moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 2-0 (pics&videos)

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 2-0 (pics&videos)

Aυλαια για την εμβολιμη 26η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός κέρδισε με σκορ 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", φτάνοντας ακόμη πιο κοντά στη κατάκτηση του 42ου Πρωταθλήματος Ελλάδας της ιστορίας του.

Στις 18 Δεκεμβρίου ο τελικός του Μουντιάλ 2022

Στις 18 Δεκεμβρίου ο τελικός του Μουντιάλ 2022


Όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη της εκτελεστής επιτροπής της FIFA, ο τελικός του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ θα διεξαχθεί στις 18 Δεκεμβρίου. Πιθανή έναρξη στις 21 Νοεμβρίου
Ο τελικός του Μουντιάλ 2022 θα διεξαχθεί στις 18 Δεκεμβρίου, όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της FIFA στην Ζυρίχη.
Μάλιστα, η 18η Δεκεμβρίου είναι η Εθνική Ημέρα του Κατάρ, στην οποία εορτάζεται η ανεξαρτησία του κράτους.
Το Μουντιάλ 2022 θα ξεκινήσει λίγο μετά τα μέσα Νοεμβρίου, πιθανότατα στις 21 Νοεμβρίου και ακόμη φυσικά παραμένει άγνωστο αν θα υπάρχει διακοπή όλων των πρωταθλημάτων για σχεδόν δύο μήνες ή απλά οι ομάδες θα παίζουν χωρίς τους διεθνείς τους.

Τα εισιτήρια για το ματς Ολυμπιακός - Α.Ο.Κ.

Τα εισιτήρια για το ματς Ολυμπιακός - Α.Ο.Κ.



H Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 29ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League ΟΠΑΠ απέναντι στην Α.Ο.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑ που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 22/3/2015 και ώρα 17:15, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Ανακοίνωση για τα ΑΜΕΑ

Ανακοίνωση για τα ΑΜΕΑ

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους ΑΜΕΑ της ομάδας μας ενόψει του αγώνα με τον Α.Ο.Κ.


Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) ενημερώνει για τα εξής:

Οι δηλωσεις Σφαιροπουλου και Πριντεζη κατα την αναχωρηση για Βιτορια (video)

Οι δηλωσεις Σφαιροπουλου και Πριντεζη κατα την αναχωρηση για Βιτορια (video) 



Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται την Παρασκευή (20/3, 22:00, ΝΕΡΙΤ) από τη Λαμποράλ Κούτσα για τη 11η αγωνιστική του TOP-16 και οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και  Γιώργος Πρίντεζης μίλησαν για το παιχνίδι με τους Βάσκους κατα την αναχώρηση της ομάδας

Σφαιρόπουλος: «Πηγαίνουμε για μια δύσκολη μάχη»

Παρέμεινε η αφαίρεση των 3 βαθμών

Παρέμεινε η αφαίρεση των 3 βαθμών

 1211763
 
Η τιμωρία δεν άλλαξε στην ΕΠΟ..
Αυτο ελειπε δηλαδη να τους την χαριζαν,θα ηταν ενα απο τα μεγαλυτερα σκανδαλα,
Οταν επικαλειται η Κυβερνηση και συγκεκριμενα ο Υφ.Αθλητισμου κ Κοντονης οτι θα παιρνει αυστηρα μετρα απο εδω και στο εξης θα πρεπει και να τηρει τον λογο του,τον τηρησε και του δινουμε τα ευσημα γιαυτο,οταν τιμωρει παραδειγματικα και χωρις χατηρια αυτους που πραγματικα φταινε και οχι να ριχνει ολους στο ιδιο σακι τοτε θα τπου λεμε μπραβο.Γιατι δεν ειμαστε και ολοι ιδιοι πως θα το κανουμε?