moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ο γιος του Ντάρντεν… Μάικλ Τζάκσον (video)

Ο γιος του Ντάρντεν… Μάικλ Τζάκσον (video)

Τα δύο παιδιά του Τρεμέλ Ντάρντεν έδωσαν χορευτικό σόου στο ημίχρονο του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με τον μικρό, που είχε γενέθλια, να κλέβει την παράσταση.

Ο γιος του Ντάρντεν… Μάικλ Τζάκσον (Web TV)

Ένα ξεχωριστό και άκρως πρωτότυπο θέαμα προσφέρθηκε στο κοινό στο ημίχρονο του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.
Τα δύο παιδιά του Τρεμέλ Ντάρντεν χόρεψαν ένα τραγούδι του Μάικλ Τζάκσον, με τον μικρότερο-που σήμερα έχει γενέθλια-να κλέβει τις εντυπώσεις σαν βασιλιάς της ποπ και τον μεγαλύτερο να υποδύεται το φάντασμα.

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 64-73 (video)

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 64-73 (video)


Οι απανωτοι τραυματισμοι ,η κουραση των παικτων τα πολλα χαμενα ριμπαουντ και η αστοχια στοιχισαν στον Ολυμπιακο την ηττα απο την Φενερ σε ενα παιχνιδι καθοριστικο για το πλεονεκτημα εδρας χωρις ομως να εχει χαθει κατι.

Τα αποτελεσματα της Euroleague


Τα αποτελεσματα της Euroleague




Η Φενέρμπαχτσε έφυγε με το διπλό στις αποσκευές της από το ΣΕΦ, αναγκάζοντας τον  Ολυμπιακό στην ήττα με 64-73 για την 10η αγωνιστική του Τοπ-16. Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ζαλγκίρις και περιέπλεξε τα δεδομένα ακόμη και για την πρόκρισή του. 

Ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του αρχηγού του ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του αρχηγού του ο Ολυμπιακός

Στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του Γιάννη Μανιάτη, ο Ολυμπιακός είναι δίπλα του. Και είναι με πράξεις, όχι με λόγια.
Δύο 24ωρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που θα τον κρατήσει εκτός για περίπου έξι μήνες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενεργοποίησε την μεταξύ τους συμφωνία για νέο συμβόλαιο, με καλύτερες αποδοχές, και διάρκεια ως το 2019.

Στο δρόμο για το 15ο...

Στο δρόμο για το 15ο...

Στο δρόμο για το 15ο...

Η κατάκτηση του 15ου Κυπέλλου Ελλάδας περνάει από τη Σύρο. Εδώ όπου ο πολυνίκης του συγκεκριμένου θεσμού, Θρύλος προετοιμάζεται για τον αυριανό ημιτελικό με την Κηφισιά (20:00, ΝΕΡΙΤ) η οποία αποτελεί το πρώτο εμπόδιο στο Final 4 της διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στο "Δ. Βικέλας" της Ερμούπολης. Η προετοιμασία των νταμπλούχων για τον ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το βράδυ της Παρασκευής (13/3), αφού το Σάββατο το πρωί (11:00), ανήμερα του αγώνα θα γίνει το καθιερωμένο χαλάρωμα. Με προπόνηση που ξεκίνησε στις 19:00 και ολοκληρώθηκε στις 20:30 στο "Δ. Βικέλας", οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα το πρόγραμμα τους και είναι πλέον πανέτοιμοι για τον ημιτελικό με την Κηφισιά που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (14/5). Όλοι οι παίκτες έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα ενώ πριν την προπόνηση παρακολούθησαν βίντεο και άπαντες κρίνονται ετοιμοπόλεμοι για την πρώτη "μάχη". Στόχος του Θρύλου είναι φυσικά η νίκη που θα του εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τελικό ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (19:00). Ο πρώτος ημιτελικός του Final 4 θα ξεκινήσει στις 17:15 μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Φοίνικα Σύρου.

Εύκολα τον Ηρακλή, έτοιμες για την Κυριακή

Εύκολα τον Ηρακλή, έτοιμες για την Κυριακή

Εύκολα τον Ηρακλή, έτοιμες για την Κυριακή!

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής κατέβηκε στον αγώνα με 8 αθλήτριες, ενώ για τον Ολυμπιακό εκτός έμεινε η αρχηγός Φιλιώ Μανωλιουδάκη, την οποία στα καθήκοντα του αρχηγού αντικατέστησε η Άλκηστη Αβραμίδου.

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...





Κρίσιμη αγωνιστική στην Γαλλία με Μπορντό - Παρί Σεν-Ζερμέν και Μαρσέιγ - Λιόν, "μάχη" Champions League για Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Στην Γαλλία διεξάγονται τα σπουδαιότερα ματς αυτό το Σαββατοκύριακο, με την Μπορντό να υποδέχεται την Παρί Σεν-Ζερμέν και την Μαρσέιγ να φιλοξενεί την Λιόν.
"Μάχη" για Champions League στην Αγγλία, με την Τότεναμ να παίζει στο Μάντσεστερ με την Γιουνάιτεντ, ενώ η Τσέλσι υποδέχεται την Σαουθάμπτον.
Με Έιμπαρ η Μπαρτσελόνα και με Έλτσε η Ρεάλ πριν το μεταξύ τους ντέρμπι, στην Ιταλία τα μεγάλα ματς διεξάγονται την Δευτέρα, ενώ στην Γερμανία η Μπάγερν έχει δύσκολο έργο στην Βρέμη κόντρα στην Βέρντερ.
Στο Βέλγιο ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (θα ακολουθήσουν play-offs), στην η Ομόνοια υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ, ενώ στην Σκωτία διεξάγεται ο τελικό του League Cup, Νταντί Γιουνάιτεντ - Σέλτικ.
Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Oι σφυριχτρες της 28ης αγωνιστικής της Superleague

Oι σφυριχτρες της 28ης αγωνιστικής της Superleague


Ορίστηκαν οι διαιτητές που θα ''σφυρίξουν'' στα παιχνίδια της κεκλεισμένων των θυρών 28ης αγωνιστικής της Superleague.
 Ο Γιάχος στο Εργοτέλης - Παναθηναϊκός και ο Δημητρόπουλος στο Ολυμπιακός - Ξάνθη.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Πειθαρχική δίωξη σε Μελισσανίδη και ΑΕΚ (video)

Πειθαρχική δίωξη σε Μελισσανίδη και ΑΕΚ (video)

Μελισσανίδης

Οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, μέσω των οποίων εξαπέλυσε επίθεση σε ΚΕΔ και ΕΠΟ, είχαν ως αποτέλεσμα να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη σε αυτόν και στην ''Ένωση''.
Όπως ανακοινώθηκε: ''Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και  25 παρ. 1, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014 (δηλώσεις στις 11/3)''.
Αφού ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος, το βράδυ της Τετάρτης (11/3), ο Δημήτρης Μελισσανίδης βγήκε μπροστά και εξαπέλυσε επίθεση σε ΕΠΟ, ΚΕΔ. Μεταξύ άλλων είχε επισημάνει: ''Με Καλογερόπουλους, Γκιρτζίκηδες και Ζωγράφους δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο''. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τον Κωνσταντίνο Πετρόπουλο στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, αλλά και στην ίδια την ομάδα.
Τα άρθρα βάσει των οποίων κατηγορείται ο Μελισσανίδης και η ''Ένωση'' έχουν ακριβώς ως εξής:

Θέλουν να κλείσουν θέση στον τελικό οι Κορασίδες Α' του Ολυμπιακού

Θέλουν να κλείσουν θέση στον τελικό οι Κορασίδες Α' του Ολυμπιακού

Θέλουν να... κλείσουν θέση στον τελικό!

Με στόχο τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Final 4 της Ε.Σ.ΠΕ.ΔΑ, οι Κορασίδες Α' του Ολυμπιακού είναι έτοιμες για την αναμέτρηση με το Αιγάλεω. Ο πρώτος ημιτελικός του Final 4 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 13:00 στο Μελίνα Μερκούρη και οι ερυθρόλευκες θέλουν να είναι αυτές που θα πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής (15/3) που θα ξεκινήσει στις 16:00. Σε περίπτωση που τα καταφέρουν θα αντιμετωπίσουν στον τελικό τον νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι του β' ημιτελικού μεταξύ της Αργυρούπολης και του Πανιωνίου.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης έχει ως εξής:
Σάββατο 14/03/2015
Α' Ημιτελικός  13:00  Αιγάλεω - Ολυμπιακός
Β' Ημιτελικός  15:00  Αργυρούπολη - Πανιώνιος

Κυριακή 15/03/2015
Μικρός Τελικός 14:00
Μεγάλος Τελικός 16:00

Στο Ποσειδώνιο για τη νίκη!

Στο Ποσειδώνιο για τη νίκη!

Στο Ποσειδώνιο για τη νίκη!

Αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών περιλαμβάνει το...μενού του Σαββάτου για τον Ολυμπιακό. 
Οι ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Η αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς θα πραγματοποιηθεί στο Ποσειδώνιο (16:30) και στόχος του Ολυμπιακού είναι η 17η νίκη σε ισάριθμα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Στο παιχνίδι του Α' γύρου που είχε διεξαχθεί στις 20 Δεκεμβρίου στο Παπαστράτειο ο Θρύλος είχε κάνει...περίπατο επικρατώντας με το ευρύ 19-3. Οι νταμπλούχοι προέρχονται από μια ακόμα άνετη νίκη με 21-2 σε βάρος του Νηρέα Λαμίας και θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο.

Πρώτο ματς μέσα στο 2015 για τους Βετεράνους

Πρώτο ματς μέσα στο 2015 για τους Βετεράνους

 

Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου οι θρύλοι του Θρύλου δίνουν τον πρώτο τους αγώνα μέσα στο 2015.

Σιόβας: «Αλήθειες είπα»(audio)

Σιόβας: «Αλήθειες είπα»(audio)

Ο Δημήτρης Σιόβας απάντησε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 στις κατηγορίες που άκουσε μετά τις δηλώσεις του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Κύπελλο.

Σιόβας: «Αλήθειες είπα»

Ο Δημήτρης Σιόβας απάντησε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 στις κατηγορίες που άκουσε μετά τις δηλώσεις του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Κύπελλο.

«Οι δηλώσεις μου ήταν… αλήθειες! Ρεαλιστικές! Είπα αλήθειες», τόνισε ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρολεύκων ο οποίος ευχήθηκε περαστικά σε όλους τους ποδοσφαιριστές που τραυματίστηκαν:

«Πρώτα από όλα πρέπει να πω περαστικά στους παίκτες που τραυματίστηκαν. Στον Μανιάτη, τον Ντουρμάζ, και τον Πέτρο Μάνταλο στον οποίο στείλαμε ανθοδέσμη και του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση», ανέφερε στους 94,6 και στους Γιώργο Χελάκη και Κώστα Νικολακόπουλο και συνέχισε για τα σχόλια που δέχθηκε λόγω των δηλώσεών του…

Μαρινάκης: «Δεν έχω κάνει κάτι για να ντρέπομαι»

Μαρινάκης: «Δεν έχω κάνει κάτι για να ντρέπομαι»

Συνέντευξη σε ξένο Μέσο παραχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή σε οτιδήποτε παράνομο. «Λέω την αλήθεια ανεξάρτητα από το κόστος», ανέφερε επίσης.

Μαρινάκης: «Δεν έχω κάνει κάτι για να ντρέπομαι»

Αφιέρωμα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και συνέντευξη του φιλοξενεί η ιστοσελίδα, tradewindsnews. Σε αυτήν αναφέρεται στην επένδυση που έχει κάνει στον Ολυμπιακό στα πέντε περίπου χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του, αλλά και γενικότερα στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση σχολίασε ότι δεν έχει παρανομήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πως δεν ντρέπεται για τίποτα απ ‘όσα έχει κάνει.

Αναλυτικά μίλησε για:

Καζάζης: «Υπάρχει πίεση, αλλά έτσι είναι ο Ολυμπιακός»

Καζάζης: «Υπάρχει πίεση, αλλά έτσι είναι ο Ολυμπιακός»

Μόνο την πρώτη θέση έθεσε ως στόχο του Ολυμπιακού στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου ο Δημήτρης Καζάζης, τονίζοντας την πίεση για τίτλους που υπάρχει. Στην εμπειρία των Πειραιωτών στάθηκε ο Αρσενιάδης.

Καζάζης: «Υπάρχει πίεση, αλλά έτσι είναι ο Ολυμπιακός»
Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ο αποκλειστικός στόχος του Ολυμπιακού στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου που θα γίνει στη Σύρο, όπως τόνισε ο Δημήτρης Καζάζης στη συνέντευξη Τύπου.
Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» σχολίασε την ατμόσφαιρα που υπάρχει στο νησί, αλλά και το δύσκολο ματς κόντρα στην Κηφισιά στον ημιτελικό, ενώ τόνισε πως οτιδήποτε άλλο πέραν της πρώτης θέσης θα είναι αποτυχία για την ομάδα του.

Ερυθρόλευκες ευχές για τον Μάνταλο

Ερυθρόλευκες ευχές για τον Μάνταλο

Λουλούδια με τις θερμότερες ευχές για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα έστειλε ο Ολυμπιακός στον Πέτρο Μάνταλο.

Ερυθρόλευκες ευχές για τον Μάνταλο
Στο πλευρό του Πέτρου Μάνταλου στον σοβαρό τραυματισμό του στέκεται και ο Ολυμπιακός.
Οι ερυθρόλευκοι απέστειλαν μια ανθοδέσμη στον νεαρό άσο της ΑΕΚ ο οποίος χθες υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την αποκατάσταση του σοβαρού τραυματισμού.
Η ανθοδέσμη αυτή συνοδευόταν από τις θερμές ευχές για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα από τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Βίτορ Περέιρα και όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο γιος του Ρομπέρτο τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού! (video)

Ο γιος του Ρομπέρτο τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού! (video)


Ο μικρός γιος του Ρομπέρτο, Έντσο, τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού, σε ένα βίντεο που έχει πάρει χιλιάδες like στον επίσημο λογαριασμό του Ισπανού τερματοφύλακα στο Instagram. Ο γιος του Ρομπέρτο τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού! (vid) 25 Μέγεθος κειμένου Τελευταία ενημέρωση 13/03/2015, 16:30 Viral έχει γίνει ένα βίντεο που ανέβασε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, στην προσωπική του σελίδα στο Instagram. Σε αυτό φαίνεται να συνομιλεί με τον γιο του, Εντσο, μέσω Skype και ο μικρός τραγουδάει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον ύμνο των «ερυθρόλευκων».
Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Roberto Jimenez (@roberto_rj16) στις

«Ερυθρόλευκη» αγάπη από τη Σουηδία (video)

«Ερυθρόλευκη» αγάπη από τη Σουηδία (video)

Μπορεί να μένουν στη Σουηδία, ωστόσο η αγάπη τους για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακό είναι τεράστια και γι’ αυτό με την πρώτη τους ευκαιρία επισκέπτονται το ΣΕΦ!

«Ερυθρόλευκη» αγάπη από τη Σουηδία (video)
Τους χωρίζουν αρκετά χιλιόμετρα από την Ελλάδα, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να τους… μειώσει την αγάπη τους για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού! Κάθε χρόνο τρεις φίλοι των «ερυθρόλευκων» επισκέπτονται τη χώρα μας και πάντα στο πρόγραμμά τους είναι και το… ΣΕΦ!

Έτσι και φέτος, οι τρεις Σουηδοί βρέθηκαν στο φαληρικό κλειστό, παραμονές της αναμέτρησης με την Ουνικάχα Μάλαγα, όπου είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αναμνηστικά από τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Δείτε το βίντεο:

Super League:Oι αλλαγές στην 28η αγωνιστική και πρόγραμμα για την εμβόλιμη 26η

 Super League:Oι αλλαγές στην 28η αγωνιστική και το πρόγραμμα για την εμβόλιμη 26η




Η αναβολή της 26ης αγωνιστικής και η διεξαγωγή της την Τετάρτη (18/3) και την Πέμπτη (19/3) έφερε αλλαγές και στο πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί σε δυο δόσεις καθώς δεν θα υπάρξει παιχνίδι την Δευτέρα παρά μόνο το Σάββατο (14/3) και την Κυριακή (15/3).
Μάλιστα η διοργανώτρια αρχή έκανε και κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής ορίζοντας μια μέρα νωρίτερα το ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης το οποίο αρχικά ήταν να γίνει την Κυριακή και τελικά θα γίνει Σάββατο ενώ και ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί κάποιες ώρες νωρίτερα.
Σε ότι έχει να κάνει με τα ματς της εμβόλιμης όλοι οι αγώνες θα γίνουν την Τετάρτη και μόνο το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης θα γίνει την Πέμπτη (19/3).
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σε ρυθμούς Final 4 η Σύρος

Σε ρυθμούς Final 4 η Σύρος

βόλεϊ μπάλα

Όλα είναι έτοιμα για το Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών (14-15/3) με όλες τις ομάδες να βρίσκονται πλέον στη Σύρο.

Μας δικαιωσε η ερευνα του gavros.gr

Μας δικαιωσε η ερευνα του gavros.gr 

 

Το Piraeus Planet ειχε αντιδρασει στην ειδηση οτι η Εισαγγελεια Εφετων θα κανει προανακριση για την συμπεριφορα του Βαγγελη Μαρινακη και του Περειρα στην Λεωφορο.Νομιζαμε και εμεις οτι θα ειναι μια ακομα προμελετημενη σταση της Εσαγγελειας ,αφου δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο.

Βεβαια καμμια σχεση δεν ειχε η Εισαγγελεια Εφετων με το θεμα αλλα ηταν ενα ακομα δημοσιοκαφρημα του Πρασινοφρουρου Βασιλη Παπαθεοδωρου που αργοτερα διαψευθηκε απο το gazetta.grΓια να μην σας παιδευω,δεν δημιουργουσε η Εισαγγελια Εφετων την προανακριση αυταπαγγελτα, αλλα ο Αλαφουζος εκανε την  καταγγελια και ο κ.Ντογιακος θα μελετήσει την καταγγελία και θα αποφασίσει εάν θα προχωρήσει στη διενέργεια προανάκρισης για την στάση των δύο ανδρών ή θα βάλει την υπόθεση στο αρχείο, χωρίς φυσικά να υπάρχει κάποια επίπτωση...

Καμμια σχεση το ενα με το αλλο δηλαδη..

Ακομη μια ενεργεια προκλησης απο την μερια του Αλαφουζου εναντιον του Ολυμπιακου και του Βαγγελη Μαρινακη...

Αυτα πρεπει να βλεπεις κυριε Κοντονη και οχι να κοβεις το γηπεδο σε ολους τους αλλους επειδη τοκοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου αποφασισε να κανει εδω και καιρο μπουρδελο το Ελληνικο ποδοσφαιρο για να καλυψουν την ανυπαρξια και την ανικανοτητα τους.

Δειτε πως ειχε αντιδρασει το Piraeus Planet στην ειδηση για διενεργεια προανακρισης.

http://piraeusplanet.blogspot.gr/2015/03/blog-post_512.html 

 Μπραβο στον gavro.gr για την ερευνα και την αποκαλυψη της αληθειας απο τους εντεταλμενους δημοσιοκαφρους του βαζελα.

Ιδου η ερευνα του gavros .gr

Η μισή αλήθεια, είναι... πράσινο ψέμα

Όπως αναφέρουν όλες οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο πρώην «ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ» της εφημερίδας «ΠΡΑΣΙΝΗ» Βασίλης Παπαθεοδώρου, έχει δημιουργήσει εδώ και καιρό μια ιστοσελίδα με χρήματα του Γιάννη Αλαφούζου. Η ιστοσελίδα αυτή, προφανώς έχει σκοπό να πλήξει τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σήμερα για να δημιουργήσουν εντυπώσεις ξέφυγαν και τους... ξεβράκωσαν οι... πρώην αγάπες τους! Το gazzetta.gr.
Πώς; Στις 12:55 λοιπόν το σάιτ του ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥ δημοσίευσε θέμα με τίτλο «ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΕΡΕΙΡΑ». Προσπαθήστε να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο που ανέβασαν οι τύποι για να καταλάβετε τι δουλειά κάνουν (το κείμενο υπογράφει το... newsroom της ιστοσελίδας):
«Η Εισαγγελία Εφετών διενεργεί προανάκριση για τις κινήσεις των Βαγγέλη Μαρινάκη και Βίτορ Περέιρα στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, πριν την έναρξη του ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού. Το SDNA έχει τις αποκλειστικές πληροφορίες. Σε μια κίνηση που δεν αποκλείεται να είναι απλώς η αρχή και να έχει μεγαλύτερες προεκτάσεις, προχώρησε η Εισαγγελία Εφετών, η οποία αποτελεί και το ανώτατο δικαστικό όργανο στη χώρα!
Αποφάσισε να προχωρήσει στη διενέργεια προανάκρισης για τον περίπατο και τη γενικότερη συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και του προπονητή της ομάδας, Βίτορ Περέιρα, στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του επεισοδιακού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (22/2). Η ενέργεια διατάχθηκε από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρο Ντογιάκο.
Η Εισαγγελία Εφετών ερευνά κυρίως για ποιο λόγο οι δύο άνδρες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο μέσα σε τόσο τεταμένη ατμόσφαιρα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Προφανώς, θεωρεί πως σε ένα ματς υψίστου κινδύνου, όπως είχε χαρακτηριστεί το ντέρμπι της Λεωφόρου, και παρά της σχετικές προειδοποιήσεις της Αστυνομίας, Μαρινάκης και Περέιρα με τη στάση τους προκάλεσαν την ήδη οργισμένη μάζα των οπαδών, με τα γνωστά δυσάρεστα αποτελέσματα και τα σοβαρά επεισόδια που έκαναν το γύρο του κόσμου.
Η κίνηση αυτή είναι πολύ πιθανό να έχει προεκτάσεις και να ακολουθηθεί από πιθανή παρέμβαση της Εισαγγελίας Εφετών και στο χθεσινό ντέρμπι Κυπέλλου, ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, το οποίο διακόπηκε στο 90ό λεπτό του, με τους Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι να επιδεικνύουν ανάρμοστη συμπεριφορά.
Σε κάθε περίπτωση γίνεται ξεκάθαρο πως τα όργανα της δικαιοσύνης έχουν ενεργοποιηθεί για τα καλά και πως έρχονται νέες εξελίξεις στο πληγωμένο ελληνικό ποδόσφαιρο...»

Προσέξτε τη διατύπωση: «Αποφάσισε να προχωρήσει στη διενέργεια προανάκρισης»...



Πάμε λίγη ώρα αργότερα τώρα, να δούμε το δημοσίευμα του gazzetta.gr που υπογράφει ο Δήμος Μπουλούκος και όχι τα... γραφεία του newsroom! Με τίτλο: «Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΕΙΡΑ!»
O Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος κατήγγειλε στον Ισίδωρο Ντογιάκο που είναι προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και τον προπονητή Βίτορ Περέιρα.
Η καταγγελία έγινε για την εν γένει συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και του προπονητή της ομάδας, Βίτορ Περέιρα, στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου, πριν από τη σέντρα του ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, η οποία σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού ήταν «εμπρηστική» και είχε στόχο να εξαγριώσει τους οπαδούς του «τριφυλλιού» και να ξεσπάσουν επεισόδια.
Ο κ. Ντογιάκος θα μελετήσει την καταγγελία και θα αποφασίσει εάν θα προχωρήσει στη διενέργεια προανάκρισης για την στάση των δύο ανδρών ή θα βάλει την υπόθεση στο αρχείο, χωρίς φυσικά να υπάρχει κάποια επίπτωση...
Όπως και να έχει, η στάση του κ. Αλαφούζου αποτελεί ένα ακόμα επεισόδιο στην κόντρα του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ; ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΒΕΣΤΑΣ… ΕΚΡΥΨΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΟΧΘΗΡΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ  ΤΟΥΣ… ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΤΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ».

Προφανέστατα, η υπόθεση θα μπει στο αρχείο! Ακόμα και 5χρονο παιδάκι μπορεί να καταλάβει τη γελοιότητα της καταγγελίας! Βέβαια στη χώρα που ζούμε κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι μας ξημερώνει. Για παράδειγμα, σε πόσες χώρες του κόσμου έχει στηθεί ολόκληρο κανονικότατο δικαστήριο επειδή κάποιος πήγε να πει «καλή επιτυχία» στα αποδυτήρια. Την ξέρουμε την απάντηση: Σε καμία!

Και μπορεί ο εισαγγελέας Ντογιάκος να είναι ένας από τους φανατικότερους Παναθηναϊκούς στην Ελλάδα αλλά προφανέστατα άλλο το ένα άλλο το άλλο. Δεν μπορεί κανενός μας το μυαλό να βάλει ότι μπορεί η διάταξη προανάκρισης για κάτι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟ να είναι αποτέλεσμα οπαδικής προτίμησης...

ΥΓ.: Αλήθεια, μιας και μιλάμε για τα αποδυτήρια. Όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι που στον τελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης άσκησαν διώξεις, τι θα κάνουν τώρα με τη χθεσινή επίσκεψη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια; Αλήθεια, με τι ιδιότητα πήγε στα αποδυτήρια ο Μελισσανίδης; Αφού δεν έχει την παραμικρή ιδιότητα πέρα από το ότι είναι «ευεργέτης» (για την ακρίβεια ο μόνος άνθρωπος στη γη που ονομάστηκε «ευεργέτης» χωρίς ακόμα να έχει ευεργετήσει σε κάτι την ομάδα του)!!!

Ο Περειρα πρωτη ειδηση γαργαρα το πεναλτυ (video)

Ο Περειρα πρωτη ειδηση γαργαρα το πεναλτυ (video) 

Γαργάρα το πεναλτυ
Για το πεναλτυ που έγινε στο 38′ στον Μποτία, θα μιλήσει κανένας.
 Γαργάρα το έχετε κάνει. Μέσα στην μικρή περιοχή ο Λαμπρόπουλος τραβάει από την φανέλα και ρίχνει κάτω τον Μποτία.
Αλλά τσιμουδιά!
Ουδείς.
Μόνο τα ριπλέϊ από το πλάγιο και το γκολ ξέρετε να δείχνετε χίλιες φορές, χωρίς να έχετε βγάλει ακόμα συμπέρασμα.

Χειροκροτήστε τις γοργονες μας

Χειροκροτήστε τις γοργονες μας

Χειροκροτήστε τις...
Η αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά τη σπουδαία πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας επέστρεψε την Πέμπτη το μεσημέρι στην Ελλάδα. Οι ερυθρόλευκες ύστερα από την νίκη με 15-10 σε βάρος της Ζέντες στον επαναληπτικό της Ουγγαρίας ρίχνονται και πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος αφού ακολουθούν δυο αγώνες μέσα σε δυο μέρες.
Η αρχή γίνεται την Παρασκευή (13/3) με την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή για τη 10η αγωνιστική που θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο και θα ξεκινήσει στις 20:30, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται ως τυπικά φιλοξενούμενος.  
Στο παιχνίδι αυτό ο κόσμος του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να χειροκροτήσει τις ερυθρόλευκες για την πανάξια πρόκριση που πανηγύρισαν την Τετάρτη το βράδυ στην Ουγγαρία.
Μετά το ματς με τον Ηρακλή θα ακολουθήσει την Κυριακή στις 16:00 το ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη για την 11η αγωνιστική της Α1 Γυναικών που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Τελικός για πλεονέκτημα απόψε στο ΣΕΦ

Τελικός για πλεονέκτημα απόψε στο ΣΕΦ

 
Απλά τα πράγματα για τον Ολυμπιακό απόψε στο ΣΕΦ. 
Νικά τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς και του Ζήση και δεν χάνει το αβαντάζ έδρας ή χάνει και μπλέκει. 
Απουσίες και επικίνδυνη παράδοση.

Τελικός… για πλεονέκτημα
Ο Ολυμπιακός έκανε τόσο κόπο για να φτάσει στο εντυπωσιακό 8-1 και να παραμένει πρωτοπόρος στον έκτο όμιλο του Top 16. Όμως η δουλειά θα έχει μείνει μισή, αν απόψε (21:45, ΝΕΡΙΤ, ΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) δεν νικήσει τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΣΕΦ.

Τα αποτελεσματα του Europa League (videos)

  Τα αποτελεσματα του Europa League (videos)

 

Μοιρασιά στη Φλωρεντία, τραυματίστηκε ο Μανωλάς, προβάδισμα για Σεβίλλη, Βόλφσμπουργκ, Νάπολι 

Μεγάλες συγκινήσεις, ανατροπές κaι 23 γκολ προσέφεραν οι πρώτοι αγώνες της φάσης των 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Στον ιταλικό εμφύλιο η Φιορεντίνα αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Ρόμα, Ιντερ και Τορίνο ηττήθηκαν κατά κράτος από τις Βόλφσμπουργκ και Ζενίτ αντίστοιχα, η Νάπολι «καθάρισε» τη Ντιναμό Μόσχας, ενώ η Σεβίλλη θριάμβευσε στην έδρα της Βιγιαρεάλ.