειακό λογότυπο

Παρουσιάζεται το επετειακό λογότυπο

Το μεσημέρι της Δευτέρας (9/3, 14:00), θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός το επετειακό λογότυπο με αφορμή τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Θρύλου. Θα μιλήσουν οι Κριστιάν Καρεμπέ και Γιάννης Μανιάτης.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Κυριακής (08/03)

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Κυριακής (08/03)


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

12:15 ΝΕΡΙΤ PLUS, ΣΤΙΒΟΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΠΡΑΓΑΣ
13:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
13:30 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SERIE A, ΤΣΕΖΕΝΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ

13:40 OTE SPORT 5, ΜΠΑΣΚΕΤ, LIGA ENDESA, ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
14:30 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA 2, ΟΥΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ
14:30 OTE SPORT 4, ΜΠΑΣΚΕΤ, LIGA ENDESA, ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

15:00 NOVASPORTS 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
15:30 ACTION 24, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, EREDIVISIE, ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΜΠΡΕΝΤΑ
16:00 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SERIE A, ΚΙΕΒΟ-ΡΟΜΑ

16:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SERIE A, ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΤΟΡΙΝΟ
16:00 OTE SPORT 5, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SERIE A, ΕΜΠΟΛΙ-ΤΖΕΝΟΑ
16:00 OTE SPORT 6, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SERIE A, ΠΑΡΜΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ

16:30 NOVASPORTS 3, ΜΠΑΣΚΕΤ, BASKET LEAGUE, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ
16:30 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA, ΚΟΛΩΝΙΑ-ΑΪΝ. ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
17:15 NOVASPORTS 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ
17:15 NOVASPORTS 4, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΟΦΗ-ΞΑΝΘΗ

17:30 ACTION 24, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΚΩΤΙΑΣ, ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΣΕΛΤΙΚ
18:00 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ
18:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, FOOTBALL LEAGUE, ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

18:30 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA, ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
19:00 OTE SPORT 4, ΜΠΑΣΚΕΤ, NBA, ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ-ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
19:30 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ

20:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΘΕΛΤΑ
21:30 OTE SPORT 4, ΜΠΑΣΚΕΤ, NBA, ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤ. ΟΥΟΡΙΟΡΣ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
21:30 OTE SPORT 6, ΜΠΑΣΚΕΤ, SERIE A, ΚΑΖΕΡΤΑ-ΚΑΠΟ ΝΤ’ ΟΡΛΑΝΤΟ

21:45 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SERIE A, ΝΑΠΟΛΙ-ΙΝΤΕΡ
22:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ
22:00 NOVASPORTS 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, LIGUE 1, ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΛΙΟΝ

   Και μην ξεχνατε...

Ταλαιπωρία χασιμο χρονου και ρυθμου

Ταλαιπωρία χασιμο χρονου και ρυθμου



Ο αγώνας Πρωταθλήματος ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε δικαιολογημένα επ' αόριστον, καθώς στο βούρκο του Δημοτικού Σταδίου της Κομοτηνής δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Ούτε το Σάββατο, ούτε την Κυριακή, ούτε τις επόμενες ημέρες
 Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε οδικώς για την Αλεξανδρούπολη και το αεροδρόμιο "Δημόκριτος", απ' όπου "πέταξε" με προορισμό την Αθήνα.
Η πτήση τσάρτερ από την πρωτεύουσα του Νομού Έβρου ξεκίνησε περίπου στις 21:50, τη νύχτα του Σαββάτου, και περίπου στις 22:45 το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Αυτην τη φορά , ήταν σχετικά ήρεμη η πτήση, με τις αναταράξεις όχι πολύ επίφοβες, όπως όταν πηγαινε στην Αλεξανδρούπολη, την Παρασκευή η αποστολη.
 Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν λόγο για μια τρομερή ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλεται η ομάδα μετά την αναβολη της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό, καθώς πάλι δεν γνωρίζουν το ποιο θα είναι το πρόγραμμα της με τις νέες αλλαγές που θα γίνουν.
Σε ότι αφορά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων, μάλιστα, τον χαρακτήριζαν ως «κινούμενη άμμο» καθώς το πόδι τους βυθιζόταν μέσα στη λάσπη.

Το συγκεκριμένο γήπεδο δεν διαθέτει αποστραγγιστικό σύστημα με αποτέλεσμα να μην μπορούν τα νερά από τη συνεχή βροχόπτωση να αποβάλλονται από τον αγωνιστικό χώρο.
Αποτέλεσμα αυτού είναι η κατάστασή του να είναι αρκετά κακή και να εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια των παικτών.