moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακος για τα εισιτήρια του Final Four της Μαδρίτης

 H ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακος για τα εισιτήρια του Final Four της Μαδρίτης

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός
TICKETS_MADRID

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τους φίλους της ομάδας για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων του Final Four της Μαδρίτης, εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Αναλυτικά:
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στο Turkish Airlines Euroleague Final Four 2015 στη Μαδρίτη και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, που επιθυμούν να ταξιδέψουν και να παρακολουθήσουν απο κοντά τις προσπάθειες της ομάδας μας, ανακοινώνει τα εξής:

Όπως κάθε ομάδα του Final Four, έτσι και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα παραλάβει 745 εισιτήρια. Όπως γίνεται αντιληπτό ο αριθμός αυτός δεν είναι ικανός να καλύψει τα αιτήματα των πολλών φίλων της ομάδας μας, εντός και εκτός Ελλάδας, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες. Παρόλα αυτά, γίνονται προσπάθειες για την εξασφάλιση και άλλων εισιτηρίων.

Για την εξυπηρέτηση όλων των φίλων της ομάδας, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως σε κάθε Final Four, θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία κατανομής και διανομής των εισιτηρίων, με σκοπό την όσο το δυνατό καλύτερη και δικαιότερη κατανομή και διάθεση των εισιτηρίων στους ενδιαφερόμενους. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνονται τα εξής:

Το γεύμα των Πρωταθλητριών Ευρώπης στο «Cosa Nostra»

Το γεύμα των Πρωταθλητριών Ευρώπης στο «Cosa Nostra»

Το γεύμα των Πρωταθλητριών Ευρώπης στο «Cosa Nostra»

Στον  υπέροχο χώρο του εστιατορίου «Cosa Nostra» στο Μικρολίμανο, γευμάτισε την Κυριακή το βράδυ η ομάδα πόλο Γυναικών και η διοίκηση του Ολυμπιακού. 
Το γεύμα παρέθεσε ο επιχειρηματίας και πρώην μέλος της διοίκησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., κ. Γιώργος Γλου,  για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. 
Το παρών έδωσε ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. κ. Μιχάλης Κουντούρης, ο κ. Γιάννης Δαλέζιος και σύσσωμο το τμήμα της γυναικείας ομάδας πόλο. 
Επίσης παρευρεύθηκαν από πλευράς της  ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής οι κ.κ. Δημήτρης Δημόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. Εθνικής Ασφαλιστικής, Μιλτιάδης Σταθόπουλος, Μέλος Δ.Σ. Εθνικής Ασφαλιστικής, Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Marketing, Bancassurance & Λοιπών Συνεργασιών, Μαρία Κόρακα, Προϊσταμένη Υποδ/νσης Εταιρικής Επικοινωνίας. Το παρών έδωσαν και οι εκπρόσωποι τoυ μέγα χορηγού του Ολυμπιακού, Novibet ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Χορηγιών κ. Σταύρος Κυριακίδης και ο Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας κ. Γιώργος Μπαρμπάτσης.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-2

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-2

Ύστερα από ένα συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στο τάι μπρέικ, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού νίκησε την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ στο κλειστό του Ρέντη. 
Οι ερυθρόλευκες βρέθηκαν να χάνουν με 1-2 σετ, αλλά έκαναν την αντεπίθεσή τους, με αρχηγό την Κατερίνα Γιώτα.
Ένα βήμα απέχει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του τρίτου συνεχόμενου νταμπλ!
Οι ερυθρόλευκες του Γιάννη Νικολάκη επικράτησαν του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ στο Ρέντη, έκαναν το 2-1 στη σειρά των τελικών, και την προσεχή Πέμπτη (30/4) θα προσπαθήσουν για το "μπρέικ" στην Κυψέλη, ώστε να κατακτήσουν τον τίτλο μπροστά στους πράσινους οπαδούς.

Τα σετ: 25-18, 19-25, 23-25, 25-16, 15-13.

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

 Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Ολα τα αποτελεσματα της Ευρωπης

Η στέψη της Μπάγερν, η βροχή από γκολ στην Γαλλία, η ήττα της Γιούβε στο ντέρμπι μετά από 20 χρόνια και η Ρεάλ που έμεινε κοντά με "Τσιτσαρίτο".
Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα videos των αγώνων από την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου στην Ευρώπη

Παυλίδης: «Όλοι πλέον ασχολούνται με τον Ολυμπιακό»

Παυλίδης: «Όλοι πλέον ασχολούνται με τον Ολυμπιακό»

Παυλίδης: «Όλοι πλέον ασχολούνται με τον Ολυμπιακό»
Τον τρόπο που η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κατάφερε να επιβληθεί της πανίσχυρης Σαμπαντέλ και να σηκώσει την Ευρωλίγκα εξήγησε στο ΣΠΟΡ Fm 94,6 ο Χάρης Παυλίδης.

Η τελευταία ευκαιρία για τους κατόχους διαρκείας

Η τελευταία ευκαιρία για τους κατόχους διαρκείας

 
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους κατόχους διαρκείας, σχετικά με τον επικείμενο εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ευρεία νίκη για την Κ-12

Ευρεία νίκη για την Κ-12 


Σε αγώνα του "Attica Cup" που φιλοξενήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/4) στη Βούλα ο Ολυμπιακός (Κ-12) επικράτησε με 5-1 του Απόλλωνα Σμύρνης.
Η ομάδα του Τάσου Πάντου είχε ρυθμό και πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της και με την πάροδο του χρόνου ανέβαζε την απόδοσή της. Τα γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχαν οι: Μπέσης (3), Δούμας Ν., Αμανατίδης.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γραμματικάκης (Παππάς), Αμανατίδης, Καραπαναγιωτίδης, Δούμας Α, Δούμας Ν. (Κασιόλας), Λάγγας, Γιανναράκος (Γιγίνης), Κουτσουπιάς, Παπακωνσταντίνου (Αντωνέας), Λιάτσος, Μπέσης.

Επτάρα για την Κ-14

Επτάρα για την Κ-14

Σε αγώνα του "Attica Cup" που φιλοξενήθηκε στον Κόκκινο Μύλο το απόγευμα της Κυριακής (26/4), η Κ-14 του Ολυμπιακού κέρδισε με 7-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι και δημιούργησε πολλές και ωραίες φάσεις. Τα γκολ πέτυχαν οι: Κουλουριώτης (2), Κολινιάτης (2), Μιχαλακέλης (2), Φέκκας.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Βεζύρης, Σφύρλας, Ντάκα, Μποσκουΐδης, Τασιάς, Ζυμπίδης, Βοϊδονικόλας, Μαρτίνης, Γκούλιας, Καλλιμούκος, Γλυνός, Μιχαλακέλης, Κουλουριώτης, Κολινιάτης, Φέκκας, Τσέργας.

Ισόπαλη η Κ-20 με τον Πανιώνιο

Ισόπαλη η Κ-20 με τον Πανιώνιο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας της 32ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που φιλοξενήθηκε στην Αργυρούπολη.
Σε αγώνα της 32ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής (26/4) στην Αργυρούπολη, ο Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος έμειναν ισόπαλοι (0-0). Η ομάδα του Πειραιά κυριάρχησε στο παιχνίδι είχε ευκαιρίες, ειδικά στο 2ο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει γκολ.

Παγκοσμια αναγνώριση για τον Ολυμπιακό από το περιοδικό World Soccer

Παγκοσμια αναγνώριση για τον Ολυμπιακό από το περιοδικό World Soccer


Οταν λεμε πολλες φορες οτι ο Ολυμπιακος ειναι πασιγνωστος διεθνως να μας ακουτε,μια ακομη διαθνης αναγνωριση για τον ερυθρολευκο  συλογο και συγκεκριμενα για πεντε ποδοσφαιριστες του ηρθε απο το διεθνες αθλητικο περιοδικο World Soccer οπου στο τεύχος Απριλίου, δημοσιεύει μια λίστα με τους 500 πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του πλανήτη για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.
Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται ουτε ενας ,ουτε δυο αλλα..πέντε παίκτες του Ολυμπιακού.
Πρόκειται για τους Ντομίνγκες, Μανιάτη, Μαζουακού, Αφελάι και Μποτία, ενώ αναφορά γίνεται και στον Κολοβό ο οποίος ανήκει στους Πειραιώτες.
Στη λίστα αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο Μανωλάς, στην πρώτη του σεζόν στην οποία φορά τη φανέλα της Ρόμα.
Δείτε εδώ όλη τη λίστα του περιοδικού World Soccer…

Οι σφυριχτρες των ημιτελικών του Κυπέλλου

Οι σφυριχτρες των ημιτελικών του Κυπέλλου


Οι Σταύρος Τριτσώνης και οι Δημήτρης Στυλιαράς κλήθηκαν να διευθύνουν τα δεύτερα παιχνίδια για τα ημιτελικά του Κυπέλου.
Ο πρώτος θα είναι στο Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης και ο δεύτερος στο Skoda Ξάνθη-Ηρακλής.
Υπενθυμίζεται ότι οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι καθώς οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-0 στη Ριζούπολη και η ακριτική ομάδα 1-0 στη Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικά

Final-4: Πρεμιερα με Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Final-4: Πρεμιερα με Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας


Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας την ώρα διεξαγωγής του αγώνα του Θρύλου με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Με τον αγώνα Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας θ' ανοίξει το Final-4 της Μαδρίτης, την Παρασκευή 15 Μαΐου.
Όπως ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα, το τζάμπολ θα γίνει στις 19:00 ώρα Ελλάδας (18:00 ώρα Ισπανίας) ενώ ο έτερος ημιτελικός ανάμεσα στην οικοδέσποινα Ρεάλ Μαδρίτης και την Φενερμπαχτσέ θα ξεκινήσει στις 22:00 (21:00 τοπική ώρα).

Μας γκαστρωσε αλλα το καταλαβε..Κοντονής:«Θα γίνουν τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο»

Μας γκαστρωσε αλλα το καταλαβε..Κοντονής:«Θα γίνουν τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο»

Μας γκαστρωσε,αλλα το καταλαβε...τοσο καιρο τα λεγαμε τα γραφαμε,τα φωναζαμε δεν καταλαβαινε Χριστο ο ανθρωπος.
Aρα ..υπαρχει φοβος αποκλεισμου και ελεγες ψεματα κυριε Κοντονη..
Μας απεκρυψε ακομα και στην συνεντευξη του οτι υπηρχε καν προβλημα Grexit για τον Ελληνικο αθλητισμο ενω ειχε ηδη λαβει τις επιστολες των Γ.Γ της UEFA και FIFA.
Εμεις εδω απο το Piraeus Planet  το ειχαμε επαναλαβει παμπολλες φορες και του ειχαμε επισημανει οτι κανει λαθος γενικα με τις τακτικες που ακολουθει αλλα και οτι ψευδοταν ασυστολως λεγοντας οτι δεν υπηρχε θεμα Grexit.
Εως οτου ηρθε το τελεσιγραφο απο τις UEFA και FIFA και εκει πλεον αναγκαστικα το θεμα πηγε στον Πρωθυπουργο που οπως φαινεται εβαλε το χερακι του.
Παντω αυτος ο ανθρωπος κατεμε ειναι επικινδυνος για να συνεχισει στην ηλεκτρικη καρεκλα του Υπουργειου Αθλητισμου και θα πρεπει στον ανασχηματισμο που θα ερθει λογικα μετα τις διαπραγματευσεις στην Ευρωπη για τα οικονομικα αλλα και για το μεγα θεμα του αποκλεισμου απο τις Διεθνεις διοργανωσεις να επιλεγουν ανθρωποι που γνωριζουν καλα το αντικειμενο τους,παραδειγματος χαριν οτι η μπαλλα ειναι στρογγυλη!
Αναμενομεν τις εξελιξεις οι οποιες θα ειναι και συντομες γιατι ο χρονος  ειναι λιγος και οι αθλητικες υποχρεωσεις φετος θα ειναι πολυ πιο νωρις απο περισυ και θα πρεπει ολοι να ειναι ετοιμοι απο τον Υπουργο μεχρι τους θεσμικους παραγοντες και απο τις ομαδες τα χρεη και τις γηπεδικες εγκαταστασεις στις επιταγες της UEFA και FIFA αλλα και του νεου νομοσχεδιου που θα ψηφιστει.
 Ιδου και η ειδηση...

Διαμαρτύρεται για την απουσία ντόπινγκ κοντρόλ ο Ολυμπιακός

Διαμαρτύρεται για την απουσία ντόπινγκ κοντρόλ ο Ολυμπιακός

Διαμαρτύρεται για ντόπινγκ κοντρόλ ο Ολυμπιακός
Για την απουσία ντόπινγκ κοντρόλ στους τελικούς της Volleyleague -παρότι επιβάλλεται απ’ τους κανονισμούς- διαμαρτύρεται με ανακοίνωσή ο Ολυμπιακός, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τον Σταύρο Κοντονή.
Οι «ερυθρόλευκοι» τόνισαν πως μια τέτοια ενέργεια δημιουργεί σκιές στην διαφάνεια του πρωταθλήματος, χαρακτηρίζοντας πάντως δίκαιες τις μέχρι τώρα νίκες του ΠΑΟΚ.
Παράλληλα, αφήνει αιχμές κατά του Σταύρου Κοντονή, υπονοώντας πως αγνοεί τι συμβαίνει στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Εμεις εδω στο Piraeus Planet ειμαστε στο πλευρο σου Προεδρε

Εμεις εδω στο Piraeus Planet ειμαστε στο πλευρο σου Προεδρε


Εμεις εδω στο Piraeus Planet ειμαστε στο πλευρο σου Προεδρε οπως ειμαστε και το 2011 εως το 2014 απο το ALEX WEB RADIO/TV γιατι πιστευαμε και συνεχιζουμε να πιστευουμε  στην αθωωτητα σου και θα απαντησουμε σε ολους οσους σε λασπολογησουν

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Δευτέρας

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Δευτέρας


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά.

17:00 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, BASKET LEAGUE, ΠΑΟΚ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ
19:00 NOVASPORTS 3, ΒΟΛΕΪ, Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

19:30 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ
21:15 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA 2, ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ-ΑΟΥΕ

21:45 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ

Μαξίμου: «Λύση χωρίς GREXIT»

 Μαξίμου: «Λύση χωρίς GREXIT»


Οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού θα συζητηθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο Κοντονή. Αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο όπως είναι, τότε η κόντρα με την ΟΥΕΦΑ θα πάει στα άκρα και θα επέλθει αποκλεισμός των ομάδων από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

“Ρίχνουν κροτίδες στους πάγκους στο ΟΑΚΑ!”

“Ρίχνουν κροτίδες στους πάγκους στο ΟΑΚΑ!”

kalathis
Διαβάστε τι δήλωσε αυτό το... παλιόπαιδο ο Καλάθης! Δηλώσεις έκανε ο Νικ Καλάθης και είπε πολύ… ωραία πράγματα για την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό. Ξέρετε τώρα, ο μοναδικός παίκτης στα χρονικά που φωτογραφήθηκε με φανέλα και πρόεδρο ομάδας σε στυλ παρουσίασης, χωρίς να ανήκει σε αυτή! Μόνο και μόνο για να βγει ένα πρωτοσέλιδο και να φάνε σανό τα πρόβατα…

Δημήτρης Διαθεσόπουλος (πρόεδρος ΚΟΕ): «Ο Ελληνικός αθλητισμός είναι πιο ψηλά από όλους»

Δημήτρης Διαθεσόπουλος (πρόεδρος ΚΟΕ): «Ο Ελληνικός αθλητισμός είναι πιο ψηλά από όλους»

Δημήτρης Διαθεσόπουλος (πρόεδρος ΚΟΕ): «Ο Ελληνικός αθλητισμός είναι πιο ψηλά από όλους»

«Οργανωτικά, η διοργάνωση ήταν τέλεια. 
Αν είχαμε και ένα καλύτερο κολυμβητήριο θα ήταν ακόμα καλύτερη. 
Δυστυχώς δε το έχουμε αυτό. 
Αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης και αυτό τα λέει όλα. 
Στις δύσκολες αυτές στιγμές, που όλη η Ευρώπη μας λοιδορεί, ο ελληνικός αθλητισμός είναι πιο ψηλά από όλους. 
Αυτή είναι η επιτυχία της χώρας μας, το κύρος και η αξιοπρέπειά της. 
Πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι».

Μάρκο Μπίρι (εκπρόσωπος LEN): «Επάξια κατέκτησε το Κύπελλο πρωταθλητριών ο Ολυμπιακός»

Μάρκο Μπίρι (εκπρόσωπος LEN): «Επάξια κατέκτησε το Κύπελλο πρωταθλητριών ο Ολυμπιακός»

Μάρκο Μπίρι (εκπρόσωπος LEN): «Επάξια κατέκτησε το Κύπελλο πρωταθλητριών ο Ολυμπιακός»
«Οργανωτικά ήταν ένα πολύ καλό τουρνουά. Ο Ολυμπιακός έστησε μια σωστή διοργάνωση. Το κολυμβητήριο ήταν σε άριστη κατάκτηση. Αγωνιστικά ήταν 4 πολύ καλές ομάδες, από τις οποίες μόνο μία έπρεπε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης. 
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και επάξια κατέκτησε το Κύπελλο πρωταθλητριών. 
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό».

H συνέντευξη Τύπου του κ. Περέιρα (video)

 H συνέντευξη Τύπου του κ. Περέιρα (video)

Δείτε μέσω του Olympiacos TV την συνέντευξη Τύπου του κ. Περέιρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.