moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

League Cup στην Ελλαδα?

League Cup στην Ελλαδα?

Η λύση που μπορεί να δώσει βοήθειες στον ρυθμό, τις αντοχές, αλλά και τα έσοδα των ομάδων. Γράφει ο Β. Γαλούπης

Εκ πρώτης όψεως το ερώτημα μπορεί να ακουστεί και κάπως αφελές. Τι πάει να πει “γιατί δεν έχουμε λιγκ καπ εμείς;”. Τι άλλο έχουμε, δηλαδή; Μοιάζουμε σε κάτι με την Αγγλία για να διαθέτουμε και Λιγκ Καπ; Σε τι; Στα γήπεδα, τα λεφτά, τον κόσμο, τους παικταράδες, την ποιότητα; Το Λιγκ Καπ μας μάρανε, λοιπόν. Την στιγμή που το πρωτάθλημα διακόπτεται κάθε τρεις και λίγο από παρατράγουδα.

Ηγετικό μήνυμα Τσόρι

Ηγετικό μήνυμα Τσόρι

 
 
Σύνθημα αντεπίθεσης από τον Τσόρι ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. «Χάσαμε (μια μάχη), αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά», το μήνυμα του Αργεντινού άσου του Ολυμπιακού.
Ακόμα κι όταν όλα έμοιαζαν χαμένα απέναντι στη Ντνίπρο και οι ελπίδες για πρόκριση είχαν εκλείψει, ο Τσόρι -περισσότερο από κάθε άλλο συμπαίκτη του- αρνείτο να τα παρατήσει.

Και με τον Ολυμπιακό να κυνηγά πλέον το νταμπλ, ο Αργεντινός στέλνει το μήνυμα για αντεπίθεση ώστε να επιστρέψουν τα θετικά αποτελέσματα και το καλό κλίμα στο Λιμάνι.

«Πάντα είναι καλό να αφήνεις να περνούν κάποιες μέρες για να αποδεχθείς ότι έχασες (σ.σ.:μια μάχη)... Τώρα είναι η ώρα να δουλέψουμε σκληρά και να κοιτάξουμε μπροστά», το ηγετικό μήνυμα του Αργεντινού.

«Όποτε θέλετε, ελάτε να υπογράψετε»

«Όποτε θέλετε, ελάτε να υπογράψετε»

Σαφές μήνυμα παραμονής προς Τσόρι και Φουστέρ έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τη συνάντησή του με τους αρχηγούς του Ολυμπιακού. «Όποτε θέλετε, ελάτε να υπογράψετε», τους είπε χαρακτηριστικά.

«Όποτε θέλετε, ελάτε να υπογράψετε»

Αποφασισμένος να κρατήσει τον Τσόρι Ντομίνγκεζ και τον Νταβίντ Φουστέρ είναι ο Ολυμπιακός κάτι που κατέστησε σαφές στους δύο παίκτες ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Ρέντη.
Σε τετ-α-τετ που είχε με τους δύο αρχηγούς της ομάδας (των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι) τους κάλεσε το συντομότερο δυνατό για ανανέωση.
«Όποτε θέλετε, ελάτε από τα γραφεία να υπογράψετε το νέο σας συμβόλαιο», το μήνυμα του προέδρου των «ερυθρολεύκων».

Ανέβηκαν οι τόνοι στη ΓΣ της ΕΟΚ με Ολυμπιακο

Ανέβηκαν οι τόνοι στη ΓΣ της ΕΟΚ με Ολυμπιακο

Ένταση ανάμεσα στον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστο Σταυρόπουλο, και μέλη της ΕΟΚ υπήρξε στη σημερινή γενική συνέλευση της ομοσπονδίας.

Ανέβηκαν οι τόνοι στη ΓΣ της ΕΟΚ με Ολυμπιακο
Επεισοδιακά εξελίχθηκε η Γενική Συνέλευση των σωματείων της Ομοσπονδίας, αφού υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Χρήστο Σταυρόπουλο και μέλη της ΕΟΚ.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, είχε φραστικό επεισόδιο με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, Αριστείδη Γολέμη. Ο πρώτος έφτασε με μικρή καθυστέρηση και όταν εισήλθε είχε ήδη εγκριθεί ο οικονομικός απολογισμός, ενώ υπήρξε ζήτημα μέχρι να διευκρινιστεί αν μπορεί ο ίδιος και ο δεύτερος άνθρωπος της ΚΑΕ να παραστούν στη διαδικασία, καθώς έπρεπε να είχαν δηλωθεί ένα μήνα πριν.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε το λόγο διότι ήθελε να κάνει ερώτηση και στη συνέχεια υπήρξε ένταση με εκπροσώπους των σωματείων που ήταν εκεί.

Το Σάββατο το Πανναξιακός-Ολυμπιακός

Το Σάββατο το Πανναξιακός-Ολυμπιακός

Το ερχόμενο Σάββατο θα διεξαχθεί η σημαντικότερη αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών ανάμεσα στον Πανναξιακό και τον Ολυμπιακό στο νησί των Κυκλάδων.

Το Σάββατο το Πανναξιακός-Ολυμπιακός

 Αυτό ανακοίνωσε την Τρίτη η ΕΟΠΕ, ορίζοντας για την επόμενη Τρίτη την αναμέτρηση της ΑΕΚ στην Ηλιούπολη, ενώ τα υπόλοιπα ματς θα γίνουν, επίσης, το ερχόμενο Σάββατο.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα:
Σάββατο 7/3/2015 Πανελληνίου 15.00 ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Μετξά-Παπαστάμος Πέρρος
Σάββατο 7/3/2015 Μαρκόπουλου 18.00 ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ Μαρκάτσας-Οικονόμου Β. Πολίτης
Σάββατο 7/3/2015 Ρεθύμνου 20.00 ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΑΟ ΘΗΡΑΣ Βογιατζής-Καραπουλάκης Κοκοτσάκης
Σάββατο 7/3/2015 Νάξου (ΝΕΡΙΤ) 19.30 ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ Τσιμπινός-Μόσχος Ανδρονικίδης
Τρίτη 10/3/2015 Α΄ Ηλιούπολης 20.00 ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ Μιχαήλογλου-Σταρίδας

Δύσκολα Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλης


Δύσκολα Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλης

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο για την αναμέτρηση με την Αρμάνι, μόνο με τον Γιώργο Πρίντεζη στο «4», καθώς οι Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλης δεν είναι στο 100%!

Δύσκολα Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλης!

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Μπρεντ Πέτγουεϊ και Μιχάλη Τσαϊρέλη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο Μιλάνο!

Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον ώμο στο νικηφόρο ματς με την Ουνικάχα Μάλαγα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του, ενώ ενοχλήσεις εξακολουθεί να νιώθει στο δικέφαλο και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων».

Παρελθόν ο Νικοπολίδης απο τον Ολυμπιακο

Παρελθόν ο Νικοπολίδης απο τον Ολυμπιακο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας της με τον Αντώνη Νικοπολίδη.
Και η δεύτερη προπονητική απόπειρα του Αντώνη Νικοπολίδη στον Ολυμπιακό, ως μέλος του τεχνικού επιτελείου, έληξε άδοξα. Το απόγευμα της Τρίτης (3/3), η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον 45άχρονο (14/1/1971) προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Το tweet του Μίτσελ στον Νικοπολίδη

Το tweet του Μίτσελ στον Νικοπολίδη

Ο Μίτσελ Γκονθάλεθ αναφέρθηκε μέσω Twitter στην αποχώρηση του Αντώνη Νικοπολίδη από τον Ολυμπιακό.
Τα νέα της αποχώρησης του Αντώνη Νικοπολίδη από το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, έφτασαν γρήγορα στην Ισπανία.


Μέσω Twitter, ο Μίτσελ Γκονθάλεθ "τιτίβισε" στον Αντώνη Νικοπολίδη, γράφοντάς του ένα μήνυμα για τη συνεργασία που είχαν στον Ολυμπιακό.
Ο Ισπανός ευχαρίστησε τον Έλληνα για όσα πέρασαν μαζί στην ομάδα του Πειραιά και άφησε κάποιες αιχμές.

Επίθεση "φωτιά" της Κ-11 στο "Attica Cup"

Επίθεση "φωτιά" της Κ-11 στο "Attica Cup"

Η ομάδα του Τάσου Κυριακόπουλου έχει πετύχει 70 γκολ σε 13 αγώνες στο τουρνουά των ΠΑΕ.
Εντυπωσιακή πορεία πραγματοποιεί στο "Attica Cup" η ομάδα Κ-11 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Το συγκρότημα του Τάσου Κυριακόπουλου προχωράει με νίκες στο τουρνουά των ΠΑΕ, όμως το σημαντικότερο είναι ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές βελτιώνονται από αγώνα σε αγώνα και αποδίδουν ωραίο ποδόσφαιρο.
Οι αγώνες στο τουρνουά ξεκίνησαν στα μέσα Οκτωβρίου και έως σήμερα ο Ολυμπιακός έχει να επιδείξει σε 13 αγώνες, 11 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα!
  συμμετέχει εκτός από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός, ο Απόλλων Αθηνών, ο Ατρόμητος Αθηνών, αλλά και ο Πανιώνιος και το επίπεδο είναι πολύ υψηλό.

Παρτε το Νταμπλ να παρω πίσω το πρόστιμο

Παρτε το Νταμπλ να παρω πίσω το πρόστιμο


Το υψηλό πρόστιμο που έριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες ήταν υψηλό, αλλά θεωρείται δεδομένο πως ο Πρόεδρος θα το πάρει πίσω αν και εφόσον κατακτήσουν το Νταμπλ στην Ελλάδα.

Σαρώνει η Σχολή της Αιδηψού

Σαρώνει η Σχολή της Αιδηψού

Πολύ καλές εμφανίσεις από τις ομάδες της Σχολής του Ολυμπιακού στα Πρωταθλήματα της Εύβοιας.
Δυναμική παρουσία στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Εύβοιας έχουν οι ομάδες της Σχολής του Ολυμπιακού στην Αιδηψό.


Η ομάδα Νέων, απέσπασε ισοπαλία (1-1) στο Προκόπι από την τοπική ομάδα και είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της Α' φάσης.

Η Καλιφόρνια είναι ερυθρόλευκη

Η Καλιφόρνια είναι ερυθρόλευκη

Δυναμικά στο Δίκτυο των Σχολών του Ολυμπιακού εισέρχεται η νέα Σχολή του συλλόγου στην Καλιφόρνια.
Ο πρόεδρος της FC Impact κ. Φρουσιάκης μαζί με τους συνεργάτες του έχουν ενημερώσει όλα τα κλαμπ και τις αρχές της περιοχής για την θρυλική συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και το κλίμα είναι πάρα πολύ... ζεστό στην Δυτική όχθη των ΗΠΑ. Ο Ολυμπιακός, είναι όνομα και στις ΗΠΑ, για εκείνους που ασχολούνται με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αφού είναι κάθε χρόνο στους ομίλους του Champions League.
'

Στη Βαρκελώνη για το "διπλό"

Στη Βαρκελώνη για το "διπλό"

Με προορισμό τη Βαρκελώνη αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (3/3, 16:30) η αποστολή της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού που το βράδυ της Τετάρτης (4/3, 20:15, Novasports3) αντιμετωπίζει την Μπαρτσελονέτα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Champions League.


Μετά τη διεύρυνση του νικηφόρου σερί στην Ελλάδα όπου το Σάββατο ο Ολυμπιακός επικράτησε του Υδραϊκού στη Γλυφάδα και σημείωσε τη 15η νίκη σε ισάριθμα ματς, το ενδιαφέρον των νταμπλούχων έχει στραφεί αποκλειστικά στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός θέλει να αποσπάσει το αποτέλεσμα που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στο Final 6. Και μπορεί η πορεία στον όμιλο με στόχο την πρόκριση να δυσκόλεψε μετά την ήττα από την Μπαρτσελονέτα στο Παπαστράτειο την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι σε περίπτωση νίκης την Τετάρτη (4/3) το βράδυ θα επανέλθουν δυναμικά στο κόλπο!

«Συμφώνησαν στα μέτρα Αλαφούζος-Μαρινάκης» δηλωσεις απο Ολυμπιακο,σιγη ιχθυος απο Αλαφουζο....

«Συμφώνησαν στα μέτρα Αλαφούζος-Μαρινάκης» δηλωσεις απο Ολυμπιακο,σιγη ιχθυος απο Αλαφουζο....

Διάθεση να υπάρξει κλίμα συναίνεσης στην αντιμετώπιση της βίας έδειξαν, σύμφωνα με τον Σταύρο Κοντονή, οι Αλαφούζος-Μαρινάκης. Ο υφυπουργός δήλωσε ότι αμφότεροι συμφώνησαν σε μέτρα που προτάθηκαν.

«Συμφώνησαν στα μέτρα Αλαφούζος-Μαρινάκης»
Ως συμμάχους του στην προσπάθεια ν’ αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα βίας στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου περιέγραψε τους Γιάννη Αλαφούζο και Βαγγέλη Μαρινάκη ο Σταύρος Κοντονής.

Μετά τη συνάντησή τους -που έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας του υφυπουργού Αθλητισμού και διήρκεσε περίπου δυο ώρες- εξήχθη το συμπέρασμα ότι είναι κοινή επιθυμία όλων να κυριαρχήσει η νομιμότητα.

Προς τούτο λοιπόν συμφώνησαν σε μια σειρά μέτρων που τους προτάθηκαν και θ’ ανακοινωθούν την Τετάρτη στους φορείς του ποδοσφαίρου.

Η σχετική δήλωση Κοντονή αναφέρει

«Αναλυτικά συζητήθηκαν τα προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η βούληση όλων είναι ότι θα πρέπει να καταβληθεί μια εργώδης προσπάθεια για να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας και νομιμότητα στους αγωνιστικούς χώρους.
Προς τούτο συμφώνησαν σε ένα πλέγμα μέτρων, το οποίο πρότεινε ο Υφυπουργός. Τα μέτρα αυτά θα θέσει ο κ. Κοντονής ενώπιον των διοργανωτριών αρχών στην αυριανή τους συνάντηση».


"Πρωτοπόροι στο καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου"

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να είναι πρωτοπόρος στο καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως τόνιζαν οι άνθρωποι του συλλόγου μετά τη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάννη Αλαφούζο, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.


 Από πλευράς Ολυμπιακού τονίστηκε ότι ο σύλλογος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι πρωτοπόροι στο καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στη συνάντηση των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζου με τον Σταύρο Κοντονή, συμφωνήθηκαν όλα όσα είχαν ειπωθεί από την πλευρά του κ. Μαρινάκη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League (2/3).

Σάββατο 7/3 το Ολυμπιακός - Πανθρακικός, Τεταρτη 11/3 Αεκ-Ολυμπιακος,εκδοθηκαν τα εισητηρια

 Σάββατο 7/3 το Ολυμπιακός - Πανθρακικός, Τεταρτη 11/3 Αεκ-Ολυμπιακος,εκδοθηκαν τα εισητηρια

Με το ακουσμα της αλλαγης ημερομηνιας στο Ολυμπιακος-Πανθρακικος η Αεκ εκδιδει τα εισητηρια για το Κυπελλο Ελλαδος
Η προγραμματισμένη για την Κυριακή (8/3) αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακού θα γίνει μια μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα το Σάββατο 7 Μαρτίου (17.15).
To πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Superleague θα σημειωθούν αλλαγές.

H αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (8/3), θα διεξαχθεί μία μέρα νωρίτερα. Το Σάββατο (7/3), δηλαδή, στις 17.15.

Ο κύβος ερρίφθη...στις 11 Μαρτίου το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Ο κύβος ερρίφθη...στις 11 Μαρτίου το ΑΕΚ - Ολυμπιακός


Η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας όρισε για την Τετάρτη, 11 Μαρτίου, και ώρα 19:00 τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας όρισε για την Τετάρτη, 11 Μαρτίου, τον αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, ο οποίος δεν είχε οριστεί αρχικά στις 4 ή 5 Μαρτίου όπως ήταν προγραμματισμένο.

Τελικά, η σέντρα του αγώνα θα πραγματοποιηθεί σε οκτώ ημέρες στις 19:00 και θα δούμε ποια από τις δυο ομάδες θα περάσει στην επόμενη φάση. Θυμίζουμε ότι το πρώτο ματς στο Φάληρο είχε λήξει 1-1 με τα τέρματα των Αραβίδη και Μιλιβόγεβιτς.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τρίτης (03/03)

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τρίτης (03/03)


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...
19:00 EUROSPORT 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROCUP, ZENIT-XIMKI
20:00 OTE SPORT 6, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΥΠ. ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ
21:30 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΝΤ. ΔΡΕΣΔΗΣ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
21:30 EUROSPORT 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROCUP, ΠΑΡΙ ΛΕΑΒΑΛΟΥΑ-ΤΟΥΡΟΒ
21:45 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PREMIER LEAGUE, ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ
21:45 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PREMIER LEAGUE, ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ
22:00 OTE SPORT 5, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΜΠΟΥΛΟΝ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ
  Και μην ξεχνατε...