moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Οι δηλωσεις μετα την αναμετρηση

Οι δηλωσεις μετα την αναμετρηση

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Αν εξαιρεθεί το πρώτο 20λεπτο, από εκείνο το σημείο και μέχρι το 60' ο Ολυμπιακός έμοιαζε νωχελικός. Έπρεπε να βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 για να σοβαρευτεί;

«Δεν θα συμφωνήσω με την άποψή σας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν θέλω να βλέπω ένα παιχνίδι τένις που να πηγαίνει η μπάλα γρήγορα πάνω-κάτω. Αλλά αυτό που εσείς περιγράφετε ως νωχελικό, εγώ το λέω ότι παίξαμε ποιοτικά και είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ με μία μόλις επίθεση».

Τα δύο πιθανα σενάρια για τον τελικό

Τα δύο πιθανα σενάρια για τον τελικό

Δύο σενάρια για τον τελικό
Δεκτό αναμένεται να κάνει η ΕΠΟ το αίτημα του Ολυμπιακού για την αλλαγή μέρας στη διεξαγωγή του Κυπέλλου, λόγω του Final Four της Ευρωλίγκας. 
Ποιες οι δύο πιθανές ημερομηνίες.
Μετά την πρόκριση του μπασκετικού Ολυμπιακού στο Final Four της Ευρωλίγκας στη Μαδρίτη, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ζητά να αλλάξει ημέρα ο τελικός του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο (όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή ή την Ξάνθη).
Αιτημα Ολυμπιακου για αλλαγη ημερομηνιας διεξαγωγηςτου τελικου

Super League: Τα αποτελεσματα της 32ης αγωνιστικης (pics&videos)

Super League: Τα αποτελεσματα της 32ης αγωνιστικης (pics&videos)


Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 την Ξάνθη και ξεπέρασε τον ΠΑΟΚ στην Βαθμολογία. Την Κυριακή ο Δικέφαλος έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στην ουρά ο Αστέρας νίκησε τον Πανθρακικό, ο Λεβαδειακός τον Ατρόμητο και ο Πλατανιάς τον Παναιτωλικό.
Και ο Ολυμπιακος ηρθε ισοπαλος 2-2 στην Νεα Σμυρνη με τον Πανιωνιο οπου ο γηπεδουχος ειχε προηγηθει με 2-0 .

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 2-2 (pics&video)

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 2-2 (pics&video)

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 2-0 (25' Κολοβός, 56' Μπουμάλ) στη Νέα Σμύρνη, αλλά στη συνέχεια ισοφάρισε σε 2-2, το οποίο ήταν και το σκορ της αναμέτρησης, χάρη στα γκολ των Μήτρογλου (66') και Ντομίνγκες (68').
 
Για την 32η αγωνιστική της Super League, ο ήδη Πρωταθλητής Ελλάδας για φέτος Ολυμπιακός, ήρθε ισόπαλος με 2-2 στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 2-0 (25' Κολοβός, 56' Μπουμάλ), αλλά στη συνέχεια οι Πειραιώτες ισοφάρισαν μέσα σε δύο λεπτά με τους Μήτρογλου (66') και Ντομίνγκες (68'), διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Ανασκόπηση
Την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας είχε ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, επιχειρώντας κυρίως από τις πτέρυγες να διασπάσει την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Οι "ερυθρόλευκοι" δημιούργησαν απειλητικές καταστάσεις, με τον Μήτρογλου δύο φορές (6', 17') και τους Φουστέρ (7'), Φορτούνη (12') από μια, να μην βρίσκουν δίχτυα από ευνοϊκή θέση.
 
1238814
Ο Πανιώνιος έψαχνε σωστή ανασταλτική λειτουργία, δεν ενδιαφερόταν ιδιαίτερα να κυκλοφορήσει την μπάλα και ήθελε να "χτυπήσει" την αντίπαλη άμυνα στην κόντρα με δύο, το πολύ τρεις πάσες.
1238780
Οι φωνές του Ουζουνίδη, που είδε την ομάδα του να μην πατάει καλά στα πρώτα λεπτά, έπιασαν τόπο και στο 25' οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία που έψαχναν. Από κλέψιμο του Μπακασέτα στο ύψος της μεσαίας γραμμής, ο Μπουμάλ ξεχύθηκε στον ανοιχτό χώρο, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον ολομόναχο Κολοβό και ο τελευταίος χωρίς πρόβλημα σκόραρε από κοντά για το 1-0. Από την στιγμή που ο Παπαδόπουλος αντέδρασε σωστά στην προσπάθεια του Φουστέρ στο 33', το ημίχρονο έκλεισε με τους Πανιώνιο να προηγείται και τον Ολυμπιακό να χάνει συν τοις άλλοις τον Μποτία εξαιτίας τραυματισμού.

Αντιστράφηκαν οι ρόλοι

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ολυμπιακός μπήκε για να ψάξει την ισοφάριση, παίζοντας στο μισό γήπεδο τον Πανιώνιο, που με την ίδια τακτική έπιασε ξανά... κορόιδο τους φιλοξενούμενους. Αντεπίθεση από αριστερά με τον Φούντα, που πέρασε στον Κολοβό και αυτός με την σειρά του έβγαλε τετ-α-τετ τον Μπουμάλ, ο οποίος με άψογο στυλ νίκησε τον Μέγκιερι για το 2-0 των "κυανέρυθρων" στο 56'! Αντιστράφηκαν οι ρόλοι σε αυτή την φάση ανάμεσα σε Κολοβό και Μπουμάλ, που στον ανοιχτό χώρο νίκησαν την άμυνα του Ολυμπιακού και πάλι.

Και ξαφνικά στα ίσα

Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν αντίδραση και αφού γλίτωσαν ένα αυτογκόλ σε μια απίθανη φάση με πρωταγωνιστές τους Ντομίνγκες και Μέγκιερι, έφτασαν στην μείωση του σκορ στο 66' με δράστη τον Μήτρογλου.

Ο Ντομίνγκες είδε την κίνηση του Ελαμπντελαουί, του πέρασε την μπάλα και ο Νορβηγός έδωσε έτοιμο γκολ στον Μήτρογλου από σημείο που δεν μπορούσε να αστοχήσει. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Παπαδόπουλος είχε σταματήσει τον Έλληνα φορ, με σωτήρια επέμβαση σε σουτ εκτός περιοχής.

Το ματς ήταν ανοιχτό και συναρπαστικό σε εξέλιξη, καθώς δύο λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο τέρμα των Πειραιωτών στην αναμέτρηση. Ο Ντομίνγκες ξεκίνησε μια τρελή κούρσα πίσω από την μεσαία γραμμή και ολοκλήρωσε το εκπληκτικό του σόλο σκοράροντας για το 2-2! Ο Ολυμπιακός είχε το μομέντουμ του αγώνα, έψαχνε και τρίτο γκολ, ενώ ο Πανιώνιος προσπαθούσε να κρατήσει έστω το σκορ που του έδινε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Φορτούνης στο 89' αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, ενώ ο Παπαδόπουλος και... το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησαν τον Μπενίτες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων! Το τελικό 2-2 σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη.


 
Η φάση του αγώνα

Το γκολ του Ντομίνγκες. Εκπληκτική φάση από τον Αργεντίνο που έτρεξε παραπάνω από το μισό γήπεδο με την μπάλα, ξεπέρασε όποιο εμπόδιο βρήκε μπροστά του και νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 2-2.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Ντομίνγκες μπήκε στο παιχνίδι και άλλαξε δραματικά την εικόνα του Ολυμπιακού, καθώς στον Αργεντίνο οφείλεται εν πολλοίς το γεγονός πως ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το 2-0 και έφυγε δίχως να ηττηθεί από τη Νέα Σμύρνη.

Μας άρεσε

Πολύ καλό παιχνίδι από τον Ολιβιέ Μπουμάλ.
Είχε την ασίστ στο γκολ του Κολοβού, ενώ ο ίδιος πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Πίεσε, κάλυψε χώρους και επιτέθηκε αποτελεσματικά ο κυνηγός του Πανιωνίου, έχοντας εξαιρετικά γεμάτη παρουσία στα 78 λεπτά που έμεινε στον αγωνιστικά χώρο.

Δεν μας άρεσε

Αναιμική η παρουσία των Ντουρμάζ και Φουστέρ στο ματς. Αμφότεροι αντιμετώπισαν φέτος προβλήματα τραυματισμών και ήταν φανερά εκτός ρυθμού, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνεισφέρουν στην επιθετική λειτουργία των "ερυθρολεύκων", κάνοντας αρκετά εύκολα λάθη.

Σε βίντεο τα γκολ της αναμέτρησης: 

Γήπεδο: "Δημοτικο γηπεδο Νεας Σμυρνης"
Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (ΕΠΣ Καβάλας)
Βοηθοί: Ιωάννης Σίπκας (ΕΠΣ Πέλλας), Αντώνιος Καρατζίκας (ΕΠΣ Αθηνών)

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Φούντας, Κολοβός (71' Καθάριος), Μπουμάλ (78' Σιώπης), Μπακασέτας (61' Γιάννου).
Ολυμπιακός (Περέιρα): Μέγκιερι, Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Μποτία (45+1' λ.τ. Ντομίνγκες), Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ντουρμάζ (58' Μπενίτες), Φουστέρ (72' Ντοσεβί), Φορτούνης, Μήτρογλου.

Γκολ: 25' Κολοβός, 56' Μπουμάλ / 66' Μήτρογλου, 68' Ντομίνγκες

  Tα goal και τα highlights

Οι δώδεκα διεθνείς τίτλοι του Ολυμπιακού

Οι δώδεκα διεθνείς τίτλοι του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός είναι ο κορυφαίος σύλλογος όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, έχοντας κατακτήσει διεθνείς τίτλους στα περισσότερα και στα σημαντικότερα σπορ, σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πόλο και όχι μόνο. 
Ο Θρύλος έχει 12 διεθνείς τίτλους
Ελάχιστα είναι τα κλαμπ στην Ευρώπη που έχουν κατακτήσει διεθνείς τίτλους σε πολλά σπορ και ο Ολυμπιακός είναι ο κορυφαίος σύλλογος όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, έχοντας κατακτήσει 12 διεθνείς τίτλους, οι οποίοι είναι μοιρασμένοι σε πέντε σπορ, σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πάλη και Πόλο, στο οποίο πήραν τρόπαια σε Άνδρες και Γυναίκες.

Οι 12 διεθνείς τίτλοι:

1 Βαλκανικό Κύπελλο στο ποδόσφαιρο:1963
2 Κύπελλα Κυπελλούχων στο βόλλεϋ: 1996, 2005
3 Κύπελλα Πρωταθλητριών στο μπάσκετ: 1997, 2012, 2013
1 Κύπελλο Πρωταθλητριών στο πόλο: 2002
1 Σούπερ Καπ Ευρώπης στο πόλο: 2002
1 Cela Cup στην πάλη: 2006
1 Διηπειρωτικό Κύπελλο στο μπάσκετ: 2013
1 Κύπελλο Κυπελλούχων (Len Trophy) στο πόλο γυναικών: 2014
1 Πρωτάθλημα Ευρώπης (Euroleague) στο πόλο γυναικών: 2015

Άγριο ξύλο στο Ερυθρός Αστέρας - Παρτίζαν

Άγριο ξύλο στο Ερυθρός Αστέρας - Παρτίζαν

Από θλιβερά επεισόδια "αμαυρώθηκε" ακόμη μία φορά το ντέρμπι του σερβικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν, το Σάββατο.
Με 50 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε η αναμέτρηση του Βελιγραδίου ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν (0-0) , το Σάββατο, λόγω συμπλοκών μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων και της αστυνομίας.

Κ-17: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκος 2-1

Κ-17: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκος 2-1

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 στο Κορωπί του Παναθηναϊκού με γκολ των Τσιλίκη, Μπέτσα.
Σε αγώνα της 25ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (23/4) στο Κορωπί, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού.

Φιλική νίκη της Κ-15 επί της Νέας Ιωνίας

Φιλική νίκη της Κ-15 επί της Νέας Ιωνίας

Σε φιλικό αγώνα που φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (25/4) στο Δημοτικό γήπεδο της Νέας Ιωνίας, οι Παίδες (Κ-15) του Ολυμπιακού επικράτησαν με 1-0 της Νέας Ιωνίας.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Καριμπίδης.
Ο Τάσος Θέος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που έχει στο ρόστερ εκτός από τους Οικονομίκο, Τσιριγώτη, Νικοπολίδη.

Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα Κ-15 του Ολυμπιακού θα παίξει νέο φιλικό με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Απίστευτο κάζο για ΤΣΣΚΑ

Απίστευτο κάζο για ΤΣΣΚΑ

Τελικά είναι θνητή! Η υπερβολικά χαλαρή ΤΣΣΚΑ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Final Four, έχασε στη Μόσχα από την Άβτοντορ με 107-104 για την τελευταία αγωνιστική της VTB League.

Απίστευτο κάζο για ΤΣΣΚΑ!
Μια αγνώριστη ΤΣΣΚΑ χαλάρωσε υπερβολικά στο διαδικαστικού χαρακτήρα ματς με την Άβτοντορ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της VTB League και το πλήρωσε χάνοντας με 107-104 στη Μόσχα.

Η βαθμολογία των Playoffs

Η βαθμολογία των Playoffs


Δείτε πως διαμορφώνεται ο βαθμολογικός πίνακας των Playoffs μετά και τα αποτελέσματα της Κυριακής. 
Μεγάλος κερδισμένος ο Αστέρας

Η ήττα του Ατρόμητου στην Λιβαδειά άλλαξε τα δεδομένα όσον αφορά τη βαθμολογία των Playoffs, αφού ακόμα και με τους τρεις πόντους από τον αγώνα με τον ΟΦΗ, παραμένει εκτός πεντάδας.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε "χρυσό" βαθμό στην Τούμπα εναντίον του ΠΑΟΚ, ενώ Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης κέρδισαν Ξάνθη και Πανθρακικό αντίστοιχα.
Μάλιστα οι Αρκάδες πλέον έχουν ένα βαθμό στο σχετικό πίνακα των Playoffs, αφού είναι τρεις πόντους πάνω από την πέμπτη θέση και τον ΠΑΣ.

Αναλυτικά ο πίνακας
ΘΕΣΗ
ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ
2
Παναθηναϊκός
2 (62)
3
ΠΑΟΚ
2 (61)
4
Αστέρας Τρίπολης
1 (55)
5
ΠΑΣ Γιάννινα
0 (52)
* Ο ΠΑΣ Γιάννινα σε πρώτο βαθμό δεν πήρε άδεια. Αν και στην δευτεροβάθμια επιτροπή δεν τα καταφέρει, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα playoffs.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-3

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-3

 
Ο Ολυμπιακός αν και προηγήθηκε με 2-1 επί του ΠΑΟΚ τελικά ηττήθηκε στου Ρέντη με 2-3 σετ. Πλέον, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς οι Θεσσαλονικείς προηγούνται με 2-0 στους τελικούς και θέλουν μία ακόμη νίκη για να πάρουν τον τίτλο. 
Την Τετάρτη (29/4) το τρίτο ματς.
Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.
Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν και στου Ρέντη στο δεύτερο ματς με 2-3 σετ, αν και προηγήθηκαν με 2-1, μένοντας από δυνάμεις στα δύο τελευταία σετ.
Πλέον, ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 στις νίκες στη σειρά των τελικών και θέλει μόλις μία νίκη ακόμη ώστε να κατακτήσει το Πρωτάθλημα.
Το τρίτο ματς θα διεξαχθεί την Τετάρτη (29/4) στη Θεσσαλονίκη.
Τα σετ: 20-25, 25-22, 25-17, 18-25, 6-15

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Κυριακής

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Κυριακής



Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις  για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά.

13:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΜΑΛΑΓΑ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ
13:30 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SERIE A, ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΕΜΠΟΛΙ
13:40 OTE SPORT 4, ΜΠΑΣΚΕΤ, LIGA ENDESA, ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δηλωσεις Λοτζεσκι,Πετγουει και Μαντζαρη για το Final 4

Δηλωσεις Λοτζεσκι,Πετγουει και Μαντζαρη για το Final 4

Λοτζέσκι: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»»

Τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός πρέπει να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας ανέλυσε ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος τόνισε πως οι Πειραιώτες θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητές τους.
Στο Final Four της Ευρωλίγκας στη Μαδρίτη είναι πλέον στραμμένα τα βλέμματα στον Ολυμπιακό, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Ματ Λοτζέσκι.