moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Ο Καμμένος τελειώνει τον Αλαφούζο

Ο Καμμένος τελειώνει τον Αλαφούζο

Χλωμά τα πράγματα για το αφεντικό του ΣΚΑΙ 
alafouzos

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή δημοσίευμα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ έγραψε στο Twitter απευθυνόμενος στον επικεφαλής του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζο και τον Πέτρο Κυριακίδη, μέλος του ΔΣ του ΣΚΑΪ: “ελπίζουν σε τηλεοπτική άδεια σταθμοί με μετόχους καταζητούμενους απατεώνες και μας κάνουν επίθεση για εκφοβισμό… ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ”.
Όπως φαίνεται τα ψέματα για τον ισχυρό άνδρα του καναλιού του Παλαιού Φαλήρου τελειώσανε.

Έμεινε στην Αθήνα να διορθώσει τις αδυναμίες

Έμεινε στην Αθήνα να διορθώσει τις αδυναμίες

Στην Αθήνα παρέμεινε ο Βίτορ Περέιρα, παρότι η ομάδα έχει ρεπό, με στόχο να ψάξει τα αίτια των μέτριων εμφανίσεων του Ολυμπιακού και να μπορέσει να φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ φέτος.

Έμεινε και διορθώνει τις αδυναμίες

 Τα αίτια της εικόνας που έχει το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός αναζητούν η διοίκηση του συλλόγου σε συνεννόηση με τον Βίτορ Περέιρα.

Το banning order στα Ελληνικα γηπεδα

Το banning order στα Ελληνικα γηπεδα

Ο Μισέλ Πλατινί έδωσε τα φώτα του για το «πως» θα καταφέρουμε να καταπολεμήσουμε τη βία στα ελληνικά γήπεδα! Διαβάστε τι πρότεινε και ποια η άποψή του για την αναστολή των πρωταθλημάτων!

Ο Πλατινί έχει τη λύση για τη βία!
Να εφαρμοστεί το banning order όπως συμβαίνει και στην Αγγλία πρότεινε ο Μισέλ Πλατινί για την καταπολέμηση των φαινομένων βίας στους αγωνιστικούς χώρους σε όλη τη χώρα μας.

Ο πρόεδρος της UEFA, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», υπογράμμισε ότι η αναστολή της αγωνιστικής του πρωταθλήματος δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα και κατέθεσε την άποψή του…