moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τετάρτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τετάρτης


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

18:30 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΕΛΙΚΟΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ
19:30 EUROSPORT 2, ΓΥΝ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA, ΕΣΣΕΝ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

21:15 OTE SPORT 4, ΧΑΝΤΜΠΟΛ, BUNDESLIGA, ΚΙΕΛΟ-ΓΚΕΠΙΝΓΚΕΝ
21:45 ΝΕΡΙΤ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, CHAMPIONS LEAGUE, ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

21:45 NOVASPORTS 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, CHAMPIONS LEAGUE, ΜΟΝΑΚΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
21:45 NOVASPORTS 3, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
 Και μην ξεχνατε...
Μπορειτε να παρακολουθησετε ολους τους διαθεσιμους αγωνες μεσα απο την εφαρμογη που ειναι εγκατεστημενη στην σελιδα του PIRAEUS PLANET


Tα αποτελεσματα του Champions League (pics&videos)

Tα αποτελεσματα του Champions League (pics&videos)

Μπάγερν - Πόρτο 6-1

Σκόρερς: 14' Τιάγκο Αλκάνταρα, 22' Τζερόμ Μπόατενγκ, 27' και 40' Λεβαντόβσκι, 36' Τόμας Μίλερ, 88' Τσάμπι Αλόνσο / 73' Τζάκσον Μαρτίνες
Γήπεδο: "Fußball Arena München", Μόναχο
Διαιτητής: Μάρτιν Άτκινσον (Αγγλία)

Η Μπάγερν διέλυσε την Πόρτο στο Μόναχο, καθώς πέτυχε 5 γκολ στο ημίχρονο και επικράτησε με 6-1, έτσι είναι στους "4" της Ευρώπης για 4η σερί χρονιά, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά (videos)
Η ήττα στο "Ντραγκάο" (3-1) θύμωσε την Μπάγερν και διέλυσε την Πόρτο στο Μόναχο, καθώς πέτυχε 5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τελικά επικράτησε με 6-1, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Στις 17 Μαΐου ο τελικός Κυπελλου Ελλαδος

Στις 17 Μαΐου ο τελικός Κυπελλου Ελλαδος


Την Κυριακή 17 Μαΐου, στις 20:00, στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί ο τελικός του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος συμπίπτει χρονικά με τον τελικό του Final-4 της Euroleague!
Ο Ολυμπιακός μετά το 3-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη περιμένει ουσιαστικά τον αντίπαλό του, που θα προκύψει από τον επαναληπτικό της Ξάνθης με τον Ηρακλή στα Πηγάδια. Οι Ακρίτες είχαν επικρατήσει στο Καυτανζόγλειο με σκορ 1-0.
Οι ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα και της Ξάνθης με τον Ηρακλή ειναι προγραμματισμενες για τις 29 Απριλιου

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε ότι ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2014-2015, θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 με ώρα έναρξης 20:00".

Αλλαγές στα γκρουπ δυναμικότητας της νέας χρονιάς η UEFA

Αλλαγές στα γκρουπ δυναμικότητας της νέας χρονιάς η UEFA

Η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε να τροποποιήσει τον τρόπο που βγάζει το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε μία μικρή, αλλά ουσιώδη διαφοροποίηση προχώρησε η ΟΥΕΦΑ στον καταρτισμό των γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση των ομίλων του ερχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.

Δίωξη στον Αλαφούζο για τα tweets

Δίωξη στον Αλαφούζο για τα tweets

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Γιάννη Αλαφούζο για τα "τιτιβίσματα" που έκανε στη διάρκεια του παιχνιδιού, Πανθρακικός - Παναθηναϊκός.
Ο Παναγιώτης Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα "τιτιβίσματα" του την ώρα του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:
Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του πρόεδρού της, Ιωάννη Αλαφούζου για πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και  25 παρ. 1, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014 (δηλώσεις στις 19/4/2015).

Kι αλλη καμπανα 150.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Kι αλλη καμπανα 150.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Η Euroleague τιμώρησε με 150.000 ευρώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την είσοδο του στα αποδυτήρια των διαιτητών και τις απειλές που χρησιμοποίησε εναντίον τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague αναφέρει:

Σε πελάγη ευτυχίας οι διοικητικοί ηγέτες του Θρύλου (video) 

Σε πελάγη ευτυχίας οι διοικητικοί ηγέτες του Θρύλου...

Το ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αποτελούν σημείο αναφοράς για την ηθική τους, την οικογενειακή τους σχέση, την αγωγή και το ήθος τους αλλά και για την παρουσία τους ως παράγοντες δεν χωράει αμφιβολία…
Αυτά όμως δεν είναι συμπεράσματα και χαρακτηριστικά που προκύπτουν από μία και μόνο φορά… Οι «άγγελοι» του Θρύλου που τον έχουν πάρει από το χέρι και τον οδηγούν μας επιβεβαίωσαν για πολλοστή φορά τι νιώθουν για αυτή την ομάδα…
Με τα χέρια ενωμένα πανηγύρισαν το 2-1 μετά την συγκλονιστική νίκη επί της Μπαρτσελόνα…

Το Πρωταθλημα τελειωσε μονο μαθηματικα...

Το Πρωταθλημα τελειωσε μονο μαθηματικα...

Πρωταθλητές, αλλά δεν τελείωσαν...
Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, σειρά παίρνει το Κύπελλο. 
Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις ωστόσο πριν τσεκάρει το εισιτήριο στον τελικό, προηγείται το ματς με τον Πανιώνιο.

Έκανε το 1-0 ο Θρύλος

Έκανε το 1-0 ο Θρύλος

Έκανε το 1-0 ο Θρύλος!

Με χαρακτηριστική ευκολία, ενδεικτική της δεδομένης ανωτερότητας του ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-0 σετ (25-17, 25-19, 25-21 ) του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών των πλέι οφ στο Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκες» έκαναν το πρώτο βήμα και απομένουν άλλα δυο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες. 

Oι δηλωσεις μετα την αναμετρηση

Oι δηλωσεις μετα την αναμετρηση

 

Ο  κοουτς του Θρυλου μας Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παικταραδες μας Μπράιαντ Ντάνστον, Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Γιώργος Πρίντεζης εκαναν τις ακολουθες δηλωσεις.

Σφαιρόπουλος: «Να το τελειώσουμε την Πέμπτη»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην ομαδικότητα και το πάθος του Ολυμπιακού τονίζοντας πως η αποστολή «πρόκριση» επί της Μπαρτσελόνα δεν έχει τελειώσει.

Σφαιρόπουλος: «Να το τελειώσουμε την Πέμπτη»

Ο Ολυμπιακός δεν προκρίθηκε ακόμη στο Final Four, αλλά πρέπει να το κάνει την Πέμπτη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ακομα μια νικη και παμε για Μαδριτη (pics&video)

Ακομα μια νικη και παμε για Μαδριτη (pics&video)

Ακομα μια νικη και παμε για Μαδριτη...
Αν και έπαιξαν με τη φωτιά στο τέλος, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 73-71 της Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ και βρίσκονται μία «ανάσα» από το Final 4

Κράτα, ρε «θρύλε», γερά!

Αφού γλίτωσε την αυτοκτονία στο τέλος, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 73-71 της Μπαρτσελόνα στο φλεγόμενο -και κατάμεστο- ΣΕΦ, πήρε το προβάδισμα στη σειρά (2-1) και πλέον βρίσκεται μία νίκη μακριά από το Final 4 της Ευρωλίγκας!

«Καθάρισε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός

«Καθάρισε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός

«Καθάρισε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» με 14-5 τον Εθνικό στο «Πέτρος Καπαγέροφ», στο πειραϊκό ντέρμπι της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Α1 πόλο γυναικών και διατήρησε το αήττητο, τερματίζοντας στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Το video της Θύρας 7 για τα 42 πρωταθλήματα (videos)

Το video της Θύρας 7 για τα 42 πρωταθλήματα

Δείτε πως γιορταστηκε στην εκπομπή η κατάκτηση του τίτλου
Με άφθονη σαμπάνια γιόρτασε ο Τάκης Τσουκαλάς την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, προβλήθηκε και ένα video αφιερωματικού τύπου, για την κατάκτηση του 42ου τίτλου.

Oι διαιτητές του Ολυμπιακός- Μπαρτσελόνα

Oι διαιτητές του Ολυμπιακός- Μπαρτσελόνα

Δύο Σέρβοι και ένας Πορτογάλος θα διευθύνουν την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ. Οι Σέρβοι Ίλια Μπελόσεβιτς και Μίλιγια Βογίνοβιτς μαζί με τον Πορτογάλο Φερνάντο Ρόχα θα είναι οι τρεις διατητές για την αναμέτρηση του τρίτου προημιτελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

«Ολυμπιακός για μενα σημαίνει» (Μέρος 14)

«Ολυμπιακός για μενα σημαίνει» (Μέρος 14)


Ο κόσμος του Θρύλου καταθέτει την… ψυχή του στο Olympiacos TV για την αγαπημένη του ομάδα.
Δείτε το δέκατο τέταρτο από μία σειρά αφιερωμάτων του Olympiacos TV, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να καταθέτουν τηνψυχή τους για την αγαπημένη τους ομάδας.

Μεγάλη κινητικότητα στις προεγγραφές

Μεγάλη κινητικότητα στις προεγγραφές

Μεγάλη κινητικότητα στις προεγγραφές
Συνεχίζονται και την Τρίτη (21/4) οι προεγγραφές των πακέτων εισιτηρίων του «Euro League Final Four Εθνική Ασφαλιστική» στο πόλο γυναικών. που θα διεξαχθεί 24-25/4 στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ». Η ζήτηση από την πρώτη ημέρα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και προτεραιότητα  έχουν οι κάτοχοι VIP διαρκείας του Ο.Σ.Φ.Π. και οι κάτοχοι διαρκείας πόλο. Ωστόσο όλοι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα κράτησης εισιτηρίου για τους ημιτελικούς και τους τελικούς της διοργάνωσης, τηλεφωνώντας και την Τρίτη (21/4) στο 210-4190902- 4.
Το πρόγραμμα του Final Four
Το πρόγραμμα των αγώνων του «Εθνική Ασφαλιστική Euro League Final Four» στο πόλο γυναικών που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Απριλίου στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ» είναι το εξής:
Παρασκευή 24 Απριλίου
1ος ημιτελικός: 18:30 Ολυμπιακός (Ελλάδα) - Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία)
2ο ημιτελικός:  20:15 Ούιπεστ (Ουγγαρία) -Σαμπαντέλ (Ισπανία)

Σάββατο 25 Απριλίου
Μικρός τελικός:  18:30
Μεγάλος τελικός: 20:15

Θέλει να μείνει ο Μιλιβόγιεβιτς


Θέλει να μείνει ο Μιλιβόγιεβιτς

Θέλει να μείνει ο Μιλιβόγιεβιτς
Να παραμείνει στον Ολυμπιακό και στη νέα αγωνιστική σεζόν θέλει ο Λούκας Μιλιβόγιεβιτς σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Γαύρου».
Ο σέρβος επεσήμανε πως και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία μαζί του αλλά τα πάντα θα κριθούν τον επόμενο μήνα.
«Νιώθω καλά στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός θέλει να με κρατήσει και να με ικανοποιήσει αλλά οι διαπραγματεύσεις με την Αντερλεχτ έχουν μετατεθεί για το Μάιο. Θα ήθελα να μείνω. Η Αθήνα είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις.
Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε χαρούμενοι εδώ», τόνισε ο Σέρβος.

Δεν εβγαλε λαγο ο Σαγωνιας μα τον Κοντονη καλεσμενο στην Δικη του ΣΚΑΙ

 Δεν εβγαλε λαγο ο Σαγωνιας μα τον Κοντονη καλεσμενο στην Δικη του ΣΚΑΙ

Στραβο το κλιμα το εφαγε κι ο γαιδαρος...
Ετσι ακριωβως κολαει η σοφη Ελληνικη παροιμια σε ολα οσα ειδα χτες στην ...Δίκη στον Σκαϊ  με καλεσμενο το Υπ.αθλητισμου Σταυρο Κοντονη και δυο βαζελοκαλαμαραδες πανελιστε.
Ο Σταυρος Κοντονης να σημειωσουμε ειναι απο τους παλιους πανελιστες της εκπομπης.
Για να μην σας πολυζαλισω  ο Κοντονης εχει φαει κολημα κατα την αποψη μου να κενει τις UEFA-FIFA να αποδεχτουναυτα που ζηταει για πολιτικη σκοπιμοτητα βεβαια και να γινει ο Υπουργος που...τολμησε και νομιζει οτι η UEFA-FIFA θα του κανουν την χαρη να τον ακουσουν ,τον ακουσαν ηδη δηλαδη...και δεν θα παρουν την αποφαση ...παρτε τον πουλο απο δω γιατι πολυ μας ζαλισατε.

«Έκλεισε» Μαρτίνες κινειται για Καριγιο ο Ολυμπιακός

«Έκλεισε» Μαρτίνες κινειται για Καριγιο ο Ολυμπιακός

«Έκλεισε» Μαρτίνες ο Ολυμπιακός
Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκολας Μαρτίνες του Παναιτωλικού, καθώς οι Πειραιώτες φέρονται να συμφώνησαν με τους Αγρινιώτες για τον Αργεντινό εξτρέμ. Φούλ και για Καρίγιο!
Σε πλήρη εξέλιξη φαίνεται πως βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν, ύστερα από την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου και 42ου συνολικά πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τρίτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τρίτης


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις  για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

17:00 NOVASPORTS 3, ΒΟΛΕΪ, Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
20:00 NOVASPORTS 3, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

21:45 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, CHAMPIONS LEAGUE, ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΙ

21:45 NOVASPORTS 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, CHAMPIONS LEAGUE, ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΠΟΡΤΟ

21:55 NOVASPORTS 7, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Και μην ξεχνατε...
Μπορειτε να παρακολουθησετε ολους τους διαθεσιμους αγωνες μεσα απο την εφαρμογη που ειναι εγκατεστημενη στην σελιδα του PIRAEUS PLANET


Preview Champions League

Preview Champions League

Τόσο η Μπάγερν όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν στοχεύουν στην ανατροπή των αποτελεσμάτων των πρώτων αναμετρήσεων με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Σαφώς το έργο των γερμανών συναντά λιγότερες δυσκολίες συγκριτικά με εκείνες των παριζιάνων οι οποίοι εάν θέλουν να προχωρήσουν πρέπει να κάνουν το καθήκον τους στην Ισπανία.