moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Διατεθηκαν 9.200 εισητηρια διαρκειας με κλειστες Τραπεζες

Διατεθηκαν 9.200 εισητηρια διαρκειας με κλειστες Τραπεζες

9.200 και συνεχίζουμε!
Σε κατάσταση συναγερμού είναι οι ΓΑΥΡΟΙ ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν!
Αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη πρώτη εβδομάδα διάθεσης των νέων καρτών διαρκείας κυριολεκτικά δεν έχει προηγούμενο και σίγουρα συνιστά ρεκόρ για τα δεδομένα του Ολυμπιακού των τελευταίων ετών!

Ξεκινά η διάθεση των διαρκείας για τη σεζόν 2015-2016

Ξεκινά η διάθεση των διαρκείας για τη σεζόν 2015-2016

 
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015  αρχίζει η διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015  - 2016.

Eπένδυση στο μελλον με Τσαλμπούρη ο Θρύλος

Eπένδυση στο μελλον με Τσαλμπούρη ο Θρύλος

1133005

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ενισχύεται και για τα επόμενα χρόνια, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Τσαλμπούρη.
Ο νεαρός φόργουορντ την περασμένη σεζόν βρέθηκε στο IOWA State, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει ευκαιρίες, κυρίως λόγω των παικτών που υπήρχαν στις θέσεις των ψηλών.
Ο Ολυμπιακός παρακολουθούσε την περίπτωσή του και πλέον ετοιμάζεται να τον κάνει δικό του, δείχνοντας πως οι «ερυθρόλευκοι«… επενδύουν σε παίκτε ςμε προοπτικές.
Ανάλογη περίπτωση είναι και αυτή του Βασίλη Τολιόπουλου, ο οποίος είναι και αυτός γεννημένος το 1996 και ήταν συμπαίκτης του στην Εθνική U19 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων της Κρήτης.

Γαυρος και με την βουλα ο Παρντο (pics&video)

Γαυρος και με την βουλα ο Παρντο (pics&video)

Παίκτης του Θρύλου ο Φελίπε Πάρντο

Eδεσε στο Μεγαλο Λιμανο ο Παρντο και το μονο συμπερασμα που μπορεσε να βγαλει οποιος τον ειδε απο κοντα ειναι οτι...το καταευχαριστηθηκε,και οτι γνωριζει πολυ καλα που ηρθε .Καλοριζικος και σιδερενιος παιχταρα μου κανε μας τα μαγικα σου στο χορταρι και εμεις θα σε κανουμε να νοιωσεις...Βασιλιας 

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις από το Piraeus Planet για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά.
06:00 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, INT. CHAMP. CUP, ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΚΛ. ΑΜΕΡΙΚΑ
12:00 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, INTER. CHAMP. CUP, ΡΟΜΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
13:00 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΦΙΛΙΚΟ, ΣΤΟΟΥΚ-ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ

Καλο Παραδεισο Δημητρη

Καλο Παραδεισο Δημητρη


Το μονο που δυστυχως μπορουμε να κανουμε σε τετοιες περιπτωσεις ειναι να ευχηθουμε καλη δυναμη στην οικογενεια Μορα να ζησει και να θυμαται τον ανθρωπο που εχασε απο αυτην την καταραμενη αρρωστια και να αναπαυθει η ψυχουλα του Δημητρη.

Ελεύθερος ο Περπέρογλου

Ελεύθερος ο Περπέρογλου 
 
perperoglou

Νέο σταθμό στην αγωνιστική καριέρα του θα αναζητήσει ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αναντολού Εφές.
Η εμπειρία της Αναντολού Εφές δεν κράτησε για πολύ για τον Στράτο Περπέρογλου. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην τουρκική ομάδα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους.

Επενδυση στο μέλλον ο Ολυμπιακος

Επενδυση στο μέλλον ο Ολυμπιακος

Επενδύει στο μέλλον ο «θρύλος»
 Επαγγελματικά συμβόλαια με τον Ολυμπιακό υπέγραψαν οι νεαροί Δημήτρης Νικολάου και Παναγιώτης Ρέτσος, οι οποίοι μάλιστα αναχωρούν για Αυστρία ώστε να ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα.
Δεν σκέφτονται μόνο το σήμερα αλλά και το αύριο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Έτσι, εκτός από ποδοσφαιριστές που είναι σε θέση να στελεχώσουν άμεσα τη βασική ομάδα, δεν σταματούν να επιβραβεύουν και παίκτες των Ακαδημιών έχοντας το βλέμμα στο αύριο.

Το προγραμμα της Euroleague

Το προγραμμα της Euroleague

Πρώτα ο Ολυμπιακός, μετά ο Παναθηναϊκός
Το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων της ερχόμενης σεζόν που ξεκινά τον Οκτώβρη, έκανε γνωστό η Ευρωλίγκα.
Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που ρίχνεται πρώτος στη «μάχη», καθώς στις 15 του μήνα και στις 21:45 θα υποδεχθεί την Τσεντεβίτα στο ΣΕΦ.
Μία μέρα αργότερα (16/10), ο Παναθηναϊκός θα είναι στο «παγωμένο» Κουμπάν και στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβ του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ευρωλίγκας:

Media-κο σεναριο για Ολυμπιακό και Οσβάλντο


Media-κο σεναριο για Ολυμπιακό και Οσβάλντο

Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο ΟσβάλντοΈνα όνομα που είχε ακουστεί τον περασμένο Ιανουάριο για τον Ολυμπιακό, ήρθε ξανά στο προσκήνιο. Ο Ντάνι Οσβάλντο, λοιπόν, έμεινε ελεύθερος από τη Σαουθάμπτον και προτάθηκε στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο καλος Παναθηναικος,η μαγισσα ΟΥΕΦΑ και ο κακος Ολυμπιακος

Ο καλος Παναθηναικος,η μαγισσα ΟΥΕΦΑ και ο κακος Ολυμπιακος
 Μια φορα και εναν καιρο,ηταν ενας καλος ανθρωπος  ο Γιαννης Αλαφουζος..μια μαγισσα η ουεφα και ενας πολυ κακος ανθρωπος ..ο Ολυμπιακος...
Ματαια προσπαθουσε ο καλος ανθρωπος ο Αλαφουζος μεσα απο τα media  του με τους πολυ καλους ανθρωπους που δουλευαν γιαυτον να πεισει την μαγισσα ουεφα να ριξει τα ξορκια της επανω στον κακο ανρωπο,τον Ολυμπιακο και τους κακους ανθρωπους που ειχε διπλα του...]
Δεν τα παρατουσε ομως..εστειλε οτι αποδειξεις ειχε στην μαγισσα ουεφα και περιμενε καρτερικα...και ειχε δηλωσει πως αν δεν κανει η μαγισσα ουεφα κατι γιαυτο θα πηγαινε στον μεγαλυτερο μαγο...τον CAS μπας και βρει εκει το δικιο του

Καλο το παραμυθι,αλλα δεν εχει δρακο....