moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Οι δηλώσεις των μόνιμων πρωταθλητών!

Οι δηλώσεις των μόνιμων πρωταθλητών!

Οι δηλώσεις των...μόνιμων πρωταθλητών!
Από το βράδυ της Κυριακής ο Αυτοκράτορας της Ελληνικής Κολύμβησης πανηγυρίζει την κατάκτηση του 56ου πρωταθλήματος και παράλληλα 20ου διαδοχικού. 
Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε στο ακέραιο τον τίτλο του ακλόνητο φαβορί τερματίζοντας πρώτος στη Γενική βαθμολογία αλλά και στους Άνδρες και στις Γυναίκες. 
 Η «ερυθρόλευκη» κυριαρχία αποτυπώθηκε με εμφατικό τρόπο στο τριήμερο των αγώνων που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου. 
Το παρών έδωσαν εκεί και οι αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας του Θρύλου που ενίσχυσαν με τον δικό τους τρόπο το αγωνιστικό τμήμα. 
Τρεις από τους κορυφαίους κολυμβητές του αγωνιστικού τμήματος, ο Σπύρος Γιαννιώτης που έφτασε στις 29 νίκες συνολικά και έπιασε στην πρώτη θέση των πολυνικών τον Βαγγέλη Κοσκινά, η Μαριάννα Λυμπερτά και ο Απόστολος Χρήστος μαζί με τον team manager του τμήματος, Σπύρο Μπιτσάκη, μίλησαν στο osfp.gr για το 56ο πρωτάθλημα!
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Oι δηλωσεις των πρωταγωνιστων

Oι δηλωσεις των πρωταγωνιστων


Διαβαστε τις δηλωσεις των πρωταγωνιστων της κατακτησης του τιτλου

Σφαιρόπουλος: «Η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Ως επιβεβαίωση της ανωτερότητας του Ολυμπιακού καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν χαρακτήρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. «Ιστορικές στιγμές, νωρίς να συζητάμε για το μέλλον».

Σφαιρόπουλος: «Η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»
Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ελλάδας ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας κόουτς ευχαρίστησε κυρίως τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ (που τον εμπιστεύτηκαν σε μια δύσκολη στιγμή), αλλά και όλους όσους εργάζονται στην ομάδα.
Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην βγάλει το… καπέλο στους παίκτες του, στους οποίους απέδωσε το μεγαλύτερο μερίδιο του 11ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σφαιρόπουλος στην κάμερα του OTE TV:

Πρωταθλητής και στην πισίνα ο Ολυμπιακός

Πρωταθλητής και στην πισίνα ο Ολυμπιακός

Πρωταθλητής και στην πισίνα ο ΟλυμπιακόςΑπόλυτος κυρίαρχος ήταν ο Ολυμπιακός στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ που ολοκληρώθηκε σήμερα στον Άλιμο και κατέκτησε τον 56ο τίτλο της ιστορίας του. Έγραψε ιστορία ο Γιαννιώτης. Κορυφαίος ο Γκολομέεβ.
Κυρίαρχος της πισίνας αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός, πανηγυρίζοντας το 56ο πρωτάθλημα της ιστορίας του στην κολύμβηση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Τους έκανε το τραπέζι ο Σφαιρόπουλος (pics)

Τους έκανε το τραπέζι ο Σφαιρόπουλος (pics)

Δείπνο σε όλη την ομάδα του Ολυμπιακού, παρουσία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, παρέθεσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για να αποχαιρετήσουν τη χρονιά που έκλεισε ιδανικά.

Τους έκανε το… τραπέζι ο Σφαιρόπουλος (pics)
Η χρονιά έκλεισε πολύ όμορφα για τον Ολυμπιακό με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έτσι πριν από τις διακοπές, σύσσωμη η ομάδα πραγματοποίησε το τελευταίο της… γεύμα.

Ντάρντεν:«Οι μεγάλοι παίκτες εμφανίζονται στα μεγάλα παιχνίδια» (video)

Ντάρντεν:«Οι μεγάλοι παίκτες εμφανίζονται στα μεγάλα παιχνίδια» (video)

«Οι μεγάλοι παίκτες εμφανίζονται στα μεγάλα παιχνίδια»

Είναι ο παίκτης που έλαμψε στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό και ήταν ουσιαστικά κάποιος που ίσως υποτίμησαν οι «πράσινοι» στα ματς με τον Ολυμπιακό.
Ο λόγος για τον Τρεμέλ Ντάρντεν, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του gavros.gr λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Θρύλο.

Η ζειμπεκια του Σπανούλη (video)

Η ζειμπεκια του Σπανούλη (video)

Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε το δικό του χρώμα στο γλέντι του τίτλου, χορεύοντας ένα μάγκικο ζεϊμπέκικο.

Φιέστα στα μπουζούκια (pics)

Φιέστα στα μπουζούκια (pics)

Φιέστα στα μπουζούκια (pics)
Ξεφάντωσαν με την ψυχή τους οι παίκτες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Δείτε φωτορεπορτάζ από το γλέντι των παικτών του Ολυμπιακού σε νυχτερινό κέντρο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δ. Γιαννακόπουλος: «Του χρόνου θα τους κερδίζουμε όλους»...


Δ. Γιαννακόπουλος: «Του χρόνου θα τους κερδίζουμε όλους»...

Δ. Γιαννακόπουλος: «Του χρόνου θα τους κερδίζουμε όλους»
Σαν γνησιος φαρμακοβιομηχανος ειπε μία, αλλά «φαρμακερή» ατάκα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να σχολιάσει την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Basket League.
«Ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα πρωταθλητής. Του χρόνου θα τους κερδίζει όλους…». Αυτά ήταν τα μόνα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά την ολοκλήρωση των τελικών της Basket League που βρήκε τον Ολυμπιακό να κατακτά τον τίτλο με 3-0.

ΟΥΑΟΥ που λεει κι ο..Βαρουφακης!

Πάει περίπατο το κερφοφόρο πλάνο τριετίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός 
 
ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Ο Παναθηναϊκός και ο πρόεδρος του, Μάνος Παπαδόπουλος, σπάνε τα ταμεία, τα δίνουν όλα για Σλούκα, ανοίγουν κουμπαράδες, ξηλώνουν τσέπες, και απλώνουν… χρυσό στα πόδια του Έλληνα γκαρντ.
Η πρόταση στον αριστερόχειρα γκαρντ δεν είναι 1.6 εκατομμύρια ευρώ για 2 χρόνια, αλλά πολλά παραπάνω.
Περίπου 3.5 εκατομμύρια ευρώ θα βάλει ο πρόεδρος Μάνος Παπαδόπουλος για να ντύσει στα «πράσινα» τον 25χρονο γκαρντ.
Γιατί πολλοί μπορεί να το ξεχνάτε, αλλά σε αυτά τα λεφτά πρέπει να προστεθούν και οι φόροι που είμαστε βέβαιοι πως πληρώνει ο Παναθηναϊκός στην εφορία, τα μπόνους αλλά και τα μανατζερικά.
Δηλαδή ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα βάλει από την τσέπη του 3.5 εκατομμύρια ευρώ και με αυτόν τον τρόπο θα χαλάσει κατά πολύ το κερδοφόρο (πρόκειται για ιστορική εξέλιξη που είχε πει και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος) πλάνο τριετίας που έχουν καταθέσει από τον Παναθηναϊκό στην ΕΕΑ για να εγκριθεί η μεταβίβαση μετοχών από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο.
Αρα? ΜΠΟΥΡΟΥ-ΜΠΟΥΡΟΥ,ΛΑΔΙ-ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΤΙΠΟΤΑ...

Μώραλης:"Δόξα στον Πειραιά"

Μώραλης:"Δόξα στον Πειραιά"


Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης έδωσε συγχαρητήρια στους θριαμβευτές που χάρισαν δόξα στα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Η δικαιωση και τα παραπονα των Αγγελοπουλων

Η δικαιωση και τα παραπονα των Αγγελοπουλων

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι μίλησαν για δικαίωση, αλλά εξάφρασαν και παράπονα για κάποια πράγματα που τους ενόχλησαν και τους ενοχλούν
Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού δήλωσαν δικαιωμένοι για την κατάκτηη του πρωταθλήματος και παρά τη χαρά τους δεν χαρίστηκαν σε κανέναν...

«Εξαιρετική επιλογή ο Σίλβα για τον Ολυμπιακό»

«Εξαιρετική επιλογή ο Σίλβα για τον Ολυμπιακό»

«Εξαιρετική επιλογή ο Σίλβα για τον Ολυμπιακό»
Ως μια εξαιρετική επιλογή για τον πάγκο του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τον Μάρκο Σίλβα ο συντάκτης της A' Bola, Μιγκέλ Κορέια μιλώντας στο sport-fm.gr.
Μάρκο Σίλβα... Νεαρός, φιλόδοξος προπονητής ο οποίος θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον Ολυμπιακό εάν τον επιλέξει για τον πάγκο του."Ο Μάρκο Σίλβα είναι ένας προπονητής νεαρός σε ηλικία αλλά από όπου έχει περάσει, από τη ν Εστορίλ και την Σπόρτινγκ έχει κάνει καλή δουλειά. Του αρέσει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι περισσότερες ομάδες του αγωνίζονται με 4-3-3", τόνισε -αρχικά- ο Μιγκέλ Κορέια, ο οποίος συνέχισε κάνοντάς μας το "προφίλ" του πορτογάλου τεχνικού.

Τουρκικά σενάρια για Ολυμπιακό και Γιακίν

Τουρκικά σενάρια για Ολυμπιακό και Γιακίν

Στους υποψήφιους τεχνικούς για να αναλάβουν τον Ολυμπιακό παρουσιάζουν τον Μουράτ Γιακίν τουρκικά δημοσιεύματα, στα οποία γίνεται επίσης αναφορά στα ονόματα των Κέλερ και Λουτσέσκου.

Τουρκικά σενάρια για Ολυμπιακό και Γιακίν
Είναι ξεκάθαρο πια πως ο Ολυμπιακός έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση του Μάρκο Σίλβα με τον Πορτογάλο να αποτελεί το φαβορί για να αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του, Βίτορ Περέιρα.

Πήρε Ταμπουρατζή ο Ολυμπιακός

Πήρε Ταμπουρατζή ο Ολυμπιακός

Πήρε Ταμπουρατζή ο Ολυμπιακός
 
Τη θέση του λίμπερο με την απόκτηση του Κώστα Ταμπουρατζή κάλυψε ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του διεθνή για 1+1 χρόνια.
Ο Κώστας Ταμπουρατζής είναι 32 ετών και κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στον Α.Ο. Κηφισιάς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πήρε σ-κούπα και σκουπισε τον Παναθηναικο 3-0

Πήρε σ-κούπα και σκουπισε τον Παναθηναικο 3-0

 Πήρε σ-κούπα!
Πανάξιος πρωταθλητής! Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του απέναντι στον Παναθηναϊκό και με 93-74 στο «φλεγόμενο» ΣΕΦ έβγαλε… σκούπα στους τελικούς, επιστρέφοντας στην κορυφή μετά το 2012!
Ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε!
Ο Ολυμπιακός απέδειξε μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ και το 2-0 πως η σειρά δεν είχε… επιστροφή και με μία εξαιρετική εμφάνιση στο… φλεγόμενο ΣΕΦ, επικράτησε 93-74 του Παναθηναϊκού, για να κάνει τη… σκούπα και να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά το 2012!
Κορυφαίος και… μπροστάρης για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Βασίλης Σπανούλης με 23 πόντους, με τον Πρίντεζη να προσθέτει 12 και τον Λοτζέσκι άλλους 11. Από τους «πράσινους» πρώτος σκόρερ ήταν ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς με 17 πόντους.

Το ματς

Με τις κλασικές τους πεντάδες που χρησιμοποιούν στη σειρά των τελικών, χωρίς αλλαγές, ξεκίνησαν οι δύο ομάδες την αναμέτρηση, αφού στον πάγκο ήταν ξανά ο Δημήτρης Διαμαντίδης για τον Παναθηναϊκό. Με τον Ολυμπιακό να είχε διάθεση να «χτυπήσει» στη ρακέτα και τους φιλοξενούμενους από την περιφέρεια ήταν η εικόνα τους ματς στα πρώτα τέσσερα λεπτά (6-6). Περίπου στα μισά της περιόδου και χωρίς να ανοίξει ο ρυθμός, οι γηπεδούχοι με τις καλές τους άμυνες έτρεξαν το παρκέ για το 10-6, όμως στη συνέχεια η αστοχία (κυρίως στις βολές), αλλά και τα επιθετικά ριμπάουντ των «πράσινων» έκαναν το 10-11, με τους Ντάνστον και Μαυροκεφαλίδη να ήταν νοκ άουτ λόγω των δύο προσωπικών τους φάουλ. Στα εναπομείναντα λεπτά της περιόδου, ήρθε ο Λοτζέσκι ορεξάτος από τον πάγκο και με τους παίκτες του Μανωλόπουλου να μην βρίσκονταν στην επίθεση, το σκορ ήταν στο 16-12.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν την καλή τους άμυνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο, διατηρώντας μία διαφορά ασφαλείας (26-20). Στη συνέχεια μάλιστα ήρθαν και τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Μαυροκεφαλίδης έκανε το τρίτο προσωπικό του φάουλ και με τους «ερυθρόλευκους» να ανοίγουν το ρυθμό και παράλληλα να ήταν αξιόπιστοι έξω από τα 6,75μ., η διαφορά πήγε στο +14 (34-20) στα μισά. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν μειώνοντας σε 36-27 με τους Σλότερ και Κούπερ, αλλά ο Πρίντεζης είχε τις «απαντήσεις», κάνοντας το 43-29. Στα τελευταία δύο λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, ο Γιάνκοβιτς ήρθε «καυτός» από τον πάγκο, με αποτέλεσμα να μην αφήσει το ματς να ξεφύγει κι άλλο (46-35). Με δικούς του πόντους στο τέλος ο Σπανούλης πήγε τον Ολυμπιακό ξανά στο +14 (51-37), με τον Διαμαντίδη να διαμορφώνει με δύο βολές το 51-39.

Ο Παναθηναϊκός έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο και μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο ημίχρονο, όπου μέσα σε δύο λεπτά έκανε ένα σερί 7-0, μειώνοντας σε 51-46. Όμως, ανάλογη ήταν η «απάντηση» του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια έκανε το δικό του σερί για το +12 (58-46) με μπροστάρη τον Σπανούλη στο σκοράρισμα και τη δημιουργία. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» τους είχε πάρει από το… χέρι, με τη διαφορά να ξεφεύγει στο +20 (69-49), στα τρία λεπτά πριν το τέλος της περιόδου και με το ματς να είχε πάρει έναν «ξέφρενο» ρυθμό. Σε εκείνο το σημείο, οι γηπεδούχοι… παρασύρθηκαν, με τους «πράσινους» να μειώνουν σε 69-54, όμως φάνηκαν να μένουν από δυνάμεις, με τους παίκτες του Σφαιρόπουλου να πηγαίνουν ξανά στο +20 (75-55) και τον Διαμαντίδη να διαμορφώνει με ένα δύσκολο τρίποντο στην εκπνοή το 75-58.

Στην τέταρτη περίοδο, ο Ολυμπιακός χαμήλωσε το τέμπο του, με αποτέλεσμα να βγει εκτός… νερών και τον Παναθηναϊκό από την άλλη να κάνει ό,τι μπορεί (80-68), στα πρώτα τέσσερα λεπτά. Εκεί, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έβαλε τις φωνές και αυτές «αφύπνισαν» τους παίκτες του για ένα σερί 9-0, για το 90-68, που κράτησε σχεδόν μέχρι τη λήξη. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» κρατούσαν τον τίτλο με το… 1,5 χέρι, αφού και οι παίκτες των «πράσινων» το είχαν πάρει απόφαση, με το τελικό σκορ να ήταν το 93-74.

Τα δεκάλεπτα: 16-12, 51-39, 75-58, 93-74

Ολυμπιακός (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Πέτγουεϊ 5 (1), Χάντερ 10, Ντάνστον 5, Σπανούλης 23 (4), Ντάρντεν 9, Σλούκας 5 (1), Λαφαγιέτ 3 (1), Λοτζέσκι 11 (2), Πρίντεζης 12, Αγραβάνης 5 (1), Μάντζαρης 5 (1), Καββαδάς

Παναθηναϊκός (Σωτήρης Μανωλόπουλος): Χαραλαμπόπουλος, Σλότερ 10 (2), Μποχωρίδης, Γιάνκοβιτς 17 (3), Φώτσης 11 (2), Νέλσον, Μαυροκεφαλίδης 14, Διαμαντίδης 5 (1), Μπατίστα 10, Μπλουμς, Κούπερ 7 (1), Μόργκαν

Τα highlights του τελευταιου λεπτου της αναμετρησης

Πήρε Σακόγλου ο Ολυμπιακός

Πήρε Σακόγλου ο Ολυμπιακός

Πήρε Σακόγλου ο Ολυμπιακός
Την απόκτηση του 25χρονου διαγώνιου Χάρη Σακόγλου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, που συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς το σχηματισμό του ρόστερ για την επόμενη περίοδο.
Μονοετές συμβόλαιο με τον Χάρη Σακόγλου υπέγραψε ο Ολυμπιακός. Ο 25χρονος διαγώνιος (1,94μ.) αγωνιζόταν στη ΜΕΝΤ.

Οι έξι του αντι-ντόπινγκ κοντρόλ

Οι έξι του αντι-ντόπινγκ κοντρόλ

Οι έξι του αντι-ντόπινγκ κοντρόλ
Δείτε ποιοι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού πέρασαν από αντι-ντόπινγκ κοντρόλ μετά τον τρίτο μεταξύ τους τελικό.
Όπως έγινε σε όλους τους φετινούς τελικούς, έτσι και την Κυριακή έξι παίκτες κλήθηκαν να περάσουν από έλεγχο ντόπινγκ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος απ’ τον Ολυμπιακό απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Από πλευράς ερυθρολεύκων, δείγμα έδωσαν οι Γιώργος Πρίντεζης, Μπράιαντ Ντάνστον και Μπρεντ Πέτγουεϊ. Από τους πράσινους, «ελέγχθηκαν» οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Ρεϊμάρ Μόργκαν και Αντώνης Φώτσης.

«Καμπάνες» σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη

«Καμπάνες» σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη

«Καμπάνες» σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη
Ποινή τεσσάρων αγωνιστικών στον Ολυμπιακό για επεισόδια στον πέμπτο τελικό και αφαίρεσης ενός βαθμού στη Βουλιαγμένη για την αποχώρηση από τον αγώνα επιβλήθηκε από τον αθλ.δικαστή.
Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς του αθλητικού δικαστή, Σπυρίδωνα Σταύρου, για τα όσα έγιναν στον πέμπτο τελικό της Α1 πόλο Γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης.
Οι «ερυθρόλευκες» πλήρωσαν τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών τους με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ ένας βαθμός θα αφαιρεθεί από τη Βουλιαγμένη για την αποχώρηση της ομάδας από την πισίνα πριν τη λήξη του αγώνα για διαμαρτυρία.
Αναλυτικά, η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

Σλούκας για την πρόταση του Παναθηναϊκού: «Είναι κάτι αστείο»

Σλούκας για την πρόταση του Παναθηναϊκού: «Είναι κάτι αστείο»

Σλούκας για την πρόταση του Παναθηναϊκού: «Είναι κάτι αστείο»
Ενοχλημένος από τον τρόπο που χειρίστηκε ο Παναθηναϊκός την πρόταση που του κατέθεσε, εμφανίστηκε ο Κώστας Σλούκας σε δηλώσεις που έκανε.
Η άμεση δημοσιοποίηση της πρότασης που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός ενόχλησε τον Κώστα Σλούκα, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να δηλώνει πως η κίνηση αυτή έγινε για να δημιουργηθεί… κλίμα ενόψει των συζητήσεών του με την «ερυθρόλευκη» διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Πρόσκληση της Εuroleague σε Ολυμπιακό

Πρόσκληση της Εuroleague σε Ολυμπιακό

Πρόσκληση της Ευρωλίγκας σε Ολυμπιακό
Συνάντηση στη Βαρκελώνη με την Ευρωλίγκα θα έχουν στις 19 Ιουνίου εκπρόσωποι ομάδων, συμπεριλαμβανομένου και του Ολυμπιακού, προκειμένου να συζητήσουν για θέματα που αφορούν τη βία στα γήπεδα.

Οι Πρίντεζης και Πέτγουεϊ οργανώνουν την κερκίδα (video)

Οι Πρίντεζης και Πέτγουεϊ οργανώνουν την κερκίδα (video)

 Οι Πρίντεζης και Πέτγουεϊ… οργανώνουν την κερκίδα (video)
Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετατράπηκαν σε… πέταλο, με τους Γιώργο Πρίντεζη και Μπρεντ Πέτγουεϊ να την… οργανώνουν!

H απονομή του τιτλου στο ΣΕΦ (videos)

H απονομή  του τιτλου στο ΣΕΦ (videos)


Παρακολουθήστε σε βίντεο την απονομή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, όπου και αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας για την σεζόν 2014-2015, "σκουπίζοντας" στους τελικούς τον Παναθηναϊκό.
Ο Σλούκας και οι Αμερικανοί του Ολυμπιακού στην απονομή του πρωταθλήματος

Σοκαριστικό video: από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς στο ΣΕΦ

Σοκαριστικό video: από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς στο ΣΕΦ



Η εικόνα που θα δείτε είναι ανατριχιαστική… Στο βάθος του πλάνου, την ώρα που γίνεται η απονομή στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, η μπασκέτα λυγίζει υπό το βάρος των οπαδών που σκαρφάλωσαν πάνω της, ξεπερνώντας κάθε όριο στους πανηγυρισμούς.