moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Αυτα τα πανο γιατι δεν λες να τα κανουν προσαναμα ρε Υπουργουλη?

Αυτα τα πανο γιατι δεν λες να τα κανουν προσαναμα ρε Υπουργουλη?

Οπαδοί του Παναθηναϊκού ανάρτησαν στη Κυψέλη εμετικά πανό με προσβλητικά και δυσφημιστικά σχόλια που αφορούσαν τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη. 
Οι αρμόδιοι όμως δεν διέκοψαν την αναμέτρηση όπως και θα έπρεπε να κάνουν.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ? Ο ΥΠΟΥΡΓΟΥΛΗΣ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ...ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ
Αυτα τα πανο γιατι δεν λες να τα κανουν προσαναμα ρε Υπουργουλη?

Γιαυτους δεν τρεχει τιποτε? ουτε μια παρεμβαση?
Αφου αφορουν τον Βαγγελη Μαρινακη και τον Μιχαλη Κουντουρη δεν τρεχει τιποτε ετσι βαζελουπουργε?
Εισαι ο χειροτερος Υπουργος στην θεση αυτη στην ιστορια της μεταπολιτευσης Κοντονη αν ειχες εστω και λιγη τσιπα θα επρεπε να ειχες παραιτηθει για να μην πω οτι θα πρεπε να ειχες αυτοκτονξσει κιολας απο ντροπη.
Αλλα ποιος εχασε την τσιπα για να την βρεις εσυ?
Ιδου τι συνεβη...
Τα πανο της ντροπης
Λίγο πριν την έναρξη, αλλά και κατά την διάρκεια του τέταρτου τελικού του πρωταθλήματος στις Γυναίκες, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Κυψέλης, οπαδοί του Παναθηναϊκού ανάρτησαν εμετικά πανό.
Συγκεκριμένα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανάρτησαν πανό στις κερκίδες του γηπέδου με προσβλητικά και δυσφημιστικά σχόλια που αφορούσαν τόσο τον Πρόεδρο της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη.

Κανονικά το ματς θα έπρεπε να διακοπεί και να απομακρυνθούν άμεσα από τις εξέδρες τα συγκεκριμένα εμετικά πανό, αλλά τόσο ο Γυμνασιάρχης, Αλέξανδρος Βαρθαλίτης, όσο και οι διαιτητές της αναμέτρησης, δεν έδωσαν σημασία, αφήνοντας το παιχνίδι να συνεχιστεί

Δεν υπάρχουν σχόλια: