moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Τον ξεβράκωσαν, δεν έγινε δεκτή η έφεση

Τον ξεβράκωσαν, δεν έγινε δεκτή η έφεση

Τον ξεβράκωσαν! Δεν έγινε δεκτή η έφεση!
Στην ΑΕΚ προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο, αλλά τους εκθέτουν οι αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων. Σύμφωνα λοιπόν με την τελευταία απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, δεν έγινε δεκτή η έφεση που είχε ασκήσει η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αυτα μονο για τον Ολυμπιακο και υον Μαρινακη γινονται...


Αυτα μονο για τον Ολυμπιακο και υον Μαρινακη γινονται... 

Πραγματα πρωτοφανη γινονται και προσπαθουν να βγαλουν απο τωρα ενοχο τον Βαγγελη Μαρινακη και τον Ολυμπιακο με οποιονδηποτε τροπο κατι που δεν προκειται να γινει βεβαια,αλλα πανω απολα να δημιουργηθουν εντυπωσεις.
 Κτα τα αλλα ευτυχως που η ΕΠΟ ειναι κοκκινη και ειναι η παραγκα του Ολυμπιακου ετσι?
Οπως ολοι γνωριζουμε η Βεροια εχει ηδη απα΄λαχθει απο τις κατηγοριες που επεσαν για πλακα μετα το ξεβρακωμα απο τους ψευδομαρτυρες Γεωργεα και Καλογερη που ερχονταν με τους δικηγορους του Μελισσανιδη και της ΠΑΕ ΑΕΚ συνοδευομενοι για να καταθεσουν ψευδως.

Την Τεταρτη στις 20.00 μμ ολοι στα γραφεια της ΠΑΕ Ολυμπιακος

Την Τεταρτη στις 20.00 μμ ολοι στα γραφεια της ΠΑΕ Ολυμπιακος

 Ώρα αποκαλυπτηρίων για Ολυμπιακό
Την Τετάρτη στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός η παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας.
«Δύο ΘΡΥΛΟΙ συναντιούνται! Έλα και εσύ να υποδεχτούμε μαζί τη νέα φανέλα της ομάδας μας, αύριο Τετάρτη 24/06 στις 20.00 στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας!».
Με αυτή την ανακοίνωση έγινε γνωστή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός η μέρα και ώρα των αποκαλυπτηρίων της νέας φανέλας.
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από σειρά ετών συνεργασίας με την Puma θα ντύνονται πλέον με Adidas.

Ολλανδία ο Ολυμπιακός για το φιλικόμε την Τβέντε

Ολλανδία ο Ολυμπιακός για το φιλικόμε την Τβέντε

Πάει Ολλανδία ο ΟλυμπιακόςΕπιβεβαιώθηκε και επίσημα το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τβέντε στην Ολλανδία.
Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας Ολυμπιακός θα βρεθεί στα τέλη Ιουλίου στην Ολλανδία και θα αναμετρηθεί με την Τβέντε.
Το φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων οριστικοποιήθηκε για τις 29 του μηνός, στο στο Veenoord, με σέντρα στις 19:00 (τοπική ώρα).


Αποχαιρέτησε Δεληγιάννη ο Ολυμπιακός

Αποχαιρέτησε Δεληγιάννη ο Ολυμπιακός

Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε. 
Μετά από 14 χρόνια συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό ο Νίκος Δεληγιάννης βάζει τέλος στην σπουδαία καριέρα του, αφού έγινε ο πρώτος σε αριθμό πρωταθλημάτων και Κυπέλλων.

Αποχαιρέτησε Δεληγιάννη ο Ολυμπιακός
Τα φετινά τρόπαια που κατέκτησε ο Νίκος Δεληγιάννης με το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα είναι τα τελευταία -ανάμεσα στα πολλά- του έμπειρου τερματοφύλακα.
Ο πολύπειρος γκολκίπερ αποφάσισε να βάλει τέλος σε μια σπουδαία καριέρα, αποχαιρετώντας τον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε για 14 χρόνια γεμάτα επιτυχίες.
Από «τα σκαλοπάτια και τα τσιμέντα», στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ 

kountouris-red

Είναι «σπλάχνο» του πιο δυναμικού κομματιού των οπαδών του Ολυμπιακού, της Θύρας 7. Ξέρει λοιπόν και τις δύο πλευρές του «λόφου».
Ξέρει πως είναι να τρέχεις στα γήπεδα και να φωνάζεις για την αγαπημένη σου ομάδα. Ξέρει, εδώ και μερικά χρόνια, και πως είναι να διαχειρίζεσαι.
Να παίρνεις αποφάσεις. Δύσκολες αποφάσεις τις οποίες καλείται να πάρει κάποιος που ασκεί διοίκηση.
Πόσο μάλλον από τη στιγμή που μιλάμε για διοίκηση στον Ολυμπιακό.

Λουτσιάνο: «Μακαρι να έρθει ο Ροναλντίνιο»

Λουτσιάνο: «Μακαρι να έρθει ο Ροναλντίνιο»


Λουτσιάνο: «Ό,τι καλύτερο να έρθει ο Ροναλντίνιο»
Θετικός στο ενδεχόμενο να κινηθεί μία ομάδα, πόσω μάλλον ο Ολυμπιακό, για την απόκτηση του Ροναλντίνιο εμφανίστηκε ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.
«Αν πραγματικά αυτός ο παίκτης έρθει σε μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, κερδισμένη θα είναι η ομάδα, αφού θα βγάλει τα χρήματα που θα διαθέσει», τόνισε ο παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών.
Στη συνέχεια, ο Ελληνοβραζιλιάνος αναφέρθηκε και στην εξωγηπεδική ζωή του «Ρόνι», κάτι που αποτελεί αντικείμενο συζήτησης τις τελευταίες ώρες, λέγοντας: «Όταν μου λένε για τη νυχτερινή ζωή του Ροναλντίνιο, εκνευρίζομαι γιατί ο καθένας έχει τη δική του ζωή. Εδώ διασκεδάζει ο κάθε παίκτης που δεν είναι ποδοσφαιριστής και δεν θα διασκεδάσει ο Ροναλντίνιο».
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσιάνο

Η ΕΟΚ απεκλεισε την Εθνική Γυναικών από τη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ

Η ΕΟΚ απεκλεισε την Εθνική Γυναικών από τη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ

396520f49246ff7e25ec16b1060ce54a_XL
Θα αναλάβει κανείς την ευθύνη από την ΕΟΚ; Οι φοβεροί και τρομεροί παράγοντες της ΕΟΚ κατάφεραν το ακατόρθωτο. Δεν ήξεραν τους κανονισμούς με αποτέλεσμα να αποκλειστεί η Εθνική Γυναικών από τη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ….

Το Summer Camp των 4 ηπείρων

Το Summer Camp των 4 ηπείρων

Παιδιά από το Σικάγο, το Νιου Τζέρσεϊ, την Βοστώνη, την Σουηδία, το Κονγκό, την Αρμενία και φυσικά απ' όλη την Ελλάδα στην Β' περίοδο του Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ολυμπιακός, Summer Camp, τέσσερα αστέρια, τέσσερις ήπειροι! Ένας σύλλογος, μια διοργάνωση, μια φανέλα με τέσσερα αστέρια και παιδιά από τέσσερις ηπείρους (Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Αφρική)!
Η Β' περίοδος του Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά την Δευτέρα έχοντας συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και απ' όλο τον κόσμο.

Σημερα το ραντεβού με Σλούκα

Σημερα το ραντεβού με Σλούκα

Ολα οσα διαβαζετε στα...βαζελο-media για την προταση του Ολυμπιακου στον Σλουκα οτι ειναι μικροτερη απο του Ολυμπιακου ειναι...παπαριες Μαριτσα μου,και για να δημιουργησουν θεμα.
Επικαλουνται αλλες...σελιδες οτι το εγραψαν και καλα...και αναφερουν και...λεπτομερειες.
Προφανως γνωριζουν καλυτερα απο τους ...Αγγελοπουλους?
Βγαλτε το συμπερασμα μονοι σας...
Ιδου τι γραφει το βαζελοmedia

Και τώρα ενισχύει την ομάδα

Και τώρα ενισχύει την ομάδα

Τώρα ενισχύει την ομάδα!

Aλλαξε πλευρο Μπαλτακο...να γλυτωσεις απο τον εφιαλτη

 Aλλαξε πλευρο Μπαλτακο...να γλυτωσεις απο τον εφιαλτη


Πρεπει να δικαιολογησει το μεροκαματο,την υπαρξη τουστην ΚΑΕ ΠΑΟ,να δωσει κουραγιο στον Τρακη και ξεκινησε τις δηλωσεις και τις συνεντευξεις...
Και που αλλου? στα αδελφα media....