moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Στα 9 γκολ σταμάτησαν οι Νέοι

Στα 9 γκολ σταμάτησαν οι Νέοι


Τέσσερα γκολ σημείωσε ο Νίκος Βέργος για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό, ο οποίος διέλυσε την Κέρκυρα με 9-0!
Σε αγώνα της 29ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 9-0 την Κέρκυρα και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα του Βασίλη Βούζα, που δεν έχει γνωρίσει ήττα στη διοργάνωση, πέτυχε 7 γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο και "καθάρισε" γρήγορα την αντίπαλό της.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Νίκος Βέργος, ο οποίος σημείωσε 4 γκολ ενώ 2 πέτυχε ο Γιώργος Μανθάτης και από ένα ο Γιάννης Λάτσι, ο Δήμος Χαντζάρας και ο Ηλίας Ιγνατίδης.

Το σκορ άνοιξε με ωραίο σουτ στο 16' ο Γιάννης Λάτσι ενώ στο 18' ο Νίκος Βέργος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαράλαμπου Ρεντζή έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα (2-0). Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 24' μετά από κόρνερ του Μανώλη Σάλιακα "έγραψε" μέσα από την περιοχή με σουτ το 3-0. Στο 21' ο Ηλίας Ιγνατίδης πασάρει στον Γιώργο Μανθάτη για το 4-0 ενώ στο 33' ο Νίκος Βέργος με ωραία ατομική προσπάθεια ανεβάζει το δέικτη του σκορ στο 5-0. Δυο λεπτά αργότερα πάλι ο Μανθάτης με σουτ κάνει το 6-0 και στο 36' ο Βέργος ολοκληρώνει το "καυτό" εικοσάλεπτο για τον Ολυμπιακό σκοράροντας για 4 φορά (7-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έχοντας πραγματοποιήσει πολύ νωρίς και τις τρεις αλλαγές του συνεχίζει να πιέζει και ο Ιγνατίδης με κεφαλιά μετά από πάσα του Δήμου Χαντζάρα "γράφει" το 8-0. Στο 83' ο Χαντζάρας με ωραίο προσπάθεια διαμορφώνει το τελικό 9-0. Ο επόμενος αγώνας για την ομάδα του Πειραιά θα είναι την Τετάρτη 25/3 με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας μετά το ματς είπε: "Δεν χωράει κριτική το παιχνίδι. Συνεχίζουμε την δουλειά για να πετύχουμε τον στόχο μας".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Σάλιακας (46' Κασαπίδης), Ρεντζής, Τόλι, Βούρος, Ανδρούτσος, Ιγνατίδης, Μεγαρίτης (53' Χαντζάρας), Βέργος, Λάτσι (41' Μακροστέργιος), Μανθάτης.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κόρμπας, Χανδρινός, Καρβούνης (70' Ζαγούρης), Ντόντα, Πουλημένος, Κεχαγιάς, Μποζίκης, Μαβίλης (46' Λεπενιώτης), Γρηγοράκης (77' Λούβρος), Γαστεράτος, Ίσερης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: