moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Με την πενα του Παρη Κουρτζιδη...

 Με την πενα του Παρη Κουρτζιδη...


Ο καλος φιλος και εγκρυτος δημοσιογραφος Παρης,Κουρτζιδης, για οσους δεν τον εχουν γνωρισει ,ειναι ο εκδοτης του περιοδικου RED BELIEVERS,ανεβασε στον τοιχο μου την εξης πληροφορια για δειπνο Βαγγελη Μαρινακη με τους μάνατζερ των Μαζουακού-Μιλιβόγεβιτς-Μποτία και Ρομπέρτο.
Και σεβομενοι τις εμπιστευτικες πηγες του φιλου Παρη Κουρτζιδη αλλα και την προτιμηση του να μας συμπεριλαβει στην δημοσιευση αυτων των πληροφοριων δεν εχουμε παρα να  το δημοσιοποιησουμε.
Και για να σας ηρεμησω..μην φοβαστε...ο Ρομπερτο δεν πωλειται,τουλαχιστον για φετος.

"Μυστικό Δείπνο" Μαρινάκη με τους μάνατζερ των Μαζουακού-Μιλιβόγεβιτς-Μποτία και... Ρομπέρτο!!!!
- Σύμφωνα με πληροφορίες, το "παρών" έδωσε και ο Ισπανός πορτιέρο!!!
Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, απόψε, δείπνησε με τους Μαριάνο Αγκιλάρ και Κριστόφ Ενροτέ, τους μάνατζερ που εκπροσωπούν τους Ρομπέρτο-Μποτία ο πρώτος και τους Μαζουακού-Μιλιβόγεβιτς-Περέιρα ο δεύτερος, έχοντας ομοτράπεζο (δίπλα του) τον διευθύνοντα σύμβουλο και "άνθρωπο του", Γιάννη Βρέντζο.
 Φυσικά, δεν μπορεί να αποκλειστεί το εθιμοτυπικό της υπόθεσης με την ευκαιρία της παρουσίας των δύο μάνατζερ στην χώρα μας, από την άλλη δεν μπορεί να προσπεραστεί το γεγονός ότι αμφότεροι εκπροσωπούν παίκτες της ομάδας που απασχόλησαν ή εξακολουθούν να απασχολούν έντονα συλλόγους του εξωτερικού.
Για παράδειγμα, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Βίτορ Περέιρα, δηλαδή τον Κριστόφ Ενροτέ, την ίδια στιγμή που έντονες φήμες λένε ότι η Φενέρμπαχτσε πρόκειται να επανέλθει για τον 23χρονο μέσο με ένα πακέτο προσφοράς το οποίο θα κυμαίνεται στα 9 -10 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να πειστούν ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τη μεταγραφή του παίκτη.
Παράλληλα, η παρουσία του Αγκιλάρ ενδέχεται να έχει να κάνει με την περίπτωση του Μποτία, καθώς ο Ολυμπιακός δείχνει διατεθειμένος να κινηθεί ακόμη και για δύο βασικούς στόπερ από την ξένη αγορά.
Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι το τι ακριβώς μπορεί να συζητήθηκε ανάμεσα στους κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Βρέντζο με τους κ. Μαριάνο Αγκιλάρ, Κριστόφ Ενροτέ, δεν είναι εύκολο να γίνει (τώρα) γνωστό... 

Αν όμως, αληθεύουν οι πληροφορίες μου που θέλουν να ήταν παρών και ο Ρομπέρτο στο δείπνο, τότε αν δεν συζητήθηκε η μεταγραφή του Ισπανού γκολκίπερ, μπορεί να έγινε κουβέντα για ενδεχόμενη αναπροσαρμογή του συμβολαίου του παίκτη και ως προς τις απολαβές του, αλλά και ως προς το ύψος της ρήτρας του.
Τα διαμορφωμένα δεδομένα πάντως των προηγούμενων ημερών φέρνουν και δικαιολογημένα σκέψεις και σενάρια στο προσκήνιο μετά και το συγκεκριμένο αυτό ραντεβού... Εξάλλου δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι ο ρόλος του Γιάννη Βρέντζου στις μεταγραφικές υποθέσεις είναι πάντα κομβικός, καθώς θεωρείται ο άνθρωπος των "ειδικών αποστολών" του Προέδρου, οπότε μόνο τυχαίο δεν ήταν ότι προτιμήθηκε να είναι αυτός (και μόνο αυτός) παρών από πλευράς του υπόλοιπου ΔΣ της ΠΑΕ στο δείπνο.
Πώς ακριβώς μπορεί να ερμηνευθεί ένας τέτοιος "μυστικός δείπνος"; Μα, προφανώς και δεν μπορεί τώρα!
Το "καυτό ερώτημα" θα απαντηθεί μόνο στο άμεσο ή και στο απώτερο μέλλον, κυρίως απ' τις μεταγραφικές κινήσεις (ή αναπροσαρμογές συμβολαίων) που θα έχουμε -ή δεν θα έχουμε- για τους παίκτες που εκπροσωπούν οι περίφημοι κ. Αγκιλάρ και Ενροτέ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: