moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Κ-15: Δυο νίκες στην πρεμιέρα

Κ-15: Δυο νίκες στην πρεμιέρα

Κ-15: Δυο νίκες στην πρεμιέρα!
 
Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η πρεμιέρα της ομάδας Παίδων (Κ-15) του Ολυμπιακού στο «Nike Premier Cup» που «φιλοξενείται» στη Βούλα. Η ομάδα του Τάσου Θέου κέρδισε στον πρώτο αγώνα του Α΄ ομίλου με 2-1 τον Παναθηναϊκό και στον δεύτερο με 3-1 τον Υμηττό. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη πέτυχαν δυο γκολ και κέρδισαν τον «αιώνιο» αντίπαλο τους. Στο δεύτερο ματς "καθάρισε" ο Αλέξανδρος Βοϊλης πετυχαίνοντας τρια γκολ.  Ο Ολυμπιακός δίνει άλλους δυο αγώνες στον όμιλο το Σάββατο (ΠΑΣ Γιάννενα (10:00), Απόλλων Σμύρνης (12:00). 

Τα στοιχεία: 
*Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-1 
Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Σουρανής, Νεοφυτίδης. 
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Χατζηπαπάς, Παπαδόπουλος, Ιτσκάρας, Ράμα, Νεοφυτίδης, Ζώτος (Σουρανής), Κατσούκης (Γαλούπης), Τσιριγώτης, Τσερκώνης (Οικονομίκος), Βοϊλης. 
 
*Ολυμπιακός-Υμηττός 3-1
Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν ο: Βοϊλης (3)
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης (Καισαρίτης), Ράμα, Παπαγγελής (Νεοφυτίδης), Μαρτίνης, Χατζηπαπάς, Γαλούπης, Οικονομίκος (Καριμπίδης), Φιτόπουλος (Δήμος), Τσιριγώτης, Σουρανής, Κολινιάτης (Βοϊλης).

Αποστολή εκτός έδρας...

Αποστολή εκτός έδρας...

Αποστολή εκτός έδρας...

Με μοναδικό στόχο μια ακόμα νίκη, η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον ΝΟΒΑ.
Οι ερυθρόλευκες που προέρχονται από την άνετη νίκη με 17-1 σε βάρος του Τρίτωνα Αμαρουσίου, στο Παπαστράτειο, θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (16:30) στο Βόλο την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών.
 Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη και το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Συνέχεια με Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο!

Συνέχεια με Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο!

Συνέχεια με Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο!
Με ανεβασμένη ψυχολογία ύστερα από την επικράτηση σε βάρος της Έγκερ για την 7η αγωνιστική του Len Champions League, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο...μαραθώνιο του πρωταθλήματος.
Το πρόγραμμα των νταμπλούχων περιλαμβάνει την αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο, το Σάββατο (17:00, Novasports 1 HD) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών
Στόχος των ερυθρόλευκων που οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος με 54 βαθμούς, έναντι των 40 πόντων της 3ης της κατάταξης Βουλιαγμένης, είναι η διεύρυνση του απόλυτου και νικηφόρου σερί που τρέχουν εντός συνόρων.
Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους Πειραιώτες οι οποίοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις μετά την πολύ καλή παρουσία που είχαν την Τετάρτη κόντρα στην Έγκερ.

Στη Σύρο κόντρα στον Φοίνικα ο Ολυμπιακός

Στη Σύρο κόντρα στον Φοίνικα ο Ολυμπιακός

Στη Σύρο κόντρα στον Φοίνικα ο Ολυμπιακός

Δυο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ και το ερυθρόλευκο...μενού περιλαμβάνει την αναμέτρηση με τον Φοίνικα Σύρου και εν συνεχεία με τη Λαμία.
Η αρχή της δυάδας των αγώνων που απομένουν γίνεται το Σάββατο, με τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει στη Σύρο για την αναμέτρηση με το Φοίνικα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής (19:00, Novasports 1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. -Τ.Α.Α. Συλλυπητήρια ανακοίνωση

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. -Τ.Α.Α. Συλλυπητήρια ανακοίνωση

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. -Τ.Α.Α. Συλλυπητήρια ανακοίνωση

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.- Τ.Α.Α. εκφράζει τα συλλυπητήρια του στο βολεϊμπολίστα της ομάδας Ενέα Τζελάτη και την οικογένεια του για την απώλεια του πατέρα του.

Βουγιούκα: «Όσο πιο ψηλά μπορώ»

Βουγιούκα: «Όσο πιο ψηλά μπορώ»

Βουγιούκα: «Όσο πιο ψηλά μπορώ»

Η Βάσω Βουγιούκα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Τόκιο και αναχώρησε από το Τόκιο την Πέμπτη (26/3) με προορισμό τη Σεούλ ενόψει της συμμετοχής της
στο «Grand Prix» της Κορέας με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητριών της σπάθης Γυναικών.
 Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί την Κυριακή (29/3) στην σπουδαία αυτή διοργάνωση και με δηλώσεις της στο osfp.gr αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο καμπ προετοιμασίας στην Ιαπωνία αλλά και στο ερχόμενο «Grand Prix».

Τιμητική συμμετοχή για τον Ολυμπιακό

Τιμητική συμμετοχή για τον Ολυμπιακό


O Θεόδωρος Γιαννίκος θα δώσει το "παρών" στο "Soccerex Asian Forum 2015", που θα γίνει στις 3-4 Μαΐου στο "King Hussein Bin Talal Convention Centre" της Νεκράς Θάλασσας, στην Ιορδανία, εκπροσωπώντας την ΠΑΕ Ολυμπιακός σε αυτήν τη σημαντική εκδήλωση.
Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ταξιδεψει στην Ιορδανια προκειμένου να λάβει μέρος σε συνάντηση με στελέχη αρκετών κλαμπ της Ευρώπης, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα στρατηγικής και συνεργασίας.
Εκπροσώπηση στο συγκεκριμένο σπουδαίο συνέδριο, εκτός του Ολυμπιακού, θα έχουν σύλλογοι όπως οι Μίλαν, Γαλατασαράι, Μάλαγα και Παλέρμο.
Όλα τα κλαμπ που θα συμμετέχουν στο μίτινγκ έχουν ως στόχο τη διάδοση και την περαιτέρω εξέλιξη του ποδοσφαίρου στην Ασία, με την αναζήτηση νέων επενδυτών και αγορών, αλλά και την ανεύρεση τρόπων προκειμένου να "αγκαλιάσουν" νέοι φίλαθλοι στο σπορ.

Χωρίς τον Όλιβερ Λαφαγέτ

Χωρίς τον Όλιβερ Λαφαγέτ

Εκτός ο Λαφαγέτ!
Χωρίς τον Όλιβερ Λαφαγέτ ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Ανεβαίνουν οι τέσσερις τραυματίες, αλλά προορίζονται για τη Μόσχα!
 Απών από την προπόνηση της Παρασκευής (27/3) ήταν ο Όλιβερ Λαφαγέτ, στην έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Κόροιβο Αμαλιάδας (29/3, 18:00).

Η μάχη των προπονητών για την πρώτη κούπα (video)

Η μάχη των προπονητών για την πρώτη κούπα (video)

Τη δική τους μάχη στην διεκδίκηση της πρώτης κούπας θα δώσουν οι τέσσερις προπονητές των φιναλίστ του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανναξιακοός και Ηρακλής Κηφισιάς.

Η μάχη των… προπονητών για την πρώτη κούπα (video)
Όμορφα και δυνατά παιχνίδια περιμένουν να δουν οι τέσσερις προπονητές των φιναλίστ του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών που διεξάγεται στο Αγρίνιο, όπως τόνισαν στην επίσημη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης.

Οι αρχηγοί του Final-4 (video)

Οι αρχηγοί του Final-4 (video)

Την ανυπομονησία τους για τα ματς του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών εκδήλωσαν οι αρχηγοί των τεσσάρων συμμετεχόντων της τελικής φάσης, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Πανναξιακού και Ηρακλή Κηφισιάς.

Οι αρχηγοί του Final-4 (video)

Για τις δύσκολες αναμετρήσεις του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών που γίνεται στο Αγρίνιο μίλησαν οι τέσσερις αρχηγοί των φιναλίστ στην επίσημη συνέντευξη Τύπου ενόψει της τελικής φάσης.

Η συγκίνηση του Ντούντα (video)

Η συγκίνηση του Ντούντα (video)

Η συγκίνηση του Ντούντα (video)

Η επιστροφή των Ντούσαν Ίβκοβιτς και Στράτου Περπέρογλου στο ΣΕΦ, έστω και ως αντίπαλοι, δεν γινόταν να περάσει στο ντούκου από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Με μεγαλη δυσκολια συγκρατησε τα δακρυα του απο την συγκινηση ο Σοφος του Ευρωπαικου μπασκετ Ντουσαν Ιβκοβιτς σιγουρα δεν ειναι η πρωτη φορα που βραβεβεται αλλα αυτη βραβευση τον συγκινησε τοσο πολυ που δυσκολευτηκε να κρυψει την συγκινηση του
Έτσι, λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος τίμησαν και τους δύο για την προσφορά τους, με τον «Ντούντα» να φαίνεται αρκετά συγκινημένος από την κίνηση αυτή.
Ντουντα...σε ευχαριστουμε για ολα, για παντα μεσα στην καρδια μας
Δείτε πλάνα από την κάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη βράβευση των Ντούσαν Ίβκοβιτς και Στράτου Περπέρογλου, λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές.

Δείτε το βίντεο:
 

Αυτοδιοικητο τελος στον Ελληνικο Αθλητισμο, και?

Αυτοδιοικητο τελος στον Ελληνικο Αθλητισμο, και?

 Ναι αυτοδιοικητο τελος στον Ελληνικο Αθλητισμο και στο ποδοσφαιρο οπως αναφερει ο Υφ.Αθλητισμου Σταυρος Κοντονης και μετα την καταθεση του νεου αθλητικου νομου.
Ερωτηματα αναπαντητα χιλιαδες...και πρωτο και καλυτερο και σημαντικοτερο,τι γινεται με την UEFA?
H UEFA ως γνωστον αντιτιθεται στο αυτοδιοικητο που θελει να σπασει ο Στ.Κοντονης και οχι μονο αντιτιθεται αλλα εχει και κυρωσεις για τις Ελληνικες ομαδες ακομα και την Εθνικη μας ομαδα οπου απειλουνται και με αποκλεισμο απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις.
Υπηρξε συναντηση πριν λιγες ημερες με τον προεδρο της UEFA κυριο Πλατινι και τον Υφ.Αθλητισμου  Στ.Κοντονη ο Γάλλος πρόεδρος κατέστησε σαφές στον υφυπουργό ότι το αυτοδιοίκητο δεν είναι της ΕΠΟ, αλλά της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ
Αρα πως λαμβανει την πρωτοβουλια ο  Υφ.Αθλητισμου  Στ.Κοντονης να κανει μια τετοια κινηση που μπορει να εχει απροβλεπτες συνεπειες?
Ιδου και η ειδηση της συναντησης

Αυτό είναι το νέο νομοσχέδιο

Αυτό είναι το νέο νομοσχέδιο

Βαρύτατα πρόστιμα μέχρι και 25 εκατομμύρια ευρώ τα οποία τα επιβάλει η πολιτεία προβλέπει το νέο νομοσχέδιο το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα. Διαβάστε τι περιέχει αυτό...

Αυτό είναι το νέο νομοσχέδιο
Το νέο αθλητικό νομοσχέδιο έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα ο Σταύρος Κοντονής.

Τι προβλέπει αυτό; Καταρχάς δίδεται η δυνατότητα στην Πολιτεία να επιβάλει πρόστιμα στις Ανώνυμες Αθλητικές Εταιρείες τα οποία -μάλιστα- θα είναι βαρύτατα. Αυτά φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ σε περίπτωση επεισοδίων, ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει την συμμετοχή των ελληνικών ομάδων ακόμη και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σε περίπτωση που οι ΑΑΕ παραβιάσουν τα παραπάνω τότε ο Σταύρος Κοντονής έχει το δικαίωμα να τις τιμωρήσει μέχρι και με 25 εκατομμύρια ευρώ.

Γκαντεμια σε όλο της το μεγαλείο και ταλαιπωρια για την ομαδα βολλευ αντρων του Ολυμπιακου

Ενεργός Γκαντεμια σε όλο της το μεγαλείο και ταλαιπωρια για την ομαδα βολλευ αντρων του Ολυμπιακου

Μεγαλη ταλαιπωρια για την ομαδα oμάδα του βόλεϊ αντρών του Ολυμπιακου μας .Χάλασε το καράβι που θα τους πήγαινε στην Σύρο κι έφυγε με καθυστέρηση 8 ωρων...αντί για 07:30 έφυγε 15:30 και θα φτασει καλες 21:00 .
Xωρίς Τζελάτη η αποστολή Τελικά το πλοίο ξεκίνησε μετά τις 3: 30 και πλέον η άφιξη του Ολυμπιακού στην Σύρο αναμένεται μετά τις 21:00 και έτσι ένα ταξίδι των 6 ωρών μετατράπηκε σε περιπέτεια 24 ωρών με την ταλαιπωρία να είναι τεράστια.
Xωρίς Τζελάτη η αποστολή,εχασε την μητερα του.
Θελουμε να δωσουμε απο καρδιας τα θερμα και ειλικρινα μας συληπητηρια στον Τζεανο Τζελατι και να ειναι ελαφρυ το χωμα που θα την σκεπασει και ο Θεος να τον εχει καλα να την θυμαται.

Ερώτηση με θέμα την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα η βουλευτής Α’ Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου



Ερώτηση με θέμα την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα η βουλευτής Α’ Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου

Αν ειναι καποια Βουλευτης που γνωριζει πολυ καλα τα...γηπεδικα θεματα σε ολο τους το φασμα απο αγωνιστικα εως τα...επεισοδιακα απο τα γενοφασκαι της ειναι η Βουλευτης του Ποταμιου Α Πειραιως η Σταυρουλα Αντωνακου η οποια απηυθηνε ερωτηση  για το φλέγον θέμα της καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα.
Και για οσους δεν γνωριζουν την Σταυρουλα Αντωνακου δυο λογια μονο θα γραψω...

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Παρασκευής

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Παρασκευής


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

17:30 ΝΕΡΙΤ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΠΑΟΚ
18:30 NOVASPORTS 1, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΝΙΖΝΙ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

20:00 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
21:45 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ

21:45 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016, ΙΣΠΑΝΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ
21:45 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016, ΑΓΓΛΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

21:45 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016, ΜΟΛΔΑΒΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ
21:45 OTE SPORT 4, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΡΩΣΙΑ
 Και μην ξεχνατε...
Μπορειτε να παρακολουθησετε ολους τους διαθεσιμους αγωνες μεσα απο την εφαρμογη που ειναι εγκατεστημενη στην σελιδα του PIRAEUS PLANET



Tι προβλεπει ο νεος αθλητικός νόμος και το ηλεκτρονικό βραχιόλι


Tι προβλεπει ο νεος αθλητικός νόμος και το ηλεκτρονικό βραχιόλι




Τον αποκλεισμό ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις προβλέπει το πρώτο μέρος του νόμου για τον αθλητισμό που κατατίθεται στη Βουλή την Παρασκευή 27/3 με τη διαδικασία του κατεπείγοντος

Ο εφευρετης Δημητρακης εκανε νεα εφευρεση

 Ο εφευρετης Δημητρακης εκανε νεα εφευρεση

 

Ο εφευρετης Δημητρακης εκανε νεα εφευρεση...εφηυρε την νεα κωλοτουμπα νομοθεσιας ,αλλο λεει η προεδρικη και αλλο η φιλαθλος ιδιοτητα.. 

H UEFA μας εχει γραμμενους...

H UEFA μας εχει γραμμενους...

Τα μαθατε τα νεα?
Εφαγε 100 χιλιάρικα καμπάνα η πρωταθλήτρια Σουηδίας.  Πόσα σου έδωσα σου λέει η ΟΥΕΦΑ,με την παρουσία σου στους ομίλους; Δέκα εκατομμύρια Ευρώ;
Δεν φρόντισες να έχεις το τερέν του γηπέδου σου στην κατάλληλη κατάσταση; Πάρε ένα πρόστιμο το ένα τοις εκατό από αυτά που έβγαλες. Και μην πει κανείς, τι είναι 100 χιλιάρικα. Το οικονομικό πάντα τσούζει. Σε κανένα δεν αρέσει να πονάει στην τσέπη.
 Αλλα αυτο δεν φτανει...
Η UEFA πρεπει να επιβαλει καποιους νομους για τα αυτονοητα σε ολα τα επιπεδα...
Αραγε γιατι η UEFA δεν ριχνει καν ουτε μια ματια στους ακαταληλους αγωνιστικους χωρους στην Ελλαδα?
Γιατι δεν επιβαλει να φιαχτουν καταληλοι αγωνιστικοι χωροι σε ολες τις ομαδες  αν θελουν να μπορουν να συμετεχουν σε Ευρωπαικες  διοργανωσεις?
Και οχι μονο σε οσες ομαδες συμετεχουν αλλα και σε αυτες που οι αγωνιστικοι τους χωροι ειναι για κλαματα.

Νίκησε ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο στο φιλικό του Ρέντη

Νίκησε ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο στο φιλικό του Ρέντη

 Νίκησε ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο
 
Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν και οι προπονητές τους να δοκιμάσουν κάποια πρόσωπα είχαν στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν με σκορ 3-1 στο φιλικό που έγινε στο Ρέντη.
Με σκορ 3-1 επικράτησε ο Ολυμπιακός του Ατρόμητου, στη φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.
Ο Βίτορ Περέιρα και ο Νίκος Νιόπλιας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάποιους παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ είχαν και απουσίες, λόγω των υποχρεώσεων που είχαν οι διεθνείς στις εθνικές τους ομάδες.
Τα γκολ πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο για τους «ερυθρόλευκους» o Φουστέρ και ο Χάρα, ενώ από ένα πέτυχαν στο δεύτερο ο Διαμαντάκος και ο Καράσκο από τους Περιστεριώτες.

Euro 2016:Με εννέα αγώνες το σημερινό πρόγραμμα ξεχωριζουν τα τέσσερα παιχνίδια

Euro 2016:Με εννέα αγώνες το σημερινό πρόγραμμα ξεχωριζουν τα τέσσερα παιχνίδια

Δράση σε τρεις ομίλους της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχουμε από σήμερα, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στους αγώνες της Ισπανίας και της Αγγλίας.

«Δοκιμασίες» για τους «μεγάλους»
Εννέα αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της προκριματικής φάσης του Euro 2016, καθώς έχουμε δράση σε τρεις ομίλους της διοργάνωσης. Ωστόσο, ξεχωρίζουν τέσσερα παιχνίδια, με τα δύο από αυτά να είναι της Ισπανίας και της Αγγλίας.

«Ολυμπιακός για μένα σημαίνει…» (part 10)

«Ολυμπιακός για μένα σημαίνει…» (part 10)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του Ολυμπιακού, οι οπαδοί καταθέτουν στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ την άποψή τους για την αγαπημένη τους ομάδα.

«Ολυμπιακός για μένα σημαίνει…» (part 10)
Το δέκατο από μία σειρά αφιερωμάτων του Olympiacos TV, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να καταθέτουν την άποψή τους για την αγαπημένη τους ομάδα δημοσίευσαν οι Πειραιώτες.

Δείτε το βίντεο

Ο Καράσεφ σφυρίζει την Εθνική (video)

Ο Καράσεφ σφυρίζει την Εθνική (video)

 Την θυμαστε αυτην την μουτσουνα?
Ο Σεργκέι Καράσεφ θα διευθύνει τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη. Είναι ο Ρώσος ρέφερι για τον οποίο διαμαρτυρόταν πριν από λίγους μήνες ο Ολυμπιακός.

Ο Καράσεφ σφυρίζει την Εθνική

Ο Σεργκέι Καράσεφ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.
Ο Ρώσος, δικηγόρος στο επάγγελμα, είναι διεθνής από το 2010 και στη χώρα του κάποιοι τον αποκαλούν «Ρώσο Κολίνα».

Η τιμωρια του..τιποτε στην ΑΕΚ για οσα εγιναν στο ΟΑΚΑ

 Η τιμωρια του..τιποτε στην ΑΕΚ για οσα εγιναν στο ΟΑΚΑ



Μονο αυτον τον χαρακτηρισμο μπορει να δωσει κανειςστην...παραδειγματικη τιμωρια της ΑΕΚ για τα αισχη που εγιναν στο ΟΑΚΑ.
Ητιμωρια του τιποτε.
Μ 17.000 ευρω και 3 αγωνιστικες  οχι απο αυτο αλλα απο το επομενο πρωταθλημα μπορεις να τα κανεις ολα πουτανα και να κανεις οτι θελεις απεναντι στους κακους Ολυμπιακους.
Δεν ειναι και ακριβα ετσι?
Μια βραδυα στα μπουζουκια τοσα θα χαλαγες.
Η ανοχη στην βιαια αλλα λασπολογικη συμπεριφορα του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου συνεχιζεται κανονικα με τον νομο που δεν εφαρμοζεται οπως θα επρεπε  και ο Υφ.Αθλητισμου ο κυριος Κοντονης  απλα κανει αναγγελιες και τιποτε αλλο.
Συγχαρητηρια ακομη μια φορα στην Πειθαρχικη Δικαιοσυνη της ΕΠΟ που τους εκανε ντα-ντα και τους μαλωσε για να μην το ξανακανουν.

Ιδου η βαρεια και παραδειγματικη τιμωρια στο...αεκ